- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.921
Fito sür en iyisi hızlı toparlar ama emzirmeden önce mutlaka yıkaKızlar göğüs catlagini geçirecek acilinden bişey var mi lansinoh ayva çekirdeği kulannamama rağmen catladi.
Canım o kadar mı kötü ya diğer göğsünKizlar ben bebegime malesef mama vermeye başladımhic durmuyor surekli ağlıyor. Doktora goturduk. Yetmiyor olabilir sütün dedi. Ben de yarim saatte bir emziriyorum, tek göğsümden 60 cc süt cikiyor dedim. Doktor o zaman sütün yeterli gelmiyordur mama takviyesi yap sütün duzelene kadar dedi biberona alismasindan korkuyorum dedim. Kasikla verirsen daha cok gazi olur ve yeterli beslenemez dedi. Cok korkuyorum biberona alisacak ve beni reddedecek diye zaten göğsümün birini hic veremiyorum yarasindan dolayi digerini de aglaya aglaya veriyorum. Gercekten cok zormus. Su yaralar tamamen gecse yavrum mama yerine sadece sütümle beslense. Cok mutsuzum.
Canım gözün aydinnn çok mutlu oldum bol bol emisin insallahhh Allah sizi hiç ayirmasinKuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Gözün aydın canım allah ayrılık göstermesin bir dahaKuzumu emzirdim yavrum kokumu alır.almaz.uykuya daldı uyandırmaya uğraştım ama baya emdi çok şükür tutmaz diye endişe ediyodum ama tuttu :)
Reçetesiz satılıyor muFito sür en iyisi hızlı toparlar ama emzirmeden önce mutlaka yıka
Kuzum benimki biberonla hem mama hem sagdigim sutten alıyor bir de emziriyorum. Inşallah bırakmaz merak etme anne memesi tarzı biberon al. Medela calma ya da philips avent. Bir de bi göğsünden 60 cc gelmesi çok iyi masallah bence yeterli sutun var. Ben saginca ikisinden toplam 80 falan geliyor ve bi öğün yetiyorKizlar ben bebegime malesef mama vermeye başladımhic durmuyor surekli ağlıyor. Doktora goturduk. Yetmiyor olabilir sütün dedi. Ben de yarim saatte bir emziriyorum, tek göğsümden 60 cc süt cikiyor dedim. Doktor o zaman sütün yeterli gelmiyordur mama takviyesi yap sütün duzelene kadar dedi biberona alismasindan korkuyorum dedim. Kasikla verirsen daha cok gazi olur ve yeterli beslenemez dedi. Cok korkuyorum biberona alisacak ve beni reddedecek diye zaten göğsümün birini hic veremiyorum yarasindan dolayi digerini de aglaya aglaya veriyorum. Gercekten cok zormus. Su yaralar tamamen gecse yavrum mama yerine sadece sütümle beslense. Cok mutsuzum.
Canım benim kv işi düzene giremedi daha tepemde. 40ına kadar kalacak gibiKizlar okadar moralim bozukki .
Annem gitti.yoruldu bizden .esim var sadece yanimda dikislerim agriyor.camasrlar birikmis yikadim sirada utu varsondanin yerleri bile aciyo.ben dogum hikayemi yazmadim dogumuma baska dr girdi.ebede iyi degildi sanirim..
Ogretmen mesaj atmis oglumdan sikayet ediyor.
Oglumda ondan sikayrtciben hepsinden
Kv de gelip gidiyo bi pirt bilem yapamiyorumaglasammi gulsemmi.
Sizde durumlar ne hic evi isi kv si yoluna giren yokmu
İnsallah ise yarat.Aynen banada fayda etmedi . Garmastanı da her emzirmeden snra sürmedim etkili bi krem diye günde üç dört kere falan . Temzlerken de ışık duyla yıkadıktan snra karbonatlı suyla da yıkıyorum
Sütüm gelmeye cok geliyor. Ama cok duru. Su gibi :/ avent kullaniyorum insallah meme reddi yasamayiz. Yaralar iyilesene kadar mecbur biberonla verecem. Sag göğsümden arasira emzirmeye calisiyorum ama sol göğsümün imkani yok.Kuzum benimki biberonla hem mama hem sagdigim sutten alıyor bir de emziriyorum. Inşallah bırakmaz merak etme anne memesi tarzı biberon al. Medela calma ya da philips avent. Bir de bi göğsünden 60 cc gelmesi çok iyi masallah bence yeterli sutun var. Ben saginca ikisinden toplam 80 falan geliyor ve bi öğün yetiyor
ya olmasın doğum pazartesiye kadar.doktorum il dışına çıkmış ve pazartesiye kadar yokmuşCanim bende oyle hissedehissede dogum yaptim.olabilir yani hayirlisi
gözün aydın canımSelam kızlarrrrr dün olumu sezaryenle kucağıma aldım :)
Göğsün çok dolu şişse gerginse tutamıyordur acıyorsa ucu yaraysa ay off gibi sesler çıkarıyor ya da kendini geri çekiyorsan ondan da emmez...benim de feci yara...koptu kopacak...ama sarılık yüzünden kendimi paralıyorum...acıyan memeye de iyi bence sağıp vermek hem emzir hem sağ az emzir meme süt üretimini sürdürsün ama kalanı da sağ ver ki beslensin canım...valla sıradan bir biberon baby time mı neHangi biberonla veriyorsun? Sagiyorum emzirmedigim gogsu biberobla veriyorum. Ama sanki biberona alisacak gibime geliyor. İlk dogdugu gunler şak diye tutuyordu memeyi. Simdi kirk saat tutturmaya ugrasiyorum
Bnde çok düşünüyorum bunu . Bir iki kere verdim ama kısa süreli onu kandırmış gibi hissediyorumbgün duş aldırdık giydirirken ağladı emzik verince sustu
Amin canım kimseyi ayırmasın evladındanCanım gözün aydinnn çok mutlu oldum bol bol emisin insallahhh Allah sizi hiç ayirmasin
Saol canım rabbim kimseyi ayırmasın nicelerinede şifa versin inşallahGözün aydın canım allah ayrılık göstermesin bir daha
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallahSelam kızlarrrrr dün olumu sezaryenle kucağıma aldım :)
Emzik verdim ben cnm bir saat emdikten sonra kakbimin üzerine yatırdim durdu kuzum vermek istemiyorum ama mecbur kaldım saatlerce emiyo yoksaKizlar dr banada 2_3 saatte bir dedi .
Ama bebis devamli araniyo uyanikken veriyorum her agladiginda .
Uyudugu zamanda terslik ya kalkmiyo bu sefer emmeye ozaman da 2 bucuk saat olunca kalkip popsunu aciyorum burnunu sikiyorum veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?