- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.301
Aynı durumdayız bende anlamıyorumKızlar Doğum yapanlar Doğum olmadan önce sancılar nasıl başladı belirtisi neydi mesela kasığıma ağrı giriyor ara ara kramp gibi 39+4 oldum yalancı sancı mı yoksa Doğum sancıları mı başladı sizce bian önce doğurup kurtulmak istiyorum çok stresli sağlıkla kolaylıkla rabbim Doğum nasip etsin inşllah Doğum yapacaklara
Oy sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını Allah'a emanet olunKızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Bu nasil bir doktor nasıl bir ülke normal yapınca madalya mi takılıyor nefen zorluyorlar yaziklsr olsun. Çok gecmis olsun cnm Allah bağışlasın evladınıEvet. Hikayem anlat anlat bitmez. Korkunclu. Devam edebilseydim doktorum 3-4 gun sanci cekmemi bekliyordu.
Doktor randevusundan direk asagi kata dogum odasina alindim. Yanimizda hic bir sey yoktu. Ilaci doktor hizlandirmak icin hemsireyi beklemedi bile arkasini dondu, onlugu kendi kendinize giymeye calistik. Ilk sanci ilacini asagidan takarken cok canimi yaktilar ilk 6 saat filan sirf onun acisini hissettim. Sonraki butun hemsireler birbirinize vajinusmusu var dediler cogu bir daha asagidan bakmadi. Doktorum her geldiginde hemsireler daha kotu acilma sayilari Verdi. Bana 3-4 gun surecek dogumun hazirkli ol diyorlardi. Bebek suyunda kakasini yaptigi halde sezeryana izin vermedi doktorum. Ben zaten 4 bucuk kilo bekliyorum. Doktorum surekli iki saat sonra balon takacam dedi, Ben agladim durdum. Epidural takmak istemedi 3-4 gun epiduralla ac tutamayiz seni dediler. Cok yoruldum dedigimde seni bayiltalim oyle devam edelim dedi. Bir Ara bir hemsire narkotik bir ilac verdi, o kafayla o hemsireye en kral en guzel hemsire sensin gibi seyler demisim. Normalde iki saat etkisi olan ilac beni 5 saat idare etti. Sonra onhemsire tekrar gelip ilacladi Beni ama bi daha sadece 1 saat surdu etkisi. Genelde uc kez etki etmezmis. Son 6-8 saat arasi epidural verdiler. Sonra inailmaz titredim. Bana sekerli icecek icebilegimi filan soylemeyi unutmus hemsireler... Cok actim. Sonra lab testlerine gore zehirlenme ilerledi de sezeryana alindim. Doktorum hala iki gun daha bekleyebiliyoruz lablarin cok cok da kotu degil diyordu.
Ameliyata masasinda titredim durdum. Zaten uzun bir sure cirilciplak biraktilar. Sonra doktorum anesteziste sanirim bir sey verdirdi. Ben yine gittim. Ilk Sabah inanilmaz sismistim.
Sezeryan kotu diyenler halt etsin. Sezeryan canmis. Hic dikis agrim olmadi. Cok rahat ve hizli bir sekilde yurudum, cok rahat tuvalete ciktim. Su an Agri 0. Hastaneden pazar gunu cikiyorum. Bebegim emmiyor diye aglamaktan bir Hal oldum bugun ama bebis iyi sanirim.
Suni sancili 0 dan bebegin kilosunu bilmeden vajinusmuslu dogum hikayem cok korkunctu.. sezeryan canmis derim baska bir sey demem. O kalan iki gunu beklemedigim icin cok mutluyum.
Kissadan hisse:
1. Amerikada hamile olmayin, dogum yapmayin.
2. Sezeryanden sonra epiduralin etkisi daha tam gecmeden ilk kalk dediklerinde kalkin dolasin
3. Benim doktor bu hastanenin risk ve ogretmen doktoruymus. Mumkunse sadece hasta olmek uzereyken , hastalarini sadece son dk da ameliyata masasinda karsilasin. Sezeryanim galiba super. Kanamam bile yok. Bakalim...
Çook geçmiş olsun canım benim.. alttan muayne yapınca bebek yolu mu buluyo ki? Bana yaptılar bugün ama hiç bişe olmadısadece akıntım çoğaldı o kadar..
8saat arayla 1 tablet günde 3 tane yanisofiarya canim lesitin gunde kac tane iciyoruz?
Ayyy canım oğlumda bir kere uyuyakalmistim. Eşim de ayakta oluyordu da o farketmis daldigimi.Kızlar emzirirken acaip uyku basıyor bazen kafam düşüyor ya sizde de oluyormu. Düşürürüm bebeğimi diye çok korkuyorum
Nasıl kustugu önemli ağzının kenarından akıtıyorsa fazla gelen mide içeriğini çıkartıyordur ama fışkırtarak kusuyorsa ve miktar olarak 1 yemek kaşığından fazlaysa muhtemelen reflüsü vardır. Eğer söz konusu reflüyse de yapılan 2 şey var; kiloya bakılır kilo az almışsa ilaç verilir ama eğer kilo alımında sıkıntı yoksa hiçbirşey yapılmaz kusa kusa büyür yavrucak :) senin ki nasıl kusuyor peki ??sofiarya canım ne dersin kusma konusunda kontrolümüz pzt büyük oğlumda böyleydi 6 ay refli demişti ama doymucak diye endişeleniyorum
Bebiş içeri de bi tık etti detken kafası kanalda biraz daha içeri girdi mi demk istiyosun . Ay doğum yaptığım gün o tık edişi resmn dışardan duydum (sadece ben ) ne kadar ilginç bişey o
Merhaba biz aldık çok lezzetli gerçektenArkadaşlar hacı Şerif’ten bebek çikolatası sipariş verenler memnun kaldınız mı? Ramazan’dan önce Doğum yapanlar şanslısınız benim ne annem ne eşim oruca dayanamıyorlar bana nasıl bakacaklar bilmiyorum
Kızlar suyum geldi sancılarda başladı hastaneyr gdiyorum çoook dua edin banaa.. çıkınca yazarım yine..
Evet bezle kese yaptım, mikrodalga ile ısıtılıyormuş ama bende yok, ütüyle ısıtıyorum buhar yapıyorum. Bebe mağazalarında da var, kirazlı patik, yatak vs ama neden boşuna para verelim ki :) iç canım kimyon iyi gelir, rezene de iyi gelir
Gecmis olsun canim .cocuklar hep dogum ustu hastalandilar havadanmi.bilmiyorum .insallah duzelir kuzu
Otururken uyku basıyor cnm o yüzden o uyuyunca uyumak lazım.Ayyy canım oğlumda bir kere uyuyakalmistim. Eşim de ayakta oluyordu da o farketmis daldigimi.bu korku bana yetti o yüzden yatarak hayatta emzirmedim emzirmem de hep oturur pozisyonda emziririm. Doktorlar da yatarak emzirmeyi önermiyor. Insanlık hali Allah korusun miniklerimizi.
Ayyy canım oğlumda bir kere uyuyakalmistim. Eşim de ayakta oluyordu da o farketmis daldigimi.bu korku bana yetti o yüzden yatarak hayatta emzirmedim emzirmem de hep oturur pozisyonda emziririm. Doktorlar da yatarak emzirmeyi önermiyor. Insanlık hali Allah korusun miniklerimizi.
Benim sezeryana girerken tek korkum bu ağrı sancı gitmicek olduF fcevriye Canım ne zorlu bir süreçten gecmissin. Allah sabrını vermiş şükür ki sende bebeğinde iyisiniz. Bebeğinde kendine biraz daha gelsin emer canım. Sen dışarıda o içeride strese girdi biraz zaman.
Sezeryan o kadar ağrıdan sonra çok kolay gelmiş olabilir. O sancılardan sonra sezeryan sancısı devede kulak kaldı sanırım senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?