- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.141
benimkide pazartesiye kadar doğum olmazsa bakarız dedi.pazartesi de 40.haft ya başlıyoruz artık
Deliksizde akitiyor bulamadim niye kimbilir neyi yanlis yapiyorum.Hava alıyor diye bnde delikli olanı kullanıyodum dün üç kere üstümü değiştirdim en sonunda deliksizi taktım :)
Suyun geldiği için bekletmek istememiştir canım.kaç kilo doğdu bu arada senin minnoş?bizim seninle hep aynı gibiydi kilolar da seninkini tutturdular mı merak ettim.benim 250 gr eksik doğdu.Beni 2 cm açıklık ile göndermedi pis moralimi bozdu sonra verdi alttan sancıyı sonu sezeryançok şükür sağlıklı bebeğim ama bazen doktor neden böyle yaptı suyum geldi diyemi diye düşünüyorum.
Benim uzun süre adet ağrısı gibi ağrılarım oldu.doğumun olduğu gün belimde şiddetli adet sancısı gibi ağrılar oldu.hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam ve nst de düzenli sancılarım vardı ama ben çok bir şey hissetmemiştim.Kızlar merhaba, dün kasıklarıma ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girdi.Bugünde belime bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor doğumu böyle başlayan var mı aranızda ya da bilen
Kuzum biz bugün üç haftayı bitirdik, iki hafta birliğinde bizimki başladı gazdan kıvranmaya, ben her yemekten sonra kimyon çayı içiyorum, gün içinde de bol bol rezene içiyorum ama sanırım ben üşütünce onda da gaz oluyor. Doymadıgını ağlarken ağzını sağa sola açmasından anlıyorum mesela karnı agrırsa ayaklarını hızlı hızlı çekip iterek ağlıyor :) yavaş yavaş dilinden anlamaya başladım. İki gündür de hiç bir şeyi yokken benim kokumu istiyor sanırım, annem ve eşimde çığlık çığlığa, bana gelince boynuma sokulup uyuyorCnm benim bebisin doğmadığıni nasıl anlıyorsun. Bebiş emincs benimde 25ml çıkıyordu ama şimdi sagmiyorum çok emince birikme olmuyor. Ben de kimyon rezene anason çayı yapayim diyorum gaz için uykudan kalkınca çok kasılıyor yapana kadar kakayla yapıyo üstten çıkarmıyor emince. Gaz sıkıntısi 2-3 haftada başlarmis.
Kakası kıvam ve rengi nasıl canım? Bizimki çok koyu kahve ve sümüklü gibiydi, sarı ve sümüksüz olması gerekiyormuş. Mama ile besleniyorsa daha katı, şade sütle besleniyorsa daha sıvı oluyormuşSen öyle diyince ben de endişelendim. Bize de dr sarılık Yok dedi dün. Ama bugün biraz sarı gibi geliyor gözüme. İnş değildir yaa. Beslenememe durumu varsa tabi sarılık olmuş olabilir.
Kuzum hiç bilmiyorum o kadar zaman gectimi oğlumun göbeği düştüğünde ne olmuştu hiç hatırlamıyorum kiziminkide düşmemiş henüz bir soru istersen sağlık ocağına falanCanım sen tecrübelisin bilirsin . Bizim göbek bağımız düştü beş gün oldu hatta . Bu göbeği şişti içi sıvıydı . Yavaş yavaş ine ine dışarıya çıkardı hep içindeki sıvıyı . Bzde batikon sürüyoruz düştüğünden beri . Ara ara az az kan geliyordu içinden bgün baktım içinden gelen hafif kan kurumuş göbeğinin üstünde . Doktora mı götürsem ki iltihap olduğunu nerden anlarım
Canım dinlene dinlene 40 dk uzun geliyormuş onlara, 20 dk birini 20 dk digerini uyara uyara emdir dedi doktor.. çeneye ya da yanağına dokunarak uyumasına izin verme dedi, süre uzadıkça tam ememiyor çenesi yoruluyor, kalori harcamaya başlıyor dedi. O yüzden kilo kaybeder sarılığı artar dedi. Ama burda uzun emdiren arkadaşlar da var, ben aklında bulunsun diye söylüyorumTam 3 günlük oldu Can'ım. Belki de bizimki de sonradan başlayacak kusmaya. Baya da emiyor aslında. İki memeyi dinlene dinlene yarım saat 40 dk da içiyor. Uyuyor sonra. Ağzının kenarında görüyorum sütleri.
Ayy benimki de alttan açılıyorDeliksizde akitiyor bulamadim niye kimbilir neyi yanlis yapiyorum.
Bana da hiç bahsetmedi ben de hatırlatmazsam yapmaz diye ümitlenmiştim ama nst ye bi gittim kağıtta yazıyomuş 38. Haftadaydım..Kizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden
ewt cnm benimki birinci normal olmasına rağmen şimdi yine yaptı 39haftada baktı 38de haftaya bakıcam diye haber vermiştiKizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden
Canım gaz yapabilir mercimek.içine kimyon at yerken o alır gazını.çok güzel süt yapar bu arada yeşil mercimekKızlar yeşil mercimek yemeği yesem gaz yapar mı bebege
Bizim kiz cok sarilik olmus.Can'ım benim dünden beri 1 saat 1.5 saate düştü. Ben de sarılık olmasın diye veriyorum işte.
Gaz yapar canimKızlar yeşil mercimek yemeği yesem gaz yapar mı bebege
Oy kurban olurum yaradana anne kuzusu. Bizimki hep öyle cnm ayaklari kendine çekiyo ağlıyor arkasından pırt pırt ve kaka. Bizimki yukarıdan çıkarmıyor emzirdikten sonra uğraşıyorum ama yok.Kuzum biz bugün üç haftayı bitirdik, iki hafta birliğinde bizimki başladı gazdan kıvranmaya, ben her yemekten sonra kimyon çayı içiyorum, gün içinde de bol bol rezene içiyorum ama sanırım ben üşütünce onda da gaz oluyor. Doymadıgını ağlarken ağzını sağa sola açmasından anlıyorum mesela karnı agrırsa ayaklarını hızlı hızlı çekip iterek ağlıyor :) yavaş yavaş dilinden anlamaya başladım. İki gündür de hiç bir şeyi yokken benim kokumu istiyor sanırım, annem ve eşimde çığlık çığlığa, bana gelince boynuma sokulup uyuyor
4100 Gr cnm tuttu bizimki. Maşallah gözün aydın cnm ne ara olduSuyun geldiği için bekletmek istememiştir canım.kaç kilo doğdu bu arada senin minnoş?bizim seninle hep aynı gibiydi kilolar da seninkini tutturdular mı merak ettim.benim 250 gr eksik doğdu.
Ben de kullanmıyorum baticon cnm. O spreyden sam micanım benim ebe batigon önermedi.alkollü spreyler varmış.onlardan alıp sıkarsınız demişti.
Ohh yarasın paşaya, çıkarsın da annesi ister alttan ister üsttenOy kurban olurum yaradana anne kuzusu. Bizimki hep öyle cnm ayaklari kendine çekiyo ağlıyor arkasından pırt pırt ve kaka. Bizimki yukarıdan çıkarmıyor emzirdikten sonra uğraşıyorum ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?