- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.341
Kızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Kızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Sorma valla halay çekicez osurdu diyeyerim ben onların poposunu bi de bağlantılı mı bilmiyorum ama bn tuvalete çıkınca o da yapıyor o gün hiç çıkmadıysam çok zorlanıyor
bende öyle diyordum ama doktorumun şehir dışında olduğunu öğrenince pazartesiden önce doğmasın diye dua eder oldumBebeğim anneler günün de doğsa ve bana en güzel hediye olsa keşke
canım gebe okulunda kaşıntı bi kaç şeyle olabilir demişlerdi.biri safrayla ilgiliydi sanırım.doktoruna bi danış istersenHanımlar iki gecedir tüm vucudum kaşınıyorsinek ısıtıyormuş gibi ama hiç bişi yok iz bile yok bilginiz var mı
Koktu oglum bugün yıkarım üzerini kapatıp doktora gidelim bir. Bugün zaten bağırsak sesleri yankılanıyor gürül gürül kakayi da iyi yaptı üşütmedik inş. Dün kısır yedim ne süt oldu taş gibi emdi doldu gaz mi yaptı acaba. Yapiyor gerçi pirt pırt koktu evCanım bz götürmedik göbeği çıkık mı senin de o indikçe iltihap içinden o sıvı geliyor hatta bazen kanlı geliyor . Ben o haliyle işte sağlık ocağındaki hemşireye göstermiştim baticonla silin üzerine gazlı bez örtün demişti . Bi de iyileşene kadar duş aldırmayın dedi en fazla üç gün tutabildik duşsuz 4. Gün yıkadık
Oh mis herkes öyle dogursa keske gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallahKızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Aynen heryere cis yapiyo minderde sürekli yikanmiyor. Gerek yok dediğim herseyi aldım:-DKizlar bu arafa aklinizda bulunsun hala dogum yapmamis olanlar icin söylüyorum, alt açma örtüsü gercekten hayat kurtarıciymis. Benim gibi “ aman buna ihtiyac olmaz” diyerek ertelemeyin stoklayin. Makro markette can bebenin alt acmalari 5 liraya düşmüş. Gidin gidin stoklayin gercekten.
Nasilsiniz canimAnnem geldi yanimdalardi ama kaynana kalmak ister ev küçük iki kişi yatili olmaz ama gündüzleri annem olur hep oğlumda da öyle olmustu
Bende yeni geldim hastaneden dpktor gunu taburcu işlemleri için görüşürüz dedi cok sevindim hala yoğun vakımda ama. Seninde gözün aydın rabbim senide benide ayırmasın inşallah bidahaÇok şükür canım.suan göğsümde tarifsiz duygular içindeyim
Amin canım Allah kimseyi ayırmasın sanada yavrunaaa geçmiş olsunBende yeni geldim hastaneden dpktor gunu taburcu işlemleri için görüşürüz dedi cok sevindim hala yoğun vakımda ama. Seninde gözün aydın rabbim senide benide ayırmasın inşallah bidaha
canım hadi gözün aydın, mevlam bir daha hastalık göstermesin evladına, sağlıkla güzellikle kucaklaBiz taburcu olduktan bebeğim yanımda hamdolsun.
canım karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı yapıyor, pazartesi mutlaka baktırmanı öneririmHanımlar iki gecedir tüm vucudum kaşınıyorsinek ısıtıyormuş gibi ama hiç bişi yok iz bile yok bilginiz var mı
canım hayırlı uğurlu olsun, sonunda sen de doğuranlar kervanına katıldın, güle güle kokla yavrunuKızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Nedren baktırlıyor ki kan tahlili mi yoksa dr mu bakıyorkızlar benim bebeğimin makatında küçük iki kırmızı çizgi var, sanırım çatlak. pazartesi doktora soracağım ama bu konuda bilgisi olan var mı?
canım hadi gözün aydın, mevlam bir daha hastalık göstermesin evladına, sağlıkla güzellikle kucakla
canım karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı yapıyor, pazartesi mutlaka baktırmanı öneririm
canım hayırlı uğurlu olsun, sonunda sen de doğuranlar kervanına katıldın, güle güle kokla yavrunu
Canım kiraz çekirdeği ısıyı tutuyormuş hemen soğumadığı için tavsiye ediyorlarmış, sıcak su torbası tehlikeli oluyormuş. Kiraz da mucize valla dediğin gibi, agrı kesici olarak da agrıyı kesiyor, kirazı ye agrın azalsın, sapını kaynat ödemin gitsin, çekirdeği koy bebegin pırtlatsınBende nette gezerken görmüştüm gereksiz para gibi gelmişti. Kendimizde evde yapabiliriz. Kirazı yer çekirdeği bebeğe sapını zayıflamak için caya. Maşallah kiraza :) oğlumda gaz sancısı için salı utu ile ısıtıp karın çevresine sarardım. Bu sefer kiraz çekirdeğini deneyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?