2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neyle ısıtıyosun kiraz cekirdeğini yeni kiraz çıktı onla olur herhalde ? Bez gibi bişeye mi kese yaptın . Bi kaç gündür bnde gazlıyım ya şu kimyonu deneyeyim

Bizimkinin göbeği açıkta hep o yüzden zıbın leke oluyor . Ama daha tam inmedi zaten göbek deliği biraz şiş . Ne kadar süre akıntı devam ederse götürmek gerekir ki .

Bebiş içeri de bi tık etti detken kafası kanalda biraz daha içeri girdi mi demk istiyosun . Ay doğum yaptığım gün o tık edişi resmn dışardan duydum (sadece ben ) ne kadar ilginç bişey o

Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Olıyor canım maalesef ben öyle olunca eşimi uyandırıyorum konuşsun bnmle diye . Şu emzirirken uyuyakaldım diyenlere hep şaşırıyodum insan nasıl uyayakalır diye ama hak veriyorum şimdi

Olıyor canım maalesef ben öyle olunca eşimi uyandırıyorum konuşsun bnmle diye . Şu emzirirken uyuyakaldım diyenlere hep şaşırıyodum insan nasıl uyayakalır diye ama hak veriyorum şimdi
Bende hak veriyorum kaç kez kalkıp yüz yıkadım sırf uyumayım diye. Cidden çok değişik birşey. Uyku hormonu salgılanıyor resmen

Bizimkinin göbeği açıkta hep o yüzden zıbın leke oluyor . Ama daha tam inmedi zaten göbek deliği biraz şiş . Ne kadar süre akıntı devam ederse götürmek gerekir ki .
Göbek düşeli ne kadar oldu en önemlisi akıntıda koku falan var mı ? İnan ki süreyi hatırlayamadım 5 yıl oldu sadece dr aramıştık göbekte ki akıntı önemli getirin bakalım demişti onu hatırlıyorum

Bana da anlarsın dediler bir ay yalancı çektim ama gerçeği kasıklara iner derler benim afedersin popoya indi hep ikınma hissi geldi sonrasını bilmiyorum

Ay su andaki durumum kapanıyor gözlerim eşime hiç güvenmem bizden önce uyur. buraya bakıyorum ben de
Bende öyle yapıyorum canım valla yoksa gitcem uykusuzluktan daha uyumadı bizimkide. Babamızda uyanık ama bizimkisi doyumsuzluktan uyumuyor. Bekliyoruz uyusunda uyuyalım diye. Kucağımdayken ben uyucam yoksa

Bende öyle yapıyorum canım valla yoksa gitcem uykusuzluktan daha uyumadı bizimkide. Babamızda uyanık ama bizimkisi doyumsuzluktan uyumuyor. Bekliyoruz uyusunda uyuyalım diye. Kucağımdayken ben uyucam yoksa
40 dk emdi uyudu altını açtım temiz yatsın diye ne göreyim gobek düşmüş çok şükür az sarı gibi dibi ama ellemedim baticon sürme diyen çok. Şimdi sol tarafıma koydum kafasını emzik emiyo dalsın yatircam. Uyurken de emiyo çünkü emziği

Aslinda bi parmagini cok az icine koydu .
Ama hic etrafa degdirmedi.
Hic korktugum gb degilmis .iki sn dede indirdi o sandalyeden
Sağol canim güzel bi bilgilendirme oldu.Emziren anneler bakıyorum gece ayakta.Rabbim yardımcımız olsun ilk günler Zor.Sona kalanlar Ramazana denk geldik hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…