- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.781
Geçmiş olsun cnm emzir sen en iyisini yapıyorsun geçer hemen.SAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat
Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Ben de 1de 4te 6 buçukta kalktım her seferinde en az yarım saat emziriyorum ilk günler hemen uyuyup kalıyordu yoruluyordu şimdi epey boşaltıyor göğüslerimi öyle gerilip şişmiyorlar uyursa burnunu kulağını dürte dürte zorla uyandırıp emziriyorum iyice ama evet sonunda uyuyor yine...şu ilk günleri bi atlatsaysık sağ salim hayırlısıylaSAğol kuzum inşallah sem de güzelce zamnında atlat
Şu sarılığımız geçse neler yapıcam inan. Korkumdan çocuğu uyandırıp duruyorum. Senin bebiş de çok uyuyor mu.
Çok geçmiş olsun canım .Hic fayda etmedi canim aksam su boregi yemistim baska yemek yoktu( annem gittide yalnizim ) o yapti sanirim
Yok ulasamiyorum dr a sabah aricam artik .epidural normal di benim
Evet o doktoru bi yakalasam
Sorma canim amin .2 bebekte kacis yok yasanacakmis mutlaka kiskanclik
Bugün bu saate kadar emdik alt actij uyuduk cnm kalkmadı aldım emziriyorum 3 saat oldu çünkü yoksa paşa kendi kalkmaz. Emerken bir saat uyurken 4 saat istiyor. Göz göze baka baka uyuyoruz şükür ama bölük tabi olsun
Çok emiyo cnm ondan öyle zaten sadece başından gelen değil ki kahve kısımda minik gozenekler var oradan da geliyor bebis çekince.Aynı haldeyiz canım şimdi uyudu gibi ama uyanır yine bugün kontrolümüz var bakalım doyuyormu bizim sıpa gerçekten. Sütünün akma şekli nasıl benim sıktığımda damla damla süzülüyor göğsümden o yüzden sanki süt az gibi geliyor bana
İlk günler iki üç saat fazla bnce zten çabuk yoruluyor bırakıyor saat başı dene vermeyi . Bi de ilk zamnlar tek meme yetiyor daha snra kendisi iki memeye çıkardı bzm kız . Bgün 10 günlük olduk hala iki saatte bi emziriyorum bn kaldırmasam 2.5 saat snra o kalıyor alışmaya başladı düzeneKızlar emzirme sıklıklarınız nasıl?
Aslında sizler kendi aranızda yazışırken hep okudum tecrübe kazanayım diye ama başa gelince çok başka oluyormuş.
İlk gün 2-3 saatte emzir dediler bana ama doymuyordu ki çocuk.
Bugün sık sık emzirmeye gayret ettim. O da sürekli aranır oldu Zaten. Emziğe de alıştı tabi.
Bazen iki göğsünü birden emziriyorum. Bi sağ bi sol dediler amadoymuyor çocuk napsam bilemedim.
Sadece ilk gece mama verdiler. Sonrasında vermedik hiç. Gerek Yok dediler ama sürekli uyumak isteyince de endişe ediyorum.
ohh masallh canim cok sevindim.. insallh temiz cikacak canim biberonla brsleniyorsa orda tutar mutlaka benimki hortumla beslendi bi ara ozaman tutamiyordu horyumunu cikardilar biberona geçmişti hemen o gun tuttu gogsumude ama ac olmasi sart emmezse 2 saat sonra tekrar gir kizlatafa tembihle beslemesinler ...Canım hamdolsun eğer cuma sabahı tahlilleri temiz çıkarsa taburcu olucak inslalh temiz cikicak öyle hissediyorum birde tutarsa gogsumu demeyin keyfime :)
canim sarılık cok zor geciyor gozlerden evdede hic isigi kapatmadan yatin bide koca kari seysi ama aaltin alyansini filketeyle cocugun ustune tak derler..İnşallah canım benim inanıyorum ben Allahın izniyle. Canavar bu bebeler işine gelince öyle bir tutuyor ki isterse keyfi tutar annesi. Benim ilk kız hem biberon hem meme alıyordu hiç de alışmadı biberona. Biz de yarın sarılık için gidicez inşallaj yatış vermez ama gözleri sapsarı korkuyorum
benimde oyle canim sisliklerde indi sanirim catlayan yerler kasiniyorBütün bebişlere maşallah kızlar @ANNONA senin baya fark varmış usg ile doğum kilosu arasında. Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.
Arkadaşlar benim karnımda dünden beri kızarıklıklar var ama çatlak gibi değil. Karnım çok kaşınıyor ve ara ara ama baya sık yine de alerji gibi kırmızılıklar oldu. Canım sıkıldı neden oldu acaba. Cuma günü Dr randevum. Korktum ya bebişe bişey olmasın Allah korusun
sakin ol canim hersey gecer gider hatirlamamaya calis zaten iyi olduğunda paylaşırsın.. herseyin basi saglikKizlar dogum hikayemi yazamiyorum .Yazarken tansiyonum yukseliyor
Iyi gecmedi dogumum maalesef .oglumunda acilde oldugunu ogrenince tansiyonum oynadi yerinden
Suandada yukseldi tansiyonum vazgectim daha yazmaya calismicam.
Bizimkisi 2 saatte bir kaldır diyor.. Niye hepsi farklı şey söylüyor ki..Ay benim gittiğim doktor pek rahatti açsa ağlar emzir ama on bes dk birini on bes dk birini uzun emzirme bırak uyusun 4-5 saat rahatsız olsa kalkar falan dedi bir daha gitmem ona
Yaşamazsın insallah sağlıkla al gel bebepini canım benim. Ben de oğluma çok üzülüyorum bana çok düşkün. Saçlarımı koklamadan sevmeden uyumaz. 2.5 yasında. Napıcaz 2 gün bakalım. Aklım hep onda. Allah yardım etsin hepimize.Yok karaciğer enzimlerim yüksekti ondada bi vitamin düşüp kanamaya yol açabilirmiş ama doktorun demesi benim rahmimle almamalıymış tamamen rahim doğumdan hemen sonra toparlamışmış eski haline dönmek için benimki kasilmiyormus oda kanama yaptiriyormhs inşallah bu sefer olmaz saatlerim kaldioğlumu öpüp kokladım cikicaz şimdi evden meleğim ya sanki hissediyor gece boyu ben uyumadım oda iç çekerek ağladı uykusunda (( hala derin derin iç çekiyo uyarmadan cikicaz birakmiyo yoksa
Meraba canım bende 2satte bir kaldırıyorum ama emerken yoruluyor ve uyuyor napsamda uyanmıyor bırakıyorum uyanıyor.mama içince rahat uyuyor benimde dinlenmeye fırsatım oluyor o zamanMerhaba,
Belki daha önce soran olmuştur ancak hepsini okuyamadım.
Bebeğim 6 günlük ve her gece 2 saatte bir uyanıp 1 saat meme emiyor.
Tabii benim de o süreçte uykum kaçıyor ve endişe etmekten kustu mu nefes alıyor mu vs diye uykuya dalamıyorum.
Gündüz de yorgun olsam da uykum gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Siz neler yapıyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz?
Inşallah istediğin gibi olcak canını sıkmaNe kadar güzel inşallah benim oğlumda perişan olmaz yer içer uyur yarın 11 de ameliyatim canim
Geçmiş olsun cnm ben 6. Gününde falan yan yatmaya basladim. İlk sağa yatabilmistim ancak. Sonraki günler yavaş yavaş açılıyorsun. Geçiyor korkma cnmSezeryan olan arkadaşlar bugün 4.gunum be ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü ve yüksek yatıyorum ve cok gerilip acıyor hala dikiş yerim sizde durumlar nasıl n zaman yan yatmaya başladınız
Bi tavsiyesi olan var mi
Amin canim şimdi hazırlandım az kaldı bekliyoruz sezeryana oglumdan ayrılmak zor Kızı ma kavuşmak güzel hayırlısıyla bi eve gidebilsemYaşamazsın insallah sağlıkla al gel bebepini canım benim. Ben de oğluma çok üzülüyorum bana çok düşkün. Saçlarımı koklamadan sevmeden uyumaz. 2.5 yasında. Napıcaz 2 gün bakalım. Aklım hep onda. Allah yardım etsin hepimize.
Bakacak kayınvalide ama pek gelmediğinden alışık değil ayrıca ne yiyip içtiğini bile bilmiyor ki napim yapacak birşey yok kendimi teselli ediyorum 2 gün idare edecek artikInşallah istediğin gibi olcak canını sıkma
Bakacak olan kişiyle anlaşıyorsa dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?