- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.621
Sorun tam çıkmamış ama bn bugünde götrdüm doktora çok çok az geldi kan yine . Doktor çıbukla içini temzledi bi ilaçla sildi . Eğer yine gelirse tahlil yapılcak başka hastalıkların habercisi olabilirmişYa canım benim kızında göbeği kanıyor sağlık ocağına
Kaç aylıkken kullanılıyor acaba kanguru bende aldım ama şuan küçük diye düşünüyorum
Canım banada hemşire sağmak azaltır sütü dedi dediğin gibi çoğaltıyorsa bende sağsamKızlar ben bir göğsümü sagip veriyorum dünden beri yara geçsin diye ilk sagdigimda 25-30 ml oluyordu 10 dk sağma ile şimdi 60 ml çıktı pompa artıyor galiba. Sağdikca fazla oluyor
Benimkide kaka sürecinde çok zorlanıyor gazda çok fazla çıkaramıyor az önce çörekotu yağı sürdüm ayağının altına gaz çıkarmadı ama rahat utuyor şuandaAçıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyo
Merhaba arkadaşlar :) 39+4 olduk bugün ve doktorum nöbetçi olduğundan bugün yatış yapmaya karar verdik. Benim kızın kendi kendine gelmeye niyeti yok malum. Sadece 1 cm açıklık var ve suni sancıyla başlatmaya çalışacak doğumu. Dualarınızı bekliyorum inşallah başarabilirim
Sevi bebeninkini aldım canım bebek arabasına takılanı diyorsun dimi. Ben çok memnun kalmadım onu diyorsan. Hala kyıyor aşağıya.Kızlar ana kucağı bel desteği alan var mı aranızda?
Kuzucuk ana kucağına koyduğumuzda iki büklüm duruyor yA. Hiç rahat görünmüyor. Bacakları boynu katlanıyor. Altına destek yapıyorum ama o da kayıyor bi süre şonra.
Bel desteği işe yarar sanırım. Ondan almayı düşündüm de. Alan varsa hangisinden aldınız siz? İşe yarıyor mu?
Aynı biz işte. İlkinde hiç yoktu bu valla habire tıkanıyor.Benim ikinci bebişim bide
Doktor genelde her bebekte boğaza kaçar morarır bu senin ikinci diilmi diyo
Evet 2. Ama ilkinde yaşamadık böyle dedik.
Hadi hayırlı olsun şimdiden gözünaydın inşallah sağlıkla kucakla nilda bebişi :)Merhaba arkadaşlar :) 39+4 olduk bugün ve doktorum nöbetçi olduğundan bugün yatış yapmaya karar verdik. Benim kızın kendi kendine gelmeye niyeti yok malum. Sadece 1 cm açıklık var ve suni sancıyla başlatmaya çalışacak doğumu. Dualarınızı bekliyorum inşallah başarabilirim
Vallaha beklemedeyiz biz.Doktor haftasonunu da geçer dedi.Hiç açılma yok ama sancı yuksek çıktı. Zamanını bilmemek daha iyi sanki bana göre. İnşallah normal doğarlar ya
Bende bekliyorum yalancı kasılmalar var ama devamı gelmiyor pazartesi son kontrolüm galiba sunni sancıyla doğuracam çünkü daha öncede sunni sancıyla doğum yaptım Allah yardımcımız olsun
25 günlük cnm. Ben kendim rezene tarçın çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum. Oğluma da bio gaia kullanıyorum. Etki ediyor mu bilmiyorum.
KıZzZz daha ne istiyorsunİnsallah canim
Benimki de ilk zamanlar uyandiriyordu. Cunku uyanikken ben vermiyordum hic kucagina. Baktim olacak gobi degil geldiginde artik ben almiyorum kucagima cocuguhatta ona birakip disari cikiyorum.
bazen ben de oyle oluyorum. Geciktiginde ama valla hic evi toplamiyorum. Hatta bugun bulasigimi bile yikadi, makinaya da dizmiyor evi de süpürdü. Bana cok yardimci simdi yalan soyleyemem bu konuda. Ama yine de hafta da bir gun kendine tatil et di mi
canim bende dogurmadim karanfil78 ahsen var hatırladığım.
Sancilarim çıkıyor ama bebiş gelmiyor.
Bugün zeynep kamil randevum var bakalım kaç kilo olmus sancim cikicak mi.
Sat a göre doğum tarihi 22.5 ama ultrason ölçümlerine göre 7.6 olarak gözüküyor.
Benim normal doğumdan değil korkum doğum sonrasından. Emin olun en fazla son 1 saat dayanılmaz oluyor sancılar ve doğum olunca hepsi geçiyor. Hele can parcanizi kucaginiza alinca herseyi unutuyorsunuz.
Ondandır ondan kesinevet bak derim kapatıyor yaranın üstümü kaldirip bakabiliyorum ancak sanırım ondan dediğin gibi
Bende ne sanci ne acilma var.. Sadece arada yalanci sancilar
Ben agri cekmekten korkmuyorum aslinda Ama o kesi ve dikiş olayi beni cok korkutuyor
Allah kavuştursun anneciğini bende haftasonundan buyana tekim evde kızım kreşe gitmediği zaman zorlanıyorum çok sıkılıyor onun dışında alışıyorsun bir düzen kuruyorsun merak etme şu acı elma yağı kafamı karıştırdı ya kullanılmalımı kullanılmamalımı bilemiyorumAnnem gidiyorrrrilk bebişte annem hastaydı hiç yardımcı olamamıştı ama 2 çocukla evde destekçi biri resmen nimet. Büyük kızı prka götürüyordu şimdi eve tıkıldı çocuk. Kızlar parka emzirme önlüğüyle emziremez miyim ya millet saçma sapan bakar yadırgar kesin
Bu arada acı elma yağı gerçekten işe yarıyor ama ilk kuzımda kullanırken bişeyler okumuştum zararlı falan diye. Özellikle karna sürülmemeli diyordu.
Benimde ilkten kalan yırtılma korkusu var yırtılırsa farkedilmezse korkusu. Yoksa kesi dikişi temiz bakarsan batikonlu su ile pansuman yaparsan çabuk kendini toparlıyor. Ilk bi iki gün zorlaniyorsun ama orasi esnek ve sulak olduğu için toparlanıyor. Birde herkesde olmuyor kesi. Kuzenimin olmadi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?