2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar göbek bagimiz düşmedi daha yıkanmadi kuzum dün Kuru cildi diye yağ sürdüm kizariklik oldu hala geçmedi alerji gibi bacaklarda kollarda yok daha önce de yağlamistim. İyice kurudu çocuk yıkanması lazım ama korkuyorum

Kızlarrrr bana dua eden yorum yapan herkese cok tesekkur eserim. Dun ogşuödan hem akciğer tuplerini heö de solunum makinaaını cıkarmışlar artık ilaç almadan sadece gözetim altında ama hala yoğun bakımda.tekrarlamazsa inşallah akciper şeysi haftaya evimize gelir minik aşkım. Dün 10 gunun sonunda ilk defa kucagıma aldım 2 oğlum oşmasına ragmen yoğun bakım diyemi bilmem sanki ilk defa bebek aldım kucagıma okadar korktumki actı gözunu baktı tabi göremez ama insan mutlu oluyo işk drfa gözü acık gördük babasıyla. Rabbim yoğun bakımdan cıkmayı nasip etsin bizlere... sizede nacizane tavsiyem kuçuk insanlari küçük şeyleri kafanıza takmayın size kucağa alıp emzirmek normal geliyodur aöa bizim gibiler mesela ben 10 gun 1000 gece oldu hala emzirmeyi bekliyorum.

Canım.yika bence bir kere banyodan sonra batikon surersin göbeğine banyodan sonra öyle rahatliyolarki anlatamam

Canım biz çok şükür bu sabah taburcu olduk sizde inşallah çok kısa zamanda taburcu olursunuz dualarım seninle

5 cm acilma ile sen yairn doğurursun cnm pazartesiye kadar bekletcek seni ne rahat doktor
Doktor rahat ben ondan rahat geldim yattım az uyuyayım diye :) ya zaten dedi sancın başlayınca gel hemen burda geriliyosun bekleme hastanede diye.. benim doktor hastane fobim var nefret ediyorum.. bebeğin suyu iyi sancım yok suyum gelmedi sadece 5cm açılma var suni sancı da istemedim korktum ondan gönderdi galiba..

Canım resmen 15 dkda bir altını degistiriyorum hatta bazen değiştirir değiştirmez yapiyo tekrar degistiriyorum bi kaç defa da üstüme işedi ve kakasini yaptı. Erkek çocuğu gibi fışkırtıyor kız

canım içten uzun kollu çıtçıtlı badi..üsttende patikli alt üst takım..patikli altının üstünüde çorap giydiriyorum..bizim kıyafetler büyük geliyor çorabı üstten giydirince kaymiyor..şapka taktirmiyor cadı..takınca basıyor çığlığı. Hiç sevemedi onu

canım hayırlısı olsun..haftan iyi şuan..inş bebiş anneni bekler..salıyı beklemesede olur

bizim bebişin göbüşü 13.gün akşam düştü. Mecbur yıkadık annemle..önce belden altını..sonrada koltuklarında itibaren kafasını..göbeğine hiç şu gelmedi böyle..dikkatli bir şekilde sizde yikayabilirsiniz bence bu yöntemle

Rabbim şifa versin inşallah canım

Canım resmen 15 dkda bir altını degistiriyorum hatta bazen değiştirir değiştirmez yapiyo tekrar degistiriyorum bi kaç defa da üstüme işedi ve kakasini yaptı. Erkek çocuğu gibi fışkırtıyor kız
Biz bazen kısır döngüye giriyoruz..emme kaka, yine emme yine kaka, sonra yine emme böyle gidiyorgeçen iki kezde gece tam altını değiştiriyorum temizledim sildim.bir daha üstten sileyim dedim popişini kaldırmamla poposundan ateş etti banakendimi zor kurtardım..

Size de geçmiş olsun canım, sütüm çok artmadı aslında, arkadaşlar 200cc doldurmaktan falan bahsediyor, bebek emdikten sonra anca 30 cc Lik süt geliyor, öncesinde bebek ne kadar emdi bilmiyorum tabi ama hep aç oluyor. Humana stil tee içiyorum gümde 3 defa, galactoco diye de bi damla aldık o da günde 3 defa 15 damla, böyle idare ediyoruz şimdilik. Damla’dan sonra iki katına cıktı diyebilirim ama ben sütsüzüm demek ki anca bu kadar

Beni 2 cm açıklık ile göndermedi pis moralimi bozdu sonra verdi alttan sancıyı sonu sezeryan çok şükür sağlıklı bebeğim ama bazen doktor neden böyle yaptı suyum geldi diyemi diye düşünüyorum.

Cnm benim bebisin doğmadığıni nasıl anlıyorsun. Bebiş emincs benimde 25ml çıkıyordu ama şimdi sagmiyorum çok emince birikme olmuyor. Ben de kimyon rezene anason çayı yapayim diyorum gaz için uykudan kalkınca çok kasılıyor yapana kadar kakayla yapıyo üstten çıkarmıyor emince. Gaz sıkıntısi 2-3 haftada başlarmis.

Vardır mutlaka bi sebebi ben dediğim gibi problemliyim biraz çatı muaynesini tam 40 dk da yaptırabildim ve elim ayağım tir tir titredi ciddi sorunluyum ondan tutmadı sanırım hastanede beni.. hani beynim doğumu reddediyo diyodum ya sanırım gerçekten öyle 5cm açılmaz az değil bi sefer bile sancım olmadı benim hissetmiyorum korkudan galiba şimdilik bişey.. keşke zamanında ders kitaplarımı iyi okusaymışım kendi söküğümü dikemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…