2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Otururken uyku basıyor cnm o yüzden o uyuyunca uyumak lazım.

Bende oturarak uyumuştum. Emzirmek çok fazla yoruyor insanı. O yüzden bebiş uyuduğunda hemen yanına kırılmak lazım. Ev dağınıkmış bulaşık varmış düşünmeyin uzanın. Çünkü bebeğin size çok ihtiyacı var gelen insanlar yapsın ben uzanıyorum diyin geçip otursun siz dinlenin en azından bi rutin oluşturana kadar

Resmen gözlerim sulandı bir insana bu eziyet neden yapılır ki anlamıyorum. Çok zorlu bir süreç atlatmışsın canım geçmiş olsun denir buna. Bebeğin ve sen çok iyi olun bundan sonra inşallah. Nasıl sistemleri var anlamıyorum çok değişik geliyor ya insan canı bu zorlamanın anlamı yokki. Bebeğini öp annesi bizim için. Kızına kavuştun ya sana ilaç olmuştur.

Biz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
Çok sevindim Rabbim birdaha düşürmesin bizde şükür eve geldik pazar tekrar kan alıncak yükselirse yatıracak İnş öyle bişey olmaz... Bide tsh yüksek çıktı bizim 1 hafta sonra tekrar kontrol var tsh için

oturmaya uzanmaya calısıyorum ama nafile benim oğlan hiç uykuyu sevmiyor galiba 1 saat uyuyorsa 3 4 saat ayakta doktora sordum normal dedi uyuyan bebekten kork dedi. Birde evde annemler ablamlar var ablamın çocuklarda geldi hiç durmuyolar ses gürültü hat safhada yarın artık tek kalabileceğim bir rütine oturtabilirim sanırım

Benim sezeryana girerken tek korkum bu ağrı sancı gitmicek oldu herkesin bünyesi farklı tepki veriyor insanı zorlamamali.

Canım ben ameliyattan çok korkuyorum. Ağrı esigim cok yüksek değil bence hatta nasıl doğurdum sasiriyorlar ama doğum sonrası ağrı bitiyorya ona güveniyorum.
Gerçi ağrı esigim düşük diyorum ama uyuşturmadan kas kontur ve iğneli epilasyon yaptırmış bir kişiyim

Aynen öyle uyuyandan kork doğru demiş sarılık oluyo ayriyeten tsh yüksekse oda uyutuyor oğlumda da yüksekti oda uyurdu bundada tsh yüksek İnş düşer kızım çok minik yaa suratı 1 avuç yok inanki herkes oyuncak sanıyor ama okadar güzel ki siması maşallah ben bile inanamıyorum

Valla anne olmak osuruk sesi beklemek, kaka sesine sevinmekmiş :) olmazsa olmazlarından biri oldu bebegin osurugu kakası çişi
Sorma valla halay çekicez osurdu diye yerim ben onların poposunu bi de bağlantılı mı bilmiyorum ama bn tuvalete çıkınca o da yapıyor o gün hiç çıkmadıysam çok zorlanıyor

TV açıyorum elimde telefon ama önemli olan uykunu almsk

Hanımlar göbek bağı düştü ama sarı iltihap bulasiyo kıyafetine doktora götürelim değil mi.
Canım bz götürmedik göbeği çıkık mı senin de o indikçe iltihap içinden o sıvı geliyor hatta bazen kanlı geliyor . Ben o haliyle işte sağlık ocağındaki hemşireye göstermiştim baticonla silin üzerine gazlı bez örtün demişti . Bi de iyileşene kadar duş aldırmayın dedi en fazla üç gün tutabildik duşsuz 4. Gün yıkadık

Amin canım hiçbir bebeği düşürmesin inşallah yükselmez sık sık emzir

sofiarya şimdi benim bebiş taburcu oldu çok.sukur emiyor ama tam bosaltamiyo pompa gibi şimdi ben emzirdikten sonra sagayimmi yine yoksa düzene girer mi sagmazsam
Girer girer hiç sağma zamanla ihtiyaç kadar üretim olacak ve zaten 1 haftaya kalmaz bebeğin emiş gücü de artacak boşaltır memeleri hiç canını sıkma

Canım ikiside valla emerken kenardan da akıyo gazla beraber fıskırtıyoda 1 yemek kasıgından fazlada yani emiyo hadi hemen kaldırmıyım diyorum gazını cıkarmaya genede kusuyo emerken dolduruyo hadi altını değiştiriyorum kurcalanırken gene kusuyo ne kıyafet yetişiyo ne bişey büyük oğlanda öyleydi ya 6 ay kustu buda abisine cekti sanırım

Kızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…