2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım Doğumdan sonra ben de oldum, hatta annemde Doğumda çok gripti. Bebeğe geçmiyor emdiği için şükür.. ayaklarım da dediğin gibi balon oldu Doğumdan sonraki hafta ama sonra yavaş yavaş indi.. bugün 21. Günüm karnımın içi hala agrıyor ve çok öksürüyorum, dikişlerim de acıyor

Ahh canım çok stresli olmuş ama çok şükür kavuşmuşsunuz. Rabbim ömürlü eylesin, analı babalı büyütsün, gözünüz aydın..

Doktor antibiyotik vermedimi canım nasıl hasta oldum öyle çok geçmiş olsun

Kızlar akşam saat 9 gibi göbeğim ve etrafı çok yumuşadı.hamile olmadan önceki gibi.bi saat kadar öyle yumuşadı ve gerildi.9 aydır hiç bukadar yumuşak olmamıştı.neden acaba.sizde de böyle bişey oldumu.

Daha yolum çok uzun desene. Yaa hastanede iğne yaptıkları için hissetmedim sNırım. Şimdi iç tarafta hissediyorum acısını. Öksürmek ölüm Zaten.

Doktor antibiyotik vermedimi canım nasıl hasta oldum öyle çok geçmiş olsun
Verdi Can'ım. Kullanıyorum. Ben çok hassasım zaten. Ameliyathanede üşüttüm büyük ihtimal. Malum evde de hasta çok.

Boşuna normal Doğum diye diretmemişiz. Normal sonrası ayaklanıyor herkes. Biz iyice muhtaç olduk. Evde resmen karantina gibi. Odadan çıkamıyorum korkudan. Ağrılar da iyice psikolojimi bozdu. İnş geçer çabucak

sofiarya şimdi benim bebiş taburcu oldu çok.sukur emiyor ama tam bosaltamiyo pompa gibi şimdi ben emzirdikten sonra sagayimmi yine yoksa düzene girer mi sagmazsam

Gözün aydın cnm kavustunuz.
Ah kuzum benim bebişi de yormuslar. Açılma için koydukları ilaç berbat ötesiydi bana İlk koyduklari oydu 3.5 saat sonra sezeryana alındım bebeğim kaldıramamis nst de sancı ağrı grafiği kağıdı geçiyordu bebegim strese girip kendini olmaz yerlere sokmuş sen birde 32 saat diyorsun ölürdüm, bize bunlari niye yaşattilar ki neyse çok şükür iyiyiz hepimiz.

Daha yolum çok uzun desene. Yaa hastanede iğne yaptıkları için hissetmedim sNırım. Şimdi iç tarafta hissediyorum acısını. Öksürmek ölüm Zaten.

İlk günler gibi olmuyor kuzum hafifliyor agrısı, napalım bizim de böyle oldu.. ben de çok istiyordum normal Doğum ama nasip değilmiş.. allah şifa verir inşallah en kısa zamanda

kimisi 30 dk emzir diyor kimisi 20 dk, peki bu beişler memeyi çektiğinizde ağızlarıyla aranmıyor mu? ağlamıyorlar mı?
Çektirmiyor benimki hayatta imkani yok koparıyor serçe parmağımi bile sokmayı denedim olmadı o ne zaman isterse bırakıyor 45-50 dk

Cnm ne kadar yurursen o kadar çabuk kalkarsin ayağa ödem de uyursan gider zor ama fırsat buldukça uyu.5. gün kendime geldim ben simdi dikis yerimde batma ve göbekte kaşıntı var o kadar

Kizlr nasilsiniz? Ben gun gectikce bu duruma alismak yerine iyice zombiye bagladim. Kendimi neden bilmiyorum Ama mutsuz hissediyorum. Bebegim saat 8 gibi uyudu. O uyumusken bi de uyuyalim dedik esimle. Oturma odasinda yerde uyumaya calisirken cat kapi gorumcemgil geldi. İkimizde sersem giviydik ayni. Bir de gorumcem her geldiginde uyuyam coxugu uyandieiyor sevecem diye. Deliriyoeum. Su saat oldu daha yeni yataga gectim. Ama yarim saat surmez oglum uyanir. Basim cok agiriyor. Goguslerim sizliyor. Meme basi catlaklarinda. Yavrumu emziremiyorum. Boyle hayal etmemistim.

Biz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
GöZün aydın
Göbek önemli kızımda düştükten sonra zıbında lekeler fark ettik dr gümüş nitrat çubuk var onla yaktı göbekte kurumayan yeri çok basit bir işlemdi sende mutlaka göster dr geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevabın için :)

Maşallah hayırlı uğurlu olsun
GöZün aydın hayırlı uğurlurlu olsun

Canım büyük tuvaletten daha çok çiş yapıp yapmadiklarina bakıyorlar. Çünkü bazı bebekler 2 günde bir çıkıyor ama çiş yapması lazım. Birde kilo kaybı doymamasinin ac olmasının diğer bir belirtisi. Doğduktan sonra giden ilk ağırlığa genelde şişlik diyorlar ve bu doğum kilosunun %10 a kadar normal karşılanıyor eğer bundan fazlasını kaybederse o zaman açlıktan doymamaktan bahsedilebilir.
Kaynak gebelik okulu

Güzel günlerde büyüt bebeğini. Daha emmeyide öğrenir herşey çok yeni olduğu için kendini depresyonda hissedebilirsin. Hamilelik hormonları biranda düştüğü içib çok normal. Sen sadece kızına odaklan :) en güzel mutluluk o

Merhaba kizlar ben 3 senelik evliyim ve bebek istiyorduk dun beta 443.1 cikti sizce hamilelik var mi varsa kac haftalik yardimci olur musunuz ? Tecrubesizim biraz kusuruma bakmayin
Sonuca göre gebelik var son adet tarihine göre gebelik hsftası hesaplsnır normal gebelik mi degil mi diye 48 saat sonra test tekrar yapılır 48saatte bir 2 katına yakın artarsa boröal gebelik sayılır .suan ultradonda görülmez 1 hafta sonra kese görülür bence tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza slın inş.

Gercekten yorumunuz icin tesekkur ederim . Insallah bir sikinti olusmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…