2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi inşallah canım valla böyle güzel orneklere ihtiyacimiz var. Umutsuzluga düştük

Kizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydi artik uyuyamam da ben korkudan
Kuzum ben bir defa yedirdim yatırdım tam ben de uykuya dalıyordum ki öksurdü bi bakayım şuna dedim kusmaya baslamis Allah'tan yetistim de ters çevirdim. Şimdi artik yedikten sonra 15 dk falan omzumda bekletiyorum yedikleri otursun diye

Bende dogurdum kızlar 2. Olmasına ragmen ki araları az 2. Daha rahat gecti cok sükür.allah dogum yapmamış gebislerede kolaylık versn cok güzel bi duygu

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin.? Sabah 10.30 da doguma giriyorum heyecan yaptim bakalim kizimdan nasil ayrilicam

Hadi bakalım canım ağrısız sizisiz doğuralım inşallah.

Ya bence

Canim benim bebegimde kisiyo uyurken uyanikken o yizden yan yatiyorum. Gormesem bile yan yatinca disari cikar diye
Hep yan yatırıyorum:/ ama iste yine aklim hep onda
Allah korumus. Ben gazini cikarmadan yatirmiyorum. Hatta hep omzumda uyuyakaliyor. Ama insan korkuyor yine de.

Canım kaşınıyor benim hem vajinam hem popoma doğru bir yer var orası kaşınıyor. Baticonla temizlerken azcık kaşıyorum ben yoksa geçmiyor valla bencede dikişler iyileşiyor ben hep ona yordum valla

Bende bakamiyorum daha. Benim de cok kaşınıyor. Ben acaba ped kullanmaktan mantar mi oldum diyorum :/ hatta dun mantar kremi de sürdüm bugun daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…