2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy maşallah maşallah çok güzel gözün aydın cnm. Silikon uç hepimiz aldık cnm benimki almiyo alsa onunla veririm iyi olana kadar o yüzden takma. Dikkat et ucu yara olmasın çok uğraş sonra.

Allah kolaylık versin cnm bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İnsallah canim
Ahahah benimki akşam gelip uyuyani uyandırıp çoluk çocuk sevip gidiyo bence hiç yakınma. Ama hergun gelme senin de işin var desen
Benimki de ilk zamanlar uyandiriyordu. Cunku uyanikken ben vermiyordum hic kucagina. Baktim olacak gobi degil geldiginde artik ben almiyorum kucagima cocugu hatta ona birakip disari cikiyorum.

Napicaz biz bu insanlari hiiic bilmiyorum.
Lohusalik zaten agir .
Bende kv bekliyorum gecikti biraz merak etmeye basladim
Simdi kimsenin gelmiceni bilsem yatip uyicam ama iste 2 saatlik uykuyla kalkip ortaligi toplamak zorundayim

bazen ben de oyle oluyorum. Geciktiginde ama valla hic evi toplamiyorum. Hatta bugun bulasigimi bile yikadi, makinaya da dizmiyor evi de süpürdü. Bana cok yardimci simdi yalan soyleyemem bu konuda. Ama yine de hafta da bir gun kendine tatil et di mi

Bu koku en başından beri var yani ameliyattan beri kontrolde hersey normal demişti ama bilemedim olmadı giderim
En başından beri varsa ilginç en başından beri de enfeksiyon olacak değil yaa acaba terliyorsun da o mu koku yapıyor göbek katlantısı da varsa orda malum hormonlar bir de sıcak hava şıpır şıpır ediyor adamı

evet bak derim kapatıyor yaranın üstümü kaldirip bakabiliyorum ancak sanırım ondan dediğin gibi

Canım bebeğin kaç günlük benim doktorum gaz ilacı vermektense böyle bitkisel çözüm taraftari. O yüzden yarı 40 geçince veririm. Zateb o zaman basliyor bu sancilar Ama ben toz kimyon degilde cekilmemis kimyon kullanıyordum çay yaparken.

Canım acısa ağlarlar herhalde yaa ben sebamedin pişik kremini kullanıyorum pişiğimiz yok zaten walla ondan ziyade gaz çocuğumu perişan ediyor gündemimde gaz var şuan
Açıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyo

25 günlük cnm. Ben kendim rezene tarçın çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum. Oğluma da bio gaia kullanıyorum. Etki ediyor mu bilmiyorum.

Valla alışır mı bilmiyorum ama ben 17 gündür silikon uçla emziriyorum göğüslerim ilk günden yara olmuştu eğer yara olmadıysa silikon uçla bile emzirsen göğüs ucun çıkıyor . Bnm yaralar gecmediği için hala silikon uç kullanıyorum maalesef

Açıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyo
Ayniyiz cnm hepimiz kaka ve gaz aynı anda zorlayarak yapıyorlar. Bu acı elma yagina iki yaşından önce kullanmayin demiş birisi.

Ayy çok iyi ya rüyada bile emziriyoruz ben bu gece hiç uyumadım dedem yalan değil ne ağladı ne uyudu mikir mikir bütün gece ooof
Bzimki uyuyor da bn uykuya dalamıyorum biraz oturuyorum tam uyuyayım diyorum bubsefer o oynamaya başlıyor eşime atıyorum bnde valla

Bazen kendi annemizden bile skliyoruz yani.
Benimkide kendince yardim etmeye calisiyor ama benim yemegimi yada anneminkini dokuyor cope kendi yemegini koyuyor.
Benim yemegimi anneminkini yemiyor bu sefer kiziyorum.bide devamli onu yapma lohusasin bunu yapma lohusasin . Bunaliyorum artik

Kızlar benim kızım sabah namazindan sonra uyuyamıyor gazı var çocuğun acayip ve cok zorlanıyor ki ben gaz yapan şeyler yemiyorum ama.
Sizde ise yarayan kesin çözüm bitkisel neler kullandınız
Canım şu acı elma yağı işe yaradı sanki bnde ya bir damla binayağına bir damla bi ayağına sürdüm üstten gaz çıkarıyordunalttan zorlanıyordu . Dün bi kere sürdüm bugün bile rahat çıkarıyor gazını

Kizlar hala dogum yapmayan kimler kaldi? Ozellikle normal dogum icin bekleyen Korkularimizi kaygilarimizi paylaşalım
canim bende dogurmadim karanfil78 ahsen var hatırladığım.
Sancilarim çıkıyor ama bebiş gelmiyor.
Bugün zeynep kamil randevum var bakalım kaç kilo olmus sancim cikicak mi.
Sat a göre doğum tarihi 22.5 ama ultrason ölçümlerine göre 7.6 olarak gözüküyor.
Benim normal doğumdan değil korkum doğum sonrasından. Emin olun en fazla son 1 saat dayanılmaz oluyor sancılar ve doğum olunca hepsi geçiyor. Hele can parcanizi kucaginiza alinca herseyi unutuyorsunuz.

Kizlar hala dogum yapmayan kimler kaldi? Ozellikle normal dogum icin bekleyen Korkularimizi kaygilarimizi paylaşalım
Bende bekliyorum yalancı kasılmalar var ama devamı gelmiyor pazartesi son kontrolüm galiba sunni sancıyla doğuracam çünkü daha öncede sunni sancıyla doğum yaptım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…