- 22 Eylül 2017
- 140
- 195
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.761
Canım benim tavsiyem malesef yok fakat aynı durumdayım..Merhaba,
Belki daha önce soran olmuştur ancak hepsini okuyamadım.
Bebeğim 6 günlük ve her gece 2 saatte bir uyanıp 1 saat meme emiyor.
Tabii benim de o süreçte uykum kaçıyor ve endişe etmekten kustu mu nefes alıyor mu vs diye uykuya dalamıyorum.
Gündüz de yorgun olsam da uykum gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Siz neler yapıyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz?
Yok doktorumjz dedi hic uyumazsa ve cok aglarsa 30 ya da 45 cc verebilirsin dedi onu da joker olarak kullaniyoruz sabaha karsi cok cok juysuzlandigonda veriyoruz bazi geceler hic vermiyoruz fakat insan diyuyor mu ki diye dusunmeden edemiyor..Oldun emsin kuzu ama sen kendince veriyorsun mamayi galiba doktora sormadan. Senin bebis çabuk serpilir hem mama hem sut fazla sanki. Aile hekimliğindeki eben anlatır aslında ona sorsan.
Amin canim insaalah sende saglikla al kucagina.. korkulacak hicbirsey yok sadece sakin ol ve somjcunda kucagina miss kokulu bebeğini alacağını düşün.. Sadece tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ko bana söyleyene de çok dua ettim çünkü hiç aklıma gelmeyen bir ayrıntıydı.. Sondayı uyusturulduktan sonra takmalarını anestezi doktoruna rica et.. Yoksa canin yanabilir.. Ameliyattan sonra en çok canımı yakan o ayrıntıydı benim... yaklaşık 1 hafta lavaboda yanmam oldu ki cikarirlarken bile canım.acidi tasarlarken iyiki uyusturulmustum dedim..Yaaaakorktum suan :) sağlıkla büyüt insallah sen de :)
Ay benim gittiğim doktor pek rahatti açsa ağlar emzir ama on bes dk birini on bes dk birini uzun emzirme bırak uyusun 4-5 saat rahatsız olsa kalkar falan dedi bir daha gitmem onaYok doktorumjz dedi hic uyumazsa ve cok aglarsa 30 ya da 45 cc verebilirsin dedi onu da joker olarak kullaniyoruz sabaha karsi cok cok juysuzlandigonda veriyoruz bazi geceler hic vermiyoruz fakat insan diyuyor mu ki diye dusunmeden edemiyor..
Ayyy ilk doğumumda o sonda benim kabusum oldu. Doğuma giderken takmışlardı. Ölmüştüm. Bu hastanede sonda takmıyorlar bildiğim kadarıyla. Yengemde takmamışlardı. Yakın zamansa sezeryan oldu. Bakalım takmaya kalkarlarsa da dediğin gibi olmasını söylicem teşekkürlerAmin canim insaalah sende saglikla al kucagina.. korkulacak hicbirsey yok sadece sakin ol ve somjcunda kucagina miss kokulu bebeğini alacağını düşün.. Sadece tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ko bana söyleyene de çok dua ettim çünkü hiç aklıma gelmeyen bir ayrıntıydı.. Sondayı uyusturulduktan sonra takmalarını anestezi doktoruna rica et.. Yoksa canin yanabilir.. Ameliyattan sonra en çok canımı yakan o ayrıntıydı benim... yaklaşık 1 hafta lavaboda yanmam oldu ki cikarirlarken bile canım.acidi tasarlarken iyiki uyusturulmustum dedim..
Benim de hoşuma gitmedi uyusmadan taktı ama acil sezeryana dönünce öyle oldu. kimse beni dinlemedi bile ama sonra sıkıntım olmadı şükür.Amin canim insaalah sende saglikla al kucagina.. korkulacak hicbirsey yok sadece sakin ol ve somjcunda kucagina miss kokulu bebeğini alacağını düşün.. Sadece tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ko bana söyleyene de çok dua ettim çünkü hiç aklıma gelmeyen bir ayrıntıydı.. Sondayı uyusturulduktan sonra takmalarını anestezi doktoruna rica et.. Yoksa canin yanabilir.. Ameliyattan sonra en çok canımı yakan o ayrıntıydı benim... yaklaşık 1 hafta lavaboda yanmam oldu ki cikarirlarken bile canım.acidi tasarlarken iyiki uyusturulmustum dedim..
7 saat uyku değilde 2 saat deliksiz uyusam yeter ık dese benim gözler faltaşıYalan oldu artık 7 saat uykukendim uyandırdım bebişi i onunla 2 saat uyuyorum yozum üzerinde tabi. bı iki gündür ana ondan önce hiç uyku yoktu sinirleri bozuluyor insanın
Benim.kizim orda yoğun bakımda şuan canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sütünde gelir Allah'ın izniyleKizlar okuyamadigim 100 sayfa var hala tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun dikislerim agriyor sutum gelmedi ve kizim mama verdigim halde hep agliyor esimle tum gece uykusuz ayaktayiz hastanem Istanbul gop medical parkti soran olmus doguranlarin gozu aydin bekleyenlere kolaycacik dogum diliyorum hepinizi tanimis kadar seviyorum Allah kolaylik versin hepimize
SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlatMaşallah maşallah aman agrimasin, ben de çok yatmak istemiyorum bakalım nasıl olacak. İnşallah çok yüksek çıkmaz canım
Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.Aynen canım yaaa...birincide yatıp kalmıştım ağrılar sızılar içinde inliyordum bunda gümbür gümbür kalktım masallah...doktor bile inanamadı bugün kapıdan girdim nasılsın canım oooo fazlaca iyisin dedi...sayenizde dedim heralde eliniz hafif...yok diyor pek de hafif değildir benim elim...gerçekten ama kalkıp dolaştıkça daha çabuk iyileşiyor insan...bebeğim iyi olsun başka bir şey istemiyorum
Ben de uykusuzum oğlum öksürüyorŞuan bende endiseden uyuyamıyorum. Uyumamistim oğluma bakiyodum birden burnundan kusmaya başladı uykum kaçtı kocam deseniz horul horul. Bu gece sabah zor olcak uykusuz kalcam
Canım ilk günden mama verdiğin halde mi sarılık oldu kuzucuk. Genel de açlıktan olur sarılık.. Ben oğlumda çok çektim sarılıktan şimdi de çok korkuyorum hemen mama vereyim diyodum. Inşallah tez vakitte atlatır kızınSAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat
Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Hic fayda etmedi canim aksam su boregi yemistim baska yemek yoktu( annem gittide yalnizim ) o yapti sanirimLimon ye canım limon düşürür
Yok ulasamiyorum dr a sabah aricam artik .epidural normal di benimOlmadı bi hastaneyi ara, nöbetçi doktor vs. kim varsa artık bilgi alırsın ne yapman gerektiğine dair birkaç bişey söylerler belki. Bu arada spinal sezaryen miydi senin? Spinalden sonra tansiyon problemi yaşayan çok kişi duymuştum
Evet o doktoru bi yakalasamOlmaz cnm ama nedeni önemli doktora sorsan keske
Sorma canim amin .2 bebekte kacis yok yasanacakmis mutlaka kiskanclikAyy izin durum daha da vahimmis üzülsem mi yoksa tek olmadığıma sevinsem.mi bilemedim.. Allah yardimcin olsun canim gercekten cok daha zormus.. Sanirim 2. Bebekte bizi de ayni durum bekliyor olacak..
Bende de var biraz morluk canım aynen uydurmaes_ese benim de göbeğim tam üstü morumsu bir renk oldu. Çok açık tenli olduğum için göbeğin gerilmesinden olduğunu düşünüyorum. Sen de açık tenli misin? Ondandır bence. Kalbimizi ferah tutalım.. Gebelikte vücut o kadar değişiyor ki normal bunlar
Yok karaciğer enzimlerim yüksekti ondada bi vitamin düşüp kanamaya yol açabilirmiş ama doktorun demesi benim rahmimle almamalıymış tamamen rahim doğumdan hemen sonra toparlamışmış eski haline dönmek için benimki kasilmiyormus oda kanama yaptiriyormhs inşallah bu sefer olmaz saatlerim kaldiYyaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Stres yapma. Bu sefer yaşamazsın insallah aynı şeyleri. Trombositlerin mi düşük :/
Bugün bu saate kadar emdik alt actij uyuduk cnm kalkmadı aldım emziriyorum 3 saat oldu çünkü yoksa paşa kendi kalkmaz. Emerken bir saat uyurken 4 saat istiyor. Göz göze baka baka uyuyoruz şükür ama bölük tabi olsun7 saat uyku değilde 2 saat deliksiz uyusam yeter ık dese benim gözler faltaşıkendimde pimpirikliyim ya ağlamazsa diye diken üstündeyim
Cnm sarılık denilen sey ile anne sütü ile baş ediliyor. Mesele negatif kan grubu annelerin bebeklerinde daha sık görülür gibi riskli gruplar var. Yani bebek kendi atiyo vücudundan o ilk süt kolostrum çok kuvvetli inş emer onu hiçbir şey olmaz. Hurma ye çabuk gelir süt ben sancı çekerken de yedim hemen geldi sütüm.Canım ilk günden mama verdiğin halde mi sarılık oldu kuzucuk. Genel de açlıktan olur sarılık.. Ben oğlumda çok çektim sarılıktan şimdi de çok korkuyorum hemen mama vereyim diyodum. Inşallah tez vakitte atlatır kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?