2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

gözün aydın canım.sağlıcakla büyüt inşallah.allahım bizlerede böyle doğumlar nasip etsin inşallah

Kizlar bu arafa aklinizda bulunsun hala dogum yapmamis olanlar icin söylüyorum, alt açma örtüsü gercekten hayat kurtarıciymis. Benim gibi “ aman buna ihtiyac olmaz” diyerek ertelemeyin stoklayin. Makro markette can bebenin alt acmalari 5 liraya düşmüş. Gidin gidin stoklayin gercekten.

Kizlar bu arada ben sleepy nin bezini hic sevmedim. İnceliği cok guzel. Ama beli cok bol geliyor yavruma ve asiri sızdırıyor. Huggies in beli lastikliydi. Cok guzel oturuyordu bebegimin beline. Sizdirma vs de yapmiyordu. Cok kalin diye degistirmek istedim ama sleepy denedigim icin pisman oldum. Belki buyuk bebekler inceliginden dolayi daha rahat edebilir. Ancak yenidogan icin bence uygun degil.

Gözün aydın maşallah canım. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Ne kadar güzel 8 cm kadar sanci çekmemişsin. Niye hastaneye anormal. En yakın zamanda doğum hikayeni dinlemek isteriz. Kuzuyu kokla bizim icinde

Sorma valla halay çekicez osurdu diye yerim ben onların poposunu bi de bağlantılı mı bilmiyorum ama bn tuvalete çıkınca o da yapıyor o gün hiç çıkmadıysam çok zorlanıyor

Olmaz mı cnm aynısı ona oluyo benim gurul gurulsa onunda öyle

Senin böyle bi dogum yapıcanı düşünüyodum biliyo musun gözünaydın seninde anneler günü hediyen geldi cok şükür

Koktu oglum bugün yıkarım üzerini kapatıp doktora gidelim bir. Bugün zaten bağırsak sesleri yankılanıyor gürül gürül kakayi da iyi yaptı üşütmedik inş. Dün kısır yedim ne süt oldu taş gibi emdi doldu gaz mi yaptı acaba. Yapiyor gerçi pirt pırt koktu ev

Oh mis herkes öyle dogursa keske gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallah

Aynen heryere cis yapiyo minderde sürekli yikanmiyor. Gerek yok dediğim herseyi aldım:-D

Bende yeni geldim hastaneden dpktor gunu taburcu işlemleri için görüşürüz dedi cok sevindim hala yoğun vakımda ama. Seninde gözün aydın rabbim senide benide ayırmasın inşallah bidaha
Amin canım Allah kimseyi ayırmasın sanada yavrunaaa geçmiş olsun

kızlar benim bebeğimin makatında küçük iki kırmızı çizgi var, sanırım çatlak. pazartesi doktora soracağım ama bu konuda bilgisi olan var mı?

Biz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
canım hadi gözün aydın, mevlam bir daha hastalık göstermesin evladına, sağlıkla güzellikle kucakla

Hanımlar iki gecedir tüm vucudum kaşınıyorsinek ısıtıyormuş gibi ama hiç bişi yok iz bile yok bilginiz var mı
canım karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı yapıyor, pazartesi mutlaka baktırmanı öneririm

canım hayırlı uğurlu olsun, sonunda sen de doğuranlar kervanına katıldın, güle güle kokla yavrunu

Nedren baktırlıyor ki kan tahlili mi yoksa dr mu bakıyor

Kızlaaaar bana bir akıl verin
Bugün kontrolüm vardı, bebeğin hareketlerini az hissediyorum dedim. Doktor bu tehlikeli, istemediğimiz bir durum dedi. Nst sonucu iyi çıktı. Nst ye bağlıyken hissettin mi, dedi. Yine hissetmedim dedim. Bi ağrı oldu ama bebek hareketi mi sancı mı anlamadım dedim. Ebe ye gönderdi açılmama baktırdı. 1.5 cm açılma var. Ama ben hareketlerini hissetmiyorum diye yatıralım serum takalım suni sancı verelim istersen dedi. Kesin yat demedi ama yatırma taraftarıydı. Ben de eve gitmek istedim hareketlerini takip edeyim diye. Çünkü birkaç gündür yoğundum oturup dinlenemedim o yüzden hissetmiyorum diye düşündüm.

Şimdi ben ne yapayım? 1.5 cm açılma çok az değil mi? Suni sancı alsam kaç saat sürer acaba? Sancı çekip çekip sonra iş sezeryana döner mi? Ne yapacağımı bilemiyorum. 1.5 cm açılmadan sonra süreç hızlanıyor mu acaba yoksa çok bekler miyim normal açılmayı?

(Doktorun konuşmalarıyla moralimi bozma kısmına hiç girmiyorum. Işin özü ona sorularımı rahatca sorup tatmin edici cevaplar alamıyorum. Son dakika değişiklik de yapamam)

Tek tek alıntılayamadım kızlar hastane anormal değildi ben anormaldim.. resmen yıktım doğum katını kaç tane muayneye gelen hamile kadını korlutmuşum... sanırım gerçekten Allah dağına göre kar veriyo.. ben o 8 cm i hissetsem asla doğuramazmışım normal.. son yarım saat ebesi doktoru hemşiresi illallah dedi.. şimdi tek tek kusura bakmayın turları atıyorum :) baktılar susmuyorum bayıltmışlar beni zaten dikerken :) ama o son yarım saate kadar gayet asil ve kibardım iş ıkınmalara gelince salon kadını çizgimden anında kaydım :)

Canım kiraz çekirdeği ısıyı tutuyormuş hemen soğumadığı için tavsiye ediyorlarmış, sıcak su torbası tehlikeli oluyormuş. Kiraz da mucize valla dediğin gibi, agrı kesici olarak da agrıyı kesiyor, kirazı ye agrın azalsın, sapını kaynat ödemin gitsin, çekirdeği koy bebegin pırtlatsın

Kızlar merhabalar 25 nisanda dogum yaptım. Cok bunalımlı yogun bi 17 gün geçirdim. Bugun annemle oglumu yıkarken tersten basına su dökerken sanırım su yuttu hemen cevirdim ama nefesini toparlayamıyordu. Cok korktum cok agladı sizce bişey olmus mudur. Simdi uyuyo ama o kadar huzursuz ki.gaz sancısı mı sudan mı onu da bilemedim. Deneyimsizlik çok kötü birşey. Anneme de bişey diyemiyorum. Sürekli zaten unutmusuz elimiz sogumus diyip duruyo. Cok moralim bozuk çok...

Bu arada göbekle ilgili başıma geleni paylaşayım bizim göbek düştükten sonra kanama oldu doktor bi yer açık kalmıstır gazdan gobek gerilir gerildikce kanar dedi yıkadıktan sonra yeniden kanadı. Hastanede tıpa gibi bişeyle kurttu göbeği. Ama bu sefer de iltihap aktı yeniden kuruttu kendi doktorum ve krem sürdük su an sakınledi. Ama bu sürecte derisi cok hashaslaşmıs aman ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…