- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.881
Aldık onuda aldı hemen biraz emdi uykusunda 1.5 saat uyudu şükür.Ben emzik veririm canım uykuya dalabilsin diye. İyice emdiğinden eminsem. Ama emmiyor bizimki bugün iyi gibi. Onun dışında vermezsin ama iyice emzirdikten sonra verilebilir bence.
Biz göbeği düşmeden iki kere yukadık hatta ikinciden bi saat snra falan düştü . Düştükten snra 4. Gün ancak yıkadık yavrum zaten çok terliyor emerken resmn kokmuştu . Bgün dayanamadım yıkattım annemeSüt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi
Kuzum allah yardımcın oldun benim ev işlerim ve yemek olayım rahat pazara kadar çünkü annem yanımda ve o dönyor sağolsun yani henüz ben dahil olmadım bunlara anem pazar günü dönüyor o zaman ortaya çıkacak benim durumum kv zaten cumadan gitti iyikide gitti tek yaptığı yardım doğumdan önce annemle yaprak sarması olduKizlar okadar moralim bozukki .
Annem gitti.yoruldu bizden .esim var sadece yanimda dikislerim agriyor.camasrlar birikmis yikadim sirada utu varsondanin yerleri bile aciyo.ben dogum hikayemi yazmadim dogumuma baska dr girdi.ebede iyi degildi sanirim..
Ogretmen mesaj atmis oglumdan sikayet ediyor.
Oglumda ondan sikayrtciben hepsinden
Kv de gelip gidiyo bi pirt bilem yapamiyorumaglasammi gulsemmi.
Sizde durumlar ne hic evi isi kv si yoluna giren yokmu
Benimki dün geldi süpürdü sildi eşim demiş, ben kv yaptığını begenmezdim sende begenmezsin diye birşey demedim dedi. Benim kv denmi lohusaliktan mi bilmem bagiriyorum hep iki yıl içinde eşimle onlar yüzünden yaptığımız tartışmalar geliyorKizlar okadar moralim bozukki .
Annem gitti.yoruldu bizden .esim var sadece yanimda dikislerim agriyor.camasrlar birikmis yikadim sirada utu varsondanin yerleri bile aciyo.ben dogum hikayemi yazmadim dogumuma baska dr girdi.ebede iyi degildi sanirim..
Bantla mi kapadin yerini cnmBiz göbeği düşmeden iki kere yukadık hatta ikinciden bi saat snra falan düştü . Düştükten snra 4. Gün ancak yıkadık yavrum zaten çok terliyor emerken resmn kokmuştu . Bgün dayanamadım yıkattım anneme
BEnde bugun aldim garmastan. Lansinoh zerre fayda etmedi.Al bndende o kadargarmastan krem aldım ben biraz düzeldi ama günde iki kere ancak sürebiliyorum . Yıkanması gerekiyor çnkü .
Tahin deniyorum dunden beri.lansinoh bana da yaramadi.Kantaron yağı ve tahin yağını denedin mi? Bence acilen onları sür. Bana lansinoh hiiççç fayda etmemişti
Al benden de o kadar. Gecen gece cocugumun iki ayagi tek bir pantolon pacasina girmis. Sabah anlattim evdekilere sennoyle giydirmissindir uykusuzlukta bu cocuk nasil iki bacagini tek pantolona soksun diyoelar.Canım keyif alıyor tabiki insan ama uykusuzluk bitiriyor beni.. Artık yari kırkımız cıktı sayılır fakat ben zombiye döndüm.. O kadar uykusuyum ki geçen gün bebegin altını bağlamadan zibini giydirmisim eşim dedi ne yaptın sen.. baktigim yeri görmüyorum bazen kafa gitti..
Kizlar okadar moralim bozukki .
Selam kızlarrrrr dün olumu sezaryenle kucağıma aldım :)
Sütun varsa sağıp ver biberonla daha iyi ceker yorulmaz hatta bende süt sağma pompası mı alsam diye düşündüm bu akşam.kac günlük oldu bizimkide düşmedi .hmmm napilir bilmiyorum bu konuda intap gibi diyosunSüt sağıp vereyim mama yerine benimki pek molada vermiyor. Eşimi aradım valla emzik alıp gelecek göbek kordonu da düsmedi altı az iltihab gibi yikayamiyorum diye yağ sürdüm kizardi sivilce gibi
Koklicam bakalım kotu kokuyor mu diye baya siyah ama altı nemli sarı gibi.Sütun varsa sağıp ver biberonla daha iyi ceker yorulmaz hatta bende süt sağma pompası mı alsam diye düşündüm bu akşam.kac günlük oldu bizimkide düşmedi .hmmm napilir bilmiyorum bu konuda intap gibi diyosun
Kizlar okadar moralim bozukki .
Hadi gözün aydın canım bundan sonra sağlıkla al kokla emzir kuzunu annesiKuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Bebinkinin gobegi bugun dustu. Ayni dedigin gibi iltihap tarzi sarimsi birikinti vardi. Doktora götürdük normal dedi. Gobek biraz daha derinden dusmesi gerekiyormus ama dusmemis o yuzden oyleymis orasi. Bir sey sürdü kibrit çöpü gibi bir seyle temizledi. Duzelir dedi.Koklicam bakalım kotu kokuyor mu diye baya siyah ama altı nemli sarı gibi.
Önemli bisey diildir umarım annelik evhamlılı olsunKoklicam bakalım kotu kokuyor mu diye baya siyah ama altı nemli sarı gibi.
Canım işitmeyi yaptırdık. Görme 3. Ayda dedi. Kalça 1. Ayda.Ayy Doğum yapanlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım allah ömürlü etsin, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah
Ayyy Doğumdan önceki boş vakitler neymiş öyle, şimdi baş kaşıyacak zaman yok, bebişin banyosu, çamaşırı, ütüsü.. zaten emme seanslarımız uzuuuuun uzuuuun :) dün ilk defa emdikten sonra anneme bırakıp markete gittim, herşeyi eksik almışım :)) aklım hep evdeydi, koşarak geri geldim vallaama yetişemiyorum hiç bi şeye, eşim ve annem yardım ediyorlar ama benim gibi olmuyor, biraz ona bozuluyorum.. ayrıca babayı iyice dışladık sanırım, onun çamaşırı ütüsü birikti, bir kere nasılsın demiyorum neredeyse üç haftadır doğru düzgün muhabbet edemedik.. bilmem nasıl toparlanıcaz..
Gelelim asıl konuya, Doğum yapan arkadaşlar, işitme ve görme testi yaptırdınız mı? İşitme için bir ay zaman var dediler ama kimse görme testinden bahsetmedi, dün sağlık ocağından görme testi yaptırdınız mı diye aradılar? Eee görmüyor ki bebekler neden görme testi yapıyoruz dememişim, tamam yaptıralım dedim. Siz nasıl yaptınız?
Gözünaydın valla deneye deneye öğreniyoruz resmen çocukları. Zamanla anlayacağız dillerindenAldık onuda aldı hemen biraz emdi uykusunda 1.5 saat uyudu şükür.
Açken almiyo amaCanım işitmeyi yaptırdık. Görme 3. Ayda dedi. Kalça 1. Ayda.
Gözünaydın valla deneye deneye öğreniyoruz resmen çocukları. Zamanla anlayacağız dillerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?