2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür canım benim, hiç olmasa napardık.. allah sağlık sıhhat versin, bollaşsın sütlerimiz inşallah

EvBoregi rezenenin kendisini cayin icinde yani yiyor musun veya bilen arkadaslar yazarsa sevinirim.birazini bugun yedim cayin icinden alırken.birde kimyon cayi nasıl oluyor arkadaslar
Yok kuzum yemiyorum, yenmez sanırım hiç görmedim. Bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı kimyon atıp içiyorum

Amin ins hayirlisiyla bende alirim ins kucagima masallah size senin adina sevindim boyu kilosu nasil
Sağol canim amin inşallah darısı sana 3070 gr 50cm canim ama oğlumu çok özledim bi başka oluyo insan ve kanama geçirdim yi e o kadar önleme rağmen biraz öncede geçirdim başka birşey kasildim hareketsiz nefessiz kaldım şuan daha iyiyim

Can'ım hastanede simsiyahtı yapışıyordu hatta tenine. Bu sabahki sümüksü sarıydı ama akşam yine azıcık siyah gibi yaptı. Çiş de çok yapmıyor

Ya birini yarıda kesince 2. İçin uyandıramıyorum bir daha. Dediğin gibi Can'ım çabuk yoruluyor

Bizim kiz cok sarilik olmus.
Biraz daha yuksek cikarsa tedaviye baslarz dedi bugun dr

Gaz yapar canim
Can'ım çok geçmiş olsun.

Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.

Adi Maya.

Merhaba kizlar ben 3 senelik evliyim ve bebek istiyorduk dun beta 443.1 cikti sizce hamilelik var mi varsa kac haftalik yardimci olur musunuz ? Tecrubesizim biraz kusuruma bakmayin

Geçmiş olsun canim.Aynı zamanda gözün aydin.seninki baya stresli geçmiş.masallah kilosu da iyiymiş.MAŞALLAH:)

Ay hadi gözün aydın doğurmayanlar olarak olarak sayımız gittikçe azalıyor çok heyecanlıyım inşallah bizim doğumlarımızda kolay olur

İki göğüs arasında bezini değiştir canım bnm düzenim öyle o yüzden hep iki memeyi de emiyor

Aynisindan 1 tane de ben alayımHamileliğim çok rahat geçti dogumu merakla bekliyoruz

Ya birini yarıda kesince 2. İçin uyandıramıyorum bir daha. Dediğin gibi Can'ım çabuk yoruluyor
Canım iki meme arası bezini değiştir ya da gazını çıkar, iki saatte bir mutlaka emzirmeye çalış.. hastanede burnunu sıkın uyanır dediler ama zararlıymış ben eşofmanını çıkarıp ayaklarıyla oynuyorum ya da omzuna masaj yapar gibi yapıyorum uyanıyor

Kızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Ya bu sezaryen acısı ağrısı ne zaman geçiyor
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu

Bnde denemk istiyorum kimyon çayını ile yarıyor mu ? Sıcak mı kullanıyosun suyu
Evet tatlım sıcak suya atıyorum bir çay bardağı, akşam yemeğinden sonra. Geçen gün canım çekti kuru fasülye yedim çok şükür sancı olmadı bebiş. Bir de bazen kendim gaz olunca annem şekerli su yapıyor yine sıcak suya şeker atıyor onu içiyorum, o da iyi geliyor sanırım. Kiraz çekirdeği biriktirmiştik küçük keseler yaptık, akşam yatarken onu ısıtıp bebegin karnına koyuyoruz sabahları kakasını rahat yapıyor, kiraz çekirdeğini doktor arkadaş önermişti sanırım işe yarıyor

Ilk zamanlar ben de çok sistim canım ama iniyor merak etme. Ben doğum yapali bugün 16gun oluyor iyice ağrım geçti çok şükür darısı başına. Ama kalça kemiklerim ağrıyor yataktan kalkarken bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…