- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.161
Bana çatı muayenesi bu carsamba günü çok büyük sürpriz oldu. Benim dogumum zorunlu sezeryan olacagi icin hic yapilacak diye tahmin etmemistim. Allah tan bir gun önce ne olur ne olmaz diye. Epilasyon yapmistim evde. Sadece normal muayene ve nst ye giricem sanıyordum. Sancım var di zaten biraz . Nst dede cikinca . Doktor istemis. Ama gerizekalı ebe pat diye yaptı. Canimi nasıl yaktiysa pislik çığlık attım. Bize eşimle bastan beri riskli diye ilişki yasaktı zaten.Kizlarbu cati muayenesi herkese yapiliyor mu ve cevap evetse ne zaman?
Kontrolüm haftaya, 38+0da yani Doktor hic bahsetmedi boyle bir seyden
Potibor bisküvi muz ve ceviz benim ayrılmaz 3lum hemde karın doyuruyor canım bol meyve ve suKimyon atayım bari ya yiyecek bisey bulamıyorum ki evde. Yapılan yemekler hep gaz yapıyor napcam ben hep aç hep aç
Ben de onlardan yiyim bari canım valla aç kalıyorum yaPotibor bisküvi muz ve ceviz benim ayrılmaz 3lum hemde karın doyuruyor canım bol meyve ve su
Ye canım he hemde süt yaparBen de onlardan yiyim bari canım valla aç kalıyorum ya
Benimki de aynısını yapıyordu. İyyyy sinir bozucuKv sinir etti ya sarilik olmasin diye cocuk uykuya daliyo oysa uyandiriyo .hic uyumasin demediki dr.
Hey Allahim ya benimde bi gucum var sonucta az mola verseydim
Cok cektik gercektenAyy benimki de alttan açılıyorsinir oldum çok, terleyince de kaşındırıyır memeye değen kısmı... ne çektik memelerden..
Kaç çıkmıştı sizin sarılık kaçıncı gündeCok cektik gercektenmeger en kiymetli yerimizmis
Bende ayni durumdayim hamileliktede bircok sey yasakti simdide oyle .Kimyon atayım bari ya yiyecek bisey bulamıyorum ki evde. Yapılan yemekler hep gaz yapıyor napcam ben hep aç hep aç
Son anda yakaladim valla da uykum kacti bukezBenimki de aynısını yapıyordu. İyyyy sinir bozucu
Bugun 6.gundeyiz kizimin.Kaç çıkmıştı sizin sarılık kaçıncı günde
Oh maşallah seninkine de canım :) 1 mayısta oldu benim.nişan geldi sancım açıklığım vardı ama iri diye sezaryan oldum.3750 doğdu4100 Gr cnm tuttu bizimki. Maşallah gözün aydın cnm ne ara oldu
Canım henüz doğum yapmayan biz korkmayalım o zaman:)nasıl kontrol ediyor bakıyor mu sadeceBebek arabasina inat etti esim almadi simdi kampanya yok alamadi .bugun hastane muayenesine gittik.kucakta yuzu gozu acildi ikidebir cocugun
Simdi biriki laf etsem lohusa derler
Normal dogum sonrasi muayeneden korkan varmi bilmiyorum kaldimi topigimizde ama korkmayin hic korkulcak birsey yokmus buarada
Sütyen de takman lazım takmıyomudun acaba ? Bolsa sütyen çıkar memendenDeliksizde akitiyor bulamadim niye kimbilir neyi yanlis yapiyorum.
tesekkurler..bende aldım ikisini de rezenede var.bir bardak rezene bir bardak süt çayı içiyordum.cayi 3 e çıkartayımSize de geçmiş olsun canım, sütüm çok artmadı aslında, arkadaşlar 200cc doldurmaktan falan bahsediyor, bebek emdikten sonra anca 30 cc Lik süt geliyor, öncesinde bebek ne kadar emdi bilmiyorum tabi ama hep aç oluyor. Humana stil tee içiyorum gümde 3 defa, galactoco diye de bi damla aldık o da günde 3 defa 15 damla, böyle idare ediyoruz şimdilik. Damla’dan sonra iki katına cıktı diyebilirim ama ben sütsüzüm demek ki anca bu kadar
Maşallah güle gule büyutKızlar ben doğum yaptım. Öğlen 13de 4cm acılık ile gittim 19.20'de 3.750lik bi tosun doğurdum. Allah'ıma çok şükür çok kolay bi doğum oldu. Sancı faslı da doğum faslı da cok cok cok hafifti. Dikişim bile bir iki tane ustelik ilk dogumum benim. Allah'ım hepinize böylesini nasip etsin. Dogum yapanlara da yapmayanlara da bol bol dua ettim. Uygun bi zaman da detaylı anlatacam. Hepinizi öpüyorum. Bu arada 9ay boyunca hiçbir şikayetim ağrım sancım olmadı tam dogum olacağı gün dogum sancısı ile gittim. 16mayisti beklenen 11de doguverdi aaayy rüya gibi ya. Kactimmm detaylarla gelicem en yakın zamanda <3
qKimyon atayım bari ya yiyecek bisey bulamıyorum ki evde. Yapılan yemekler hep gaz yapıyor napcam ben hep aç hep aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?