- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.201
Canım Doğumdan sonra ben de oldum, hatta annemde Doğumda çok gripti. Bebeğe geçmiyor emdiği için şükür.. ayaklarım da dediğin gibi balon oldu Doğumdan sonraki hafta ama sonra yavaş yavaş indi.. bugün 21. Günüm karnımın içi hala agrıyor ve çok öksürüyorum, dikişlerim de acıyorKızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Ya bu sezaryen acısı ağrısı ne zaman geçiyor
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu
Amin allah isteyen herkese nasip etsin ama benim bas agrim ve bas donmem cok oluyor ve bu bni cok korkutuyorÇıkmaz inşallah canım sağlıklı bi hamilelik geçirip kuzunu sagliklica al kucağına. Allah sana bagislasin
Ahh canım çok stresli olmuş ama çok şükür kavuşmuşsunuz. Rabbim ömürlü eylesin, analı babalı büyütsün, gözünüz aydın..Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Doktor antibiyotik vermedimi canım nasıl hasta oldum öyle çok geçmiş olsunKızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu
Daha yolum çok uzun desene. Yaa hastanede iğne yaptıkları için hissetmedim sNırım. Şimdi iç tarafta hissediyorum acısını. Öksürmek ölüm Zaten.Canım Doğumdan sonra ben de oldum, hatta annemde Doğumda çok gripti. Bebeğe geçmiyor emdiği için şükür.. ayaklarım da dediğin gibi balon oldu Doğumdan sonraki hafta ama sonra yavaş yavaş indi.. bugün 21. Günüm karnımın içi hala agrıyor ve çok öksürüyorum, dikişlerim de acıyor
Verdi Can'ım. Kullanıyorum. Ben çok hassasım zaten. Ameliyathanede üşüttüm büyük ihtimal. Malum evde de hasta çok.Doktor antibiyotik vermedimi canım nasıl hasta oldum öyle çok geçmiş olsun
Boşuna normal Doğum diye diretmemişiz. Normal sonrası ayaklanıyor herkes. Biz iyice muhtaç olduk. Evde resmen karantina gibi. Odadan çıkamıyorum korkudan. Ağrılar da iyice psikolojimi bozdu. İnş geçer çabucakIlk zamanlar ben de çok sistim canım ama iniyor merak etme. Ben doğum yapali bugün 16gun oluyor iyice ağrım geçti çok şükür darısı başına. Ama kalça kemiklerim ağrıyor yataktan kalkarken bi süre
Gözün aydın cnm kavustunuz.Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Daha yolum çok uzun desene. Yaa hastanede iğne yaptıkları için hissetmedim sNırım. Şimdi iç tarafta hissediyorum acısını. Öksürmek ölüm Zaten.
Boşuna normal Doğum diye diretmemişiz. Normal sonrası ayaklanıyor herkes. Biz iyice muhtaç olduk. Evde resmen karantina gibi. Odadan çıkamıyorum korkudan. Ağrılar da iyice psikolojimi bozdu. İnş geçer çabucak
Canım çok şükür kavuştunuz musofiarya şimdi benim bebiş taburcu oldu çok.sukur emiyor ama tam bosaltamiyo pompa gibi şimdi ben emzirdikten sonra sagayimmi yine yoksa düzene girer mi sagmazsam
Evet canım sabah aldik çok şükür Allah kimseyi ayırmasın evladındanCanım çok şükür kavuştunuz mugözünüz aydın, allah bir daha ayırmasın kuzuyu anneciğinden
Çektirmiyor benimki hayatta imkani yok koparıyor serçe parmağımi bile sokmayı denedim olmadı o ne zaman isterse bırakıyor 45-50 dkkimisi 30 dk emzir diyor kimisi 20 dk, peki bu beişler memeyi çektiğinizde ağızlarıyla aranmıyor mu? ağlamıyorlar mı?
Cnm ne kadar yurursen o kadar çabuk kalkarsin ayağa ödem de uyursan gider zor ama fırsat buldukça uyu.5. gün kendime geldim ben simdi dikis yerimde batma ve göbekte kaşıntı var o kadarKızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
GöZün aydınBiz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
Göbek önemli kızımda düştükten sonra zıbında lekeler fark ettik dr gümüş nitrat çubuk var onla yaktı göbekte kurumayan yeri çok basit bir işlemdi sende mutlaka göster dr geçmiş olsunCanım sen tecrübelisin bilirsin . Bizim göbek bağımız düştü beş gün oldu hatta . Bu göbeği şişti içi sıvıydı . Yavaş yavaş ine ine dışarıya çıkardı hep içindeki sıvıyı . Bzde batikon sürüyoruz düştüğünden beri . Ara ara az az kan geliyordu içinden bgün baktım içinden gelen hafif kan kurumuş göbeğinin üstünde . Doktora mı götürsem ki iltihap olduğunu nerden anlarım
Teşekkür ederim cevabın için :)Eki Görüntüle 2145612 Eki Görüntüle 2145613
Z Zynp0606 canim yeni yazabildim.ben boyle almistim70 taneydi 73 gb birsey tutmustu.etiketi ayri geldi ben yapistrdim.
Acik renkler cok soguk duruyor yalniz tekrar etiket istedim ucretli iki ayri cesit oldu.
Maşallah hayırlı uğurlu olsunKızlar ben doğum yaptım. Öğlen 13de 4cm acılık ile gittim 19.20'de 3.750lik bi tosun doğurdum. Allah'ıma çok şükür çok kolay bi doğum oldu. Sancı faslı da doğum faslı da cok cok cok hafifti. Dikişim bile bir iki tane ustelik ilk dogumum benim. Allah'ım hepinize böylesini nasip etsin. Dogum yapanlara da yapmayanlara da bol bol dua ettim. Uygun bi zaman da detaylı anlatacam. Hepinizi öpüyorum. Bu arada 9ay boyunca hiçbir şikayetim ağrım sancım olmadı tam dogum olacağı gün dogum sancısı ile gittim. 16mayisti beklenen 11de doguverdi aaayy rüya gibi ya. Kactimmm detaylarla gelicem en yakın zamanda <3
GöZün aydın hayırlı uğurlurlu olsunSelam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Hastanede mama verme gerekirse sık sık emzir dediler kuzum. Ayyy bak evet bizim velet daha hiç kusmadı ya maşallah. İnş doyuyordur ve kusmayan bi bebektir. Yani iki göğsümü emdiği zamanlarda bile kusmuyor. Ama kakasını az yapıyor sanki.
Daha ben uykuya dalmadan uyanıyor Zaten :)
Doymuyorsa mecbur vericem mama. Sanırım Obur bişey olacak :)
Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Sonuca göre gebelik var son adet tarihine göre gebelik hsftası hesaplsnır normal gebelik mi degil mi diye 48 saat sonra test tekrar yapılır 48saatte bir 2 katına yakın artarsa boröal gebelik sayılır .suan ultradonda görülmez 1 hafta sonra kese görülür bence tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza slın inş.Merhaba kizlar ben 3 senelik evliyim ve bebek istiyorduk dun beta 443.1 cikti sizce hamilelik var mi varsa kac haftalik yardimci olur musunuz ? Tecrubesizim biraz kusuruma bakmayin
Gercekten yorumunuz icin tesekkur ederim . Insallah bir sikinti olusmazSonuca göre gebelik var son adet tarihine göre gebelik hsftası hesaplsnır normal gebelik mi degil mi diye 48 saat sonra test tekrar yapılır 48saatte bir 2 katına yakın artarsa boröal gebelik sayılır .suan ultradonda görülmez 1 hafta sonra kese görülür bence tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza slın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?