- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.581
Acmıyor cnm ben de acır zannettim ama acimiyo.Canım sağınca göğsün daha çok acımıyormu benim öyle oluyorda
Yok kuzum mobilya da yapıyo eşim şimdi bir arkadaşına yardım ediyor harçlık olsun diye yani gece geç bile geliyor, bir iş buldu saatleti pozisyonu çok iyi ama ilk uc ay düşük maaş :-( olsun inşallah oğlumun kısmeti dir.Bu mayıs analarının kocaları neden işsiz kaldıbenimki de daha baslamadi. Gerci çıkıp is aramıyor ki baslasın. Bu ara gerci benim de isime geliyor evde durmasi. Yoksa 15 gunluk bebekle cok zorlanirdim. Sen de iyi taraflarindan bak. En buyuk yardimcin bir sure hep yaninda.
Ahahah benimki akşam gelip uyuyani uyandırıp çoluk çocuk sevip gidiyo bence hiç yakınma. Ama hergun gelme senin de işin var desenGörümcem de dogumdan beri hergun gelmeye basladi. Bu saatlerde geliyor tee aksama kadar gitmiyor. Yardimci oluyor sagolsun evi falan topluyor, ben uyuyum diye cocuguma da bakiyor ama artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladim. Yakinda sinir olurum. Bi git evine oruc oruç dinlen bi ya. Ben de rahat rahat dinleniyim kendim. Sen evde is yaparken ben rahat rahat oturamiyorum ki. Ya da bu cocugu ben kendim yetistirmek istiyorum ama sen her seye karisiyorsun.
Bizdede oldu canım halada var pişiğimiz bizimde yok bez prima kullanıyoruz be 2-3 saatte değiştiriyorum ama canı yanmıyor sanırım ıslak mendille sildiğimde ağlamıyor yada çekmiyor kendiniKızlar oğlumun hayalarının kenarları soyuluyor. Bacagiyla hayalarinin arasi. Hava alacak bir yerde degil. Bepanthol kullanıyodum sudocrem aldım ondan kullanıyorum hala soyuluyor canı yanıyordur ya . Sıcak ta bide. Acaba bezden mi oluyo ama bez oraya temas etmyo. Çok ciddi pişik olmadi çok sukur
Ya canım benim kızında göbeği kanıyor sağlık ocağınaCanm bbde bgün dpktora gmtürdüm göbeği için . Doktor ilk önce tahta bi çubukla göbeğinde biriken kurumuş kanı çıkardı . İçin bi tuhaf oldunyaparken . Sonra bi kremle sildi . K vitamini aşısından bahsetti ilk olduğu aşı hastanede o kan pıhtılaşması içinmiş bu aşıyı tekrar yaptırdık . Bu kan gelmesi sık karsılasılan bişeymiş . Ana perşbeye kadar ala devam ederse cuma gel dedi . Başka hastalıkların da belirtisi olurmuş . Hastaneden geldiğimizden beri hiç akıntı olmadı çok şükür
Kaç aylıkken kullanılıyor acaba kanguru bende aldım ama şuan küçük diye düşünüyorumCanım ben pek kullanmadım hep eşim kullandı :) dikişlerim çok diye bana taktirmadi. Ama çok rahatlık olduğunu söyleyebilirim. Hani kucakta tutup taşımaktansa kanguru seni daha az yoruyor.
Ben de önce golden goat ile başladım ama midesi bozuldu peynir gibi kusmaya başladı aptamil aldık. Onu sapır supur yiyo ama gaz yapıyorbugün alayım da deneyeyim kuzum çok sağol
Ben baby ne pisik kremi almistim hergun iki kez falan sürüyorum bı sabah bir akşam gibi olmasin diye. Bir de 3 saatte değiştiriyorum uyandikca yani çiş beklemesin. Önlem alıyorum şimdilik ama olursa ne yaparım bilemem. Anne sütünü deneyebilirsin kuzenime öyle demişti doktorKızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi
Masallah canim o silikon ucu kafana takma oglumda bende kullanmistim .sonrasinda hic sikinti yasamadikGünaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum
Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm
Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki
Alinacak yerde degil canim o sebepten kuculmesini bekliyorlarcanım doğumda alıyorlar genelde o miyomları, seninkini neden almadı acaba doktor. ben de iki yıl önce miyomm aldırdım ve öncesinde aşırı kanamam oluyordu. gerçekten sıkıntı allah kolaylık versin
Canim saglikli bir dogum olur insallah guzel haberler bekliyoruzMerhaba arkadaşlar :) 39+4 olduk bugün ve doktorum nöbetçi olduğundan bugün yatış yapmaya karar verdik. Benim kızın kendi kendine gelmeye niyeti yok malum. Sadece 1 cm açıklık var ve suni sancıyla başlatmaya çalışacak doğumu. Dualarınızı bekliyorum inşallah başarabilirim
Bizim biraz erken dustu 5 gunlukken sanirimKızlar göbeginiz kaç günde düştü biz bugün 9 günlük olduk ama hiç düşecek gibi durmuyor
Cokta kolay birsey degil aslinda morarmasinda sakin kalmak .Benim ikinci bebişim bide
Doktor genelde her bebekte boğaza kaçar morarır bu senin ikinci diilmi diyo
Evet 2. Ama ilkinde yaşamadık böyle dedik.
Kesin cozum bulabilen yok bence topikte :)Kızlar benim kızım sabah namazindan sonra uyuyamıyor gazı var çocuğun acayip ve cok zorlanıyor ki ben gaz yapan şeyler yemiyorum ama.
Sizde ise yarayan kesin çözüm bitkisel neler kullandınız
Canim bapanthol hicbir isime yaramadi.Kızlar oğlumun hayalarının kenarları soyuluyor. Bacagiyla hayalarinin arasi. Hava alacak bir yerde degil. Bepanthol kullanıyodum sudocrem aldım ondan kullanıyorum hala soyuluyor canı yanıyordur ya . Sıcak ta bide. Acaba bezden mi oluyo ama bez oraya temas etmyo. Çok ciddi pişik olmadi çok sukur
Kimyin oneriyorlar canimBirde yarım çay bardağına bir kaşık kimyon atıp kaynatıcam bir kaşık vericem oğluma. Sizce yapayım mı. Acı elma yağı başladım tesadüf mü bilemedim ama surdum altını açtım gaz çıkardı.
Napicaz biz bu insanlari hiiic bilmiyorum.Görümcem de dogumdan beri hergun gelmeye basladi. Bu saatlerde geliyor tee aksama kadar gitmiyor. Yardimci oluyor sagolsun evi falan topluyor, ben uyuyum diye cocuguma da bakiyor ama artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladim. Yakinda sinir olurum. Bi git evine oruc oruç dinlen bi ya. Ben de rahat rahat dinleniyim kendim. Sen evde is yaparken ben rahat rahat oturamiyorum ki. Ya da bu cocugu ben kendim yetistirmek istiyorum ama sen her seye karisiyorsun.
Benimki de ağlamıyor cnm . İnsallİn öyledir. Aciyor mu diye düşüne düşüne kafayı yicem.Bizdede oldu canım halada var pişiğimiz bizimde yok bez prima kullanıyoruz be 2-3 saatte değiştiriyorum ama canı yanmıyor sanırım ıslak mendille sildiğimde ağlamıyor yada çekmiyor kendini
Bende şimdilik bıraktım bepanthol u.Canim bapanthol hicbir isime yaramadi.
Nemlendirici sur dedi dr.
Bezle ilgisi yok cildi kuru dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?