- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.841
Canım çok sevindim maşallah Allah sana bağışlasın kuzunuTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
kızlar epeydir internetimizde sorun vardı paketimde bitti giremedim, doğum yapmayan kaç kişi kaldık? Tek ben mi kaldım yoksa
Eeet canım kullanıyorum günlük denryeyim dedim ama rahatsız etti iç çamaşırında katlanıyor dıştaki dikişin olduğu yere değiyor gibi geldi bnde normal boy ped aldım bu biraz daha iyiBana birtek baticon verdi başkada birşey vermedi her tuvalette baticonla siliyorum. Halen ped kullanıyorum ben sen kullanıyomusun acaba pedlerdenmi oluyor
Bn klozette yeni yıkamaya başladım valla korkuma normalde her tuvaletten snra duşakabine Giriyordum . Bnmde dışta sadece iki dikişim vardı orda dikiş kalmadı düştü sanırım . Elimle hissediyorum hafif şişliği ama bakmaya korkuyorumKızlar konuyu kaçırdim da eğer dikişlerin diyorsanız benmde pişik gibi oldu ve yuvarlak yara gibi şeyler çıktı. Havasız kalıyor tabi. Ben hiç bişey kullanmadım. Taharet te almadım sadece peçete kullandım. Az di dikisimbelkide ondandır ilaç vermedikleri. Ben normalde kotex kullanıyodum onu kullandım ama rahatsız etti beni. Kenarları fln battı. Bende bim deki kalitesiz sırf pamukolan bir liraya pedler var. Onlardan aldım kullanitorum. Çok rahat ettim. Hemde paradan tasarrufmalum bnm eşimde çalışmayanlar kervaninda
Ay maaşallah doğurdun sendeTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Saat 5 de suyum geldi
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Allah bağışlasın yavrunu canımTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Bende günlük pede döndüm normalde amerikan bezinden ped gibi kesip koyuyordum ben ama bitti dışarıda çıkamadığım için ped koyuyorum mecbur. Ama sürekli değiştiriyorum rahatsız etmedi daha kaşıntı bence dikişler iyileşiyor yaralar iyileşirken kaşınır ya bence o hesapEeet canım kullanıyorum günlük denryeyim dedim ama rahatsız etti iç çamaşırında katlanıyor dıştaki dikişin olduğu yere değiyor gibi geldi bnde normal boy ped aldım bu biraz daha iyi
Kızlar konuyu kaçırdim da eğer dikişlerin diyorsanız benmde pişik gibi oldu ve yuvarlak yara gibi şeyler çıktı. Havasız kalıyor tabi. Ben hiç bişey kullanmadım. Taharet te almadım sadece peçete kullandım. Az di dikisimbelkide ondandır ilaç vermedikleri. Ben normalde kotex kullanıyodum onu kullandım ama rahatsız etti beni. Kenarları fln battı. Bende bim deki kalitesiz sırf pamukolan bir liraya pedler var. Onlardan aldım kullanitorum. Çok rahat ettim. Hemde paradan tasarrufmalum bnm eşimde çalışmayanlar kervaninda
Ay canım gözünaydın ya forumu takip edemiyorum ki :) maşallah allah analı babalı büyütsün. Boyun tutulması bende de oldu canım. Ama çabuk geçecek ağrılar üzülmemeye çalış. Gaz sancısı için kimyon diyprum başka bişey demiyorum 3 kupa her öğünde birer tane. İnan pırt pırt çıkacak.Kızlar 2 gün önce spinal sezeryanla çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Spinal sezeryan beni mahfetti.. Ameliyathane de aşırı üşüme titreme sonucu omuz boyun tutulması ve şiddetli baş ağrısı çekiyorumsezeryan sonrası gaz çıkmadı ve Dr 2. Gün Lavman yapmak zorunda kaldı. Hala gaz sıkıntım devam ediyor gaz sancısı berbat bişey ..
Sizler nasılsınız takip edemedim bayadır
Canım markasız medikalciden almıştık 3 yıl önce. Cırcırtlı sezeryan korsesi. Bu arada tabiki zayıflatmaz ama sezeryan göbek sarkıklığını engelliyor. Rahimin sarkık kalmasına iizn vermiyor eminim. Yemeklerimize dikkat ederek emzirerek yürüyüşle ve korseyle sarkık sezeryan göbeğine veda edebiliriz bence.Maşallah:) hangi marka ve nerden aldın canim
Ya evet maalesef ben de nefret ediyorum. Belki hava almaya geliyorlsr ama çocuk parkında günümüz şartları dediğin gibi sapık mı moduna girdim. Keşke çay bahçelerine falan gitseler ya. Aynen çocuksuz torunsuz amcalar dedelerAynen çocuk parklarindaki işi olmayan erkek milletini anlamıyorum ve sinir oluyorum. Bazen potansiyel sapık olarak bakıyorum ne yalan söyleyeyim. Torununu cocugunu getirenlerden bahsetmiyorum zaten onlar torunlarının çocuklarının dibinde oluyorlar ama ya diğerleri ne işin var
Ben yaşadımHastaneye yatalı 12 saat oldu ve 6 saattir suni sancı takılı. Saat gece 12 de açılma 2 cm disuni sancıya rağmen Benim ağrılarımı hissetmiyorum ve bebişin boynunda 1 tur kordon olduğundan sanırım aşağı inemiyor ve ben sezaryenden korkuyorum Bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Evet ya pzar günü yürüdüm 1 saat dikişlerim çok ağrıdıBugun kendimi biraz iyi hissediyorum diye bebegimi halasina atip, kendimi de disari attim. Deli taylar gibi gezdim. Simdi de dikislerimin agrisindan duramıyorum . Ne kadar normL dogum da dense 17 gunde bile tamamen iyilesilmiyormus. Suan resmen oturamiyorumz
Evet canım en aşağıda derin yer var ya oraya giriyor çocuk ben de battaniye katlayıp koydum kemeri de takıyorum sıkıntı olmuyorEvet canım sevi bebenin falan var. Boşuna almayım o zaman
Yavrucak iki büklüm oluyor yA. Yarın da inçe bi yastık koyup deneyeyim bari.
ben aldım Can'ım medikal korse. Doktorum söyledi. Öksürürken rahat edeyim diye. Ama zayıflamaya destek olmaz bu korse dedi bana. Takınca karnım löp löp etmiyor en azından. Dikişlere baskı yapmıyor
Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Ay hadi gözünaydın canım saglıkla büyüt nasıl olcak derken mis gibi bi doğum olmusTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Kızlar biraz önce suyum geldi. Dualarınıza ihtiyacım var.
Ay maşallah canım nazar değmesin ya. Ne güzel olmuş. Öp güzel bebeğini bzim için :)Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Ya benim kız hamileylen kaçtı gitti de yakalayamadım :) şimdi daha uslu ama yine fe tırsıyorum. Bakalım ne zaman yalnız çıkabileceğim. Tek çocunla korkma ya. En güzeliydi valla kızımı emzirip bir saat durmadan yürüyordum. Arabada uyumayı çok seviyor yenidoğanlar zaten. Sallana sallana uyuyordu o daAy dikkat kuzum ya. Allah muhafaza. Ben tek bebekle korkuyorum. Dikkat et valla. Psikolojinizi bozmayayim ama bu bebek kaçırma olayları fln oluyo ya. Hastanede doğurdum işitme testine gircekti oğlum geldiler almaya annem de gitti giderken dedimmki anne yanında ayrılma çocuğun dedim. Kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamda. Çarşıya pazara çıksam ben dalsam çocuğumu alsalar gitseler diye bı sürü bı sürü düşünceler.....
Evet canım toz kimyonu kupaya atıyorum bir kaşık nerdeyse. Üstüne kettle dan su dçküyorum. Yeşilimsi su oluyor içiyorum dibe çökeni de son yudumla karıştırıp dikiyorum kafaya.toist canım toz kimyonu mu demliyosun basıl yapıyosun
40 çıkmadan akşamları yıkanmaz derler canım ama bilemedim :)Havalar bi anda ısındı 2 kat giydiriyodum bebişi biraz daha incelttim sanki daha rahat etti birde dün gece çok kirletmişti altını duş aldırdım uyudu mis gibi acaba her gecemi aldırsam duş diye düşünüyorum.... Yoksa sabaha kadar emzik niyetine emiyor benim zillim
Ben bakmistim Dr dikisin yok demişti ama baktım iplik vardı. Oda düştü bayadir ztn. Sanırım çok küçük bir yer yırtılmış ti orayı toparlamışti. Sıra sıra dikisim yoktu. Ama acısı gerçekten fazlaydı. Bende klozette yeni yeni yıkanmaya başladım.Bn klozette yeni yıkamaya başladım valla korkuma normalde her tuvaletten snra duşakabine Giriyordum . Bnmde dışta sadece iki dikişim vardı orda dikiş kalmadı düştü sanırım . Elimle hissediyorum hafif şişliği ama bakmaya korkuyorumbir ay daha bakamam herhalde
Evet cnm. Muhtemelen iyileştiği içindir.Bende günlük ped kullanıyorum canım pişik falan yok bende ama kaşıntı var bazen popoma doğru kaşınıyor. Ben dikişimin kaçtane olduğunu bilmiyorum bakmaya calıstım ama göremedim çok ama baya dikmişti doktor hatta çoğunu attı bile bence iyileşme sürecinde olduğu için öyle
Bugün pazara gidicem bakalım insallah iyi durur. Dolaşım biraz hava alimAy maşallah canım nazar değmesin ya. Ne güzel olmuş. Öp güzel bebeğini bzim için :)
Ya benim kız hamileylen kaçtı gitti de yakalayamadım :) şimdi daha uslu ama yine fe tırsıyorum. Bakalım ne zaman yalnız çıkabileceğim. Tek çocunla korkma ya. En güzeliydi valla kızımı emzirip bir saat durmadan yürüyordum. Arabada uyumayı çok seviyor yenidoğanlar zaten. Sallana sallana uyuyordu o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?