2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Delircem kalkiyor yatırınca göğsümde uyuyo birakmiyo kopacak artık uçları büyük konuştum vermem diyordum ama vercem galiba yazık yavrumda uyumadı doğru düzgün.
Emmekten yoruluyorlar canım daha çok küçükler ve surekli memede olunca da annr yıpranıyor benimkide memede uyuyo yatirim uyaniyor gündüz kolay da gece uykusuz kalmak anneyi yıpratır anne uykusunu alırsa bebegine de verimli olut önce sen.
30 cc ver bi dene istersen

Keşke hasta olmasalar. Dün gece bizde acildeydik. 24 saatAtesi dusmedi oğlumun en sonunda görürdük boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotigimuzi aldım ama yemek yemiyor nasıl içirilen bilmem.
Canım ben genelde aç karına veriyorum antibiyotiği çok küçükken kusuyodu şurubu verince doktora aç ver demişti bir sıkıntı yapmıyor çok geçmiş olsun

canim sarılık cok zor geciyor gozlerden evdede hic isigi kapatmadan yatin bide koca kari seysi ama aaltin alyansini filketeyle cocugun ustune tak derler..

Canım bu kocakarı seysinin çocuğa zararı yok o yüzden yapılabilir bence. Gerçi bizde altından nazar boncuğu takılır birde benim küçük minik bir kur-an i kerimim var altın suyuna batırılmış kılıfiyla onu takmıştım oğluma şükür oğlumda sarılık yaşamadık darısı kızımın da basina

Süt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi

bilgi kirliliğidir canım.Öyle birşey olsa tüm doktorlar ona dikkat ederdi.

Öyle de insan yine de bi acaba oluyor işte. Sabah kontrolüm vardı, doktora diyorum benim göbeğin etrafında morluk var mı adam baktı baktı yooo diyor o nerden çıktı, dedim böyle böyle.. gülmeye başladı, dedi sen yapma bari:) dedim napayım diploma cehaleti alır eşeklik baki kalır

Sağlık ocağına topuk kanı verdik biz bugün ordaki ebe de saat başı emzir sarılığı geçer dedi...ben de bir yöntem geliştirdim inşallah işr yarar sen de dene istersen...Sol göğsü 20-30 dk emziriyorum tabi sık sık uyuyup kalıyor; sol göğsü sağıp biberona doldurup içiriyorum...aradan 1-2 saat geçince bu sefer de sağ göğsü hem emzirip hem sağıp veriyorum...böylece emmesi azalmadan aldığı süt miktarı artıyor...cumartesi inşallah sarılık geçmiş olacak

Canım ben genelde aç karına veriyorum antibiyotiği çok küçükken kusuyodu şurubu verince doktora aç ver demişti bir sıkıntı yapmıyor çok geçmiş olsun

Ya aslında antibiyotiğin üzerine yemekten önce 1 ölçek diye yazmış ama alışkanlık işte açken verilmez mantigindayim birşey de yemiyor neyse bugün böyle yarı ac yarı tok içsin de yarın toparlanır biraz yemek yer. Emzirirken antibiyotiğini emme aralıklarında verirdim gogusumu çeker şırınga ile antibiyotiği verir sonra emzirmeye devam ederdim o yüzden çok rahattı

Zaten iki kez içtikten sonra başlar yemek.yemeye inşallah bu arada GOP Medical parkta doğum.yapan arkadaş kimdi

Süt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi
Canım göbeğini kokla çok kötü bir koku varsa götür mutlaka doktora. Benim kardeşimin oğlu iltihap oldu cahillik ten bilemedik bir hafta hastanede yattı. Bnm oğlum da oldu ben farkedince hemen. Götürdüm Balaban pomad krem ve baticon verdi onla bakım yaptım ertesi güne düştü. 16 günlükken düştü

Canım her bebeğin emme süresi ve araliklari farklı. Senin şöyle bi artın var emzik alıyormuş yani seni emzik olarak kullanmıyor gerçekten ac ise emer yok değil ise emzik ile susar. Birde fazla emince bazı bebekler çıkaramıyor. Hani fazlasını kustu derler ye kusamıyor gaz varmış gibi ağlıyor sırtını sıvazlayınca rahatlatıp çıkarıyor. Belki oda olabilir. Hepsini denedin ama ac geliyorsa az mama yap. Oglum hep gegirirken çıkarırdı süt fazlasını gerçi süt fazlası pek olmazdı. Çünkü hep tek gogusumu emerdi ve 10 dk en fazla emerdi. Ama arkadaşımın bebeği iki gogusunu emerdi ve 45 dk sürüyordu emzirmesi. Benim emzirme gaz çıkarma memedd uykuya dalsa bile gazını çıkarırdım ve uyutma 45 dk bile sürmezdi
Sen bebeğinin ac olduğuna inanıyorsan emzirdikten sonra susmuyor ağlıyorsa az bi mama verebilirsin. Önce meme sonra mama

Canım inşallah sarılığı geçicek. Evham yapma diyecem de anneliğin diğer adı evham olması lazım.
Senin şeker durumun nasıl hala diyete decam degil mi bebeğe daha sonra baktılar mı şeker için mesela sağlık ocağı topuk kanı alırken şeker icin de kan aldı mi

Keşke hasta olmasalar. Dün gece bizde acildeydik. 24 saatAtesi dusmedi oğlumun en sonunda görürdük boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotigimuzi aldım ama yemek yemiyor nasıl içirilen bilmem.
Çok geçmiş olsun. İnşallah doğuma kadar iyileşirler. İlaç midesine dokunmasın diye hastayken doktor bize 1 yemek kaşığı birşey bile midesine girse yeter der hep.

Doktora ulasamadim ya iki gundur sinir ettiler beni .ilacta sute geciyormus diye icmiyorum.
Allah a emanet artik.
sakin ol canim hersey gecer gider hatirlamamaya calis zaten iyi olduğunda paylaşırsın.. herseyin basi saglik
En iyisi canim napalim .ins
Insan kurbanlik koyun gibi hissediyor orada
Canim Allah yardimcin olsun.iyi gunleri disun guclu ol.
Annelik guclu olmaktir .onlar icin uzulursun ama yine onlar icin guclu olursun .

Canim bende oyle hissedehissede dogum yaptim.olabilir yani hayirlisi

Merhaba bilgisi olan varsa :) geceden beri sancim var ama duzensiz sabah hastaneye gittim nst de bikez sanci cikti dr duzensiz dedi ve duzensizde suresi henuz oturmadi ama fena giriyo gelince boyle olan varmi boyle sanci 1 hafta gotururmu yoksa duzene girermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…