2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım o kadar mı kötü ya diğer göğsün bnm de sağ göğsüm baya fenaydı zorla emzirdim ilk başlarda kan içiyordu resmen . Şimdi ilk çekişte acıyor sadece . Garmastan iyi gelir emzirmediğin göğsün daha çabuk iyileşir . Aç kalmasın da bebiş bir sürü arkadaş mama takviyesi yapıyor üzme kendini

Dolunay22 ana kucağımız geldi bugün. Resim yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. Baya uğraştım yok yüklenmedi malesef. Sağlam kaliteli bişey ama kurarken biraz zorlandı eşim. Önde müzikli aparatı var çıkarılıp takılan baya büyük ağır bişey. 3 tane şu dikdörtgen büyük pille çalışıyor, o pillerden alıp denememiz lazım. Bir de en sevdiğim yanı ana kucağı yatma pozisyonunda. Gündüz uykuları için çok kullanışlı ama sanırım sırtı kademeli değil. Kendi kendine hafif sallanıyor pil takınca belli olur. Ama normal dururken öyle elle tutupta sallama işi yok.

Kuzum benimki biberonla hem mama hem sagdigim sutten alıyor bir de emziriyorum. Inşallah bırakmaz merak etme anne memesi tarzı biberon al. Medela calma ya da philips avent. Bir de bi göğsünden 60 cc gelmesi çok iyi masallah bence yeterli sutun var. Ben saginca ikisinden toplam 80 falan geliyor ve bi öğün yetiyor

Canım benim kv işi düzene giremedi daha tepemde. 40ına kadar kalacak gibi ama bugün evi temizledim mis gibi oldu. Ama kv zahmet edip salondan çıkmadı bi ora kaldı

Sütüm gelmeye cok geliyor. Ama cok duru. Su gibi :/ avent kullaniyorum insallah meme reddi yasamayiz. Yaralar iyilesene kadar mecbur biberonla verecem. Sag göğsümden arasira emzirmeye calisiyorum ama sol göğsümün imkani yok.

Hangi biberonla veriyorsun? Sagiyorum emzirmedigim gogsu biberobla veriyorum. Ama sanki biberona alisacak gibime geliyor. İlk dogdugu gunler şak diye tutuyordu memeyi. Simdi kirk saat tutturmaya ugrasiyorum
Göğsün çok dolu şişse gerginse tutamıyordur acıyorsa ucu yaraysa ay off gibi sesler çıkarıyor ya da kendini geri çekiyorsan ondan da emmez...benim de feci yara...koptu kopacak...ama sarılık yüzünden kendimi paralıyorum...acıyan memeye de iyi bence sağıp vermek hem emzir hem sağ az emzir meme süt üretimini sürdürsün ama kalanı da sağ ver ki beslensin canım...valla sıradan bir biberon baby time mı ne

Bnde çok düşünüyorum bunu . Bir iki kere verdim ama kısa süreli onu kandırmış gibi hissediyorum bgün duş aldırdık giydirirken ağladı emzik verince sustu

Canım vereceğiz galiba bende bugün ağlarken verdim sustu hemen. Karnı tok altı temiz memede susuyordu bende denedim aldı. Annemde ver diyor sürekli.

Kizlar dr banada 2_3 saatte bir dedi .
Ama bebis devamli araniyo uyanikken veriyorum her agladiginda .
Uyudugu zamanda terslik ya kalkmiyo bu sefer emmeye ozaman da 2 bucuk saat olunca kalkip popsunu aciyorum burnunu sikiyorum veriyorum
Emzik verdim ben cnm bir saat emdikten sonra kakbimin üzerine yatırdim durdu kuzum vermek istemiyorum ama mecbur kaldım saatlerce emiyo yoksa

Sarılık olan bebeği güneş ışığına tutun çok işe yarıyor. Bizimkinde de vardı 2 gün sonra getirin arttıysa hastanede kalacak dediler.
Güzelce soydum yüzüne direkt güneş gelmeyecek şekilde, kafasına göbeğine kollarına ellerine her yerine güneş geldi, saat sabahtan 11’e kadar öğleden sonra da 15’den sonra bıraktım.
Pencereden sızan güneş yeterli.

2 gün sonunda kontrolde düşüş var hastanede kalmasına gerek yok dediler.

Aklınızda olsun çok faydalı bir de bol bol emzirmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…