2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Suyun geldiği için bekletmek istememiştir canım.kaç kilo doğdu bu arada senin minnoş?bizim seninle hep aynı gibiydi kilolar da seninkini tutturdular mı merak ettim.benim 250 gr eksik doğdu.

Kızlar merhaba, dün kasıklarıma ara ara adet ağrısı gibi ağrılar girdi.Bugünde belime bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor doğumu böyle başlayan var mı aranızda ya da bilen
Benim uzun süre adet ağrısı gibi ağrılarım oldu.doğumun olduğu gün belimde şiddetli adet sancısı gibi ağrılar oldu.hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam ve nst de düzenli sancılarım vardı ama ben çok bir şey hissetmemiştim.

Kuzum biz bugün üç haftayı bitirdik, iki hafta birliğinde bizimki başladı gazdan kıvranmaya, ben her yemekten sonra kimyon çayı içiyorum, gün içinde de bol bol rezene içiyorum ama sanırım ben üşütünce onda da gaz oluyor. Doymadıgını ağlarken ağzını sağa sola açmasından anlıyorum mesela karnı agrırsa ayaklarını hızlı hızlı çekip iterek ağlıyor :) yavaş yavaş dilinden anlamaya başladım. İki gündür de hiç bir şeyi yokken benim kokumu istiyor sanırım, annem ve eşimde çığlık çığlığa, bana gelince boynuma sokulup uyuyor

Sen öyle diyince ben de endişelendim. Bize de dr sarılık Yok dedi dün. Ama bugün biraz sarı gibi geliyor gözüme. İnş değildir yaa. Beslenememe durumu varsa tabi sarılık olmuş olabilir.
Kakası kıvam ve rengi nasıl canım? Bizimki çok koyu kahve ve sümüklü gibiydi, sarı ve sümüksüz olması gerekiyormuş. Mama ile besleniyorsa daha katı, şade sütle besleniyorsa daha sıvı oluyormuş

Kuzum hiç bilmiyorum o kadar zaman gectimi oğlumun göbeği düştüğünde ne olmuştu hiç hatırlamıyorum kiziminkide düşmemiş henüz bir soru istersen sağlık ocağına falan

Tam 3 günlük oldu Can'ım. Belki de bizimki de sonradan başlayacak kusmaya. Baya da emiyor aslında. İki memeyi dinlene dinlene yarım saat 40 dk da içiyor. Uyuyor sonra. Ağzının kenarında görüyorum sütleri.
Canım dinlene dinlene 40 dk uzun geliyormuş onlara, 20 dk birini 20 dk digerini uyara uyara emdir dedi doktor.. çeneye ya da yanağına dokunarak uyumasına izin verme dedi, süre uzadıkça tam ememiyor çenesi yoruluyor, kalori harcamaya başlıyor dedi. O yüzden kilo kaybeder sarılığı artar dedi. Ama burda uzun emdiren arkadaşlar da var, ben aklında bulunsun diye söylüyorum

Kv sinir etti ya sarilik olmasin diye cocuk uykuya daliyo oysa uyandiriyo .hic uyumasin demediki dr.
Hey Allahim ya benimde bi gucum var sonucta az mola verseydim

Oy kurban olurum yaradana anne kuzusu. Bizimki hep öyle cnm ayaklari kendine çekiyo ağlıyor arkasından pırt pırt ve kaka. Bizimki yukarıdan çıkarmıyor emzirdikten sonra uğraşıyorum ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…