2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım eve göndermek için çok değil mi 5 cm açıklık. inşallah ben de açılıyorumdur. 39+5 im bugün. öğleden sonra kontrolde doğursam keşke
Hastaneye yakın ev bi de ben biraz panik ataklıyım herhalde hastanede tutup iyice panikliyim istemedi bi de hiç ağrı sancı yok ondan galiba gönderdi..

Kız değiştirseydin pişik olmasın..Benim kuzu biraz pişik oldu korkumdan hemen değiştiriyorum..akşam hem kaka yapmıştı hem açıkmıştı önce değişiyim dedim altını..çok açıkmış minnoş çıldırdı..altını bağliyamadim..yattığı yerden meme vermek zorunda kaldım..

Öle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
5 cm açıklıkla nasıl gönderdi seni

Hastaneyle evin arası yakın normalde ben uzak oturuyorum ama annemdeyim ya yakın o yüzden geldim..

seydaemrah bu arada ben ordayken doktor yanayakıla seni arıyodu. Hatta sana ulaştığında ben odadaydım.. iyisin dimi kendine gelince haber et bize mutlaka..

Bi hafta oldu canim iki gundur yalniziz bugun alistim sanirim :)
Annemde dinlenip gelirim diyo ama artik ihtiyacim olurmu bilinmez zoru atlattik sayilir
Dimi en zor anlarda biraz daha kalaymış yani 10 günü devirdikten sonra pek ihtiyacın olmazdı. Hakkımızda hayırlısı olsun insaAlalh canm benim Rabbim kolaylık versin inşaAllah

Nasıl anlatmissın sikintini Allah bebegine sifa versin çok zordur eminim.bende oğrendim bebeğim hep iyi olsun isteniyor.birakma kendini gececek bu günler

Benimde dr.um 53 yaslarinda aynen sana oldugu gibi bizi bol mamaya yönlendirdi en bastan daha 5. Gun kontrolde.
Bebegin en cok kilo kaybiyla ve sonraki muayenede ortaya ćikan sarilik icinde bol mama vererek tedavi etti.gecmis olsun size de bizde toparladık.benimki de 100 gr almış.ama cok emziremiyorum 15 dk yani emmek yetmiyor. bol mama da devam.sutun nasıl artti acaba

Hepinize cok teşekkür ederim kızlar Dolunay22 canım seninde gözün aydın güle güle büyüt kızlar size sorum bebişleri nasıl giydiriyosunuz bide benim bebiş cok kusuyo ya ilk oğlumda kusmustu buda öyle foş fiye cıkarıyo emdiğini daha mideye gitmeden gazla beraberde cıkarıyo üzülüyorum yediği gidiyo diye

Bizdede sarılık çıktı hastane 7.3 du sarılık ,5. Gün kontrolde 10 çıktı.sarılıka Sınır 10 ama 16 ya kadar sıkıntı olur dedi . Sütüm azdı ama emdikçe geliyor günde 2-3 kere duruma göre 30 cc aptamil veriyorum . Dün sağlık ocağında tarttılar ordada Doğum kilosunda çıktı yüzüde sarılık azaldı sanki kırmızılaştı biraz haftaya tekrar kontrol var inş geçmiştir

Kızlar sancım 60 lara çıkıyor ve bebeğin kalp atışı düzensiz. İnişli çıkışlı çok canım sıkkın. Dr salı gününe gün vermişti doğum için. Az önce hafta sonu bişey olursa gel dedi. Annem şehir dışından yarın gece gelecek. Salı gününe bekler mi bu bebiş

Canım fazlasınımı çıkarıyorli yoksa tüm emdiğinimi çıkarıyor ben giyim konusunda hastane çıkışlarımızı giydiriyorum henüz alt üst takımlarımız büyük geliyor hastane çıkışının altı patikli ya onu giydirmeden önce çorap giydiriyorum sonra patikliyi giydiriyorum üstüne penye yelek giydiriyorum kucağımdaykende penye battaniyeyi yarım sarıp alıyorum kucağıma

Çok sevindim bu sorunun hallolmuş olmasına :) bışuna demiyolar annelik karnında başlıyor ama babalık ancak kucağına alınca diye

Kuzum annen yarın geliyormuş o gelince psikolojik olarak daha rahatlarsın yarından sonrada doğsa olur salıyı beklemesede olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dikkat et canım yara olmasın silikon uç kullan bi süre olmadı . Benim hep yaraydı birisi gecti birisi az kaldı . Lansinoh hiç bir işe yaramıyor gerçekten eczaneden garmastan aldırdım o baya yarayı düzeltiyor tavsiye ederim . Bu bezeler için de duşa gir sürekli kuzlar lesitin içti onlarda işe yaradı . Bnde alcaktım ki bzm kuz yarım saatte bi bi saatte bi emdi bi anda şişlikler gitti . Anasının halinden anladı resmen :)

Canım bazen daha emzirdiğim gibi cıkarıyo mideye gitmeden bazende gazla beraber cıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…