- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.221
Geçer kuzum merak etme ben daha çok zorlanırım diye tahmin ediyordum ne yalan söyleyeyim. Apandisit ameliyatı olmuştum çok zorlanmıştım ama şükür bu o kadar olmadı. Normal doğumda da muhtemelen altta çok dikisim olacaktı oturamayacaktim buna sukrediyorum.emin ol çok yakında acilarin gececek unutuvereceksinBoşuna normal Doğum diye diretmemişiz. Normal sonrası ayaklanıyor herkes. Biz iyice muhtaç olduk. Evde resmen karantina gibi. Odadan çıkamıyorum korkudan. Ağrılar da iyice psikolojimi bozdu. İnş geçer çabucak
Aslinda bi parmagini cok az icine koydu .Canım henüz doğum yapmayan biz korkmayalım o zaman:)nasıl kontrol ediyor bakıyor mu sadece
Masallah canim cok sevindim kolay dogum yapmana .gozun aydin .Kızlar ben doğum yaptım. Öğlen 13de 4cm acılık ile gittim 19.20'de 3.750lik bi tosun doğurdum. Allah'ıma çok şükür çok kolay bi doğum oldu. Sancı faslı da doğum faslı da cok cok cok hafifti. Dikişim bile bir iki tane ustelik ilk dogumum benim. Allah'ım hepinize böylesini nasip etsin. Dogum yapanlara da yapmayanlara da bol bol dua ettim. Uygun bi zaman da detaylı anlatacam. Hepinizi öpüyorum. Bu arada 9ay boyunca hiçbir şikayetim ağrım sancım olmadı tam dogum olacağı gün dogum sancısı ile gittim. 16mayisti beklenen 11de doguverdi aaayy rüya gibi ya. Kactimmm detaylarla gelicem en yakın zamanda <3
Takiyorum .ama sutyende mi sikinti var anlamadim .Sütyen de takman lazım takmıyomudun acaba ? Bolsa sütyen çıkar memenden
Saol canimCan'ım hastanede simsiyahtı yapışıyordu hatta tenine. Bu sabahki sümüksü sarıydı ama akşam yine azıcık siyah gibi yaptı. Çiş de çok yapmıyor
Ya birini yarıda kesince 2. İçin uyandıramıyorum bir daha. Dediğin gibi Can'ım çabuk yoruluyor
Can'ım çok geçmiş olsun.
Canim gozun aydin .saglikla buyut insallah .Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Tansiyonunu olctunmu canim ayaklarin sisse dikkat et.Kızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Ya bu sezaryen acısı ağrısı ne zaman geçiyor
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu
Al bendende okadar iki gundur agliyorum sinirim bozuldu .tek basimayim zaten evde .Kizlr nasilsiniz? Ben gun gectikce bu duruma alismak yerine iyice zombiye bagladim. Kendimi neden bilmiyorum Ama mutsuz hissediyorum. Bebegim saat 8 gibi uyudu. O uyumusken bi de uyuyalim dedik esimle. Oturma odasinda yerde uyumaya calisirken cat kapi gorumcemgil geldi. İkimizde sersem giviydik ayni. Bir de gorumcem her geldiginde uyuyam coxugu uyandieiyor sevecem diye. Deliriyoeum. Su saat oldu daha yeni yataga gectim. Ama yarim saat surmez oglum uyanir. Basim cok agiriyor. Goguslerim sizliyor. Meme basi catlaklarinda. Yavrumu emziremiyorum. Boyle hayal etmemistim.
Kuzum annen yarın geliyormuş o gelince psikolojik olarak daha rahatlarsın yarından sonrada doğsa olur salıyı beklemesede olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağolun kızlar inşallah vaktinde hayırla sağlıkla gelircanım içten uzun kollu çıtçıtlı badi..üsttende patikli alt üst takım..patikli altının üstünüde çorap giydiriyorum..bizim kıyafetler büyük geliyor çorabı üstten giydirince kaymiyor..şapka taktirmiyor cadı..takınca basıyor çığlığı.Hiç sevemedi onu
canım hayırlısı olsun..haftan iyi şuan..inş bebiş anneni bekler..salıyı beklemesede olur
bizim bebişin göbüşü 13.gün akşam düştü. Mecbur yıkadık annemle..önce belden altını..sonrada koltuklarında itibaren kafasını..göbeğine hiç şu gelmedi böyle..dikkatli bir şekilde sizde yikayabilirsiniz bence bu yöntemle
Rabbim şifa versin inşallah canım
Oğlumda 14 te hastaneye yatırdılar sonra 11 e düştü eve geldik. Tekrar 16 ya çıkmış. Tekrar yatış verdiler. En fazla 18 i görmüştük. 20 olursa bebeğin kanı değişiyor demişti Dr. Emin ol fototerapi alması daha iyi. İnşallah bir an önce atlatır kızın. Bu arada kızımın başında şişlik var demişsin yanlış görmediysem. Dr a gittiniz mi canım önemli bişey yoktur inşallahKizlar sarilikta yatis yapanlar deger kac olunca alindi bebeginiz tedaviye .
Biz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
Çok şükür canım.suan göğsümde tarifsiz duygular içindeyimCanım cok sevindim gözünaydın kavustun kızına
Amin canim insallah.Oğlumda 14 te hastaneye yatırdılar sonra 11 e düştü eve geldik. Tekrar 16 ya çıkmış. Tekrar yatış verdiler. En fazla 18 i görmüştük. 20 olursa bebeğin kanı değişiyor demişti Dr. Emin ol fototerapi alması daha iyi. İnşallah bir an önce atlatır kızın. Bu arada kızımın başında şişlik var demişsin yanlış görmediysem. Dr a gittiniz mi canım önemli bişey yoktur inşallah
Bende varım daha tarih bile belli değilkızlaaar ne güzel.bir cogunuz dogurdu..sanırim en son mayis annesi ben olucam..21 mayıssaglıkla gelsin de...gözüm baya korktu simdiden memis yaralarindan sarılıktan...lutfen doguranlar biraz da güzel seyler yazsin motive etsin gercekten simdiden depresyona gircem
Gözün aydın canım Allah bir daha ayirmasinBiz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?