2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat

Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Geçmiş olsun cnm emzir sen en iyisini yapıyorsun geçer hemen.

SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat

Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Ben de 1de 4te 6 buçukta kalktım her seferinde en az yarım saat emziriyorum ilk günler hemen uyuyup kalıyordu yoruluyordu şimdi epey boşaltıyor göğüslerimi öyle gerilip şişmiyorlar uyursa burnunu kulağını dürte dürte zorla uyandırıp emziriyorum iyice ama evet sonunda uyuyor yine...şu ilk günleri bi atlatsaysık sağ salim hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım .
Tansiyon için kullanabileceğin bir ilac
Verebiliyormu doktorun. Senin bir de strese bağlı da gidiyor , Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bugün doğuma gidecek olan arkadaşlarimiza Allah yardım etsin
Kolaylikla çıksınlar doğumlarından

Dün dogumhanede nst cekilirken. Normal doğum yapan bir bayan in kapı açık oldugu için ses duyuyordum. Biraz bagirdi sonlara dogru ıkındı. O müthiş ses. Bebek sesi geldi.
Yattığım yerden tüylerim diken diken oldu.

Gerci benim zorunlu sezeryan ama işte bebek sesini duyunca kendimi tutamadım agladim.

En son bizim tarihler bize bile az kaldı sayılı günlerimiz var artik.

Aynı haldeyiz canım şimdi uyudu gibi ama uyanır yine bugün kontrolümüz var bakalım doyuyormu bizim sıpa gerçekten. Sütünün akma şekli nasıl benim sıktığımda damla damla süzülüyor göğsümden o yüzden sanki süt az gibi geliyor bana

Çok emiyo cnm ondan öyle zaten sadece başından gelen değil ki kahve kısımda minik gozenekler var oradan da geliyor bebis çekince.

İlk günler iki üç saat fazla bnce zten çabuk yoruluyor bırakıyor saat başı dene vermeyi . Bi de ilk zamnlar tek meme yetiyor daha snra kendisi iki memeye çıkardı bzm kız . Bgün 10 günlük olduk hala iki saatte bi emziriyorum bn kaldırmasam 2.5 saat snra o kalıyor alışmaya başladı düzene

Son düzenleme:
Canım hamdolsun eğer cuma sabahı tahlilleri temiz çıkarsa taburcu olucak inslalh temiz cikicak öyle hissediyorum birde tutarsa gogsumu demeyin keyfime :)
ohh masallh canim cok sevindim.. insallh temiz cikacak canim biberonla brsleniyorsa orda tutar mutlaka benimki hortumla beslendi bi ara ozaman tutamiyordu horyumunu cikardilar biberona geçmişti hemen o gun tuttu gogsumude ama ac olmasi sart emmezse 2 saat sonra tekrar gir kizlatafa tembihle beslemesinler ...

semabsrn tgb34 loveren LastMadOnEarth haklısınız kızlar gereksiz evham yaptım sanırım. Kaldı ki o kadar araştırdım felaket tellalı internette dahi hiçbir şey bulamadım bu konu hakkında. Ama o kızın arkadaşına da baya bi saydım yani hamile kadına söylenecek laf mı yani! Seneler önce yaptığı muhabbet dün beni bulup beni mi strese soktu. Zaten osuruktan nem kapıyorum. Açık tenli olmamdan + karnın da iyice gerilmesinden mütevellit olması da mantıklı geldi. Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah. Sizler de çok sağolun içimi ferahlattınız <3

canim sarılık cok zor geciyor gozlerden evdede hic isigi kapatmadan yatin bide koca kari seysi ama aaltin alyansini filketeyle cocugun ustune tak derler..

benimde oyle canim sisliklerde indi sanirim catlayan yerler kasiniyor

Kizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
sakin ol canim hersey gecer gider hatirlamamaya calis zaten iyi olduğunda paylaşırsın.. herseyin basi saglik

Yaşamazsın insallah sağlıkla al gel bebepini canım benim. Ben de oğluma çok üzülüyorum bana çok düşkün. Saçlarımı koklamadan sevmeden uyumaz. 2.5 yasında. Napıcaz 2 gün bakalım. Aklım hep onda. Allah yardım etsin hepimize.

Meraba canım bende 2satte bir kaldırıyorum ama emerken yoruluyor ve uyuyor napsamda uyanmıyor bırakıyorum uyanıyor.mama içince rahat uyuyor benimde dinlenmeye fırsatım oluyor o zaman

Sezeryan olan arkadaşlar bugün 4.gunum be ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü ve yüksek yatıyorum ve cok gerilip acıyor hala dikiş yerim sizde durumlar nasıl n zaman yan yatmaya başladınız
Bi tavsiyesi olan var mi

Geçmiş olsun cnm ben 6. Gününde falan yan yatmaya basladim. İlk sağa yatabilmistim ancak. Sonraki günler yavaş yavaş açılıyorsun. Geçiyor korkma cnm

Amin canim şimdi hazırlandım az kaldı bekliyoruz sezeryana oglumdan ayrılmak zor Kızı ma kavuşmak güzel hayırlısıyla bi eve gidebilsem

Inşallah istediğin gibi olcak canını sıkma
Bakacak olan kişiyle anlaşıyorsa dediğin gibi olur
Bakacak kayınvalide ama pek gelmediğinden alışık değil ayrıca ne yiyip içtiğini bile bilmiyor ki napim yapacak birşey yok kendimi teselli ediyorum 2 gün idare edecek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…