- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.821
Hiç korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle genel anestezi senin için daha hayırlı bence çok korkuyorsun doktora da müdahale ediyorsunValla böyle pirt pirt kesiyo tutuyo ellerini kesmesini herseyini hissediyordum ama acı yoktu korku vardı zaten demişti herşeyi hissediceksin acı hariç diye bu sefer aynı doktor yine ama genel yapacak çok korkmuştum streslisinde diyo kaldıramazsın yine aynı şeyi diyo daha 2 sene dolmadan bide ben elini tutmuştum bağlamıştı ellerimiYarın 11 de gidicem kismetse ameliyata inşallah yine bi aksilik cikmaz
Emzik avutur canım alsın kuvezde 3 saatte bir besliyolar onun dışında hep emzik var ağzındaBizimki de 4200 şimdi doymaz mi valla 6.30 da uyandı kaç kez emdi kaç kez altına yaptı bilmiyorum bayılcam uyumadı daha göğüslerim haşat oldu ağzından akiyorda öyle bırakıyor eşim gelirken emzik alıp gelcem diye tutturdu
Analı babalı büyüsün gecmis olsun canımSelam kızlarrrrr dün olumu sezaryenle kucağıma aldım :)
Doğum pozisyonunu almıştır belki canımKızlar benimki bugün biraz daha aşağıya inmiş hareketleri daha aşağıda.piskolojik mi bilmiyorum ama öyle bi baskı hissediyorum ki sanki heran içimden bilet kopacak yada çıkacak gibi.ama hiç kasılma yada ağrı hissetmiyorum.geliyormu ki oğluşum
Analı babalı büyüsün gecmis olsun canım
Delircem kalkiyor yatırınca göğsümde uyuyo birakmiyo kopacak artık uçlarıEmzik avutur canım alsın kuvezde 3 saatte bir besliyolar onun dışında hep emzik var ağzında
Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl?
Aslında sizler kendi aranızda yazışırken hep okudum tecrübe kazanayım diye ama başa gelince çok başka oluyormuş.
İlk gün 2-3 saatte emzir dediler bana ama doymuyordu ki çocuk.
Bugün sık sık emzirmeye gayret ettim. O da sürekli aranır oldu Zaten. Emziğe de alıştı tabi.
Bazen iki göğsünü birden emziriyorum. Bi sağ bi sol dediler amadoymuyor çocuk napsam bilemedim.
Sadece ilk gece mama verdiler. Sonrasında vermedik hiç. Gerek Yok dediler ama sürekli uyumak isteyince de endişe ediyorum.
Evet emzirme sıklığınız nedir arkadaşlar?
Ah cnm yapma böyle az kaldı ins kavuşacaksin sabretGunaydın herkese ... bol sütler diliyprum.bugun doktordan hayırlı haberler alırıö insallah.neden bilmem bugun oğluma öturecegim sütümün yanında kıyafette koymak geliyo içimden bi hevea iste. Makinadan ayırırlarsa hiydirirler belki bende bikez olsun giyinik görebilirim.. gariptir oglumun hastaneainin wc sinde elimi kuruladığım peceteyi eve getirmişim atmaya kıyamıyorum . O pecete oglumla aynı yerde cünkü.allahım kafayı yıycem heralde.
Ver canım ne varmı emzikte :) seni yalancı emzik olarak kullanıyor zaten şuanda yerim onu bende birazdan gidicem kızımı emziricem ilk defa çok heyecanlıyımDelircem kalkiyor yatırınca göğsümde uyuyo birakmiyo kopacak artık uçlarıbüyük konuştum vermem diyordum ama vercem galiba yazık yavrumda uyumadı doğru düzgün.
Oy mis kokulu melekler gözün aydın cnm inş evine alır gelirsin bir an evvelVer canım ne varmı emzikte :) seni yalancı emzik olarak kullanıyor zaten şuanda yerim onu bende birazdan gidicem kızımı emziricem ilk defa çok heyecanlıyım
İnşallah yarın tahliller temiz çıkarsa alıp gelicez canım Allah'ın izniyleOy mis kokulu melekler gözün aydın cnm inş evine alır gelirsin bir an evvel
pazartesi kontrolümüz vardı.o zaman kanala girmiş doğum pozisyonunu almış demişti doktorum.ilk doğumum olduğu için kasılmaları anlamama ihtimalim varmı diye düşünüyorumDoğum pozisyonunu almıştır belki canım
Evine alıp getirmeye de az kaldı canım.o zaman doya doya emzirip öpüp koklarsınVer canım ne varmı emzikte :) seni yalancı emzik olarak kullanıyor zaten şuanda yerim onu bende birazdan gidicem kızımı emziricem ilk defa çok heyecanlıyım
Hiç doğum.sancisi kasılma yaşamadım ki canım bilmiyorum o yüzdenpazartesi kontrolümüz vardı.o zaman kanala girmiş doğum pozisyonunu almış demişti doktorum.ilk doğumum olduğu için kasılmaları anlamama ihtimalim varmı diye düşünüyorum
Ben de uykusuzum oğlum öksürüyortam doğum öncesi hasta olmasalardı keşke
Asagiya indiği icin normaldir o cnm. Bana da olurdu aşağıda kimildadikca bagirirdim. Baskı yapıyordur artık. Sen hissetmiyo olabilirsin kasılmaların vardır .benimde vardı ama hissetmiyordum.Kızlar benimki bugün biraz daha aşağıya inmiş hareketleri daha aşağıda.piskolojik mi bilmiyorum ama öyle bi baskı hissediyorum ki sanki heran içimden bilet kopacak yada çıkacak gibi.ama hiç kasılma yada ağrı hissetmiyorum.geliyormu ki oğluşum
Insallah canım zamanlaCanım bende eve gelince 3-4 gün yatamadım ama sonra yatmaya başladım çok şükür biraz zaman gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?