2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim kızım sabah namazindan sonra uyuyamıyor gazı var çocuğun acayip ve cok zorlanıyor ki ben gaz yapan şeyler yemiyorum ama.
Sizde ise yarayan kesin çözüm bitkisel neler kullandınız

Emziriyorum ama yetmiyor. Çünkü ben doğumdan sonra 3 gün yogun bakımda kalınca bebek mecburen mamaya başlamış. Şimdi sade süt yetmiyor ama yavas yavas kesiyorum mamayı

Ben de önce golden goat ile başladım ama midesi bozuldu peynir gibi kusmaya başladı aptamil aldık. Onu sapır supur yiyo ama gaz yapıyor bugün alayım da deneyeyim kuzum çok sağol

Benim bebisde burun tikali cnm hastanede sariliktan yattinca oldu doktor serum aldirdi siringayla cekip burnuna damlatiyrum hemen cikiyor

Ben yanıma almak istemiyordum cnm uyku.sersemi birşey olmasın diye ama ancak öyle uyuyor yoksa hep meme istiyor emzik de pek idare etmiyor. Gerçi çok güzel kokusu ile yatmak sıcacık kuzucuklar :)
Ya evet çok hoşuma gidiyor sarılıp uyumak. Emzik tutmuyor benim oglusum

Kızlar oğlumun hayalarının kenarları soyuluyor. Bacagiyla hayalarinin arasi. Hava alacak bir yerde degil. Bepanthol kullanıyodum sudocrem aldım ondan kullanıyorum hala soyuluyor canı yanıyordur ya . Sıcak ta bide. Acaba bezden mi oluyo ama bez oraya temas etmyo. Çok ciddi pişik olmadi çok sukur

Birde yarım çay bardağına bir kaşık kimyon atıp kaynatıcam bir kaşık vericem oğluma. Sizce yapayım mı. Acı elma yağı başladım tesadüf mü bilemedim ama surdum altını açtım gaz çıkardı.

Görümcem de dogumdan beri hergun gelmeye basladi. Bu saatlerde geliyor tee aksama kadar gitmiyor. Yardimci oluyor sagolsun evi falan topluyor, ben uyuyum diye cocuguma da bakiyor ama artik yavas yavas rahatsiz olmaya basladim. Yakinda sinir olurum. Bi git evine oruc oruç dinlen bi ya. Ben de rahat rahat dinleniyim kendim. Sen evde is yaparken ben rahat rahat oturamiyorum ki. Ya da bu cocugu ben kendim yetistirmek istiyorum ama sen her seye karisiyorsun.

Ay canim sen dogum yaptin mi ben de seni merak ediyordum gözün aydin masallah
Ben daha bekliyorum
Neden sezaryen oldun canim? Onceden planli miydi

Kizlar hala dogum yapmayan kimler kaldi? Ozellikle normal dogum icin bekleyen Korkularimizi kaygilarimizi paylaşalım
Vallaha beklemedeyiz biz.Doktor haftasonunu da geçer dedi.Hiç açılma yok ama sancı yuksek çıktı. Zamanını bilmemek daha iyi sanki bana göre. İnşallah normal doğarlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…