- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.081
Hastaneye yakın ev bi de ben biraz panik ataklıyım herhalde hastanede tutup iyice panikliyim istemedi bi de hiç ağrı sancı yok ondan galiba gönderdi..canım eve göndermek için çok değil mi 5 cm açıklık. inşallah ben de açılıyorumdur. 39+5 im bugün. öğleden sonra kontrolde doğursam keşke
Kız değiştirseydin pişik olmasın..Benim kuzu biraz pişik oldu korkumdan hemen değiştiriyorum..akşam hem kaka yapmıştı hem açıkmıştı önce değişiyim dedim altını..çok açıkmış minnoş çıldırdı..altını bağliyamadim..yattığı yerden meme vermek zorunda kaldım..Canım çok geçmiş olsun.
Altı acilinca bizimki de ciyak ciyakti artik alıştı. Yavaş yavaş alışır seninki de :) ya bizimki cort cort kaka yapıp duruyor yarim saat önce yine doldurdu ama uyanır diye alamadım daha valla b.klu bklu yatıyor şu an
5 cm açıklıkla nasıl gönderdi seniÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Hastaneyle evin arası yakın normalde ben uzak oturuyorum ama annemdeyim ya yakın o yüzden geldim..Benim de öyle işte Can'ım. Tecrübeli arkadaşlar bilir
5 cm açılma ile nasıl bıraktı seni yaaa.
Aman nolur dikkat et sancın başlar başlamaz koş doktora. Biz trafikte kaldık zor yetiştik. İnsanlar yol vermiyor kornaya bassan da dörtlüleri yaksan da. Önüne kırıyorlar bi de inadına gibi. Hatta benden şonra bi kadın yolda Doğum yapmış trafikte
Kordonunu dışarda kesmişler. Annemler çevreleyip şalla kapatmış kadının etrafını.
Adam hem ağlıyormuş hem sevinçli.
Ben 2 cm acilma ile gidip 3 saatte doğurdum seni 5 cm ile nasil bıraktı hemde pazartesiyeÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
Bilmiyorum ki acil bişey olursa gel dedi ben de eve geldim..Ben 2 cm acilma ile gidip 3 saatte doğurdum seni 5 cm ile nasil bıraktı hemde pazartesiye
Dimi en zor anlarda biraz daha kalaymış yani 10 günü devirdikten sonra pek ihtiyacın olmazdı. Hakkımızda hayırlısı olsun insaAlalh canm benim Rabbim kolaylık versin inşaAllahBi hafta oldu canim iki gundur yalniziz bugun alistim sanirim :)
Annemde dinlenip gelirim diyo ama artik ihtiyacim olurmu bilinmez zoru atlattik sayilir
Nasıl anlatmissın sikintini Allah bebegine sifa versin çok zordur eminim.bende oğrendim bebeğim hep iyi olsun isteniyor.birakma kendini gececek bu günlerNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
Benimde dr.um 53 yaslarinda aynen sana oldugu gibi bizi bol mamaya yönlendirdi en bastan daha 5. Gun kontrolde.Sorma canım hepsi ayrı ayrı söylüyor, bizim yavruyu göz göre göre sarılık yaptı ilk gittiğimiz, emsin annesi emsin mama verme dedi, çocuk sarı değil turuncu oldu, idrarda kan lekesine bu da normal dedi.. sonra daha yaşlı tecrübeli bir doktora gittik, bebek beslenemiyor dedi, tarttı daha da zayıflamış, her memeden sonra bebek kusana kadar mama veriyosun dedi, ben yine de o kadar abartmadım ama iki gün sonra idrarda kan olayı bitti, sarılık geriledi ve 110 gr aldı çok şükür.. şimdi ara sıra mama veriyorum, onun yerine emdikten sonra kalan sütü sagıp veriyorum, çişi kakası bollaştı çok şükür
Allah ayırmasın bir daha inşallah.bununla geçmiş olsun cnmBiz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
Canım fazlasınımı çıkarıyorli yoksa tüm emdiğinimi çıkarıyor ben giyim konusunda hastane çıkışlarımızı giydiriyorum henüz alt üst takımlarımız büyük geliyor hastane çıkışının altı patikli ya onu giydirmeden önce çorap giydiriyorum sonra patikliyi giydiriyorum üstüne penye yelek giydiriyorum kucağımdaykende penye battaniyeyi yarım sarıp alıyorum kucağımaHepinize cok teşekkür ederim kızlarDolunay22 canım seninde gözün aydın güle güle büyüt kızlar size sorum bebişleri nasıl giydiriyosunuz bide benim bebiş cok kusuyo ya ilk oğlumda kusmustu buda öyle foş fiye cıkarıyo emdiğini daha mideye gitmeden gazla beraberde cıkarıyo üzülüyorum yediği gidiyo diye
Çok sevindim bu sorunun hallolmuş olmasına :) bışuna demiyolar annelik karnında başlıyor ama babalık ancak kucağına alınca diyeSağol Can'ım. Valla kendi de benzetti ben de benzettim. İkimizden de almış. Kimileri de bana benzetiyor.
Aynen canım. Öyle bi girdi ki babalık duygusuna. Dün sordum yaptırmayı düşünüyor musun hala diye. Hayır dedi :)
Kuzum annen yarın geliyormuş o gelince psikolojik olarak daha rahatlarsın yarından sonrada doğsa olur salıyı beklemesede olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sancım 60 lara çıkıyor ve bebeğin kalp atışı düzensiz. İnişli çıkışlıçok canım sıkkın. Dr salı gününe gün vermişti doğum için. Az önce hafta sonu bişey olursa gel dedi. Annem şehir dışından yarın gece gelecek. Salı gününe bekler mi bu bebiş
Dikkat et canım yara olmasın silikon uç kullan bi süre olmadı . Benim hep yaraydı birisi gecti birisi az kaldı . Lansinoh hiç bir işe yaramıyor gerçekten eczaneden garmastan aldırdım o baya yarayı düzeltiyor tavsiye ederim . Bu bezeler için de duşa gir sürekli kuzlar lesitin içti onlarda işe yaradı . Bnde alcaktım ki bzm kuz yarım saatte bi bi saatte bi emdi bi anda şişlikler gitti . Anasının halinden anladı resmen :)Kızlar şimdi anneleri daha iyi anlıyorum yine siz iyi girebiliyormuşsunuz ben alıntılanmış mesajlara bile dönemedim henüz. Aslında size danışacağım o kadar çok şey var ki
Annem babam hasta oldular bende dünden beri kötüyüm biraz. Boğazım falan. Öksürük geliyor dikiş yerlerim çok sızlıyor öksürmeye çalıştıkça. Bebeğimle yeterince ilgilenememek üzüyor sadece. Annem falan odaya giremiyor Zaten.
Oğlum dün gece 1.5 saatte bir uyandı meme aranıyor göğüs uçlarım sızım sızım sızlıyor Can'ım yana yana veriyorum memeyi. Lansinoh mudur nedir hiçbir işe yaramadı.
Zeytinyağı sürüp streçliyorum ben de. Bi de sanırım su bahsettiğiniz bezelerden oluştu ben de. Göğüslerinin kenarında elime geliyor ve acıyor.
Annem eşim doktora gittiler. Oğlum uyuyor ben yanında uykusuz. Ama rabbime şükrediyorum tek sıkıntılarımız bunlar olsun diye. Cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmayın.
Bu arada oğlumun çişinde kan oluyor hep. Çok korktum en başta ama normalmiş. Kaka yapma konusu azaldı dün akşam yaptı sadece 9 gibi. Hala tık Yok. Bu arada altı açılınca ciyak ciyak bu çocuk yA :)) gözünde de damla yaş Yok :)
Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
Canım fazlasınımı çıkarıyorli yoksa tüm emdiğinimi çıkarıyor ben giyim konusunda hastane çıkışlarımızı giydiriyorum henüz alt üst takımlarımız büyük geliyor hastane çıkışının altı patikli ya onu giydirmeden önce çorap giydiriyorum sonra patikliyi giydiriyorum üstüne penye yelek giydiriyorum kucağımdaykende penye battaniyeyi yarım sarıp alıyorum kucağıma
Yok artıklÖle dirile çatı muaynesi yaptırdım! Meğer benim 5 cm açılmam varmış! Şimdi doktordan çıktım pazartesi 8 de gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?