2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teşekkür ederim canm bende başlıyorum o zaman

Bebek arabasıyla rahat oldu mu ? Gcen gün çıkıcaktık eşimle çok sarsılır küçücük çocuk dedik vazgectik kucakta gittik . Bu kemerleri falan takıyomusın
Yok cnm fazla sarsılmiyor. Kaldırımlarda fln aşırı sarsılmadi. Kemerleri takmadim kundağa koydum o şekilde koydum bişey olmadı.

Adres vereyim de bize gönder sen o halayı çok işime gelir valla
Benim de isime geliyor da iste sikayet etmezsem gelin gibi hissetmiyorum kendimi
Oh mis gercekten seni dinliyorsa.

O bebegime baksin ben yaparim yemegimi bana yeter

Bn bi ayağına bi damla bi ayağına bi damla sürdüm slında iki ayapa bi damlada yter bnce bi dahakine sadece bir damla kullancam
Canim gercekten ise yariyor mu?

Şimdide emiyomu diye sorular gelmeye başladı :)

Oo daha neler neler tutuşuma laf eden oldu bertilir çocuk diye dedim o ne demek, onlarda anlamını bilmiyor. İşte illa birşeyler diyecekler. Aynı evin içinde 5 dk da biri geldi üşür ört daha üstünü dedi biri geldi ay çok sıcak aç bu çocuğun üstünü diyen oldu :) o yüzden çok sallama denilenleri biz anneyiz en iyisini biz biliriz

Medikal ürünler satan yerden almiş eşim cnm. Ben 10 kilo verdim iki haftada 5-6 kilo kaldı oda gobek

Çok biliyon sen de ona. Lanet bir gelin oldum ben ağzını açsa hayır diyorum, karismayin bana diye kızıyorum. Bu lohusalık beni eskilere neden susmusum haline soktu. Üzülüyorum

İlk çocukta çok takiyyodum canım ama bunda rahatım çünkü biliyorum taktikcs kafayı siyiriyorum bunalıma.giriyorum bunda çok çok rahatım :)

Bebekleriniz kusuyor mu?benimki bugün 2 kere kustu biraz fazlaydı sanki.az önce de emzirirken süt burnundan çıktı ödüm patladı
Benim ki bazen oluk oluk kusuyor. Bazen kesik sut gibi nazende emdiği sutu kusuyor. İki kere burnundan kustu. Doktora gidince midesini sorucam .uyurken fln oguruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…