2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok çok geçmiş olsun
Bol bol emzirin Bebek alır alacağını
Kolostrum çok kıvamlı
Biberon emzik vermeyin yeter
Mama verilmesi gerekse bile -ki doktorunuz karar versin buna başka yöntemler var beslemek için

markası ne canım ? normal doğum yaptım ben de kullanmak istiyorrum.

Ya ne güzel beni parklarda ne işleri var anlamadığım başıboş amca ve dedeler sinir ediyor. Gözümü karartıp çıkacağım iyi geçerse kuzumla gideriz büyük kıza iyi gelir
İyi geliyor dışarı çıkmayı ihmal etmeyin. Hepiniz için söylüyorum kızlar .gerçi bnm son çıkışımda oğlum ağlama krizine girdi eşimi çağırdım geldi eve getirdi ama az da olsa dolaştım gene de. Hem bebek arabasini kullanmaya da alışmış oluyorum

Kızlar uyumadığı sürece hep memede durmak istiyo
Hatta memede uyumak istiyo ayırınca anında basıyo çığlığı
Normal di mi bu durumu
Her istediğinde veriyorum mememi, kayınvalidem fazla geliyo süt ona vs diyo
Ama istiyo napim vermiyim mi ben doğrusunu yapıyorum di mi

Emsin canım her istediğinde emsin ne güzel iste sütünde artar mis gibi hem :)

Kızlar bana bunu tavsiye ettiler süt artırmak için. Kullanan var mi. sofiarya bilgin var mi canm
Ben bilmiyordum ama baktım şimdi bira mayasıymışşş aaa ne güzel yaa artırmaz olur mu? Bira sonuçta malt yani,ayy iyi ki paylaştında haberimiz oldu takviye amaçlı kullanılabilir kesinlikle o şekerli şekerli malt içeceklerini içmekten daha pratik hem tablet olarak almak. Ben sevdim bu takviyeyi

Ya bu annişlerde ne alem YÖK sütün yetiyor yok sütün fazla geliyor ne yapsan tersine meyilliler. Valla hep okuyorum allah sabır versin ben hastaneden çıktığım gün hepsini sepetlemekle çok mantıklı bir karar vermişim siz böyle yazınca onu anlıyorum bu arada sorun için de yapıştır kız memeyee çocuğun bi bildiği şey var emmek napsın yavrum

Bebek arabasıyla rahat oldu mu ? Gcen gün çıkıcaktık eşimle çok sarsılır küçücük çocuk dedik vazgectik kucakta gittik . Bu kemerleri falan takıyomusın

Ayak altına sürüyorsunuz dimi aktarcida vardır heralde alim bari ins çözüm olur

Adaçayı yağı yazıyo bize verdikleri yağda ve hiç işe yaramıyo sizinkinde acı elmamı yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…