2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle genel anestezi senin için daha hayırlı bence çok korkuyorsun doktora da müdahale ediyorsun
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Emzik avutur canım alsın kuvezde 3 saatte bir besliyolar onun dışında hep emzik var ağzında

Kızlar benimki bugün biraz daha aşağıya inmiş hareketleri daha aşağıda.piskolojik mi bilmiyorum ama öyle bi baskı hissediyorum ki sanki heran içimden bilet kopacak yada çıkacak gibi.ama hiç kasılma yada ağrı hissetmiyorum.geliyormu ki oğluşum

Doğum pozisyonunu almıştır belki canım

Evet emzirme sıklığınız nedir arkadaşlar?

Kizlar dr banada 2_3 saatte bir dedi .
Ama bebis devamli araniyo uyanikken veriyorum her agladiginda .
Uyudugu zamanda terslik ya kalkmiyo bu sefer emmeye ozaman da 2 bucuk saat olunca kalkip popsunu aciyorum burnunu sikiyorum veriyorum

Ah cnm yapma böyle az kaldı ins kavuşacaksin sabret

Delircem kalkiyor yatırınca göğsümde uyuyo birakmiyo kopacak artık uçları büyük konuştum vermem diyordum ama vercem galiba yazık yavrumda uyumadı doğru düzgün.
Ver canım ne varmı emzikte :) seni yalancı emzik olarak kullanıyor zaten şuanda yerim onu bende birazdan gidicem kızımı emziricem ilk defa çok heyecanlıyım

Ver canım ne varmı emzikte :) seni yalancı emzik olarak kullanıyor zaten şuanda yerim onu bende birazdan gidicem kızımı emziricem ilk defa çok heyecanlıyım
Oy mis kokulu melekler gözün aydın cnm inş evine alır gelirsin bir an evvel

Bana da doktorum üç saat uyur demişti. Oğlum sancısı olmadığı zaman en az iki saat uyuyor. Üç saati de buluyor bazen. Uyanınca ben tek gogsumu veriyorum uyuyarak emiyor. On beş yirmi dk ancak emiyor . Ama her istediğinde veriyorum agladiginda hıçkırık tuttuğunda geçsin diye veriyorum. Acaba iki göğsümu de mi versem bende. İlk hafta 200 gram almisti doyuyordur hrlde diye düşünüyorum

Ben de uykusuzum oğlum öksürüyor tam doğum öncesi hasta olmasalardı keşke

Keşke hasta olmasalar. Dün gece bizde acildeydik. 24 saatAtesi dusmedi oğlumun en sonunda görürdük boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotigimuzi aldım ama yemek yemiyor nasıl içirilen bilmem.

Asagiya indiği icin normaldir o cnm. Bana da olurdu aşağıda kimildadikca bagirirdim. Baskı yapıyordur artık. Sen hissetmiyo olabilirsin kasılmaların vardır .benimde vardı ama hissetmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…