2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kokmuyo cnm baya siyah olmus düşecek galiba

Emziremediğin göğsünü sağ da biberonla ver canım...ben de bugün sağdım bol bol emerken yoruluyor doymadan uyuyor diye inan biberondan hiç hoşlanmadı ağladı illa emmek istedi...memeden kolay vazgeçmiyorlar

Hangi biberonla veriyorsun? Sagiyorum emzirmedigim gogsu biberobla veriyorum. Ama sanki biberona alisacak gibime geliyor. İlk dogdugu gunler şak diye tutuyordu memeyi. Simdi kirk saat tutturmaya ugrasiyorum

Hastanede 2-3 defa ölcüldü çıktık sekerle ilgili sorun yok dediler valla tekrar ölçülmesine gerek yok heralde...şimdi 11 sarılık ve 10 tsh ile uğraşıyorum...ne zaman rahat bi nefes alıcaz acaba

Evlat olunca rahat bir nefes hayal canım. Sarılığı düşer diye düşünüyorum yarın haftası oluyor değil mi düşüşe geçecektir hem emmesi de iyi diyorsun. Biraz zaman gecsin tsh da oturur

Ay benim oğluşum doyuyor ama halen meme istiyor. Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz versemmi acaba yaa. Meme almayınca hırs yapıyor. Emzik için çokmu küçük
Bnde çok düşünüyorum bunu . Bir iki kere verdim ama kısa süreli onu kandırmış gibi hissediyorum bgün duş aldırdık giydirirken ağladı emzik verince sustu

Kuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Oy çok güzel bir haber bu Allah'im ayırmasın anne evladı. Mis kokulu bebişler hepsi

Kızlar bebeğiniz uzun süre uyumayıp uykuya geçtiğinde kaç saat uyutuyorsunuz yine iki saatte falanmı uyandırıyorsunuz benim oğlum bugün 12:30dan beri uyumadı pek ara ara daldı şimdi uykuya geçince ne kadar uyutmalıyım uyanmasınımı beklemeliyim

Bantla mi kapadin yerini cnm
Göbek düştükten snra batikon aldık gazlı beze sürüp temzledik snra temz bi gazlı bezi orada bıraktık beze sıkıltırdık . Bazen açık bıraktık . Şimdi indi nerdeyse ara ara göbeğin içinden akıntı geldi hafif hafif ama bi sıkıntı olmadı

Aynen banada fayda etmedi . Garmastanı da her emzirmeden snra sürmedim etkili bi krem diye günde üç dört kere falan . Temzlerken de ışık duyla yıkadıktan snra karbonatlı suyla da yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…