2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya canım benim kızında göbeği kanıyor sağlık ocağına

Kaç aylıkken kullanılıyor acaba kanguru bende aldım ama şuan küçük diye düşünüyorum
Sorun tam çıkmamış ama bn bugünde götrdüm doktora çok çok az geldi kan yine . Doktor çıbukla içini temzledi bi ilaçla sildi . Eğer yine gelirse tahlil yapılcak başka hastalıkların habercisi olabilirmiş

Kızlar bu göğsüm için gittim doktora kızarıklık ve ağrı için . Önce eliyle kontrol etti sonra meme ultrasonu istedi . Göğsümde herhangi bi kitle saptanmadı . Şimdi boşuna antibiyotik vermim sana dedi ağrın olursa parol iç göğsünü emzirmeyi bırakma dedi . Ne zamn gecer dedim yarın da gcer belli olmaz dedi hamilelik boyunca sık sık karşılaşabilirmişiz . Eğer ağrısından duramazsan gel o zamn antibiyotik yazarım dedi . Çok şükür ağrsı öyle çok değil . Masaj ve sıcak su torbası dedi . Bzden hberler böyle başınıza gelirse yine de bi gözükün derim içiniz rahatlar en azından sofiarya

Açıkçası bnm oğlum bazen zart zırt gaz çıkarıyor mesele kakasını yapana kdr. Günde en az dört kere yapıyor ama yapana kdr domates gibi kizariyo çok ikiniyo
Benimkide kaka sürecinde çok zorlanıyor gazda çok fazla çıkaramıyor az önce çörekotu yağı sürdüm ayağının altına gaz çıkarmadı ama rahat utuyor şuanda

Canım bi avazda doğurursun inşallah.

Annem gidiyorrrr ilk bebişte annem hastaydı hiç yardımcı olamamıştı ama 2 çocukla evde destekçi biri resmen nimet. Büyük kızı prka götürüyordu şimdi eve tıkıldı çocuk. Kızlar parka emzirme önlüğüyle emziremez miyim ya millet saçma sapan bakar yadırgar kesin

Bu arada acı elma yağı gerçekten işe yarıyor ama ilk kuzımda kullanırken bişeyler okumuştum zararlı falan diye. Özellikle karna sürülmemeli diyordu.

Sevi bebeninkini aldım canım bebek arabasına takılanı diyorsun dimi. Ben çok memnun kalmadım onu diyorsan. Hala kyıyor aşağıya.

Benim ikinci bebişim bide
Doktor genelde her bebekte boğaza kaçar morarır bu senin ikinci diilmi diyo
Evet 2. Ama ilkinde yaşamadık böyle dedik.
Aynı biz işte. İlkinde hiç yoktu bu valla habire tıkanıyor.
Hadi hayırlı olsun şimdiden gözünaydın inşallah sağlıkla kucakla nilda bebişi :)

Vallaha beklemedeyiz biz.Doktor haftasonunu da geçer dedi.Hiç açılma yok ama sancı yuksek çıktı. Zamanını bilmemek daha iyi sanki bana göre. İnşallah normal doğarlar ya

Insallah hakkimizda hayirlisi olsun canim Bende de ne sanci ne acilma var

Bende bekliyorum yalancı kasılmalar var ama devamı gelmiyor pazartesi son kontrolüm galiba sunni sancıyla doğuracam çünkü daha öncede sunni sancıyla doğum yaptım Allah yardımcımız olsun

Yalanci kasilmalar bende de var uzun zamandir Gunde birkac kez Senin ikinci bebis yani Ilkini de normal yaptin anladigim kadariyla Canim ilkinden sonra dikislerde sorun yasadin mi

Ben cok korkuyorum bu vajinadaki dikislerden ya

25 günlük cnm. Ben kendim rezene tarçın çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum. Oğluma da bio gaia kullanıyorum. Etki ediyor mu bilmiyorum.

Canım içtiğim çaydan 1 çay kaşığı ile azicik verebilirsin. Doktorum size gaz ilacı versem bitkisel zaten bu otlardan yapılıyor ve arti icinde katki maddesi oluyor diyor sen kendin alıp yap katkı maddesi olmasın içinde demişti. Ayrıca senin sütünden de geçiyordur etki ediyordur.

KıZzZz daha ne istiyorsun

Bende ne sanci ne acilma var.. Sadece arada yalanci sancilar
Ben agri cekmekten korkmuyorum aslinda Ama o kesi ve dikiş olayi beni cok korkutuyor

Bende ne sanci ne acilma var.. Sadece arada yalanci sancilar
Ben agri cekmekten korkmuyorum aslinda Ama o kesi ve dikiş olayi beni cok korkutuyor

Benimde ilkten kalan yırtılma korkusu var yırtılırsa farkedilmezse korkusu. Yoksa kesi dikişi temiz bakarsan batikonlu su ile pansuman yaparsan çabuk kendini toparlıyor. Ilk bi iki gün zorlaniyorsun ama orasi esnek ve sulak olduğu için toparlanıyor. Birde herkesde olmuyor kesi. Kuzenimin olmadi mesela.

Allah kavuştursun anneciğini bende haftasonundan buyana tekim evde kızım kreşe gitmediği zaman zorlanıyorum çok sıkılıyor onun dışında alışıyorsun bir düzen kuruyorsun merak etme şu acı elma yağı kafamı karıştırdı ya kullanılmalımı kullanılmamalımı bilemiyorum

Ay canim Allah razı olsun şu mesajin bile biraz içimi rahatlattı

Insallah senin de korktugun olmaz kolayca olup biter

N nisann_tr Canım sende 38. Haftadasın sanırım çatı muayeneni oldun mu

Canim bugun kontroldeydim tam doktorun yanindan cikarken aklima geldi doktor bey çatı muayenesi falan yapmayacak misiniz dedim Gerek yok çatı muayenesi dogum sureci başlayınca bakilacak olan bisey dedi Yapmadi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…