- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.261
Neyle ısıtıyosun kiraz cekirdeğini yeni kiraz çıktı onla olur herhalde ? Bez gibi bişeye mi kese yaptın . Bi kaç gündür bnde gazlıyım yaEvet tatlım sıcak suya atıyorum bir çay bardağı, akşam yemeğinden sonra. Geçen gün canım çekti kuru fasülye yedim çok şükür sancı olmadı bebiş. Bir de bazen kendim gaz olunca annem şekerli su yapıyor yine sıcak suya şeker atıyor onu içiyorum, o da iyi geliyor sanırım. Kiraz çekirdeği biriktirmiştik küçük keseler yaptık, akşam yatarken onu ısıtıp bebegin karnına koyuyoruz sabahları kakasını rahat yapıyor, kiraz çekirdeğini doktor arkadaş önermişti sanırım işe yarıyor
Evet yaa sanki biz de meme emiyoruz :) bi de gribim ben. Onun etkisiyle. Uyudu bizimki. Şimdi ben de uyuyayım biraz :)Aynı konumdayız canım bazen kendimi cimcikliyorum uyumayım diye. Ama öyle çok bastırıyorki çok değişikk.
Bizimkinin göbeği açıkta hep o yüzden zıbın leke oluyor . Ama daha tam inmedi zaten göbek deliği biraz şiş . Ne kadar süre akıntı devam ederse götürmek gerekir ki .GöZün aydın
Göbek önemli kızımda düştükten sonra zıbında lekeler fark ettik dr gümüş nitrat çubuk var onla yaktı göbekte kurumayan yeri çok basit bir işlemdi sende mutlaka göster dr geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabın için :)
Maşallah hayırlı uğurlu olsun
GöZün aydın hayırlı uğurlurlu olsun
Bebiş içeri de bi tık etti detken kafası kanalda biraz daha içeri girdi mi demk istiyosun . Ay doğum yaptığım gün o tık edişi resmn dışardan duydum (sadece ben ) ne kadar ilginç bişey oKızlar bugün nst için hastaneye gittim gecesi zaten çok sancim vardı. Bebiş içeride bi tık etti ve sancilarim başladı. Sabah da nst ye gireyim dedim. Sanci cıktı 38+3 um alttan muayene yapalım dediler ben istemedim şimdi kız altta yolu arıyor zaten birde ona yol göstermesinler dedim. Şaka bir yana oğlum ateşli oğlan 2 gecedir acillerde gezdim. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Doktor 10 güne ancak toparlanır dedi. Kızımda bu hastalık üzerine gelirse tam curcuna olur
Olıyor canım maalesef ben öyle olunca eşimi uyandırıyorum konuşsun bnmle diye . Şu emzirirken uyuyakaldım diyenlere hep şaşırıyodum insan nasıl uyayakalır diye ama hak veriyorum şimdiKızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Bende hak veriyorum kaç kez kalkıp yüz yıkadım sırf uyumayım diye. Cidden çok değişik birşey. Uyku hormonu salgılanıyor resmenOlıyor canım maalesef ben öyle olunca eşimi uyandırıyorum konuşsun bnmle diye . Şu emzirirken uyuyakaldım diyenlere hep şaşırıyodum insan nasıl uyayakalır diye ama hak veriyorum şimdi
Göbek düşeli ne kadar oldu en önemlisi akıntıda koku falan var mı ? İnan ki süreyi hatırlayamadım 5 yıl oldu sadece dr aramıştık göbekte ki akıntı önemli getirin bakalım demişti onu hatırlıyorumBizimkinin göbeği açıkta hep o yüzden zıbın leke oluyor . Ama daha tam inmedi zaten göbek deliği biraz şiş . Ne kadar süre akıntı devam ederse götürmek gerekir ki .
Ay su andaki durumum kapanıyor gözlerim eşime hiç güvenmem bizden önce uyur. buraya bakıyorum ben deBende hak veriyorum kaç kez kalkıp yüz yıkadım sırf uyumayım diye. Cidden çok değişik birşey. Uyku hormonu salgılanıyor resmen
Hemde nasıl bende düşürme korkusu değilde nefessiz kalırsa diye korkuyorum
Bana da anlarsın dediler bir ay yalancı çektim ama gerçeği kasıklara iner derler benim afedersin popoya indi hep ikınma hissi geldi sonrasını bilmiyorumArkadaşlar sizde yalancı sancı çektiniz mi ya da çekiyor musunuz ??
Ben 3 gündür sanırım bu durumu yaşıyorum yatıyorum belim ağrıyor adet olacak gibi karnıma vuruyor bazen kalkıp geziyorum hafifliyor oturuyorum geri başlıyor. Gerçek mi yalan mı nasıl anlayacağız yaişte diyorlar düzenli olur dinlenince geçmez vs..
Ama ben o an anlayamıyorum düzenli mi kasılma oluyor mu yoksa sadece ağrımı bilemiyorum. Hepsini sözde biliyorum sadece Pratikte bişey bilmiyorum ilk hamileliğim bir de tecrübe sıfır. Napacağımı hiç bilmiyorum..
Bende öyle yapıyorum canım valla yoksa gitcem uykusuzluktan daha uyumadı bizimkide. Babamızda uyanık ama bizimkisi doyumsuzluktan uyumuyor. Bekliyoruz uyusunda uyuyalım diye. Kucağımdayken ben uyucam yoksaAy su andaki durumum kapanıyor gözlerim eşime hiç güvenmem bizden önce uyur. buraya bakıyorum ben de
40 dk emdi uyudu altını açtım temiz yatsın diye ne göreyim gobek düşmüşBende öyle yapıyorum canım valla yoksa gitcem uykusuzluktan daha uyumadı bizimkide. Babamızda uyanık ama bizimkisi doyumsuzluktan uyumuyor. Bekliyoruz uyusunda uyuyalım diye. Kucağımdayken ben uyucam yoksa
Sağol canim güzel bi bilgilendirme oldu.Emziren anneler bakıyorum gece ayakta.Rabbim yardımcımız olsun ilk günler Zor.Sona kalanlar Ramazana denk geldik hayırlısı bakalımAslinda bi parmagini cok az icine koydu .
Ama hic etrafa degdirmedi.
Hic korktugum gb degilmis .iki sn dede indirdi o sandalyeden
Gün içinde en az 2 defa uyuyorum ben yatak odasındaki perdeleri falan çekip iyice karanlıkta...iyi geliyorBende hak veriyorum kaç kez kalkıp yüz yıkadım sırf uyumayım diye. Cidden çok değişik birşey. Uyku hormonu salgılanıyor resmen
Rabbim yardımcın olsun canım, bir avazda kurtulmak nasip olsun, sağ salim kucağına al bebeğiniKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Hadi bi avazda canım dualarım seninleKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Allah yardımcın oldun, sağlıkla gelsin bebişKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Allah korusun canım. Allah'a emanet lerOda var kafamda neler kuruyorum uyku sersemliğiyle. Ya boğulursa diye. Uyurken bile bebeğim kucağımda kalmış gibi sıçrıyorum.
Allah kurtarsın inşallah bir avazda doğum yaparsın cnmKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?