2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benim tavsiyem malesef yok fakat aynı durumdayım.. 20hun oldu bizim yavas yavas 1 metre önümü göremez oldum artık..

Oldun emsin kuzu ama sen kendince veriyorsun mamayi galiba doktora sormadan. Senin bebis çabuk serpilir hem mama hem sut fazla sanki. Aile hekimliğindeki eben anlatır aslında ona sorsan.
Yok doktorumjz dedi hic uyumazsa ve cok aglarsa 30 ya da 45 cc verebilirsin dedi onu da joker olarak kullaniyoruz sabaha karsi cok cok juysuzlandigonda veriyoruz bazi geceler hic vermiyoruz fakat insan diyuyor mu ki diye dusunmeden edemiyor..

Yaaaa korktum suan :) sağlıkla büyüt insallah sen de :)
Amin canim insaalah sende saglikla al kucagina.. korkulacak hicbirsey yok sadece sakin ol ve somjcunda kucagina miss kokulu bebeğini alacağını düşün.. Sadece tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ko bana söyleyene de çok dua ettim çünkü hiç aklıma gelmeyen bir ayrıntıydı.. Sondayı uyusturulduktan sonra takmalarını anestezi doktoruna rica et.. Yoksa canin yanabilir.. Ameliyattan sonra en çok canımı yakan o ayrıntıydı benim... yaklaşık 1 hafta lavaboda yanmam oldu ki cikarirlarken bile canım.acidi tasarlarken iyiki uyusturulmustum dedim..

Şuan bende endiseden uyuyamıyorum. Uyumamistim oğluma bakiyodum birden burnundan kusmaya başladı uykum kaçtı kocam deseniz horul horul. Bu gece sabah zor olcak uykusuz kalcam

Yok doktorumjz dedi hic uyumazsa ve cok aglarsa 30 ya da 45 cc verebilirsin dedi onu da joker olarak kullaniyoruz sabaha karsi cok cok juysuzlandigonda veriyoruz bazi geceler hic vermiyoruz fakat insan diyuyor mu ki diye dusunmeden edemiyor..
Ay benim gittiğim doktor pek rahatti açsa ağlar emzir ama on bes dk birini on bes dk birini uzun emzirme bırak uyusun 4-5 saat rahatsız olsa kalkar falan dedi bir daha gitmem ona

Ayyy ilk doğumumda o sonda benim kabusum oldu. Doğuma giderken takmışlardı. Ölmüştüm. Bu hastanede sonda takmıyorlar bildiğim kadarıyla. Yengemde takmamışlardı. Yakın zamansa sezeryan oldu. Bakalım takmaya kalkarlarsa da dediğin gibi olmasını söylicem teşekkürler

Benim de hoşuma gitmedi uyusmadan taktı ama acil sezeryana dönünce öyle oldu. kimse beni dinlemedi bile ama sonra sıkıntım olmadı şükür.

Yalan oldu artık 7 saat uyku kendim uyandırdım bebişi i onunla 2 saat uyuyorum yozum üzerinde tabi. bı iki gündür ana ondan önce hiç uyku yoktu sinirleri bozuluyor insanın
7 saat uyku değilde 2 saat deliksiz uyusam yeter ık dese benim gözler faltaşı kendimde pimpirikliyim ya ağlamazsa diye diken üstündeyim

Benim.kizim orda yoğun bakımda şuan canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sütünde gelir Allah'ın izniyle

Maşallah maşallah aman agrimasin, ben de çok yatmak istemiyorum bakalım nasıl olacak. İnşallah çok yüksek çıkmaz canım
SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat

Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.

SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat

Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Canım ilk günden mama verdiğin halde mi sarılık oldu kuzucuk. Genel de açlıktan olur sarılık.. Ben oğlumda çok çektim sarılıktan şimdi de çok korkuyorum hemen mama vereyim diyodum. Inşallah tez vakitte atlatır kızın

Limon ye canım limon düşürür
Hic fayda etmedi canim aksam su boregi yemistim baska yemek yoktu( annem gittide yalnizim ) o yapti sanirim
Yok ulasamiyorum dr a sabah aricam artik .epidural normal di benim
Olmaz cnm ama nedeni önemli doktora sorsan keske
Evet o doktoru bi yakalasam
Ayy izin durum daha da vahimmis üzülsem mi yoksa tek olmadığıma sevinsem.mi bilemedim.. Allah yardimcin olsun canim gercekten cok daha zormus.. Sanirim 2. Bebekte bizi de ayni durum bekliyor olacak..
Sorma canim amin .2 bebekte kacis yok yasanacakmis mutlaka kiskanclik

Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl?
Aslında sizler kendi aranızda yazışırken hep okudum tecrübe kazanayım diye ama başa gelince çok başka oluyormuş.
İlk gün 2-3 saatte emzir dediler bana ama doymuyordu ki çocuk.
Bugün sık sık emzirmeye gayret ettim. O da sürekli aranır oldu Zaten. Emziğe de alıştı tabi.
Bazen iki göğsünü birden emziriyorum. Bi sağ bi sol dediler ama doymuyor çocuk napsam bilemedim.
Sadece ilk gece mama verdiler. Sonrasında vermedik hiç. Gerek Yok dediler ama sürekli uyumak isteyince de endişe ediyorum.

Bende de var biraz morluk canım aynen uydurma

Yyaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Stres yapma. Bu sefer yaşamazsın insallah aynı şeyleri. Trombositlerin mi düşük :/
Yok karaciğer enzimlerim yüksekti ondada bi vitamin düşüp kanamaya yol açabilirmiş ama doktorun demesi benim rahmimle almamalıymış tamamen rahim doğumdan hemen sonra toparlamışmış eski haline dönmek için benimki kasilmiyormus oda kanama yaptiriyormhs inşallah bu sefer olmaz saatlerim kaldi oğlumu öpüp kokladım cikicaz şimdi evden meleğim ya sanki hissediyor gece boyu ben uyumadım oda iç çekerek ağladı uykusunda(( hala derin derin iç çekiyo uyarmadan cikicaz birakmiyo yoksa

7 saat uyku değilde 2 saat deliksiz uyusam yeter ık dese benim gözler faltaşı kendimde pimpirikliyim ya ağlamazsa diye diken üstündeyim
Bugün bu saate kadar emdik alt actij uyuduk cnm kalkmadı aldım emziriyorum 3 saat oldu çünkü yoksa paşa kendi kalkmaz. Emerken bir saat uyurken 4 saat istiyor. Göz göze baka baka uyuyoruz şükür ama bölük tabi olsun

Cnm sarılık denilen sey ile anne sütü ile baş ediliyor. Mesele negatif kan grubu annelerin bebeklerinde daha sık görülür gibi riskli gruplar var. Yani bebek kendi atiyo vücudundan o ilk süt kolostrum çok kuvvetli inş emer onu hiçbir şey olmaz. Hurma ye çabuk gelir süt ben sancı çekerken de yedim hemen geldi sütüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…