2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen öyle diyince ben de endişelendim. Bize de dr sarılık Yok dedi dün. Ama bugün biraz sarı gibi geliyor gözüme. İnş değildir yaa. Beslenememe durumu varsa tabi sarılık olmuş olabilir.

Çalışıyorum Can'ım hatta veriyorum sanıyorum ama vermiyor muyum ki acaba
İki defadır ağlamıyor. Çok şükür sabahtan beri iki kez yaptı kakasını ve ağlamadı. Alıştı sNırım.

Sağol Can'ım benim. Senin de gözünaydın.
Can'ım ben penye zıbın takımı yada tulum giydiriyorum. Ama tulum giydirince altına bi alt daha giydiriyorum çıt çıt araları boşluk üşür diye. Genelde de penye battaniyesine sarılı uyuyor. Odanın prteğini açtım tabi düşük bi ayarda. Bazen ben de üşüyorum çünkü.
Bizimki kusmadı şimdiye kadar hiç. Temiz kalıyor kıyafetleri hep. Bebekler fazlasını kusar derler hep. Ben de niye kusmuyor acabA diye dert ediyorum doymuyor mu diye

Ay evet silikon ucu bi deneyeyim ben. Çok zorlanıyorum çünkü.
Bizimki de sık emiyor ama şişti yine de

Ben doğalgazı açtım valla ya bxe sıcak geliyor ama üşüyor yanakları sanki . Ama üstüne sadece kısa kollu zıbın ve altüst patikli takım giydiriyorum ayaklara da çorap . Bu arada bizim kusmamız yeni başladı cnım bgün 11 günlük olduk üç gündür fazlasını kusuyor . Tabi öyle çok değil az az . Senin kaç günlük oldu şimdi ? İlerde sütünde çoğalıyor emdikçe . Mene de kalma süresi de uzuyor

Aynen diplerine sürsen yeter
Canım sen tecrübelisin bilirsin . Bizim göbek bağımız düştü beş gün oldu hatta . Bu göbeği şişti içi sıvıydı . Yavaş yavaş ine ine dışarıya çıkardı hep içindeki sıvıyı . Bzde batikon sürüyoruz düştüğünden beri . Ara ara az az kan geliyordu içinden bgün baktım içinden gelen hafif kan kurumuş göbeğinin üstünde . Doktora mı götürsem ki iltihap olduğunu nerden anlarım

Kizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden

Kızlar merhaba, dün kasıklarıma ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girdi.Bugünde belime bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor doğumu böyle başlayan var mı aranızda ya da bilen

Kizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden

Bende merak ediyorum bunu.. 37. haftada gittigimde hic bahsetmedi.. Ben bakar sanmistim cunki ayni gunde olan arkadasima bakmis doktoru. Yeni dogum yapan baska arkadasima sordum o sancisi geldiginde hastaneye gidince baktilar ilk kez dedi. Demekki simdilik cokta onemli degil

benimkide pazartesiye kadar doğum olmazsa bakarız dedi.pazartesi de 40.haft ya başlıyoruz artık

Tam 3 günlük oldu Can'ım. Belki de bizimki de sonradan başlayacak kusmaya. Baya da emiyor aslında. İki memeyi dinlene dinlene yarım saat 40 dk da içiyor. Uyuyor sonra. Ağzının kenarında görüyorum sütleri.

Kızlar sütünüz elinize yapışıyo mu ? Emzirirken elime akan süt parmaklarımı yapıltırıyor sanki şerbetli tatlı akmış gibi sizin de öyle mi ? Benimkinde mi bir anormallik var
Evet canim oyle oluyor ay bide ben saf gibi silikon kalkani takmisim delikli olani .
Oram buram yapisik oldu yikadim.

Tam 3 günlük oldu Can'ım. Belki de bizimki de sonradan başlayacak kusmaya. Baya da emiyor aslında. İki memeyi dinlene dinlene yarım saat 40 dk da içiyor. Uyuyor sonra. Ağzının kenarında görüyorum sütleri.
İlk zamanlar yavaş yavaş emiyor şimdi hızlı emiyor . İlerde kusar belki . Bzimki çok fazla kusmuyor çok az kusuyor . Küçük diye kusmuyordur

Benim gibi son günleri olan hamişler bebeğin hareketleri nasıl.bugün benimki halay çekiyor içimde sanki.hatta dışarı çıktım bugün ve ece dolmuşla dönmek zorunda kaldım.hareketinden plesentayı patlatacak ve suyum gelecek kadar baskı yaptı.eve kadar birşey olmasın diye dua ede ede geldim.bukadar harekete suyum gelir mi dersiniz

Ayni durumdayiz canim .
Sanada oksuruk gecmez ins dikkat et.
Alt acinca bizimkide oyle zaten basla turlu uyandiramiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…