2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok sevindim maşallah Allah sana bağışlasın kuzunu

Bana birtek baticon verdi başkada birşey vermedi her tuvalette baticonla siliyorum. Halen ped kullanıyorum ben sen kullanıyomusun acaba pedlerdenmi oluyor
Eeet canım kullanıyorum günlük denryeyim dedim ama rahatsız etti iç çamaşırında katlanıyor dıştaki dikişin olduğu yere değiyor gibi geldi bnde normal boy ped aldım bu biraz daha iyi

Bn klozette yeni yıkamaya başladım valla korkuma normalde her tuvaletten snra duşakabine Giriyordum . Bnmde dışta sadece iki dikişim vardı orda dikiş kalmadı düştü sanırım . Elimle hissediyorum hafif şişliği ama bakmaya korkuyorum bir ay daha bakamam herhalde

Ay maaşallah doğurdun sende , tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün prenses , bakalım biz ne zaman doğuracağız? Gerçi benim şikayetim yok bir hafta daha gelmese küçük hanım itirazım olmaz evimi boyattım temizlik,o, bu, şu derken çoook yoruldum doğum yapmaya enerjim kalmadı sanki ,biraz güç toplanam gerekiyor , oğlun ve bebeğinle mutlu bir ömür diliyorum canım

Allah bağışlasın yavrunu canım

Eeet canım kullanıyorum günlük denryeyim dedim ama rahatsız etti iç çamaşırında katlanıyor dıştaki dikişin olduğu yere değiyor gibi geldi bnde normal boy ped aldım bu biraz daha iyi
Bende günlük pede döndüm normalde amerikan bezinden ped gibi kesip koyuyordum ben ama bitti dışarıda çıkamadığım için ped koyuyorum mecbur. Ama sürekli değiştiriyorum rahatsız etmedi daha kaşıntı bence dikişler iyileşiyor yaralar iyileşirken kaşınır ya bence o hesap

Bende günlük ped kullanıyorum canım pişik falan yok bende ama kaşıntı var bazen popoma doğru kaşınıyor. Ben dikişimin kaçtane olduğunu bilmiyorum bakmaya calıstım ama göremedim çok ama baya dikmişti doktor hatta çoğunu attı bile bence iyileşme sürecinde olduğu için öyle

Ay canım gözünaydın ya forumu takip edemiyorum ki :) maşallah allah analı babalı büyütsün. Boyun tutulması bende de oldu canım. Ama çabuk geçecek ağrılar üzülmemeye çalış. Gaz sancısı için kimyon diyprum başka bişey demiyorum 3 kupa her öğünde birer tane. İnan pırt pırt çıkacak.

Maşallah:) hangi marka ve nerden aldın canim
Canım markasız medikalciden almıştık 3 yıl önce. Cırcırtlı sezeryan korsesi. Bu arada tabiki zayıflatmaz ama sezeryan göbek sarkıklığını engelliyor. Rahimin sarkık kalmasına iizn vermiyor eminim. Yemeklerimize dikkat ederek emzirerek yürüyüşle ve korseyle sarkık sezeryan göbeğine veda edebiliriz bence.
Ya evet maalesef ben de nefret ediyorum. Belki hava almaya geliyorlsr ama çocuk parkında günümüz şartları dediğin gibi sapık mı moduna girdim. Keşke çay bahçelerine falan gitseler ya. Aynen çocuksuz torunsuz amcalar dedeler
Ben yaşadım ilk bebişte. Hayırlısı olshn canım doktor anlıyor zatem inecek ya da inemeyecek diye. Sen doktoruna güven. Allah yardımcın olsun.
Evet ya pzar günü yürüdüm 1 saat dikişlerim çok ağrıdı
Evet canım en aşağıda derin yer var ya oraya giriyor çocuk ben de battaniye katlayıp koydum kemeri de takıyorum sıkıntı olmuyor

MasAllah size canim Allah'im saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin

Ay hadi gözünaydın canım saglıkla büyüt nasıl olcak derken mis gibi bi doğum olmus

Kızlar dikişleri kaşınan pişen arkadaşlar benim de pişik oldu doktoru aradım pişik kremi sür dedi çok rahatlattı.. pamuklu ped kullan dedi ama ne kullanırsam kullanayım yine pişiyo çocuğun pişik kremlerini ben bitirdim valla :)

Kızlar biraz önce suyum geldi. Dualarınıza ihtiyacım var.

Ay maşallah canım nazar değmesin ya. Ne güzel olmuş. Öp güzel bebeğini bzim için :)

Ya benim kız hamileylen kaçtı gitti de yakalayamadım :) şimdi daha uslu ama yine fe tırsıyorum. Bakalım ne zaman yalnız çıkabileceğim. Tek çocunla korkma ya. En güzeliydi valla kızımı emzirip bir saat durmadan yürüyordum. Arabada uyumayı çok seviyor yenidoğanlar zaten. Sallana sallana uyuyordu o da

Havalar bi anda ısındı 2 kat giydiriyodum bebişi biraz daha incelttim sanki daha rahat etti birde dün gece çok kirletmişti altını duş aldırdım uyudu mis gibi acaba her gecemi aldırsam duş diye düşünüyorum.... Yoksa sabaha kadar emzik niyetine emiyor benim zillim

40 çıkmadan akşamları yıkanmaz derler canım ama bilemedim :)

Ben bakmistim Dr dikisin yok demişti ama baktım iplik vardı. Oda düştü bayadir ztn. Sanırım çok küçük bir yer yırtılmış ti orayı toparlamışti. Sıra sıra dikisim yoktu. Ama acısı gerçekten fazlaydı. Bende klozette yeni yeni yıkanmaya başladım.

Evet cnm. Muhtemelen iyileştiği içindir.

Bugün pazara gidicem bakalım insallah iyi durur. Dolaşım biraz hava alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…