2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok kuzum mobilya da yapıyo eşim şimdi bir arkadaşına yardım ediyor harçlık olsun diye yani gece geç bile geliyor, bir iş buldu saatleti pozisyonu çok iyi ama ilk uc ay düşük maaş :-( olsun inşallah oğlumun kısmeti dir.

Ahahah benimki akşam gelip uyuyani uyandırıp çoluk çocuk sevip gidiyo bence hiç yakınma. Ama hergun gelme senin de işin var desen

Bizdede oldu canım halada var pişiğimiz bizimde yok bez prima kullanıyoruz be 2-3 saatte değiştiriyorum ama canı yanmıyor sanırım ıslak mendille sildiğimde ağlamıyor yada çekmiyor kendini

Ya canım benim kızında göbeği kanıyor sağlık ocağına
Canım ben pek kullanmadım hep eşim kullandı :) dikişlerim çok diye bana taktirmadi. Ama çok rahatlık olduğunu söyleyebilirim. Hani kucakta tutup taşımaktansa kanguru seni daha az yoruyor.
Kaç aylıkken kullanılıyor acaba kanguru bende aldım ama şuan küçük diye düşünüyorum

Ben de önce golden goat ile başladım ama midesi bozuldu peynir gibi kusmaya başladı aptamil aldık. Onu sapır supur yiyo ama gaz yapıyor bugün alayım da deneyeyim kuzum çok sağol

Ne demek canım benim tecrübeleri paslaşmak için burdayiz.insallah bebiş sever de sizde rahatlarsiniz

Kızlar oğlumun poposu kızarmış desitin mavisi vardı sürdüm ama fayda etmemiş. Zeytinyagi sürdüm inşallah iyi gelir tavsiye edeceğiniz birşey var mi
Ben baby ne pisik kremi almistim hergun iki kez falan sürüyorum bı sabah bir akşam gibi olmasin diye. Bir de 3 saatte değiştiriyorum uyandikca yani çiş beklemesin. Önlem alıyorum şimdilik ama olursa ne yaparım bilemem. Anne sütünü deneyebilirsin kuzenime öyle demişti doktor

Masallah canim o silikon ucu kafana takma oglumda bende kullanmistim .sonrasinda hic sikinti yasamadik

Kızlar göbeginiz kaç günde düştü biz bugün 9 günlük olduk ama hiç düşecek gibi durmuyor

canım doğumda alıyorlar genelde o miyomları, seninkini neden almadı acaba doktor. ben de iki yıl önce miyomm aldırdım ve öncesinde aşırı kanamam oluyordu. gerçekten sıkıntı allah kolaylık versin
Alinacak yerde degil canim o sebepten kuculmesini bekliyorlar

Canim saglikli bir dogum olur insallah guzel haberler bekliyoruz

Benim ikinci bebişim bide
Doktor genelde her bebekte boğaza kaçar morarır bu senin ikinci diilmi diyo
Evet 2. Ama ilkinde yaşamadık böyle dedik.
Cokta kolay birsey degil aslinda morarmasinda sakin kalmak .
Ben dun bogazina birsey kacti sanip firladim yataktan esimde korkup uyanmis adamida korkuttum

Kızlar benim kızım sabah namazindan sonra uyuyamıyor gazı var çocuğun acayip ve cok zorlanıyor ki ben gaz yapan şeyler yemiyorum ama.
Sizde ise yarayan kesin çözüm bitkisel neler kullandınız
Kesin cozum bulabilen yok bence topikte :)
Bizimkide suan kivraniyor besikte

Canim bapanthol hicbir isime yaramadi.
Nemlendirici sur dedi dr.
Bezle ilgisi yok cildi kuru dedi bana

Napicaz biz bu insanlari hiiic bilmiyorum.
Lohusalik zaten agir .
Bende kv bekliyorum gecikti biraz merak etmeye basladim
Simdi kimsenin gelmiceni bilsem yatip uyicam ama iste 2 saatlik uykuyla kalkip ortaligi toplamak zorundayim

Bizdede oldu canım halada var pişiğimiz bizimde yok bez prima kullanıyoruz be 2-3 saatte değiştiriyorum ama canı yanmıyor sanırım ıslak mendille sildiğimde ağlamıyor yada çekmiyor kendini
Benimki de ağlamıyor cnm . İnsallİn öyledir. Aciyor mu diye düşüne düşüne kafayı yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…