- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.801
Yok canım beslenicekler tam besleme saatinde emziricem 1 de ve 4 te tutacak gibi inanıyorumohh masallh canim cok sevindim.. insallh temiz cikacak canim biberonla brsleniyorsa orda tutar mutlaka benimki hortumla beslendi bi ara ozaman tutamiyordu horyumunu cikardilar biberona geçmişti hemen o gun tuttu gogsumude ama ac olmasi sart emmezse 2 saat sonra tekrar gir kizlatafa tembihle beslemesinler ...
Dönersin evine güle oynaya inşallah :) hadi güzel haberlerle canımAmin canim şimdi hazırlandım az kaldı bekliyoruz sezeryana oglumdan ayrılmak zor Kızı ma kavuşmak güzel hayırlısıyla bi eve gidebilsem
Amin canim inşallah sağol darısı herkesin başınaDönersin evine güle oynaya inşallah :) hadi güzel haberlerle canım
Aslında 2.seseryanim ama unutuyor insan sanki gecmicek gibi geliyorGeçmiş olsun cnm ben 6. Gününde falan yan yatmaya basladim. İlk sağa yatabilmistim ancak. Sonraki günler yavaş yavaş açılıyorsun. Geçiyor korkma cnm
Bakar sen düşünme öteki torunlarına nasıl bakiyorsa bakar makarna patates çorba cocuklar n yer dener dener öğrenirn2 gündeBakacak kayınvalide ama pek gelmediğinden alışık değil ayrıca ne yiyip içtiğini bile bilmiyor ki napim yapacak birşey yok kendimi teselli ediyorum 2 gün idare edecek artik
Canım bende eve gelince 3-4 gün yatamadım ama sonra yatmaya başladım çok şükür biraz zaman gerekliSezeryan olan arkadaşlar bugün 4.gunum be ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü ve yüksek yatıyorum ve cok gerilip acıyor hala dikiş yerim sizde durumlar nasıl n zaman yan yatmaya başladınız
Bi tavsiyesi olan var mi
Hayırlı olsun gözün aydın canım.doymuyiorsa ac oldu icin ağlıyorsa ver bence ben ilk 3 gün bi meme ardından mama verdim bak simdi süttüm var ki oglumda ilk 3 ay gelmemisti.herkesinki bir olmuyo sarılık olmasin hafif atlatsın istiyorsan ac olduguna eminsen ver mama.Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl?
Aslında sizler kendi aranızda yazışırken hep okudum tecrübe kazanayım diye ama başa gelince çok başka oluyormuş.
İlk gün 2-3 saatte emzir dediler bana ama doymuyordu ki çocuk.
Bugün sık sık emzirmeye gayret ettim. O da sürekli aranır oldu Zaten. Emziğe de alıştı tabi.
Bazen iki göğsünü birden emziriyorum. Bi sağ bi sol dediler amadoymuyor çocuk napsam bilemedim.
Sadece ilk gece mama verdiler. Sonrasında vermedik hiç. Gerek Yok dediler ama sürekli uyumak isteyince de endişe ediyorum.
Bilmiyorum ama 6.30 dan beri emiyo alt değiştiriyorum yine emiyor yine alt ve şimdi yattı ellemem artık en az 3 saat uyusun çünkü toplamda 16-20 saat uyurlarmis bu dönem.Bizimkisi 2 saatte bir kaldır diyor.. Niye hepsi farklı şey söylüyor ki..
Kesinlikle katılıyorum iki sezeryan oldum iki farklı drda ikisininde operasyonu çok başarılıydı gerçekten hatta ikinci doğumumda drum dikişleri atarken konuşuyorduk ilk dr çok güzel çok özenli dikmiş böyle dikmezsem ayıp ederim şimdi diye takıldı bana ve gerçekten ikisininde eli hafifmiş çok şükür çok ağrım sızım olmadan atlattım iki drumda çok destek oldular allah ikisindende bin kere razı olsunBu arada sezeryan hakkında 3 sezeryan yaşamış biri olarak sunu söylemek iatweim . Sezeryan yapam doktpr cok önemli. Nasıl herkea yemegi farklı lezzette yapar sezeryan da öyle.herkez fatklo acıda yapıyo.kımı içini coo guzel temizlerken kana ihtiyacın varken kan takarken trombosit verip ıyı olman için çabalarken kimisi kesip bebegi alıp direk kapatıp be bok yeese yesin zaten kan alttan cıkıcak mantıgında.eger doktor iç dikişini duzgun dikmişse ilk ayaga kalkarken coo acımıyo bile.ben 3. Sezeryanda acıdan ölürüm dedim en hafifi oldu hatta utanmasam acımadı dıucem.Rabbim hepınızı işini iyi yapan insanlarla karsılastıtsın.
Sağol canim çok destek oluyorsun sen böyle dedikce için biraz rahatliyoBakar sen düşünme öteki torunlarına nasıl bakiyorsa bakar makarna patates çorba cocuklar n yer dener dener öğrenirn2 günde
Canım ilk gece vermedik sütü çeksin yoksa sütün gelmez dedi hastanem. Kolostrum için de vermiyormuş ilk gece. Bana da mantıklı geldi. İkinci gece verdik 3. Gece 2 kez verdik ama 4 kilo doğduğu için doymaz dedi doktor. Ben çok vermedim sütüm çabuk gelsin anne sütüyle daha güzel atılıyor sarılık diye. Günde 1 2 yetiyor zaten. Bir kez mama alınca peşinden 2 3 posta güzel emiyor.Canım ilk günden mama verdiğin halde mi sarılık oldu kuzucuk. Genel de açlıktan olur sarılık.. Ben oğlumda çok çektim sarılıktan şimdi de çok korkuyorum hemen mama vereyim diyodum. Inşallah tez vakitte atlatır kızın
Sana tavsiyem asla 2 saati geçirme ilk 2 3 ay. Hem sütün çoo bol olur hem de kiloların gider. Hem de bebişin çok sağlıklı kilo alır. Benimki uyansa keşke de emzirsem.Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl?
Aslında sizler kendi aranızda yazışırken hep okudum tecrübe kazanayım diye ama başa gelince çok başka oluyormuş.
İlk gün 2-3 saatte emzir dediler bana ama doymuyordu ki çocuk.
Bugün sık sık emzirmeye gayret ettim. O da sürekli aranır oldu Zaten. Emziğe de alıştı tabi.
Bazen iki göğsünü birden emziriyorum. Bi sağ bi sol dediler amadoymuyor çocuk napsam bilemedim.
Sadece ilk gece mama verdiler. Sonrasında vermedik hiç. Gerek Yok dediler ama sürekli uyumak isteyince de endişe ediyorum.
Sağol canım inşlailah. Şöyle cuk cuk emzirebilsem ben deGeçmiş olsun cnm emzir sen en iyisini yapıyorsun geçer hemen.
Kızlar ya az önce tesadüfen bişey okudum ister istemez kafaya taktım. Hamileliğinde göbek deliği etrafında hafif morluk gibi bsy olan var mı? Bi kızın varmış, arkadaşı demiş ki; öyle olanların bebekleri engelli olur! Benim de inceden var öyle bsy şimdi benim bebeğim engelli mi olcak yani! Allahım sen koru....
Bizimki de 4200 şimdi doymaz mi valla 6.30 da uyandı kaç kez emdi kaç kez altına yaptı bilmiyorum bayılcam uyumadı daha göğüslerim haşat oldu ağzından akiyorda öyle bırakıyor eşim gelirken emzik alıp gelcem diye tutturduCanım ilk gece vermedik sütü çeksin yoksa sütün gelmez dedi hastanem. Kolostrum için de vermiyormuş ilk gece. Bana da mantıklı geldi. İkinci gece verdik 3. Gece 2 kez verdik ama 4 kilo doğduğu için doymaz dedi doktor. Ben çok vermedim sütüm çabuk gelsin anne sütüyle daha güzel atılıyor sarılık diye. Günde 1 2 yetiyor zaten. Bir kez mama alınca peşinden 2 3 posta güzel emiyor.
Sana tavsiyem asla 2 saati geçirme ilk 2 3 ay. Hem sütün çoo bol olur hem de kiloların gider. Hem de bebişin çok sağlıklı kilo alır. Benimki uyansa keşke de emzirsem.
Sağol canım inşlailah. Şöyle cuk cuk emzirebilsem ben de
Cnm 7. Gün basladim altına yastık koyup çok yürüyünce rahatladım şimdi daha rahat yatıyorumSezeryan olan arkadaşlar bugün 4.gunum be ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü ve yüksek yatıyorum ve cok gerilip acıyor hala dikiş yerim sizde durumlar nasıl n zaman yan yatmaya başladınız
Bi tavsiyesi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?