2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İyi maşallah aynen hep bir efor sarfediyorum kalksın diye bir atlatsak sonraki günler güzeldi ya. Gaz maz yine neyse böylesi hastalık vs zor.
Bu arada senin tsh yüksek çıkmıştı ya bugün aile hekimi topuk kanı almadı bizden. Anne antibiyotik kullanıyor bekleyelim antibiyotik bitince alalım kanı sonucu etkiler dedi. Senin de öyledir belki

canim sarılık cok zor geciyor gozlerden evdede hic isigi kapatmadan yatin bide koca kari seysi ama aaltin alyansini filketeyle cocugun ustune tak derler..
İnşallah canım sağol onu da denerim ne olacak. Bu anne şekerli suyu kabul etti bunu da deneriz napalım

Ben emzik veririm canım uykuya dalabilsin diye. İyice emdiğinden eminsem. Ama emmiyor bizimki bugün iyi gibi. Onun dışında vermezsin ama iyice emzirdikten sonra verilebilir bence.

Ben de sağdım canım bugün uyanık çok şükür. Sonuçlrı çıktı 12.7. 11 den yükselmiş 2 günde. Ama anlamadığım doktor riskli değil dedi gönderdi. Bugün 7. Günümüz tavan yaparmış bugünde ondan herhalde.

Hastanede 2-3 defa ölcüldü çıktık sekerle ilgili sorun yok dediler valla tekrar ölçülmesine gerek yok heralde...şimdi 11 sarılık ve 10 tsh ile uğraşıyorum...ne zaman rahat bi nefes alıcaz acaba

Ay benim oğluşum doyuyor ama halen meme istiyor. Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz versemmi acaba yaa. Meme almayınca hırs yapıyor. Emzik için çokmu küçük
Bende verip vermemekte kararsızım ztn şuan tutmuyor oğlum. 16 günlük. Annem ver diyor sana kolaylık olur ağzını oyalar diyor.

Ayy Doğum yapanlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım allah ömürlü etsin, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah
Ayyy Doğumdan önceki boş vakitler neymiş öyle, şimdi baş kaşıyacak zaman yok, bebişin banyosu, çamaşırı, ütüsü.. zaten emme seanslarımız uzuuuuun uzuuuun :) dün ilk defa emdikten sonra anneme bırakıp markete gittim, herşeyi eksik almışım :)) aklım hep evdeydi, koşarak geri geldim valla ama yetişemiyorum hiç bi şeye, eşim ve annem yardım ediyorlar ama benim gibi olmuyor, biraz ona bozuluyorum.. ayrıca babayı iyice dışladık sanırım, onun çamaşırı ütüsü birikti, bir kere nasılsın demiyorum neredeyse üç haftadır doğru düzgün muhabbet edemedik.. bilmem nasıl toparlanıcaz..
Gelelim asıl konuya, Doğum yapan arkadaşlar, işitme ve görme testi yaptırdınız mı? İşitme için bir ay zaman var dediler ama kimse görme testinden bahsetmedi, dün sağlık ocağından görme testi yaptırdınız mı diye aradılar? Eee görmüyor ki bebekler neden görme testi yapıyoruz dememişim, tamam yaptıralım dedim. Siz nasıl yaptınız?

Belirtisiznesne ben verdim canım emzik, doktor 20 gün verme demişti, bi gün çok çaresiz kaldım verdim ve emmesinde hiç değişiklik olmadı. Geçenlerde bir gün emmedi ödüm koptu ama nazardı herhalde sonra düzeldi çok şükür.. emzik de ne var ki, Yenidoğanla uyumlu emzik almışsındır zaten, sen de rahat edersin bebek de

peron canm sen doğum yaptın mı yaptıysan nasıl oldu . Bende salı günü gittim doktor başı önde gidiyor dedi biraz zor doğurursun sen bunu dedi benimkisi baş gelis normal doğum gözüküyor bende normal düşünüyorum artk nasıl olirsa

Sen naptın kurtulabildin mi

Vercem canım büyük ihtimal çünkü uyumuyor benimki 4 saat uyanık kalıyor uyuduğu saat çok az. Bugün denedim hemen uyudu boşuna emiyormuş beni. Annemde ver diyor sana rahatlık olur diyor. Sonra istesende almaz şimdiden ver dedi. Yenidoğan uyumlu almıştım zaten sıkıntı olcağını sanmıyorum bende

Canım işitme testini bugün yaptırdım ben görme testinide 6 ay içinde yaptır dedi ben hemen yaptırmayacağım o yüzden. Bşrde kalça kemiği röntgeni çekilmesi lazım dedi 1 ay içinde onu çektircem. Hatta işitmede sağ kulağımızı haftaya bir daha gitcez doğum suyumuz kalmış sağ kulakta biraz.

Kuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Masallah canim gozunaydin cok sevindim .
Bizim cok erken canim 1 hafta sonra dedi hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…