2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynı durumdayız bende anlamıyorum

Tecrubeli annelerinin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 1 aylik hamileyim ve basim cok donuyor mide bulantilarim hic bitmiyor bu sikintilar normal mi yoksa bi sikinti olur mu

Bu nasil bir doktor nasıl bir ülke normal yapınca madalya mi takılıyor nefen zorluyorlar yaziklsr olsun. Çok gecmis olsun cnm Allah bağışlasın evladını

Hanımlar göbek bağı düştü ama sarı iltihap bulasiyo kıyafetine doktora götürelim değil mi.

Çook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadı sadece akıntım çoğaldı o kadar..

Yok kız yolu bulur diye latife yaptım. Zaten o yolu biliyor biryerleri açmaya çalışıyor farkediyorum. Hatta nst bağlanırken kalp atışını bir türlü bulamadı bende sen bulamadın Ama kizim asagilarda kazi calismasi yapiyor dedim biraz asagiya indirdi aleti hemen kalp atışı duyuldu. Genelde yukarıda oluyor bebiş diye kendini savunuyo stajer dedim benimki hep aşağıda önemli değil. O yüzden çok aşağıda birde açıklık var ise süreç hızlanır. Oglum da hızlanmıştı. Çünkü sancim ciddi anlamda fazlasıyla var.
Bu arad senin alıntını kaybetmişim 5cm açıklık çok iyi hissetmemissin bu çok daha iyi. Aman dikkat et canım. Pazartesiye kadar beklesin bebiş.

Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Ayyy canım oğlumda bir kere uyuyakalmistim. Eşim de ayakta oluyordu da o farketmis daldigimi. bu korku bana yetti o yüzden yatarak hayatta emzirmedim emzirmem de hep oturur pozisyonda emziririm. Doktorlar da yatarak emzirmeyi önermiyor. Insanlık hali Allah korusun miniklerimizi.

sofiarya canım ne dersin kusma konusunda kontrolümüz pzt büyük oğlumda böyleydi 6 ay refli demişti ama doymucak diye endişeleniyorum
Nasıl kustugu önemli ağzının kenarından akıtıyorsa fazla gelen mide içeriğini çıkartıyordur ama fışkırtarak kusuyorsa ve miktar olarak 1 yemek kaşığından fazlaysa muhtemelen reflüsü vardır. Eğer söz konusu reflüyse de yapılan 2 şey var; kiloya bakılır kilo az almışsa ilaç verilir ama eğer kilo alımında sıkıntı yoksa hiçbirşey yapılmaz kusa kusa büyür yavrucak :) senin ki nasıl kusuyor peki ??

Bebiş içeri de bi tık etti detken kafası kanalda biraz daha içeri girdi mi demk istiyosun . Ay doğum yaptığım gün o tık edişi resmn dışardan duydum (sadece ben ) ne kadar ilginç bişey o

Aynen canım sanki kanala girdi. Birleri zorladı. Öyle çok canım acımadı ama hissettim. Oglum da hissetmemiştim o yüzden biraz garip oldum. Ama sağolsun kızım her saniyesini hissettiriyor. anam hiçbir şeyden eksik kalmasın diyor sanirim

Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..

Yanı gördüm canım Allah yardımcın olsun bi avazda doğurursun inşallah.
Belki de bu saate kadar çoktan aldın kucağına yavrunu.

Hanımlar iki gecedir tüm vucudum kaşınıyorsinek ısıtıyormuş gibi ama hiç bişi yok iz bile yok bilginiz var mı

Bende nette gezerken görmüştüm gereksiz para gibi gelmişti. Kendimizde evde yapabiliriz. Kirazı yer çekirdeği bebeğe sapını zayıflamak için caya. Maşallah kiraza :) oğlumda gaz sancısı için salı utu ile ısıtıp karın çevresine sarardım. Bu sefer kiraz çekirdeğini deneyeyim.

Gecmis olsun canim .cocuklar hep dogum ustu hastalandilar havadanmi.bilmiyorum .insallah duzelir kuzu

Inşallah canım. Havalardan mı yoksa eli hep ağzında o yüzden mi bilmem ama düzelsin canım. Tüm kuzular hasta olmasın. Onlar bir hasta oluyor biz tükeniyoruz

F fcevriye Canım ne zorlu bir süreçten gecmissin. Allah sabrını vermiş şükür ki sende bebeğinde iyisiniz. Bebeğinde kendine biraz daha gelsin emer canım. Sen dışarıda o içeride strese girdi biraz zaman.
Sezeryan o kadar ağrıdan sonra çok kolay gelmiş olabilir. O sancılardan sonra sezeryan sancısı devede kulak kaldı sanırım senin için.

Otururken uyku basıyor cnm o yüzden o uyuyunca uyumak lazım.

Canım daha yatarak hiç emzirmedim onu asla beceremem kesin uyurum çünkü oturarak emziriyorum ama kafam düşüyor sürekli artık dün eşim uyandı sırtıma vurdu hep uyumayım diye. Ev sıcak emzirmenin rehaveti var birde gözler kendiliğinden gidiyor bugünde böyle olursam ayakta emzireceğim bir daha allah korusun düşürürüm diye çok korkuyorum.

Benim sezeryana girerken tek korkum bu ağrı sancı gitmicek oldu herkesin bünyesi farklı tepki veriyor insanı zorlamamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…