2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Simdi okudum ya napiyim artik daha artarsa hastaneye gideriz sanirim.
Ulasamadik dr a nekadar ilgisizler

Olmadı bi hastaneyi ara, nöbetçi doktor vs. kim varsa artık bilgi alırsın ne yapman gerektiğine dair birkaç bişey söylerler belki. Bu arada spinal sezaryen miydi senin? Spinalden sonra tansiyon problemi yaşayan çok kişi duymuştum

O üzerindeki verniks tabakası bebeği korumaya devam ediyor en azından bir gün beklemeli cnm.

Kızlar doğuramadım sancı Yok diye üzülüyordum 39+3 oldum şimdi sanki bişeyler oluyor anlayamıyorum da ama korkmaya başladım panik yaptım ikinci doğumum aslında ama insan unutuyor şimdi başıma ne gelicek diye bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum doktor ağrın var yakında olur dedi dua edin inşllah kolaylıkla olsun herkeze kolay doğumlar Doğum yapanlara bol şifa ve süt

Allah kolaylık versin cnm, bebişin başka sıkıntısı olmasin? Emse sütün gelir istemiyor mu. Parola iç 4saatte bir agrini alır inş

Allah kolaylık versin cnm bebişin sağlıkla gelsin inş

Canım 1 kişide olduysa herkesde olur diye bir olay yok. Bende de var. Hamilelik ve lohusalık çok fazla kaygı ve evham barındırıyor icin de herşeye kafanızı takiyoruz ve bu bebek için kötü bir durum. O yüzden takma canım kafana. Allah a dayan ona güven hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımızı kucagimiza almamıza az kaldı.

Son düzenleme:
Çok zor oluyor canım daha 3 saat toplu uyuyamadım hep bölük pörçük. 5 gün oldu toplamda kaç saat uyudum bilmem. Ki çok uykuya düşkünümdür normaldee
Yalan oldu artık 7 saat uyku kendim uyandırdım bebişi onunla 2 saat uyuyorum yozum üzerinde tabi. bı iki gündür ana ondan önce hiç uyku yoktu sinirleri bozuluyor insanın

Bizdede surec ayni sekilde ilerliyor.
Ayni zamanda tabi abisiylede ugrasiyoruz .
8yasindaki cocuk bebek gb aglamayi ogrendi mesela
Ayy izin durum daha da vahimmis üzülsem mi yoksa tek olmadığıma sevinsem.mi bilemedim.. Allah yardimcin olsun canim gercekten cok daha zormus.. Sanirim 2. Bebekte bizi de ayni durum bekliyor olacak..

Yok canim.bizim bebiş kız.. Kimyon kısmını bende aynı senin gibi yapıyorum yediğim çoğu şeye kimyon atmaya çalışıyorum artı üstüne humana çayı içiyorum rezene ve kimyon tohumunu kaynatip uçuyorum fakat yine de gaz sorununu çözemedik 6.aydan sonra duzelir diyorlar inşallah öyle olur.. cc kisminda bende gunde 1 kez 30 ya da 45cc mama veriyorum sutum yetmiyir mu acaba hissine kapildigim icin.. onu hemen lik lik icio bitiriyor fakat memede 1 saate yakın kalıyor.. ağız tiryakisi oldu artık emmesede illaki ağzında tutacak..

Biz de oyleyiz :/ goguslerim yara olmazsa bu durumdan keyif bile alabilirim. Ama canim o kadar yaniyor ki cok mutsuzum bu yuzden
Canım keyif alıyor tabiki insan ama uykusuzluk bitiriyor beni.. Artık yari kırkımız cıktı sayılır fakat ben zombiye döndüm.. O kadar uykusuyum ki geçen gün bebegin altını bağlamadan zibini giydirmisim eşim dedi ne yaptın sen.. baktigim yeri görmüyorum bazen kafa gitti..

Benim de mor değil kahve doğum lekesi dedim kendimce bilimsel birşey değil o söylediğin bosver

Oldun emsin kuzu ama sen kendince veriyorsun mamayi galiba doktora sormadan. Senin bebis çabuk serpilir hem mama hem sut fazla sanki. Aile hekimliğindeki eben anlatır aslında ona sorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…