- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.741
Simdi okudum ya napiyim artik daha artarsa hastaneye gideriz sanirim.
Ulasamadik dr a nekadar ilgisizler
O üzerindeki verniks tabakası bebeği korumaya devam ediyor en azından bir gün beklemeli cnm.Ben ilk kızimda hastaneden geldiğimiz gün yikamistik, göbeğinde de sorun olmamıştı hiç. Yine öyle yaparız büyük ihtimalle. Kuru tutmak önemli göbeği. Şekerli su da annem vermiş. Çok vermemiş ama bir iki kez vermis. Sarılık da olmamıştı. Bakalım bu nasıl olacak. İnşallah sarılık değildir bebeğin canim, sezaryenle hastanelere gitmek de ayrı zor
Olmaz cnm ama nedeni önemli doktora sorsan keskeKizlar tansiyonum cikip duruyor.sarimsak yut diyor bise olurmu emziriyorum.
Allah kolaylık versin cnm, bebişin başka sıkıntısı olmasin? Emse sütün gelir istemiyor mu. Parola iç 4saatte bir agrini alır inşKizlar okuyamadigim 100 sayfa var hala tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun dikislerim agriyor sutum gelmedi ve kizim mama verdigim halde hep agliyor esimle tum gece uykusuz ayaktayiz hastanem Istanbul gop medical parkti soran olmus doguranlarin gozu aydin bekleyenlere kolaycacik dogum diliyorum hepinizi tanimis kadar seviyorum Allah kolaylik versin hepimize
Allah kolaylık versin cnm bebişin sağlıkla gelsin inşKızlar doğuramadım sancı Yok diye üzülüyordum 39+3 oldum şimdi sanki bişeyler oluyor anlayamıyorum da ama korkmaya başladım panik yaptım ikinci doğumum aslında ama insan unutuyor şimdi başıma ne gelicek diye bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum doktor ağrın var yakında olur dedi dua edin inşllah kolaylıkla olsun herkeze kolay doğumlar Doğum yapanlara bol şifa ve süt
Kızlar ya az önce tesadüfen bişey okudum ister istemez kafaya taktım. Hamileliğinde göbek deliği etrafında hafif morluk gibi bsy olan var mı? Bi kızın varmış, arkadaşı demiş ki; öyle olanların bebekleri engelli olur! Benim de inceden var öyle bsy şimdi benim bebeğim engelli mi olcak yani! Allahım sen koru....
Yalan oldu artık 7 saat uykuÇok zor oluyor canım daha 3 saat toplu uyuyamadım hep bölük pörçük. 5 gün oldu toplamda kaç saat uyudum bilmem. Ki çok uykuya düşkünümdür normaldee
Canım sabah 9 da verdi randevuyu görüşelim valla senin de mi randevun cuma?
Evet ya. Sabah 8de sezeryan :) ama hemen almazlar ameliyata sanırım. Hazırlanmaları felan 10u bulur gibi.Canım sabah 9 da verdi randevuyu görüşelim valla senin de mi randevun cuma?
Aaa tmm ben gelir bulurum seni sorarım nerede olduğunu yavuz beye..Evet ya. Sabah 8de sezeryan :) ama hemen almazlar ameliyata sanırım. Hazırlanmaları felan 10u bulur gibi.
tamamdır. Şeyda Tuncer dersen bilirAaa tmm ben gelir bulurum seni sorarım nerede olduğunu yavuz beye..
Ayy izin durum daha da vahimmis üzülsem mi yoksa tek olmadığıma sevinsem.mi bilemedim.. Allah yardimcin olsun canim gercekten cok daha zormus.. Sanirim 2. Bebekte bizi de ayni durum bekliyor olacak..Bizdede surec ayni sekilde ilerliyor.
Ayni zamanda tabi abisiylede ugrasiyoruz .
8yasindaki cocuk bebek gb aglamayi ogrendi mesela
Yok canim.bizim bebiş kız.. Kimyon kısmını bende aynı senin gibi yapıyorum yediğim çoğu şeye kimyon atmaya çalışıyorum artı üstüne humana çayı içiyorum rezene ve kimyon tohumunu kaynatip uçuyorum fakat yine de gaz sorununu çözemedik 6.aydan sonra duzelir diyorlar inşallah öyle olur.. cc kisminda bende gunde 1 kez 30 ya da 45cc mama veriyorum sutum yetmiyir mu acaba hissine kapildigim icin.. onu hemen lik lik icio bitiriyor fakat memede 1 saate yakın kalıyor.. ağız tiryakisi oldu artık emmesede illaki ağzında tutacak..Gayet normal cnm erkek bebiş mi biizmki de aynı ebe de aynı şeyleri söyledi erkek bebekler gazlı olur uyanırken bacakları kendine çekip kızarıp ağlayıp yapıyor. Sukur yapıyo yapmasa zor olur. Ben kimyon katıyorum corbama. CC kismini hiç bilmiyorum Sağdım ama baskasina verdim. Bir de merak ettim benimkine verdim 25 ml on sn ssn surmedi emdi. Anne göğsünden ne kadar çektiği bilinmez yavaş yavaş bir de emerken sindirmede yaparlarmış.
Canım keyif alıyor tabiki insan ama uykusuzluk bitiriyor beni.. Artık yari kırkımız cıktı sayılır fakat ben zombiye döndüm.. O kadar uykusuyum ki geçen gün bebegin altını bağlamadan zibini giydirmisim eşim dedi ne yaptın sen.. baktigim yeri görmüyorum bazen kafa gitti..Biz de oyleyiz :/ goguslerim yara olmazsa bu durumdan keyif bile alabilirim. Ama canim o kadar yaniyor kicok mutsuzum bu yuzden
Benim de mor değil kahve doğum lekesi dedim kendimce bilimsel birşey değil o söylediğin bosverKızlar ya az önce tesadüfen bişey okudum ister istemez kafaya taktım. Hamileliğinde göbek deliği etrafında hafif morluk gibi bsy olan var mı? Bi kızın varmış, arkadaşı demiş ki; öyle olanların bebekleri engelli olur! Benim de inceden var öyle bsy şimdi benim bebeğim engelli mi olcak yani! Allahım sen koru....
Canım hemen alıyorlar bana da 11de demişlerdi 11e çeyrek kala başladılar hazırlığa 11.06da kucağıma aldım bebiş.. 11 buçukta da odamdaydım..Evet ya. Sabah 8de sezeryan :) ama hemen almazlar ameliyata sanırım. Hazırlanmaları felan 10u bulur gibi.
Oldun emsin kuzu ama sen kendince veriyorsun mamayi galiba doktora sormadan. Senin bebis çabuk serpilir hem mama hem sut fazla sanki. Aile hekimliğindeki eben anlatır aslında ona sorsan.Yok canim.bizim bebiş kız.. Kimyon kısmını bende aynı senin gibi yapıyorum yediğim çoğu şeye kimyon atmaya çalışıyorum artı üstüne humana çayı içiyorum rezene ve kimyon tohumunu kaynatip uçuyorum fakat yine de gaz sorununu çözemedik 6.aydan sonra duzelir diyorlar inşallah öyle olur.. cc kisminda bende gunde 1 kez 30 ya da 45cc mama veriyorum sutum yetmiyir mu acaba hissine kapildigim icin.. onu hemen lik lik icio bitiriyor fakat memede 1 saate yakın kalıyor.. ağız tiryakisi oldu artık emmesede illaki ağzında tutacak..
YaaaaCanım hemen alıyorlar bana da 11de demişlerdi 11e çeyrek kala başladılar hazırlığa 11.06da kucağıma aldım bebiş.. 11 buçukta da odamdaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?