- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.281
Ooo maşallah...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...kolay bir doğum olsun inşallahKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Evet bezle kese yaptım, mikrodalga ile ısıtılıyormuş ama bende yok, ütüyle ısıtıyorum buhar yapıyorum. Bebe mağazalarında da var, kirazlı patik, yatak vs ama neden boşuna para verelim ki :) iç canım kimyon iyi gelir, rezene de iyi gelirNeyle ısıtıyosun kiraz cekirdeğini yeni kiraz çıktı onla olur herhalde ? Bez gibi bişeye mi kese yaptın . Bi kaç gündür bnde gazlıyım yaşu kimyonu deneyeyim
Canim normalde bu kadar stresle yasayamaz insan ama kollarimizda oyle mis kokulu bi melek varki anlatilmaz duygular bunlar .oyuzden vaktinde saglikla aramiza katilmanizi bekliyoruz.kızlaaar ne güzel.bir cogunuz dogurdu..sanırim en son mayis annesi ben olucam..21 mayıssaglıkla gelsin de...gözüm baya korktu simdiden memis yaralarindan sarılıktan...lutfen doguranlar biraz da güzel seyler yazsin motive etsin gercekten simdiden depresyona gircem
Canim bende yalanci sanci olmadi iki dogumumfmdadaArkadaşlar sizde yalancı sancı çektiniz mi ya da çekiyor musunuz ??
Ben 3 gündür sanırım bu durumu yaşıyorum yatıyorum belim ağrıyor adet olacak gibi karnıma vuruyor bazen kalkıp geziyorum hafifliyor oturuyorum geri başlıyor. Gerçek mi yalan mı nasıl anlayacağız yaişte diyorlar düzenli olur dinlenince geçmez vs..
Ama ben o an anlayamıyorum düzenli mi kasılma oluyor mu yoksa sadece ağrımı bilemiyorum. Hepsini sözde biliyorum sadece Pratikte bişey bilmiyorum ilk hamileliğim bir de tecrübe sıfır. Napacağımı hiç bilmiyorum..
Gecmis olsun canim .cocuklar hep dogum ustu hastalandilar havadanmi.bilmiyorum .insallah duzelir kuzuKızlar bugün nst için hastaneye gittim gecesi zaten çok sancim vardı. Bebiş içeride bi tık etti ve sancilarim başladı. Sabah da nst ye gireyim dedim. Sanci cıktı 38+3 um alttan muayene yapalım dediler ben istemedim şimdi kız altta yolu arıyor zaten birde ona yol göstermesinler dedim. Şaka bir yana oğlum ateşli oğlan 2 gecedir acillerde gezdim. Ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Doktor 10 güne ancak toparlanır dedi. Kızımda bu hastalık üzerine gelirse tam curcuna olur
Kakasindan takip ediyorum canim .Ayni seyler yeniden basladi sutunuzun yettigini nasil anliyosunuz?
Canim adet olacakmis gb bel agrisi ve hafif sanciyla basladi.Kızlar Doğum yapanlar Doğum olmadan önce sancılar nasıl başladı belirtisi neydi mesela kasığıma ağrı giriyor ara ara kramp gibi 39+4 oldum yalancı sancı mı yoksa Doğum sancıları mı başladı sizce bian önce doğurup kurtulmak istiyorum çok stresli sağlıkla kolaylıkla rabbim Doğum nasip etsin inşllah Doğum yapacaklara
Ay hadi gözün aydın kuzum heyecanla bekliyoruz haberlerini. Allah bi avazda kurtarsin insallahhgKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Allah yardımcın olsun canım, bir avazda sağ salim inşallah.. oğlumuzu kucakla gel bekliyoruz :)Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Sorma canim bende oyleyim ilk bebegimi dusurmustum .Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Nasil dayandigimi bilmiyorum 1 haftadir 2 saatte bir uyaniyorum emzirmeye Allah guc veriyor resmenSağol canim güzel bi bilgilendirme oldu.Emziren anneler bakıyorum gece ayakta.Rabbim yardımcımız olsun ilk günler Zor.Sona kalanlar Ramazana denk geldik hayırlısı bakalım
Allah yardim cin olsun canim.Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Evet. Hikayem anlat anlat bitmez. Korkunclu. Devam edebilseydim doktorum 3-4 gun sanci cekmemi bekliyordu.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
32 saat sanci çekmedin değil mi çok uzun bir süre. Şu anda agrin sizin nasıl. Bebiş de emer inşallah sıkma canını. Zaten zor bir süreç geçirmişsin.
Bzim göbek çabuk düştü 6. Günde . Altı gün oldu düşeli sızıntı gibi hafif kanlı akıntı hatta akıntı bile diyemem bz görene kadar kuruyor . Ben evham yapıyorum galiba ya nette baktım hiç iltihaplı göbek gibi değil . Kokusu falan da yok on güne ancak toparlıyomuş düşünce . Bi on gün gecsin bakalım olmadı götürürümGöbek düşeli ne kadar oldu en önemlisi akıntıda koku falan var mı ? İnan ki süreyi hatırlayamadım 5 yıl oldu sadece dr aramıştık göbekte ki akıntı önemli getirin bakalım demişti onu hatırlıyorum
Düştükten bi gün snra sağlık ocağına gitmiştik oradaki hemşireye hösterdim onda bana baticon sür dedi . Bnde sürdüm valla her kafadan bi ses çıkıyor40 dk emdi uyudu altını açtım temiz yatsın diye ne göreyim gobek düşmüşçok şükür az sarı gibi dibi ama ellemedim baticon sürme diyen çok. Şimdi sol tarafıma koydum kafasını emzik emiyo dalsın yatircam. Uyurken de emiyo çünkü emziği
Hadi bakalım bi avazda kurtul inşallah . Hatta belki de doğurmuşsunfur beş cm açıklık vardı sende zaten . Kolay bi doğum olsun inşallah :)Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Tamam canım bnde yapayım bu kiraz kesesini ya . Sabah dörtte enzirip eşime devrettim gözümden uyku akıyordu. Kalası vardı ıkınıyordu ama yapamıyordu . 6:45 te kalktım hala ikiside ayakta . Emzirmeye bi başladım pırt pırt saldı alttan kakasını yaptı. Eşim bile oh bee diye bağırdıEvet bezle kese yaptım, mikrodalga ile ısıtılıyormuş ama bende yok, ütüyle ısıtıyorum buhar yapıyorum. Bebe mağazalarında da var, kirazlı patik, yatak vs ama neden boşuna para verelim ki :) iç canım kimyon iyi gelir, rezene de iyi gelir
Kotu baslayip guzel bitmis canim dogumun. .Evet. Hikayem anlat anlat bitmez. Korkunclu. Devam edebilseydim doktorum 3-4 gun sanci cekmemi bekliyordu.
Doktor randevusundan direk asagi kata dogum odasina alindim. Yanimizda hic bir sey yoktu. Ilaci doktor hizlandirmak icin hemsireyi beklemedi bile arkasini dondu, onlugu kendi kendinize giymeye calistik. Ilk sanci ilacini asagidan takarken cok canimi yaktilar ilk 6 saat filan sirf onun acisini hissettim. Sonraki butun hemsireler birbirinize vajinusmusu var dediler cogu bir daha asagidan bakmadi. Doktorum her geldiginde hemsireler daha kotu acilma sayilari Verdi. Bana 3-4 gun surecek dogumun hazirkli ol diyorlardi. Bebek suyunda kakasini yaptigi halde sezeryana izin vermedi doktorum. Ben zaten 4 bucuk kilo bekliyorum. Doktorum surekli iki saat sonra balon takacam dedi, Ben agladim durdum. Epidural takmak istemedi 3-4 gun epiduralla ac tutamayiz seni dediler. Cok yoruldum dedigimde seni bayiltalim oyle devam edelim dedi. Bir Ara bir hemsire narkotik bir ilac verdi, o kafayla o hemsireye en kral en guzel hemsire sensin gibi seyler demisim. Normalde iki saat etkisi olan ilac beni 5 saat idare etti. Sonra onhemsire tekrar gelip ilacladi Beni ama bi daha sadece 1 saat surdu etkisi. Genelde uc kez etki etmezmis. Son 6-8 saat arasi epidural verdiler. Sonra inailmaz titredim. Bana sekerli icecek icebilegimi filan soylemeyi unutmus hemsireler... Cok actim. Sonra lab testlerine gore zehirlenme ilerledi de sezeryana alindim. Doktorum hala iki gun daha bekleyebiliyoruz lablarin cok cok da kotu degil diyordu.
Ameliyata masasinda titredim durdum. Zaten uzun bir sure cirilciplak biraktilar. Sonra doktorum anesteziste sanirim bir sey verdirdi. Ben yine gittim. Ilk Sabah inanilmaz sismistim.
Sezeryan kotu diyenler halt etsin. Sezeryan canmis. Hic dikis agrim olmadi. Cok rahat ve hizli bir sekilde yurudum, cok rahat tuvalete ciktim. Su an Agri 0. Hastaneden pazar gunu cikiyorum. Bebegim emmiyor diye aglamaktan bir Hal oldum bugun ama bebis iyi sanirim.
Suni sancili 0 dan bebegin kilosunu bilmeden vajinusmuslu dogum hikayem cok korkunctu.. sezeryan canmis derim baska bir sey demem. O kalan iki gunu beklemedigim icin cok mutluyum.
Kissadan hisse:
1. Amerikada hamile olmayin, dogum yapmayin.
2. Sezeryanden sonra epiduralin etkisi daha tam gecmeden ilk kalk dediklerinde kalkin dolasin
3. Benim doktor bu hastanenin risk ve ogretmen doktoruymus. Mumkunse sadece hasta olmek uzereyken , hastalarini sadece son dk da ameliyata masasinda karsilasin. Sezeryanim galiba super. Kanamam bile yok. Bakalim...
Canım girme sakın depresyona.dünyanın en güzel duygusuymuş annelik.bebiş göğsünde yatarken hiç dert sıkıntı acı kalmıyor.biraz uykusuzluk yorgunluk var ama inan insan hiç umursamıyor o yorgunluğu.benim memişler de yara olacak gibiydi ama doğru emzirmeyi öğrenince geçti.ben bir de kendi sütümden sürdüm göğüs uçlarına sonrasında da lansinoh gerçekten iyi geldi.bir de pozitif olmak çok önemli bence.ben doğuma da çok rahat girdim ve sezaryen olmama rağmen çabuk toparladım.sen de olumlu düşün bebeğin de sen de çok iyi olacaksınız inşallahkızlaaar ne güzel.bir cogunuz dogurdu..sanırim en son mayis annesi ben olucam..21 mayıssaglıkla gelsin de...gözüm baya korktu simdiden memis yaralarindan sarılıktan...lutfen doguranlar biraz da güzel seyler yazsin motive etsin gercekten simdiden depresyona gircem
40 dk emdi uyudu altını açtım temiz yatsın diye ne göreyim gobek düşmüşçok şükür az sarı gibi dibi ama ellemedim baticon sürme diyen çok. Şimdi sol tarafıma koydum kafasını emzik emiyo dalsın yatircam. Uyurken de emiyo çünkü emziği
Gün içinde en az 2 defa uyuyorum ben yatak odasındaki perdeleri falan çekip iyice karanlıkta...iyi geliyor
Sorma canim bende oyleyim ilk bebegimi dusurmustum .
Buna siki siki sariliyorum.
Benimde sancılarım oluyo ama sancı olunca karnım çok sertleşiyo kasılıyo sonra geçiyoArkadaşlar sizde yalancı sancı çektiniz mi ya da çekiyor musunuz ??
Ben 3 gündür sanırım bu durumu yaşıyorum yatıyorum belim ağrıyor adet olacak gibi karnıma vuruyor bazen kalkıp geziyorum hafifliyor oturuyorum geri başlıyor. Gerçek mi yalan mı nasıl anlayacağız yaişte diyorlar düzenli olur dinlenince geçmez vs..
Ama ben o an anlayamıyorum düzenli mi kasılma oluyor mu yoksa sadece ağrımı bilemiyorum. Hepsini sözde biliyorum sadece Pratikte bişey bilmiyorum ilk hamileliğim bir de tecrübe sıfır. Napacağımı hiç bilmiyorum..
Valla anne olmak osuruk sesi beklemek, kaka sesine sevinmekmiş :) olmazsa olmazlarından biri oldu bebegin osurugu kakası çişiTamam canım bnde yapayım bu kiraz kesesini ya . Sabah dörtte enzirip eşime devrettim gözümden uyku akıyordu. Kalası vardı ıkınıyordu ama yapamıyordu . 6:45 te kalktım hala ikiside ayakta . Emzirmeye bi başladım pırt pırt saldı alttan kakasını yaptı. Eşim bile oh bee diye bağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?