- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.241
Çok şükür rabbim hic ayırmasın sizi cnm.Biz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
Yorgunluktan tansiyonun yükselmiş olabilir 3. Gün ayaklarımın daha çok şiştiğini söyleyince sağlık ocağında tansiyonumu ölçtüler yüksek çıktı. Uyuyup dinlenmen lazımKızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Ya bu sezaryen acısı ağrısı ne zaman geçiyor
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu
Z Zynp0606 öyle bir kokusu var ki herşeye değer kızlar, kedi yavrusu gibi koynuna sokuluyor acıtsa bile gözlerine bakıp cuk cuk emiyo ya aklım gidiyor. Onu koruma iç güdüsü ile zerre uyumuyoruz ama bir saat uyusak on saat uyumusuz gibi oluyur hele babası ile sohbetlerini izlemek eşime bir kez daha aşık olmama neden. Onu uyurken özlüyorum üzerimde hep kokusu ile geziyorum. Siz bize bakmayin önlem alin yeterBende varım daha tarih bile belli değilgenelin ilk bebek ne yapsınlar hem soruyırlar hemde içlerini döküyorlar lohusalık işte sağlıkla doğsun inşallah herkesin derdi hemen hemen ayni oluyor
Çok haklısın benim ikinci bebeğim olacak sizi çok çok iyi anlıyorum bende arkadaşa bunlar doğal olan süreçler demeye çalıştım ama anlatamadım sanırımZ Zynp0606 öyle bir kokusu var ki herşeye değer kızlar, kedi yavrusu gibi koynuna sokuluyor acıtsa bile gözlerine bakıp cuk cuk emiyo ya aklım gidiyor. Onu koruma iç güdüsü ile zerre uyumuyoruz ama bir saat uyusak on saat uyumusuz gibi oluyur hele babası ile sohbetlerini izlemek eşime bir kez daha aşık olmama neden. Onu uyurken özlüyorum üzerimde hep kokusu ile geziyorum. Siz bize bakmayin önlem alin yetermeselafulyaolsunmu
Kızlar ben doğum yaptım. Öğlen 13de 4cm acılık ile gittim 19.20'de 3.750lik bi tosun doğurdum. Allah'ıma çok şükür çok kolay bi doğum oldu. Sancı faslı da doğum faslı da cok cok cok hafifti. Dikişim bile bir iki tane ustelik ilk dogumum benim. Allah'ım hepinize böylesini nasip etsin. Dogum yapanlara da yapmayanlara da bol bol dua ettim. Uygun bi zaman da detaylı anlatacam. Hepinizi öpüyorum. Bu arada 9ay boyunca hiçbir şikayetim ağrım sancım olmadı tam dogum olacağı gün dogum sancısı ile gittim. 16mayisti beklenen 11de doguverdi aaayy rüya gibi ya. Kactimmm detaylarla gelicem en yakın zamanda <3
Çook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadıKızlar bugün nst için hastaneye gittim gecesi zaten çok sancim vardı. Bebiş içeride bi tık etti ve sancilarim başladı. Sabah da nst ye gireyim dedim. Sanci cıktı 38+3 um alttan muayene yapalım dediler ben istemedim şimdi kız altta yolu arıyor zaten birde ona yol göstermesinler dedim. Şaka bir yana oğlum ateşli oğlan 2 gecedir acillerde gezdim. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Doktor 10 güne ancak toparlanır dedi. Kızımda bu hastalık üzerine gelirse tam curcuna olur
Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
Sağol canim amin inşallah darısı sana 3070 gr 50cm canim ama oğlumu çok özledim bi başka oluyo insan ve kanama geçirdim yi e o kadar önleme rağmen biraz öncede geçirdim başka birşey kasildim hareketsiz nefessiz kaldım şuan daha iyiyim
Selam kizlar. 32 saat suni sanciyla acilma bekledikten sonra sezeryane alindim. Kizim 3650 gr dogdu. Suni sanci kismi cok stresliydi, acilma icin koyduklari ilaca asiri tepki gostermisim acilen almak zorunda kaldilar. Sonra oksitosin ile acilma saglamaya calistilar. Suyum patladi, bebegim kakasini yapmisti. Ama doktor sezeryane izin vermedi. Sonra epidural aldim, acilma olmuyor, gebelik zehirlenmesi artti diye sezeryane alindim ama. Depresyona daha dogum odasindayken girdim sanirim. Bebegim cok seker ama emmeyi bilmiyor.
Adi Maya.
peron canm sen doğum yaptın mı yaptıysan nasıl oldu . Bende salı günü gittim doktor başı önde gidiyor dedi biraz zor doğurursun sen bunu dedi benimkisi baş gelis normal doğum gözüküyor bende normal düşünüyorum artk nasıl olirsa
Sen naptın kurtulabildin mi
Aynen canım ya. Ne güzel yazmışsın. Gözlerine bakınca unutuyorsun her şeyi.Z Zynp0606 öyle bir kokusu var ki herşeye değer kızlar, kedi yavrusu gibi koynuna sokuluyor acıtsa bile gözlerine bakıp cuk cuk emiyo ya aklım gidiyor. Onu koruma iç güdüsü ile zerre uyumuyoruz ama bir saat uyusak on saat uyumusuz gibi oluyur hele babası ile sohbetlerini izlemek eşime bir kez daha aşık olmama neden. Onu uyurken özlüyorum üzerimde hep kokusu ile geziyorum. Siz bize bakmayin önlem alin yetermeselafulyaolsunmu
Benim başlattı Can'ım. Sabah dr muayene etti. Öğlen Suncı başladı şiddetleÇook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadısadece akıntım çoğaldı o kadar..
Evet kuzum gözlerim kapanıyor. O yüzden bi elime teli aldım şuan.Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Aynen canım ya. Ne güzel yazmışsın. Gözlerine bakınca unutuyorsun her şeyi.
Benim başlattı Can'ım. Sabah dr muayene etti. Öğlen Suncı başladı şiddetle
Evet kuzum gözlerim kapanıyor. O yüzden bi elime teli aldım şuan.
Hemde nasıl bende düşürme korkusu değilde nefessiz kalırsa diye korkuyorumKızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Çok zor geliyo insana mahvoldum ben konuşamıyorum da istiyo ağlıyo hemen bi kere sesini duydum çok kötü oldum. Ilk doğumdan sonra kanama geçirdim rahim toplanmadı kasilmiyordu çok zordu ölümden döndüm şimdi yine aynısı oldu ama daha hafif atlattım saatbasi iğne oldum doktor doğumdaysa önlem almış çok uğraştım dedi şimdi iyiyim birazdaha akşam üstü biraz fenalastim bi iğne dahayaptilarAaa nasil olyo o oyle niye kanama geciriyosun anlamadim yanlis bisi mi yapmislar
Bende kizimdan nasil ayrilicam dogumda hic bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?