2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de öyle işte Can'ım. Tecrübeli arkadaşlar bilir

Öle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
5 cm açılma ile nasıl bıraktı seni yaaa.
Aman nolur dikkat et sancın başlar başlamaz koş doktora. Biz trafikte kaldık zor yetiştik. İnsanlar yol vermiyor kornaya bassan da dörtlüleri yaksan da. Önüne kırıyorlar bi de inadına gibi. Hatta benden şonra bi kadın yolda Doğum yapmış trafikte
Kordonunu dışarda kesmişler. Annemler çevreleyip şalla kapatmış kadının etrafını.
Adam hem ağlıyormuş hem sevinçli.

Anammm hadi hayırlısı, 5 cmle Pazartesi’yi görsen iyi kuzum :) heyecan dorukta
Görürüm kız hiç sancı falan yok çünkü.. belki de pek durmadım ebe yanlış ölçtü bilemiyorum.. ama gözleri pörtledi 5 cm derken.. direk ay sen doğuruyosun dedi ben hemen bi panikk yok be dedim doğurmuyorumdur doğursam duramam :))

Gazdır o gaz deseydin :)) sancısız bir avazda dedikleri gibi doğurucan inşallah, şaka bi yana dikkat et canım benim 5 cm az değil.. geldi mi sizin doktor? İzinde mi hala?

Hastanede öyleydi ilk gün Can'ım. Ama dün hastanede sabah yaptıktan şonra akşam yaptı bi tek. Hala bekliyorum yapsın diye
Yapması iyi bişeydir ama yapmaması sıkıntı olur

Yeter ki emsin de dayanırız biz Can'ım. Ne acılara dayanmıyoruz
İnş artık yeterli geliyordur sık sık emzirmeye çalışıyorum
Yapma yaaa. ya bu dr lar niye başka başka konuşuyor. bize de hastanedeki çocuk dr ü normal dedi ilk zamanlarda. Başka dr a da götürelim bari.

Sen pazartesi ye kalmazsin bencebende muayene oldum 4 cm di yürüdüm eve geldim dus aldim bel agrisi basladi suyum patladı. Sende dinleneyim fln deme sıcak bi duş al yürüyüş fln yap

Gazdır o gaz deseydin :)) sancısız bir avazda dedikleri gibi doğurucan inşallah, şaka bi yana dikkat et canım benim 5 cm az değil.. geldi mi sizin doktor? İzinde mi hala?
Geldi geldi çok şükür ama haftasonu sakın doğurma dinlencem ben dedi gülerek bende gülerek doyamadınız dinlenmelere dedim aynı şekilde gülerek :) şimdi sancı veya su gelirse hemen gitcekmişim gelmezse pazartesi 8 de gitcem suni sancıyla başlatıcakmış doğumu..

Sen pazartesi ye kalmazsin bencebende muayene oldum 4 cm di yürüdüm eve geldim dus aldim bel agrisi basladi suyum patladı. Sende dinleneyim fln deme sıcak bi duş al yürüyüş fln yap
Sabah hastaneye gitmeden bi kaynar sularla haşladım kendimi zaten az dinleneyim yine bi haşlarım kendimi :)

Sağol kuzum. Evet duşa girince deneyeyim bi sıcak suyu.
Tabinin yağını denedim dün ama etkisini hissetmedim. Zeytinyağı ve streç film daha iyi geldi sanki. Yumuşattı uçlarını.
Aman iyi gelmesine sevindim. Bir toparlansaydik hayırlısıyla. Bende daha tam neyin iyi geldiğini arama cabasindayim.

Ayy hadi gözün aydın, hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah kuzum, acil bi şey olursa bize de haber et

Yapma yaaa. ya bu dr lar niye başka başka konuşuyor. bize de hastanedeki çocuk dr ü normal dedi ilk zamanlarda. Başka dr a da götürelim bari.
Sorma canım hepsi ayrı ayrı söylüyor, bizim yavruyu göz göre göre sarılık yaptı ilk gittiğimiz, emsin annesi emsin mama verme dedi, çocuk sarı değil turuncu oldu, idrarda kan lekesine bu da normal dedi.. sonra daha yaşlı tecrübeli bir doktora gittik, bebek beslenemiyor dedi, tarttı daha da zayıflamış, her memeden sonra bebek kusana kadar mama veriyosun dedi, ben yine de o kadar abartmadım ama iki gün sonra idrarda kan olayı bitti, sarılık geriledi ve 110 gr aldı çok şükür.. şimdi ara sıra mama veriyorum, onun yerine emdikten sonra kalan sütü sagıp veriyorum, çişi kakası bollaştı çok şükür

Canım memenin tamamını vermeye çalış benim sağ göğsümün ucunu emdi sadece yara olmuştu pozisyonu bulup uğraştım kahverengi yerlerinide soktum ağzına şimdi acımıyor yarasıda iyileştii. Benim oğluşumda öyle cıyak cıyak sanırsın kesiyorlar altını alırkenn sevmiyorlarmış doktor dedi :) ayakları bebekleri savunma yeri olduğu için bağırırlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…