2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar okadar moralim bozukki .
Annem gitti.yoruldu bizden .esim var sadece yanimda dikislerim agriyor.camasrlar birikmis yikadim sirada utu var sondanin yerleri bile aciyo.ben dogum hikayemi yazmadim dogumuma baska dr girdi.ebede iyi degildi sanirim..
Ogretmen mesaj atmis oglumdan sikayet ediyor.
Oglumda ondan sikayrtciben hepsinden
Kv de gelip gidiyo bi pirt bilem yapamiyorum aglasammi gulsemmi.
Sizde durumlar ne hic evi isi kv si yoluna giren yokmu

Ben emzik veririm canım uykuya dalabilsin diye. İyice emdiğinden eminsem. Ama emmiyor bizimki bugün iyi gibi. Onun dışında vermezsin ama iyice emzirdikten sonra verilebilir bence.
Aldık onuda aldı hemen biraz emdi uykusunda 1.5 saat uyudu şükür.

Süt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi
Biz göbeği düşmeden iki kere yukadık hatta ikinciden bi saat snra falan düştü . Düştükten snra 4. Gün ancak yıkadık yavrum zaten çok terliyor emerken resmn kokmuştu . Bgün dayanamadım yıkattım anneme

Kuzum allah yardımcın oldun benim ev işlerim ve yemek olayım rahat pazara kadar çünkü annem yanımda ve o dönyor sağolsun yani henüz ben dahil olmadım bunlara anem pazar günü dönüyor o zaman ortaya çıkacak benim durumum kv zaten cumadan gitti iyikide gitti tek yaptığı yardım doğumdan önce annemle yaprak sarması oldu

Benimki dün geldi süpürdü sildi eşim demiş, ben kv yaptığını begenmezdim sende begenmezsin diye birşey demedim dedi. Benim kv denmi lohusaliktan mi bilmem bagiriyorum hep iki yıl içinde eşimle onlar yüzünden yaptığımız tartışmalar geliyor eşimde kızdı bugün bana herşeye bağırıyorsun diye evet kv karışmaya kalksa kızıyorum. Çok pişman oluyorum ama elimde degil

Bantla mi kapadin yerini cnm

Al bndende o kadar garmastan krem aldım ben biraz düzeldi ama günde iki kere ancak sürebiliyorum . Yıkanması gerekiyor çnkü .
BEnde bugun aldim garmastan. Lansinoh zerre fayda etmedi.

Kantaron yağı ve tahin yağını denedin mi? Bence acilen onları sür. Bana lansinoh hiiççç fayda etmemişti
Tahin deniyorum dunden beri.lansinoh bana da yaramadi.
Al benden de o kadar. Gecen gece cocugumun iki ayagi tek bir pantolon pacasina girmis. Sabah anlattim evdekilere sennoyle giydirmissindir uykusuzlukta bu cocuk nasil iki bacagini tek pantolona soksun diyoelar.

Ay kiyamam canm gecmis olsun. Annen neden gitmiş ya deni bi toparlasaydı kendine gelseydin öyle gideydi ortada bırakılmak ne kötü bise

Kizlar ben bebegime malesef mama vermeye başladım hic durmuyor surekli ağlıyor. Doktora goturduk. Yetmiyor olabilir sütün dedi. Ben de yarim saatte bir emziriyorum, tek göğsümden 60 cc süt cikiyor dedim. Doktor o zaman sütün yeterli gelmiyordur mama takviyesi yap sütün duzelene kadar dedi biberona alismasindan korkuyorum dedim. Kasikla verirsen daha cok gazi olur ve yeterli beslenemez dedi. Cok korkuyorum biberona alisacak ve beni reddedecek diye zaten göğsümün birini hic veremiyorum yarasindan dolayi digerini de aglaya aglaya veriyorum. Gercekten cok zormus. Su yaralar tamamen gecse yavrum mama yerine sadece sütümle beslense. Cok mutsuzum.

Süt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi
Sütun varsa sağıp ver biberonla daha iyi ceker yorulmaz hatta bende süt sağma pompası mı alsam diye düşündüm bu akşam.kac günlük oldu bizimkide düşmedi .hmmm napilir bilmiyorum bu konuda intap gibi diyosun

Koklicam bakalım kotu kokuyor mu diye baya siyah ama altı nemli sarı gibi.

Canım durumlar aynı merak etme işler anca 1 2 haftaya düzene girer. Sen sadece bebeğini düşün işler yarım kalsada olur.

Koklicam bakalım kotu kokuyor mu diye baya siyah ama altı nemli sarı gibi.
Bebinkinin gobegi bugun dustu. Ayni dedigin gibi iltihap tarzi sarimsi birikinti vardi. Doktora götürdük normal dedi. Gobek biraz daha derinden dusmesi gerekiyormus ama dusmemis o yuzden oyleymis orasi. Bir sey sürdü kibrit çöpü gibi bir seyle temizledi. Duzelir dedi.

Canım işitmeyi yaptırdık. Görme 3. Ayda dedi. Kalça 1. Ayda.
Aldık onuda aldı hemen biraz emdi uykusunda 1.5 saat uyudu şükür.
Gözünaydın valla deneye deneye öğreniyoruz resmen çocukları. Zamanla anlayacağız dillerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…