- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.061
Benim de öyle işte Can'ım. Tecrübeli arkadaşlar bilirBnimde öyle cnm. 17 gün oldu doğum yapalı. İlk günler altı aylık gibiydi dediğin gibi. Ödem falan var tabi onunda etkisi var. Karnım indi kalcalarim bavaklarim sisliklerim indi vücudum eski halini aldı ama karnım çok löp löp ve cıvık. Göbek çizgisi kapkara ve killanmisti göbeğim. Kirli gibi olmuştu etrafı. İgrenc goxukuyor. Kocam görmeden duzelse
5 cm açılma ile nasıl bıraktı seni yaaa.Öle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Anammm hadi hayırlısı, 5 cmle Pazartesi’yi görsen iyi kuzum :) heyecan doruktaÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Görürüm kız hiç sancı falan yok çünkü.. belki de pek durmadım ebe yanlış ölçtü bilemiyorum.. ama gözleri pörtledi 5 cm derken.. direk ay sen doğuruyosun dedi ben hemen bi panikk yok be dedim doğurmuyorumdur doğursam duramam :))Anammm hadi hayırlısı, 5 cmle Pazartesi’yi görsen iyi kuzum :) heyecan dorukta
Gazdır o gaz deseydin :)) sancısız bir avazda dedikleri gibi doğurucan inşallah, şaka bi yana dikkat et canım benim 5 cm az değil.. geldi mi sizin doktor? İzinde mi hala?Görürüm kız hiç sancı falan yok çünkü.. belki de pek durmadım ebe yanlış ölçtü bilemiyorum.. ama gözleri pörtledi 5 cm derken.. direk ay sen doğuruyosun dedi ben hemen bi panikk yok be dedim doğurmuyorumdur doğursam duramam :))
Hastanede öyleydi ilk gün Can'ım. Ama dün hastanede sabah yaptıktan şonra akşam yaptı bi tek. Hala bekliyorum yapsın diyeCanım çok geçmiş olsun.
Altı acilinca bizimki de ciyak ciyakti artik alıştı. Yavaş yavaş alışır seninki de :) ya bizimki cort cort kaka yapıp duruyor yarim saat önce yine doldurdu ama uyanır diye alamadım daha valla b.klu bklu yatıyor şu an
Evrt aynen :) evin yerlerinde her gün süt izi siliyoruz . Yıkayıp yanına gidene kadar pıt pıt her yere akıyorEvet canım yapış yapış oluyor, aktığı yer de kaskatı oluyor atlet falan
Yeter ki emsin de dayanırız biz Can'ım. Ne acılara dayanmıyoruzcanım hayırlı uğurlu olsun. bebeklerde henüz gözyaşı bezleri gelişmediği için hemen gözyaşı olmuyor. bezdeki o kana benzeyen kırmızılık benim kızımda da oluyor galiba beslenme yetersiz olunca da olabiliyormuş. şu meme ucu sızısını da yaşamayan yok sanırım, ben kızım memeyi ilk aldığında resmen çığlık atıyorum, geçse de bi rahatlasak
Yapma yaaa.Kuzum geçmişler olsun, sağlık içinde büyütün inşallah ohhh sonunda kavuştunuzidrarında kan olması beslenemedigi içinmiş, benimki de saat bası emiyordu ama çişi kanlıydı, eşimin arkadaşı normal demiş umursamadık sonra kontrolde ben doktora bezinde azcık kan oluyor ama normalmiş dedim ki demez olaydım, fırçayı yedim :) başlarda süt bol olmuyor ya yalancı meme gibi emiyor sıpalar, yanlış yönlendirmek istemem ama doktorunuza danışarak azcık mama takviyesi yapın istersen.
Sen pazartesi ye kalmazsin benceGörürüm kız hiç sancı falan yok çünkü.. belki de pek durmadım ebe yanlış ölçtü bilemiyorum.. ama gözleri pörtledi 5 cm derken.. direk ay sen doğuruyosun dedi ben hemen bi panikk yok be dedim doğurmuyorumdur doğursam duramam :))
Geldi geldi çok şükür ama haftasonu sakın doğurma dinlencem ben dedi gülerek bende gülerek doyamadınız dinlenmelere dedim aynı şekilde gülerek :) şimdi sancı veya su gelirse hemen gitcekmişim gelmezse pazartesi 8 de gitcem suni sancıyla başlatıcakmış doğumu..Gazdır o gaz deseydin :)) sancısız bir avazda dedikleri gibi doğurucan inşallah, şaka bi yana dikkat et canım benim 5 cm az değil.. geldi mi sizin doktor? İzinde mi hala?
Sabah hastaneye gitmeden bi kaynar sularla haşladım kendimi zaten az dinleneyim yine bi haşlarım kendimi :)Sen pazartesi ye kalmazsin bencebende muayene oldum 4 cm di yürüdüm eve geldim dus aldim bel agrisi basladi suyum patladı. Sende dinleneyim fln deme sıcak bi duş al yürüyüş fln yap
Aman iyi gelmesine sevindim. Bir toparlansaydik hayırlısıyla. Bende daha tam neyin iyi geldiğini arama cabasindayim.Sağol kuzum. Evet duşa girince deneyeyim bi sıcak suyu.
Tabinin yağını denedim dün ama etkisini hissetmedim. Zeytinyağı ve streç film daha iyi geldi sanki. Yumuşattı uçlarını.
Ben haşlamistim genital bölgemi ve belimin sende haşlaSabah hastaneye gitmeden bi kaynar sularla haşladım kendimi zaten az dinleneyim yine bi haşlarım kendimi :)
Canım önemli olan çiş yapması o yüzden kakayi kafana takmaHastanede öyleydi ilk gün Can'ım. Ama dün hastanede sabah yaptıktan şonra akşam yaptı bi tek. Hala bekliyorum yapsın diye
Yapması iyi bişeydir ama yapmaması sıkıntı olur
canım eve göndermek için çok değil mi 5 cm açıklık. inşallah ben de açılıyorumdur. 39+5 im bugün. öğleden sonra kontrolde doğursam keşkeÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Ayy hadi gözün aydın, hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah kuzum, acil bi şey olursa bize de haber etGeldi geldi çok şükür ama haftasonu sakın doğurma dinlencem ben dedi gülerek bende gülerek doyamadınız dinlenmelere dedim aynı şekilde gülerek :) şimdi sancı veya su gelirse hemen gitcekmişim gelmezse pazartesi 8 de gitcem suni sancıyla başlatıcakmış doğumu..
Abovvv hadi maşallah kizz haber ver bak dogurursanÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Sorma canım hepsi ayrı ayrı söylüyor, bizim yavruyu göz göre göre sarılık yaptı ilk gittiğimiz, emsin annesi emsin mama verme dedi, çocuk sarı değil turuncu oldu, idrarda kan lekesine bu da normal dedi.. sonra daha yaşlı tecrübeli bir doktora gittik, bebek beslenemiyor dedi, tarttı daha da zayıflamış, her memeden sonra bebek kusana kadar mama veriyosun dedi, ben yine de o kadar abartmadım ama iki gün sonra idrarda kan olayı bitti, sarılık geriledi ve 110 gr aldı çok şükür.. şimdi ara sıra mama veriyorum, onun yerine emdikten sonra kalan sütü sagıp veriyorum, çişi kakası bollaştı çok şükürYapma yaaa.ya bu dr lar niye başka başka konuşuyor. bize de hastanedeki çocuk dr ü normal dedi ilk zamanlarda. Başka dr a da götürelim bari.
Ben sizinle hop oturup hop kalkıyorum, sağlık içinde gelsin yavrular inşallah.. bir avazda pırt diye doğsunlarcanım eve göndermek için çok değil mi 5 cm açıklık. inşallah ben de açılıyorumdur. 39+5 im bugün. öğleden sonra kontrolde doğursam keşke
Kızlar şimdi anneleri daha iyi anlıyorum yine siz iyi girebiliyormuşsunuz ben alıntılanmış mesajlara bile dönemedim henüz. Aslında size danışacağım o kadar çok şey var ki
Annem babam hasta oldular bende dünden beri kötüyüm biraz. Boğazım falan. Öksürük geliyor dikiş yerlerim çok sızlıyor öksürmeye çalıştıkça. Bebeğimle yeterince ilgilenememek üzüyor sadece. Annem falan odaya giremiyor Zaten.
Oğlum dün gece 1.5 saatte bir uyandı meme aranıyor göğüs uçlarım sızım sızım sızlıyor Can'ım yana yana veriyorum memeyi. Lansinoh mudur nedir hiçbir işe yaramadı.
Zeytinyağı sürüp streçliyorum ben de. Bi de sanırım su bahsettiğiniz bezelerden oluştu ben de. Göğüslerinin kenarında elime geliyor ve acıyor.
Annem eşim doktora gittiler. Oğlum uyuyor ben yanında uykusuz. Ama rabbime şükrediyorum tek sıkıntılarımız bunlar olsun diye. Cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmayın.
Bu arada oğlumun çişinde kan oluyor hep. Çok korktum en başta ama normalmiş. Kaka yapma konusu azaldı dün akşam yaptı sadece 9 gibi. Hala tık Yok. Bu arada altı açılınca ciyak ciyak bu çocuk yA :)) gözünde de damla yaş Yok :)
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?