- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.681
Yok akraba değil her gören erkek diyodu canım :))ANNONA canım aklıma ne geldi senin akrabanmıydı illa erkek olacak diyennn noldu o akrabana dumur oldumu :)
ben de korse almayı düşünüyorum sonuca beni de etiketle canım.Daha yeni sipariş verdim canım gelince kullanıp yazarım. Ben normal doğum yaptım bakalım ne olacak.
Çok çok geçmiş olsunTeşekkür ederim çok uğraştık saatlerce elle sagimda yaptık olmadı. Göğüs uclarina dokunamiyorum artik. Bir ara isyan ettim o derece acıyor. Şu an mecburen mama veriyorum .yoksa sarılık olucak evladım. Bende istemezdim ama yapacak bir şey kalmadi . Bütün hastane personeli seferber oldular emsin diye. Bugün hastaneden taburcu olduk çok şükür . Ben tek başıma henüz bakamıyorum. Ameliyat yerim cok aciyor. Hemen rezene hurma kayısı gibi bir kaç çeşit süt artırıcı karışım yaptım içiyorum. Sütü artırmak için her şeyi yapicam. Elimden geldiğince. Oğlumu memeye dayıyorum.
Yok böyle bir çocuk. Hemen uyuyor kokuma. Ayağıni gidikliyoruz ne yaparsak uyanmiyor birde üç kağıtçı.
Bu arada pasamin ayakları cuma günü alçıya alınacak . İçe dönükluk var. Doktor ameliyata gerek kalmadan düzelir dedi.
markası ne canım ? normal doğum yaptım ben de kullanmak istiyorrum.Hangi marka ve nerden aldın canim göbeğim rahim inince iner dimi şimdi top gibi sınır oldum ya oğlumda sarmışlardı berbattı ama zayıflamıştım 48 e kadar düşmüştüm göbek falan kalmamıştı yine öyle mi olur acaba bu sefer biraz korktum
Yok akraba değil her gören erkek diyodu canım :))
İyi geliyor dışarı çıkmayı ihmal etmeyin. Hepiniz için söylüyorum kızlar .gerçi bnm son çıkışımda oğlum ağlama krizine girdi eşimi çağırdım geldi eve getirdi ama az da olsa dolaştım gene de. Hem bebek arabasini kullanmaya da alışmış oluyorumYa ne güzel beni parklarda ne işleri var anlamadığım başıboş amca ve dedeler sinir ediyor. Gözümü karartıp çıkacağım iyi geçerse kuzumla gideriz büyük kıza iyi gelir
Bn bi ayağına bi damla bi ayağına bi damla sürdüm slında iki ayapa bi damlada yter bnce bi dahakine sadece bir damla kullancamKizlar bu acı elma yağını nasıl kullaniyoruz?
Yok tutmuyo bence de :) bı ara resmen şüphe ettirdiler doğduğunda da kuveze gittiya direk eşim bile sordun mu kizmiymis dedi eve geldi altını alırken emin oldukDemekki eskilerden hiçbir şey tutmuyor :)
Emsin canım her istediğinde emsin ne güzel iste sütünde artar mis gibi hem :)Kızlar uyumadığı sürece hep memede durmak istiyo
Hatta memede uyumak istiyo ayırınca anında basıyo çığlığı
Normal di mi bu durumu
Her istediğinde veriyorum mememi, kayınvalidem fazla geliyo süt ona vs diyo
Ama istiyo napim vermiyim mi ben doğrusunu yapıyorum di mi
KEs kes normale döndüyse gerek YÖK yine aynı problem çıkarsa ortaya o zaman alırsın ki şnşallah bi daha olmaz,benim olmadı bi daha şükürsofiarya canım sütüm baya sıvı kıvam aldı lesitine devam edeyim mi yoksa yine taş gibi olursam mı içeyim ?
Ben bilmiyordum ama baktım şimdi bira mayasıymışşş aaa ne güzel yaa artırmaz olur mu? Bira sonuçta malt yani,ayy iyi ki paylaştında haberimiz oldu takviye amaçlı kullanılabilir kesinlikle o şekerli şekerli malt içeceklerini içmekten daha pratik hem tablet olarak almak. Ben sevdim bu takviyeyiKızlar bana bunu tavsiye ettiler süt artırmak için. Kullanan var mi.sofiarya bilgin var mi canm
Ya bu annişlerde ne alem YÖK sütün yetiyor yok sütün fazla geliyor ne yapsan tersine meyilliler. Valla hep okuyorum allah sabır versin ben hastaneden çıktığım gün hepsini sepetlemekle çok mantıklı bir karar vermişim siz böyle yazınca onu anlıyorumKızlar uyumadığı sürece hep memede durmak istiyo
Hatta memede uyumak istiyo ayırınca anında basıyo çığlığı
Normal di mi bu durumu
Her istediğinde veriyorum mememi, kayınvalidem fazla geliyo süt ona vs diyo
Ama istiyo napim vermiyim mi ben doğrusunu yapıyorum di mi
Bebek arabasıyla rahat oldu mu ? Gcen gün çıkıcaktık eşimle çok sarsılır küçücük çocuk dedik vazgectik kucakta gittik . Bu kemerleri falan takıyomusınİyi geliyor dışarı çıkmayı ihmal etmeyin. Hepiniz için söylüyorum kızlar .gerçi bnm son çıkışımda oğlum ağlama krizine girdi eşimi çağırdım geldi eve getirdi ama az da olsa dolaştım gene de. Hem bebek arabasini kullanmaya da alışmış oluyorum
Insan caresiz kalıyor o an Rabbim kimseye yasatmasin.paronayak olcaz deseneCokta kolay birsey degil aslinda morarmasinda sakin kalmak .
Ben dun bogazina birsey kacti sanip firladim yataktan esimde korkup uyanmis adamida korkuttum
Ayak altına sürüyorsunuz dimi aktarcida vardır heralde alim bari ins çözüm olurCanım şu acı elma yağı işe yaradı sanki bnde ya bir damla binayağına bir damla bi ayağına sürdüm üstten gaz çıkarıyordunalttan zorlanıyordu . Dün bi kere sürdüm bugün bile rahat çıkarıyor gazını
Kızımı sağlık ocağına götüreceğim demiştim kızlar sancısı için..zinco verdi Dr..ebem acı elma yağını önerdi aldım ikisinine inşallah faydasını görürüz.ayaklarına damlatilip masaj yapılacakmış. .acı elma yağı için çok iyi diyorlar..aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?