2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neyle ısıtıyosun kiraz cekirdeğini yeni kiraz çıktı onla olur herhalde ? Bez gibi bişeye mi kese yaptın . Bi kaç gündür bnde gazlıyım ya şu kimyonu deneyeyim
Evet bezle kese yaptım, mikrodalga ile ısıtılıyormuş ama bende yok, ütüyle ısıtıyorum buhar yapıyorum. Bebe mağazalarında da var, kirazlı patik, yatak vs ama neden boşuna para verelim ki :) iç canım kimyon iyi gelir, rezene de iyi gelir

Canim normalde bu kadar stresle yasayamaz insan ama kollarimizda oyle mis kokulu bi melek varki anlatilmaz duygular bunlar .oyuzden vaktinde saglikla aramiza katilmanizi bekliyoruz.hala bakip bakip inanamiyorum Allahim gercekmi diye
Canim bende yalanci sanci olmadi iki dogumumfmdada
Kasilma zaten kendini hissettiriyormus ilkte hic hissetmemistim .bunda bildigin asagiya dogru bi dogum hazirligi oldu.
O adet agrilarini ben yalanci sanmistim .degilmis
Sunu soyliyim .gercek sancilar dinlenince gecmezmis ordan ayirt edebilirsin
Gecmis olsun canim .cocuklar hep dogum ustu hastalandilar havadanmi.bilmiyorum .insallah duzelir kuzu
Ayni seyler yeniden basladi sutunuzun yettigini nasil anliyosunuz?
Kakasindan takip ediyorum canim .
Oyle dediler .doymayinca yapmiyormus .
Canim adet olacakmis gb bel agrisi ve hafif sanciyla basladi.
Suni verdiler .bel agrim iyice artti dayanilmicak gb degildi soyleniyodum dogumhanede bu bel agrisiyla nediye hamile kaldim salakmisim diye
Meger dogum agrisiymis o yalanci sanci olmadi bende hissetmedim hic .

Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Sorma canim bende oyleyim ilk bebegimi dusurmustum .
Buna siki siki sariliyorum.
Sağol canim güzel bi bilgilendirme oldu.Emziren anneler bakıyorum gece ayakta.Rabbim yardımcımız olsun ilk günler Zor.Sona kalanlar Ramazana denk geldik hayırlısı bakalım
Nasil dayandigimi bilmiyorum 1 haftadir 2 saatte bir uyaniyorum emzirmeye Allah guc veriyor resmen

Evet. Hikayem anlat anlat bitmez. Korkunclu. Devam edebilseydim doktorum 3-4 gun sanci cekmemi bekliyordu.

Doktor randevusundan direk asagi kata dogum odasina alindim. Yanimizda hic bir sey yoktu. Ilaci doktor hizlandirmak icin hemsireyi beklemedi bile arkasini dondu, onlugu kendi kendinize giymeye calistik. Ilk sanci ilacini asagidan takarken cok canimi yaktilar ilk 6 saat filan sirf onun acisini hissettim. Sonraki butun hemsireler birbirinize vajinusmusu var dediler cogu bir daha asagidan bakmadi. Doktorum her geldiginde hemsireler daha kotu acilma sayilari Verdi. Bana 3-4 gun surecek dogumun hazirkli ol diyorlardi. Bebek suyunda kakasini yaptigi halde sezeryana izin vermedi doktorum. Ben zaten 4 bucuk kilo bekliyorum. Doktorum surekli iki saat sonra balon takacam dedi, Ben agladim durdum. Epidural takmak istemedi 3-4 gun epiduralla ac tutamayiz seni dediler. Cok yoruldum dedigimde seni bayiltalim oyle devam edelim dedi. Bir Ara bir hemsire narkotik bir ilac verdi, o kafayla o hemsireye en kral en guzel hemsire sensin gibi seyler demisim. Normalde iki saat etkisi olan ilac beni 5 saat idare etti. Sonra onhemsire tekrar gelip ilacladi Beni ama bi daha sadece 1 saat surdu etkisi. Genelde uc kez etki etmezmis. Son 6-8 saat arasi epidural verdiler. Sonra inailmaz titredim. Bana sekerli icecek icebilegimi filan soylemeyi unutmus hemsireler... Cok actim. Sonra lab testlerine gore zehirlenme ilerledi de sezeryana alindim. Doktorum hala iki gun daha bekleyebiliyoruz lablarin cok cok da kotu degil diyordu.

Ameliyata masasinda titredim durdum. Zaten uzun bir sure cirilciplak biraktilar. Sonra doktorum anesteziste sanirim bir sey verdirdi. Ben yine gittim. Ilk Sabah inanilmaz sismistim.

Sezeryan kotu diyenler halt etsin. Sezeryan canmis. Hic dikis agrim olmadi. Cok rahat ve hizli bir sekilde yurudum, cok rahat tuvalete ciktim. Su an Agri 0. Hastaneden pazar gunu cikiyorum. Bebegim emmiyor diye aglamaktan bir Hal oldum bugun ama bebis iyi sanirim.

Suni sancili 0 dan bebegin kilosunu bilmeden vajinusmuslu dogum hikayem cok korkunctu.. sezeryan canmis derim baska bir sey demem. O kalan iki gunu beklemedigim icin cok mutluyum.

Kissadan hisse:
1. Amerikada hamile olmayin, dogum yapmayin.
2. Sezeryanden sonra epiduralin etkisi daha tam gecmeden ilk kalk dediklerinde kalkin dolasin
3. Benim doktor bu hastanenin risk ve ogretmen doktoruymus. Mumkunse sadece hasta olmek uzereyken , hastalarini sadece son dk da ameliyata masasinda karsilasin. Sezeryanim galiba super. Kanamam bile yok. Bakalim...

Bzim göbek çabuk düştü 6. Günde . Altı gün oldu düşeli sızıntı gibi hafif kanlı akıntı hatta akıntı bile diyemem bz görene kadar kuruyor . Ben evham yapıyorum galiba ya nette baktım hiç iltihaplı göbek gibi değil . Kokusu falan da yok on güne ancak toparlıyomuş düşünce . Bi on gün gecsin bakalım olmadı götürürüm

Düştükten bi gün snra sağlık ocağına gitmiştik oradaki hemşireye hösterdim onda bana baticon sür dedi . Bnde sürdüm valla her kafadan bi ses çıkıyor

Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Hadi bakalım bi avazda kurtul inşallah . Hatta belki de doğurmuşsunfur beş cm açıklık vardı sende zaten . Kolay bi doğum olsun inşallah :)

Tamam canım bnde yapayım bu kiraz kesesini ya . Sabah dörtte enzirip eşime devrettim gözümden uyku akıyordu. Kalası vardı ıkınıyordu ama yapamıyordu . 6:45 te kalktım hala ikiside ayakta . Emzirmeye bi başladım pırt pırt saldı alttan kakasını yaptı. Eşim bile oh bee diye bağırdı

Kotu baslayip guzel bitmis canim dogumun. .
Saglikla buyut simdi insallah

Canım girme sakın depresyona.dünyanın en güzel duygusuymuş annelik.bebiş göğsünde yatarken hiç dert sıkıntı acı kalmıyor.biraz uykusuzluk yorgunluk var ama inan insan hiç umursamıyor o yorgunluğu.benim memişler de yara olacak gibiydi ama doğru emzirmeyi öğrenince geçti.ben bir de kendi sütümden sürdüm göğüs uçlarına sonrasında da lansinoh gerçekten iyi geldi.bir de pozitif olmak çok önemli bence.ben doğuma da çok rahat girdim ve sezaryen olmama rağmen çabuk toparladım.sen de olumlu düşün bebeğin de sen de çok iyi olacaksınız inşallah

Ay ne güzel canım ya bizim göbekte düşmedi daha ve 4 ten beri ayaktayız hiç uyumadı sağma makinesi aldım sütüm tam gelmiyormuş onu anladım mama vereceğim bir kez mecbur benimkide emzikle uyuyodu ama bugün almadı sanırım aç olduğu için. Bu süt olayına çare bulmam lazım yoksa mamaya alışacak ya

Gün içinde en az 2 defa uyuyorum ben yatak odasındaki perdeleri falan çekip iyice karanlıkta...iyi geliyor

Ben doğumdan sonra doğru düzgün hiç uyuyamadım uyumak için yatıyorum sıçrayarak uyanıyorum birşey olacak diye. Gecede bebeğim sürekli uyandığı için uyumuyorum. Düzene girene kadar biraz zorlanacağım galiba.

Benimde sancılarım oluyo ama sancı olunca karnım çok sertleşiyo kasılıyo sonra geçiyo

Valla anne olmak osuruk sesi beklemek, kaka sesine sevinmekmiş :) olmazsa olmazlarından biri oldu bebegin osurugu kakası çişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…