2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım beslenicekler tam besleme saatinde emziricem 1 de ve 4 te tutacak gibi inanıyorum

Gunaydın herkese ... bol sütler diliyprum.bugun doktordan hayırlı haberler alırıö insallah.neden bilmem bugun oğluma öturecegim sütümün yanında kıyafette koymak geliyo içimden bi hevea iste. Makinadan ayırırlarsa hiydirirler belki bende bikez olsun giyinik görebilirim.. gariptir oglumun hastaneainin wc sinde elimi kuruladığım peceteyi eve getirmişim atmaya kıyamıyorum . O pecete oglumla aynı yerde cünkü.allahım kafayı yıycem heralde.

Bu arada sezeryan hakkında 3 sezeryan yaşamış biri olarak sunu söylemek iatweim . Sezeryan yapam doktpr cok önemli. Nasıl herkea yemegi farklı lezzette yapar sezeryan da öyle.herkez fatklo acıda yapıyo.kımı içini coo guzel temizlerken kana ihtiyacın varken kan takarken trombosit verip ıyı olman için çabalarken kimisi kesip bebegi alıp direk kapatıp be bok yeese yesin zaten kan alttan cıkıcak mantıgında.eger doktor iç dikişini duzgun dikmişse ilk ayaga kalkarken coo acımıyo bile.ben 3. Sezeryanda acıdan ölürüm dedim en hafifi oldu hatta utanmasam acımadı dıucem.Rabbim hepınızı işini iyi yapan insanlarla karsılastıtsın.

Geçmiş olsun cnm ben 6. Gününde falan yan yatmaya basladim. İlk sağa yatabilmistim ancak. Sonraki günler yavaş yavaş açılıyorsun. Geçiyor korkma cnm
Aslında 2.seseryanim ama unutuyor insan sanki gecmicek gibi geliyor
Sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor artık

Bakacak kayınvalide ama pek gelmediğinden alışık değil ayrıca ne yiyip içtiğini bile bilmiyor ki napim yapacak birşey yok kendimi teselli ediyorum 2 gün idare edecek artik
Bakar sen düşünme öteki torunlarına nasıl bakiyorsa bakar makarna patates çorba cocuklar n yer dener dener öğrenirn2 günde

Ama 2. Sezeryanım tam bir kabustu.20 gun su akar gibi kanamam oldu.nasıl kramp sıtma başagrısı yasadım o yızdende 3.den cok korktum ama elhamdülişlah hiç acımadı hemde hiç.doktor ile aranızda abi kardes gibi bag kurdunuz ise zaten en guzel haliyle keaip içini temizleyip kan takıp vitamin verip en önemlisi ameliyatta teselli edip bayılırken hadi uyu bakalim 10 dakka sonra görüşürüz desiyse iyi davrandıysa hiç korkmayın. Mehmet murat çakır samatya devlet hastanesi rabbim senden binkere milyonkere razı plsun ayagon tasa değmesin

Günaydın kızlar emzirme aralığı konuşulmuş ilk hafta kendim uyandırıyordum hep son iki üç gündür 2-2.5 saat aralığında kendi uyanıyor öncesinde uyandırmıyorum gazı var sanırım kıpkırmızı oluyor şimdi onu çözme derdindeyim havalar bu ara serin gidiyor üşütüyordur belki kuzucuk diyorum iki çocuklu hayata alıştım gibi asıl macera pazardan sonra başlayacak annemde dönecek çünkü.evde bizbize kalacağız bizde haberler böyle doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum allah yardımcınız olsun bekleyenlerede biran önce kavuşmalarını diliyorum

Canım bende eve gelince 3-4 gün yatamadım ama sonra yatmaya başladım çok şükür biraz zaman gerekli

Hayırlı olsun gözün aydın canım.doymuyiorsa ac oldu icin ağlıyorsa ver bence ben ilk 3 gün bi meme ardından mama verdim bak simdi süttüm var ki oglumda ilk 3 ay gelmemisti.herkesinki bir olmuyo sarılık olmasin hafif atlatsın istiyorsan ac olduguna eminsen ver mama.
Biz bile acıksak kötü oluyoruz

Kesinlikle katılıyorum iki sezeryan oldum iki farklı drda ikisininde operasyonu çok başarılıydı gerçekten hatta ikinci doğumumda drum dikişleri atarken konuşuyorduk ilk dr çok güzel çok özenli dikmiş böyle dikmezsem ayıp ederim şimdi diye takıldı bana ve gerçekten ikisininde eli hafifmiş çok şükür çok ağrım sızım olmadan atlattım iki drumda çok destek oldular allah ikisindende bin kere razı olsun

Canım ilk gece vermedik sütü çeksin yoksa sütün gelmez dedi hastanem. Kolostrum için de vermiyormuş ilk gece. Bana da mantıklı geldi. İkinci gece verdik 3. Gece 2 kez verdik ama 4 kilo doğduğu için doymaz dedi doktor. Ben çok vermedim sütüm çabuk gelsin anne sütüyle daha güzel atılıyor sarılık diye. Günde 1 2 yetiyor zaten. Bir kez mama alınca peşinden 2 3 posta güzel emiyor.

Sana tavsiyem asla 2 saati geçirme ilk 2 3 ay. Hem sütün çoo bol olur hem de kiloların gider. Hem de bebişin çok sağlıklı kilo alır. Benimki uyansa keşke de emzirsem.

Geçmiş olsun cnm emzir sen en iyisini yapıyorsun geçer hemen.
Sağol canım inşlailah. Şöyle cuk cuk emzirebilsem ben de

bilgi kirliliğidir canım.Öyle birşey olsa tüm doktorlar ona dikkat ederdi.

Bizimki de 4200 şimdi doymaz mi valla 6.30 da uyandı kaç kez emdi kaç kez altına yaptı bilmiyorum bayılcam uyumadı daha göğüslerim haşat oldu ağzından akiyorda öyle bırakıyor eşim gelirken emzik alıp gelcem diye tutturdu

Cnm 7. Gün basladim altına yastık koyup çok yürüyünce rahatladım şimdi daha rahat yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…