2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yorgunluktan tansiyonun yükselmiş olabilir 3. Gün ayaklarımın daha çok şiştiğini söyleyince sağlık ocağında tansiyonumu ölçtüler yüksek çıktı. Uyuyup dinlenmen lazım

Bende varım daha tarih bile belli değil genelin ilk bebek ne yapsınlar hem soruyırlar hemde içlerini döküyorlar lohusalık işte sağlıkla doğsun inşallah herkesin derdi hemen hemen ayni oluyor
Z Zynp0606 öyle bir kokusu var ki herşeye değer kızlar, kedi yavrusu gibi koynuna sokuluyor acıtsa bile gözlerine bakıp cuk cuk emiyo ya aklım gidiyor. Onu koruma iç güdüsü ile zerre uyumuyoruz ama bir saat uyusak on saat uyumusuz gibi oluyur hele babası ile sohbetlerini izlemek eşime bir kez daha aşık olmama neden. Onu uyurken özlüyorum üzerimde hep kokusu ile geziyorum. Siz bize bakmayin önlem alin yeter meselafulyaolsunmu

Çok haklısın benim ikinci bebeğim olacak sizi çok çok iyi anlıyorum bende arkadaşa bunlar doğal olan süreçler demeye çalıştım ama anlatamadım sanırım :)

Arkadaşlar sizde yalancı sancı çektiniz mi ya da çekiyor musunuz ??
Ben 3 gündür sanırım bu durumu yaşıyorum yatıyorum belim ağrıyor adet olacak gibi karnıma vuruyor bazen kalkıp geziyorum hafifliyor oturuyorum geri başlıyor. Gerçek mi yalan mı nasıl anlayacağız ya işte diyorlar düzenli olur dinlenince geçmez vs..
Ama ben o an anlayamıyorum düzenli mi kasılma oluyor mu yoksa sadece ağrımı bilemiyorum. Hepsini sözde biliyorum sadece Pratikte bişey bilmiyorum ilk hamileliğim bir de tecrübe sıfır. Napacağımı hiç bilmiyorum..

Gözün aydın canım.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Ne güzel hem kolay doğum olmuş hemde az dilisin varmış. Ayrıntıları bekliyorum bebisi kokla bizim yerimizede

Kızlar bugün nst için hastaneye gittim gecesi zaten çok sancim vardı. Bebiş içeride bi tık etti ve sancilarim başladı. Sabah da nst ye gireyim dedim. Sanci cıktı 38+3 um alttan muayene yapalım dediler ben istemedim şimdi kız altta yolu arıyor zaten birde ona yol göstermesinler dedim. Şaka bir yana oğlum ateşli oğlan 2 gecedir acillerde gezdim. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Doktor 10 güne ancak toparlanır dedi. Kızımda bu hastalık üzerine gelirse tam curcuna olur

Çook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadı sadece akıntım çoğaldı o kadar..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
32 saat sanci çekmedin değil mi çok uzun bir süre. Şu anda agrin sizin nasıl. Bebiş de emer inşallah sıkma canını. Zaten zor bir süreç geçirmişsin.

Aaa nasil olyo o oyle niye kanama geciriyosun anlamadim yanlis bisi mi yapmislar
Bende kizimdan nasil ayrilicam dogumda hic bilmiyorum (

Kızlar Doğum yapanlar Doğum olmadan önce sancılar nasıl başladı belirtisi neydi mesela kasığıma ağrı giriyor ara ara kramp gibi 39+4 oldum yalancı sancı mı yoksa Doğum sancıları mı başladı sizce bian önce doğurup kurtulmak istiyorum çok stresli sağlıkla kolaylıkla rabbim Doğum nasip etsin inşllah Doğum yapacaklara

Hayirli evlat olsun ins gozunuzaydin :) annesi zaman ver minik Mayaciga ic gudusel olarak emer takilma sik sik ver gogsunu sen zamanla emer

Canim anca girebildim kk ne cok yogun gunler basladi. Dogum yaptim ben ptesi günü ,doktorn yönlendirmesiyle daha fazla beklemek istemedim ve sezaryen oldum. Cocuk yanlamaya baslamis ve ısrarla kanal yoluna hic girmedi. Kafa basi ultrasonda görüldüğü gibi büyük çıktı: 38 cm cevresi var.. sezaryen sonrasinilk gün ağırdı ama sonrasındaki gunlerde hızlıca toparladim cok şükür. Şuanki tek dert oglumla uykusuz gecelerimiz:))

Aynen canım ya. Ne güzel yazmışsın. Gözlerine bakınca unutuyorsun her şeyi.

Çook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadı sadece akıntım çoğaldı o kadar..
Benim başlattı Can'ım. Sabah dr muayene etti. Öğlen Suncı başladı şiddetle

Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Evet kuzum gözlerim kapanıyor. O yüzden bi elime teli aldım şuan.

Aynı konumdayız canım bazen kendimi cimcikliyorum uyumayım diye. Ama öyle çok bastırıyorki çok değişikk.

Aaa nasil olyo o oyle niye kanama geciriyosun anlamadim yanlis bisi mi yapmislar
Bende kizimdan nasil ayrilicam dogumda hic bilmiyorum (
Çok zor geliyo insana mahvoldum ben konuşamıyorum da istiyo ağlıyo hemen bi kere sesini duydum çok kötü oldum. Ilk doğumdan sonra kanama geçirdim rahim toplanmadı kasilmiyordu çok zordu ölümden döndüm şimdi yine aynısı oldu ama daha hafif atlattım saatbasi iğne oldum doktor doğumdaysa önlem almış çok uğraştım dedi şimdi iyiyim birazdaha akşam üstü biraz fenalastim bi iğne dahayaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…