2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçer kuzum merak etme ben daha çok zorlanırım diye tahmin ediyordum ne yalan söyleyeyim. Apandisit ameliyatı olmuştum çok zorlanmıştım ama şükür bu o kadar olmadı. Normal doğumda da muhtemelen altta çok dikisim olacaktı oturamayacaktim buna sukrediyorum.emin ol çok yakında acilarin gececek unutuvereceksin

F fcevriye hayırlı olsun, gözünüz aydın
Biraz zorlu yollardan geçmişsin ama umarım bundan sonrası güzel olur

es_ese Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ne güzel yaa aynı doğumdan ben de istiyorum

Masallah canim cok sevindim kolay dogum yapmana .gozun aydin .
Saglilla buyut kuzunu insallah

Saol canim

Canim gozun aydin .saglikla buyut insallah .
Benim dogumum gibi olmus son anda sezerysndan kurtuldum .sen girmek zorunda kalmissin .
Insallah cabuk iyilesirsin.

Tansiyonunu olctunmu canim ayaklarin sisse dikkat et.
Insallah grip olmaszin ya sansizlik olmus senin icin

Al bendende okadar iki gundur agliyorum sinirim bozuldu .tek basimayim zaten evde .
Bide gelip.kostek oluyolar

Kuzum annen yarın geliyormuş o gelince psikolojik olarak daha rahatlarsın yarından sonrada doğsa olur salıyı beklemesede olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağolun kızlar inşallah vaktinde hayırla sağlıkla gelir

Kizlar sarilikta yatis yapanlar deger kac olunca alindi bebeginiz tedaviye .
Oğlumda 14 te hastaneye yatırdılar sonra 11 e düştü eve geldik. Tekrar 16 ya çıkmış. Tekrar yatış verdiler. En fazla 18 i görmüştük. 20 olursa bebeğin kanı değişiyor demişti Dr. Emin ol fototerapi alması daha iyi. İnşallah bir an önce atlatır kızın. Bu arada kızımın başında şişlik var demişsin yanlış görmediysem. Dr a gittiniz mi canım önemli bişey yoktur inşallah

Amin canim insallah.
Sisligide takip edicez dedi.ins bi sorun cikmaz

Bende varım daha tarih bile belli değil genelin ilk bebek ne yapsınlar hem soruyırlar hemde içlerini döküyorlar lohusalık işte sağlıkla doğsun inşallah herkesin derdi hemen hemen ayni oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…