- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.701
Teşekkür ederim canm bende başlıyorum o zamanBen bilmiyordum ama baktım şimdi bira mayasıymışşş aaa ne güzel yaa artırmaz olur mu? Bira sonuçta malt yani,ayy iyi ki paylaştında haberimiz oldu takviye amaçlı kullanılabilir kesinlikle o şekerli şekerli malt içeceklerini içmekten daha pratik hem tablet olarak almak. Ben sevdim bu takviyeyi
Yok cnm fazla sarsılmiyor. Kaldırımlarda fln aşırı sarsılmadi. Kemerleri takmadim kundağa koydum o şekilde koydum bişey olmadı.Bebek arabasıyla rahat oldu mu ? Gcen gün çıkıcaktık eşimle çok sarsılır küçücük çocuk dedik vazgectik kucakta gittik . Bu kemerleri falan takıyomusın
Evet aktardan aldık . Bugün bu saat oldu gaz damlası vermedim gayet rahat bzm kız uyuyor şuan mışıl mışılAyak altına sürüyorsunuz dimi aktarcida vardır heralde alim bari ins çözüm olur
Dğet adı adaçayı yağıymışAdaçayı yağı yazıyo bize verdikleri yağda ve hiç işe yaramıyo sizinkinde acı elmamı yazıyo
Adaçayı ile acı elma yagı aynı sey canımAdaçayı yağı yazıyo bize verdikleri yağda ve hiç işe yaramıyo sizinkinde acı elmamı yazıyo
Yok tutmuyo bence de :) bı ara resmen şüphe ettirdiler doğduğunda da kuveze gittiya direk eşim bile sordun mu kizmiymis dedi eve geldi altını alırken emin olduk
Benim de isime geliyor da iste sikayet etmezsem gelin gibi hissetmiyorum kendimiAdres vereyim de bize gönder sen o halayıçok işime gelir valla
Oh mis gercekten seni dinliyorsa.Bazen insan yardımcı istiyo yanında ama seninkiler de suyunu çıkartıyo anacım :) benim KV alt katta çıkmıyor kaç gündür tlfnla görüşüyoruz oh mis oğlumda çok karışmıştı bunda baştan konuştum.saolsun karışmıyor :))
O bebegime baksin ben yaparim yemegimi bana yeterEmzirme önlüğü de hiç kullanmadım ya kullanıyor musun canım
Ben aldım l ile başldım m ye düştük. Şimdi s giyeceğim valla küçücük kaldı göbüşüm sarkma da yok :)
Hahah ramazanda yemeklerini yaptır ohhh hergün yapsın sen de bebişle yat olmaz mı :)
Canim gercekten ise yariyor mu?Bn bi ayağına bi damla bi ayağına bi damla sürdüm slında iki ayapa bi damlada yter bnce bi dahakine sadece bir damla kullancam
Ben dogar dogmaz direk pipisine bakmıştımYok tutmuyo bence de :) bı ara resmen şüphe ettirdiler doğduğunda da kuveze gittiya direk eşim bile sordun mu kizmiymis dedi eve geldi altını alırken emin olduk
Şimdide emiyomu diye sorular gelmeye başladı :)Ay valla benim bile aklımda kalmış insanın aklını karıştırıyorlarartık hamilelik devrini kapattık çok şükürr
Dinliyor dinlemek zorunda oğlumu onun yüzünden emziremedim çünküBenim de isime geliyor da iste sikayet etmezsem gelin gibi hissetmiyorum kendimi
Oh mis gercekten seni dinliyorsa.
O bebegime baksin ben yaparim yemegimi bana yeter
Canim gercekten ise yariyor mu?
Şimdide emiyomu diye sorular gelmeye başladı :)
Medikal ürünler satan yerden almiş eşim cnm. Ben 10 kilo verdim iki haftada 5-6 kilo kaldı oda gobekHangi marka ve nerden aldın canim göbeğim rahim inince iner dimi şimdi top gibi sınır oldum ya oğlumda sarmışlardı berbattı ama zayıflamıştım 48 e kadar düşmüştüm göbek falan kalmamıştı yine öyle mi olur acaba bu sefer biraz korktum
Eşim aldı benden yanlış aldı zannettim ama diğer adı adaçayı yağıymis evetBeyazkediiiiii C Chivas Regal
Çok biliyon sen de ona. Lanet bir gelin oldum ben ağzını açsa hayır diyorum, karismayin bana diye kızıyorum. Bu lohusalık beni eskilere neden susmusum haline soktu. ÜzülüyorumKızlar uyumadığı sürece hep memede durmak istiyo
Hatta memede uyumak istiyo ayırınca anında basıyo çığlığı
Normal di mi bu durumu
Her istediğinde veriyorum mememi, kayınvalidem fazla geliyo süt ona vs diyo
Ama istiyo napim vermiyim mi ben doğrusunu yapıyorum di mi
İlk çocukta çok takiyyodum canım ama bunda rahatım çünkü biliyorum taktikcs kafayı siyiriyorum bunalıma.giriyorum bunda çok çok rahatım :)Oo daha neler neler tutuşuma laf eden oldu bertilir çocuk diye dedim o ne demek, onlarda anlamını bilmiyor. İşte illa birşeyler diyecekler. Aynı evin içinde 5 dk da biri geldi üşür ört daha üstünü dedi biri geldi ay çok sıcak aç bu çocuğun üstünü diyen oldu :) o yüzden çok sallama denilenleri biz anneyiz en iyisini biz biliriz
Bende daha iki gündür kullanıyorum. bı kere tesadüf müdür bilemedim yağı sürdüm pırt diye osuruverdi inşallah ise yaradigindandirBizde niye işe yaramadı ki
Benim ki bazen oluk oluk kusuyor. Bazen kesik sut gibi nazende emdiği sutu kusuyor. İki kere burnundan kustu. Doktora gidince midesini sorucam .uyurken fln oguruyorBebekleriniz kusuyor mu?benimki bugün 2 kere kustu biraz fazlaydı sanki.az önce de emzirirken süt burnundan çıktı ödüm patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?