2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden
Bana çatı muayenesi bu carsamba günü çok büyük sürpriz oldu. Benim dogumum zorunlu sezeryan olacagi icin hic yapilacak diye tahmin etmemistim. Allah tan bir gun önce ne olur ne olmaz diye. Epilasyon yapmistim evde. Sadece normal muayene ve nst ye giricem sanıyordum. Sancım var di zaten biraz . Nst dede cikinca . Doktor istemis. Ama gerizekalı ebe pat diye yaptı. Canimi nasıl yaktiysa pislik çığlık attım. Bize eşimle bastan beri riskli diye ilişki yasaktı zaten.

İnsallah bebeğimi kucagima aldıktan sonra şikayet edicem onları. Devlet hastanesine gidiyorsak bu muameleninde bedeli olucak. Hastaneye, bimer e sikayet edicem. Özelde yapsalar ya o hareketleri bir gün bile tutarmı hastane onlari.....

Z Zynp0606 canim yeni yazabildim.ben boyle almistim70 taneydi 73 gb birsey tutmustu.etiketi ayri geldi ben yapistrdim.
Acik renkler cok soguk duruyor yalniz tekrar etiket istedim ucretli iki ayri cesit oldu.

Kimyon atayım bari ya yiyecek bisey bulamıyorum ki evde. Yapılan yemekler hep gaz yapıyor napcam ben hep aç hep aç
Bende ayni durumdayim hamileliktede bircok sey yasakti simdide oyle .
Bi serbestkalirsam diyet miyet yapmam tikinirim gb geliyor
Benimki de aynısını yapıyordu. İyyyy sinir bozucu
Son anda yakaladim valla da uykum kacti bukez

Bebek arabasina inat etti esim almadi simdi kampanya yok alamadi .bugun hastane muayenesine gittik.kucakta yuzu gozu acildi ikidebir cocugun
Simdi biriki laf etsem lohusa derler

Normal dogum sonrasi muayeneden korkan varmi bilmiyorum kaldimi topigimizde ama korkmayin hic korkulcak birsey yokmus buarada

Canım henüz doğum yapmayan biz korkmayalım o zaman:)nasıl kontrol ediyor bakıyor mu sadece

Kızlar ben doğum yaptım. Öğlen 13de 4cm acılık ile gittim 19.20'de 3.750lik bi tosun doğurdum. Allah'ıma çok şükür çok kolay bi doğum oldu. Sancı faslı da doğum faslı da cok cok cok hafifti. Dikişim bile bir iki tane ustelik ilk dogumum benim. Allah'ım hepinize böylesini nasip etsin. Dogum yapanlara da yapmayanlara da bol bol dua ettim. Uygun bi zaman da detaylı anlatacam. Hepinizi öpüyorum. Bu arada 9ay boyunca hiçbir şikayetim ağrım sancım olmadı tam dogum olacağı gün dogum sancısı ile gittim. 16mayisti beklenen 11de doguverdi aaayy rüya gibi ya. Kactimmm detaylarla gelicem en yakın zamanda <3

tesekkurler..bende aldım ikisini de rezenede var.bir bardak rezene bir bardak süt çayı içiyordum.cayi 3 e çıkartayım
.galactago bana da iyi geldi ve benimde 30 cc süt cıkıyor ne yazik.yine de aynı durumdaymısiz moralimizi bozmayalım

Maşallah güle gule büyut

EvBoregi rezenenin kendisini cayin icinde yani yiyor musun veya bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.birazini bugun yedim cayin icinden alırken.birde kimyon cayi nasıl oluyor arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…