- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.861
İyi maşallah aynen hep bir efor sarfediyorum kalksın diye bir atlatsak sonraki günler güzeldi ya. Gaz maz yine neyse böylesi hastalık vs zor.Ben de 1de 4te 6 buçukta kalktım her seferinde en az yarım saat emziriyorum ilk günler hemen uyuyup kalıyordu yoruluyordu şimdi epey boşaltıyor göğüslerimi öyle gerilip şişmiyorlar uyursa burnunu kulağını dürte dürte zorla uyandırıp emziriyorum iyice ama evet sonunda uyuyor yine...şu ilk günleri bi atlatsaysık sağ salim hayırlısıyla
İnşallah canım sağol onu da denerim ne olacak. Bu anne şekerli suyu kabul etti bunu da deneriz napalımcanim sarılık cok zor geciyor gozlerden evdede hic isigi kapatmadan yatin bide koca kari seysi ama aaltin alyansini filketeyle cocugun ustune tak derler..
Ben emzik veririm canım uykuya dalabilsin diye. İyice emdiğinden eminsem. Ama emmiyor bizimki bugün iyi gibi. Onun dışında vermezsin ama iyice emzirdikten sonra verilebilir bence.Bizimki de 4200 şimdi doymaz mi valla 6.30 da uyandı kaç kez emdi kaç kez altına yaptı bilmiyorum bayılcam uyumadı daha göğüslerim haşat oldu ağzından akiyorda öyle bırakıyor eşim gelirken emzik alıp gelcem diye tutturdu
Gözün aydın canım Allah a şükürler olsun...Kuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Ben de sağdım canım bugün uyanık çok şükür. Sonuçlrı çıktı 12.7. 11 den yükselmiş 2 günde. Ama anlamadığım doktor riskli değil dedi gönderdi. Bugün 7. Günümüz tavan yaparmış bugünde ondan herhalde.Sağlık ocağına topuk kanı verdik biz bugün ordaki ebe de saat başı emzir sarılığı geçer dedi...ben de bir yöntem geliştirdim inşallah işr yarar sen de dene istersen...Sol göğsü 20-30 dk emziriyorum tabi sık sık uyuyup kalıyor; sol göğsü sağıp biberona doldurup içiriyorum...aradan 1-2 saat geçince bu sefer de sağ göğsü hem emzirip hem sağıp veriyorum...böylece emmesi azalmadan aldığı süt miktarı artıyor...cumartesi inşallah sarılık geçmiş olacak
Ay canım ya maşallah maşallah iyice gelişti demekki ciğerleri. Gözünaydın ne güzel bir haberKuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Çok emiyo cnm ondan öyle zaten sadece başından gelen değil ki kahve kısımda minik gozenekler var oradan da geliyor bebis çekince.
Çok şükür canım çok mutluyumGözün aydın canım Allah a şükürler olsun...
yeni doğum yapmış gibi hissediyorum şuanda :)Ay canım ya maşallah maşallah iyice gelişti demekki ciğerleri. Gözünaydın ne güzel bir haber
Hastanede 2-3 defa ölcüldü çıktık sekerle ilgili sorun yok dediler valla tekrar ölçülmesine gerek yok heralde...şimdi 11 sarılık ve 10 tsh ile uğraşıyorum...ne zaman rahat bi nefes alıcaz acabaCanım inşallah sarılığı geçicek. Evham yapma diyecem de anneliğin diğer adı evham olması lazım.
Senin şeker durumun nasıl hala diyete decam degil mi bebeğe daha sonra baktılar mı şeker için mesela sağlık ocağı topuk kanı alırken şeker icin de kan aldı mi
Oyy masallah kuzuya çok mutlu oldum canım:)Kuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Bende verip vermemekte kararsızım ztn şuan tutmuyor oğlum. 16 günlük. Annem ver diyor sana kolaylık olur ağzını oyalar diyor.Ay benim oğluşum doyuyor ama halen meme istiyor. Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz versemmi acaba yaa. Meme almayınca hırs yapıyor. Emzik için çokmu küçük
Bende canım bende :)Oyy masallah kuzuya çok mutlu oldum canım:)
Bende verip vermemekte kararsızım ztn şuan tutmuyor oğlum. 16 günlük. Annem ver diyor sana kolaylık olur ağzını oyalar diyor.
Belirtisiznesne ben verdim canım emzik, doktor 20 gün verme demişti, bi gün çok çaresiz kaldım verdim ve emmesinde hiç değişiklik olmadı. Geçenlerde bir gün emmedi ödüm koptu ama nazardı herhalde sonra düzeldi çok şükür.. emzik de ne var ki, Yenidoğanla uyumlu emzik almışsındır zaten, sen de rahat edersin bebek de
Ayy Doğum yapanlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım allah ömürlü etsin, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah
Ayyy Doğumdan önceki boş vakitler neymiş öyle, şimdi baş kaşıyacak zaman yok, bebişin banyosu, çamaşırı, ütüsü.. zaten emme seanslarımız uzuuuuun uzuuuun :) dün ilk defa emdikten sonra anneme bırakıp markete gittim, herşeyi eksik almışım :)) aklım hep evdeydi, koşarak geri geldim vallaama yetişemiyorum hiç bi şeye, eşim ve annem yardım ediyorlar ama benim gibi olmuyor, biraz ona bozuluyorum.. ayrıca babayı iyice dışladık sanırım, onun çamaşırı ütüsü birikti, bir kere nasılsın demiyorum neredeyse üç haftadır doğru düzgün muhabbet edemedik.. bilmem nasıl toparlanıcaz..
Gelelim asıl konuya, Doğum yapan arkadaşlar, işitme ve görme testi yaptırdınız mı? İşitme için bir ay zaman var dediler ama kimse görme testinden bahsetmedi, dün sağlık ocağından görme testi yaptırdınız mı diye aradılar? Eee görmüyor ki bebekler neden görme testi yapıyoruz dememişim, tamam yaptıralım dedim. Siz nasıl yaptınız?
Masallah canim gozunaydin cok sevindim .Kuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Bizim cok erken canim 1 hafta sonra dedi hastaneAyy Doğum yapanlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım allah ömürlü etsin, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah
Ayyy Doğumdan önceki boş vakitler neymiş öyle, şimdi baş kaşıyacak zaman yok, bebişin banyosu, çamaşırı, ütüsü.. zaten emme seanslarımız uzuuuuun uzuuuun :) dün ilk defa emdikten sonra anneme bırakıp markete gittim, herşeyi eksik almışım :)) aklım hep evdeydi, koşarak geri geldim vallaama yetişemiyorum hiç bi şeye, eşim ve annem yardım ediyorlar ama benim gibi olmuyor, biraz ona bozuluyorum.. ayrıca babayı iyice dışladık sanırım, onun çamaşırı ütüsü birikti, bir kere nasılsın demiyorum neredeyse üç haftadır doğru düzgün muhabbet edemedik.. bilmem nasıl toparlanıcaz..
Gelelim asıl konuya, Doğum yapan arkadaşlar, işitme ve görme testi yaptırdınız mı? İşitme için bir ay zaman var dediler ama kimse görme testinden bahsetmedi, dün sağlık ocağından görme testi yaptırdınız mı diye aradılar? Eee görmüyor ki bebekler neden görme testi yapıyoruz dememişim, tamam yaptıralım dedim. Siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?