2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bana bunu tavsiye ettiler süt artırmak için. Kullanan var mi. sofiarya bilgin var mi canm
Canım bu bira mayası sanırım, Ben de süt kesilince veya çok az olunca bir çay kaşığı bira mayası bir tatlı kaşığı pekmez içilmesi gerektigini bi yerde okuyup notlarıma yazmışım. Bunun yanında bir de pekmez içersen super olur bence.gayet güzel hadi inşallah bol sutlerin olsun

Korse takıyor musunuz bayanlar.
Ben yatmadan çıkarıyorum sabahlari takiyorum siz
Işe yarar mi dersiniz benim karnım 6 aylık yaaa

Bide bende hastaneden ciktimdan beri kanama olmadı dun gece bi bi hap verdi dr tek kullanimlik fitil olarak attım kanama oldu cok diil ama bana bi üşüme girdi polarla yattım 3 kere üst değiştirdim

Yok canım ben almadım

Korse takıyor musunuz bayanlar.
Ben yatmadan çıkarıyorum sabahlari takiyorum siz
Işe yarar mi dersiniz benim karnım 6 aylık yaaa
Canım benim sezaryen korsem var bol geliyordu annem cirtcirtini dikti bi ileri. Yani daha önce çok takmadim ama artik takayim diyorum da işe yarar mi bilmiyorum karnım ayaktayken yok oturunca 6 aylık 13 kilo verdim şu an 70 kiloyum kilo vermem de durdu. Ne yapıcam bilmiyorum moralim çok bozuk. Gobekteki catlaklar da fay hattı gibi görünüyor. Ayrıca sabah eşim korseyi taksa gün içinde nasıl tuvalete gidicem cikarsam kendim takamam offf

Ya kızlar ben iyice kontrol.ettimde sezeryan dikisimde sızıntı var yarın doktoru arayıp bı sorucam bı sikinti olurmu acaba sofiarya

Amiiiin inşallah canm. Şu mamadan kurtulmak istiyorum artık. Gunde iki kez 25 ml veriyoruz. Ama içim acıyor verirken bir yandan da

Kendim takarken zorlaniyorum ama tuvalete giderken falan zararı yok biraz yukardan yapıyorum.6.5 kilo verdim 66.5 oldum bugün 10.günümüz doldu olmak istedim 52 ama çok zor emzirirken veriliyor ama insan emzirirkende cok yiyo yaa

Amiiiin inşallah canm. Şu mamadan kurtulmak istiyorum artık. Gunde iki kez 25 ml veriyoruz. Ama içim acıyor verirken bir yandan da
Valla canım ben çok mama veriyorum, emiyor süt de sagiyorum mama da yiyor. Hem de her yediğinde en az 70cc yiyor. Ben artik kimseyi dinlemiyorum. Çocuğum ancak böyle doyuyor yapacağım birşey yok. Gerek burada gerek çevremde yalnızca emzirmem için çok şeyler söylendi çok da denedim ama yok olmuyor. Bunalimin eşiğinden döndüm. Bebeğim 4126 gr doğdu ve yalnızca emzirdigim zamanlar catlayana kadar ağlıyordu. Goguslerim kanayana kadar emzirdim acıya da raziydim ama cocugun katila katila aglamasina dayanamiyorum çünkü gerçekten aç kalıyor. Kendimi çok suçladım ama artik bunu bıraktım bebeğim doyuyor anne sütü de veriyorum varsın mamayla doysun. Artik sadece emzir diyenler ve çevrede baskı yapanları duymazdan geliyorum çünkü saatlerce memede de kalsa bayilacak gibi ağlıyor. Tam 19 saat memede tuttugumu biliyorum. Çok çektim ama napayim mama da öcü değl ben de mamayla büyüdüm.
Inşallah senin sütun bol bol olur da mamayı birakirsin ama kendini de üzme. Benim aglamaktan gozlerim şişti önumu bile göremez olmuştum tam bir lohusa depresyonuna giriyordum, bi yanda ben bi yanda bebek bağıra bağıra ağlıyorduk. Aman diyim kendini üzme strese sokma bugünlerin tadını çıkaralım

Çok doğru söylüyorsun. Bende sutumu artırmayı deneyeceğim olmuyorsa olmuyor artik. As bir mama verdiğimiz için onunda bitirme cabasindayim ama sütüm artmazsa tabiki çocuğumu aç bırakmaktansa devam ederim. Annelik çok zormus yaaa

Evet canım çok zormuş gerçekten, çok şükür bu duyguyu tattık ama anneligin yüzde doksani endişe derlerdi de inanmazdım şu an birak yüzde doksani yüzde beş yüzü endişe diye düşünüyorum

Bide bende hastaneden ciktimdan beri kanama olmadı dun gece bi bi hap verdi dr tek kullanimlik fitil olarak attım kanama oldu cok diil ama bana bi üşüme girdi polarla yattım 3 kere üst değiştirdim
Kan hapı içiyorsun demi kanın az ise üşüme olur cnm

Senin tek bebek ama dimi :) tek bebekle çıkmak rahat da ben 2. Nin peşinden koşabilir miyim ondan emin değilim

Benim de isime geliyor da iste sikayet etmezsem gelin gibi hissetmiyorum kendimi

Oh mis gercekten seni dinliyorsa.

O bebegime baksin ben yaparim yemegimi bana yeter

Canim gercekten ise yariyor mu?
Az önce üç kere üst üste kakalı bez değiştirdim canım . Ama ondan önce gaz damlası vermiştim aslında yağ sürcektim çok ıkınıyor diye bi baktım kakasını yapmış vazgectim . Ya yağ ile yaradı ya damla ama dün yağı sürdüm on dk snra kakasını yaptı ile yarıyor sanırım

İlk çocukta çok takiyyodum canım ama bunda rahatım çünkü biliyorum taktikcs kafayı siyiriyorum bunalıma.giriyorum bunda çok çok rahatım :)

En iyisi takmamak hiçbirşeyi yoksa zaten lohusa sendromu ayrı bir dert bir de bunlarla ugrasmak ayrı bir dert olurdu cidden. Bende he he deyip geciyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…