2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
peri masali doktor bana kulak kanunuyla zeytinyağıyla uyar dedi denedim yaptı ama fazlada alışmasın bağırsakları kendi gelişsin dedi gaz şurubu verdi bi kaç verdim inanılmaz şekilde ağlaması duruyo anlamış değilim bi anda sakinleşiyor.

Sade kimyon yok evde rezene kimyon anason var gerçi kızım pek gazlı değil ama buğday yapar illaki gaz içmiştim bugün bidaha iciyim bari
O daha iyi canım, iç tabi. Gaz olmasın minnoşa :) bizimki dün evi yıktı hiç uyumadı, ne içsem bebeğe ne yapsam işe yaramadı.. gaz mıydı neydi bilmem, en son gece koynumda uyudu kaldı, bugün Allah’a emanet daha sakin ama bu gaz olayı kötü.. kızında yoksa inşallah hiç olmaz kuzum

Aynen gaz zor iş gerçekten illaki oluyo.gazi ama idare ediyor yavrucak gece hiç uyumadım mesela sürekli memedeydi en son kaka yaptı rahatladı hamileyken herşey çok daha kolaydi dimi :) sen yiyorsun beebk yiyodu gidiyosun geliyodu şimdi resmen parmaklarında oynatıyolar bizi :)

Arada bir kendine tatil versin . Cocugum benden cok halasını goruyor
Bazen insan yardımcı istiyo yanında ama seninkiler de suyunu çıkartıyo anacım :) benim KV alt katta çıkmıyor kaç gündür tlfnla görüşüyoruz oh mis oğlumda çok karışmıştı bunda baştan konuştum.saolsun karışmıyor :))

Sezeryan korsesi aldım ama kulkanmaya fırsat yok ki çok rahat da değil evde
Hangi marka ve nerden aldın canim göbeğim rahim inince iner dimi şimdi top gibi sınır oldum ya oğlumda sarmışlardı berbattı ama zayıflamıştım 48 e kadar düşmüştüm göbek falan kalmamıştı yine öyle mi olur acaba bu sefer biraz korktum

toist çık canım parka falan başkalarınıda görmezden gel sonuçta bir çocuğumuz daha var gep evde oluncada sıkılıp bunalıyorlar daha agresifleşiyorlar
Emzirme önlüğü de hiç kullanmadım ya kullanıyor musun canım

Korse alan yok mu kızlar merak ediyorum ise yarıyor mu
Ben aldım l ile başldım m ye düştük. Şimdi s giyeceğim valla küçücük kaldı göbüşüm sarkma da yok :)

Arada bir kendine tatil versin . Cocugum benden cok halasını goruyor
Hahah ramazanda yemeklerini yaptır ohhh hergün yapsın sen de bebişle yat olmaz mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…