- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.601
Canım acısa ağlarlar herhalde yaa ben sebamedin pişik kremini kullanıyorum pişiğimiz yok zaten walla ondan ziyade gaz çocuğumu perişan ediyor gündemimde gaz var şuanBenimki de ağlamıyor cnm . İnsallİn öyledir. Aciyor mu diye düşüne düşüne kafayı yicem.
13 günde cnm.Kızlar göbeginiz kaç günde düştü biz bugün 9 günlük olduk ama hiç düşecek gibi durmuyor
Oy maşallah maşallah çok güzel gözün aydın cnm. Silikon uç hepimiz aldık cnm benimki almiyo alsa onunla veririm iyi olana kadar o yüzden takma. Dikkat et ucu yara olmasın çok uğraş sonra.Günaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum
Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm
Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki
11.gun düştü cnm.Kızlar göbeginiz kaç günde düştü biz bugün 9 günlük olduk ama hiç düşecek gibi durmuyor
Allah kolaylık versin cnm bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar :) 39+4 olduk bugün ve doktorum nöbetçi olduğundan bugün yatış yapmaya karar verdik. Benim kızın kendi kendine gelmeye niyeti yok malum. Sadece 1 cm açıklık var ve suni sancıyla başlatmaya çalışacak doğumu. Dualarınızı bekliyorum inşallah başarabilirim
İnsallah canimYok kuzum mobilya da yapıyo eşim şimdi bir arkadaşına yardım ediyor harçlık olsun diye yani gece geç bile geliyor, bir iş buldu saatleti pozisyonu çok iyi ama ilk uc ay düşük maaş :-( olsun inşallah oğlumun kısmeti dir.
Benimki de ilk zamanlar uyandiriyordu. Cunku uyanikken ben vermiyordum hic kucagina. Baktim olacak gobi degil geldiginde artik ben almiyorum kucagima cocuguAhahah benimki akşam gelip uyuyani uyandırıp çoluk çocuk sevip gidiyo bence hiç yakınma. Ama hergun gelme senin de işin var desen
Napicaz biz bu insanlari hiiic bilmiyorum.
Lohusalik zaten agir .
Bende kv bekliyorumgecikti biraz merak etmeye basladim
Simdi kimsenin gelmiceni bilsem yatip uyicam ama iste 2 saatlik uykuyla kalkip ortaligi toplamak zorundayim
En başından beri varsa ilginç en başından beri de enfeksiyon olacak değil yaaBu koku en başından beri var yani ameliyattan beri kontrolde hersey normal demişti ama bilemedim olmadı giderim
evet bak derim kapatıyor yaranın üstümü kaldirip bakabiliyorum ancak sanırım ondan dediğin gibiEn başından beri varsa ilginç en başından beri de enfeksiyon olacak değil yaaacaba terliyorsun da o mu koku yapıyor göbek katlantısı da varsa orda malum hormonlar bir de sıcak hava şıpır şıpır ediyor adamı
Birde yarım çay bardağına bir kaşık kimyon atıp kaynatıcam bir kaşık vericem oğluma. Sizce yapayım mı. Acı elma yağı başladım tesadüf mü bilemedim ama surdum altını açtım gaz çıkardı.
Açıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyoCanım acısa ağlarlar herhalde yaa ben sebamedin pişik kremini kullanıyorum pişiğimiz yok zaten walla ondan ziyade gaz çocuğumu perişan ediyor gündemimde gaz var şuan
25 günlük cnm. Ben kendim rezene tarçın çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum. Oğluma da bio gaia kullanıyorum. Etki ediyor mu bilmiyorum.Canım bebeğin kaç günlük benim doktorum gaz ilacı vermektense böyle bitkisel çözüm taraftari. O yüzden yarı 40 geçince veririm. Zateb o zaman basliyor bu sancilarAma ben toz kimyon degilde cekilmemis kimyon kullanıyordum çay yaparken.
Valla alışır mı bilmiyorum ama ben 17 gündür silikon uçla emziriyorum göğüslerim ilk günden yara olmuştu eğer yara olmadıysa silikon uçla bile emzirsen göğüs ucun çıkıyor . Bnm yaralar gecmediği için hala silikon uç kullanıyorum maalesefGünaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum
Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm
Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki
Ayniyiz cnm hepimiz kaka ve gaz aynı anda zorlayarak yapıyorlar. Bu acı elma yagina iki yaşından önce kullanmayin demiş birisi.Açıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyo
Bzimki uyuyor da bn uykuya dalamıyorum biraz oturuyorum tam uyuyayım diyorum bubsefer o oynamaya başlıyor eşime atıyorum bnde vallaAyy çok iyi ya rüyada bile emziriyoruz ben bu gece hiç uyumadım dedem yalan değil ne ağladı ne uyudu mikir mikir bütün gece ooof
Bazen kendi annemizden bile skliyoruz yani.İnsallah canim
Benimki de ilk zamanlar uyandiriyordu. Cunku uyanikken ben vermiyordum hic kucagina. Baktim olacak gobi degil geldiginde artik ben almiyorum kucagima cocuguhatta ona birakip disari cikiyorum.
bazen ben de oyle oluyorum. Geciktiginde ama valla hic evi toplamiyorum. Hatta bugun bulasigimi bile yikadi, makinaya da dizmiyor evi de süpürdü. Bana cok yardimci simdi yalan soyleyemem bu konuda. Ama yine de hafta da bir gun kendine tatil et di mi
Bnm ablam ve kardeşim kulanndi cnm. Neden acabaAyniyiz cnm hepimiz kaka ve gaz aynı anda zorlayarak yapıyorlar. Bu acı elma yagina iki yaşından önce kullanmayin demiş birisi.
Canım şu acı elma yağı işe yaradı sanki bnde ya bir damla binayağına bir damla bi ayağına sürdüm üstten gaz çıkarıyordunalttan zorlanıyordu . Dün bi kere sürdüm bugün bile rahat çıkarıyor gazınıKızlar benim kızım sabah namazindan sonra uyuyamıyor gazı var çocuğun acayip ve cok zorlanıyor ki ben gaz yapan şeyler yemiyorum ama.
Sizde ise yarayan kesin çözüm bitkisel neler kullandınız
canim bende dogurmadim karanfil78 ahsen var hatırladığım.Kizlar hala dogum yapmayan kimler kaldi? Ozellikle normal dogum icin bekleyen Korkularimizi kaygilarimizi paylaşalım
Bende bekliyorum yalancı kasılmalar var ama devamı gelmiyor pazartesi son kontrolüm galiba sunni sancıyla doğuracam çünkü daha öncede sunni sancıyla doğum yaptım Allah yardımcımız olsunKizlar hala dogum yapmayan kimler kaldi? Ozellikle normal dogum icin bekleyen Korkularimizi kaygilarimizi paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?