2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oo ne kadar hızlı bi doğum olmuş ilk çocuk değil di mi canım senin.Gözünüz aydinn baldır annesi o bal:)

Dün tek kat giydirmeme rağmen battaniye fazla gelmiş pek terlemis minik kızarıklık olmuş ben de yikicam bugün aslında gün aşırı lazım ama tutmuyor ayari. Gündüz uyumayip gece uyumak istiyor sabahtir hala koynumda tam dalamiyor uykuya.

Kızım 2950 gr 48 cm olarak doğdu. Sadece üşüyor emdi emzirme hemşiresi gelip nasıl emzirdigime bakti doğru duzgun emzirdigim halde göğüs ucu etrafı kızardı.

Hey maşallah ne kadar hızlı bir doğum olmuş öyle haydi gözün aydın hematomda gecirmemissin çok şükür korktuğun başına gelmemiş

Teşekkürler canım. Doğum.sonrasi hemen bende sordum iç yirtik varmı unutmayalım diye :) sutyen ağzı yanan misali.

Oy gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallah

Teşekkürler canım benim

Gözün aydın canım çok şükür kavuştun sende kızına

Evet canım şimdi başka korkular başladı gaz süt

Canım ne güzel doğumun olmuş sende atlattın çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Huzurlu uykular sizin olsunnn :)

Atlattım canım saol amin inşallah.

Hay maşallah ne kadar kolay olmuş yaa..Allah esirgesin

Ahh canım benim uzaktan kolay gibi ama yakından bakma. Hala ayağa kalkmaya rahmin cikicakmis gibi geliyor.

Canım çok sevindim maşallah Allah sana bağışlasın kuzunu

Teşekkürler canım benim saolasin hepimizinkini bagislasin.

Canım 2.dogum ve zorunlu sezaryen olmasına rağmen ben hala epey psikolojik baskıya maruz kaldım inan...e aradan 6 yil geçmis normal doğum olurmuş niye yapmamışım heralde kendim istememişim falan filan...ya bak yine sancıyla gittim bütün gece çektim sabah 8de 10dk ya düşmüştü artık sancılar; sadece 1cm açılma vardı ve ne nişan ne su gelmesi...karnım hiç inmedi bebek kanala girmedi yani bunlar insanın elinde olan şeyler değil ki...doğurabilen doğuruyor işte ne güzel maşallah...ikisi de zor zaten ha normal ha sezaryen biz çekiyoruz acısını çilesini...kimse yorum yapmasa...degil mi...Allah her şeyin hayırlısını versin

normali beklesem 27-30 mayisi bulur aslinda ama 39.haftada sezeryan olucam..baya agırlastim aslinda cok kilo almadim ama yatakta sagdan sola dönmek bile çatı agrisi yüzünden iskence sizde dutum nedir?

Sağlıkla gelsin inşallah Evet ben de çok kilo almadım 1,70 boyum şuan 67,5 kilodayım. Rahat değilim dönerken ama herhangi bir ağrım yok bu gidişle 40 ı görücez sanırım. Açılmam da olmadı 1cm bile

Herkese merhaba arkadaşlar,bende dogum yapali 10 gün oldu.kızım iyi çok şükür ama süt sorunum var.aktif şekilde gelmedi hala.ayrıca göğüs ucu catlagida var.çocuk doktorumuz evicap ampul ve arkasindan belirten sur dedi.ise yaradı gibi.acisada vermeye çalışıyorum ama akan bir süt görmedim.aslında birkaç gün önce tisortlerime akıyordu ama ben çok süt süt yok diye. O gelen de kesildi iki gündür.bildiğiniz bişey varsa olur yazın.sagma makinside aldım ama dediğim gibi iki gündür fos yani.geçmişi ok uyamadim.herkes iyidir inşallah.valla ozlemisim burayı.

Devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslara bi sorum olacak. Son haftalarda randevu alamadigim icin acilde gorunmeyi dusunuyorum. Siz nasil yaptiniz? Ne tur sikayetle gidip gorundunuz? Bi rahatsizligim yok ama yinede gidip gorunmek istiyorum.

Kızlar benim oğlan çok değişik yani ben hep emzireceğim altını değiştirip gazını alıp uyutacagim sanırdım
Bizimki ağlıyor sürekli kucak istiyor uykuları az yarım saat bir saat bu böyle nasıl olacak bilmiyorum

Misal eylül de ise başlayacağım çocukla 8 de evden nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum bugün 6 buçukta kalktı mesela 11 buçuğa kadar hiç uyumadı bu normal mi valla artık kendimi sorgular oldum sonra yarim saat uyudu uyandı tekrar yarim saat uyudu uyandı
Böyle işte e iş güç de yapamıyorum valla banyo wc bile lux bana
Deneyimliler bu böyle nasıl olacak bilmiyorum var mı oneriniz

Benim 9 kilo gitti canım 4 kilom daha var gitmesi gereken.biraz göbek var ama biraz toparladı sanki.korse kullanıyorum ben.bebiş biraz büyüsün sokaklara atacağım kendimi bol yürüyüşle hallederim diye düşünüyorum.

Kizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydi artik uyuyamam da ben korkudan
Canım uyurken de kusuyor benimki.yan yattığı sürece sıkıntı olmuyor.dışarı akıp gidiyor.ama haklısın insan çok korkuyor

Hadi gözün aydın sende doğum yapanlar gurubuna katıldın darısı başımıza

Canım uyurken de kusuyor benimki.yan yattığı sürece sıkıntı olmuyor.dışarı akıp gidiyor.ama haklısın insan çok korkuyor
Kesinlikle yan yatir besledikten sonra.bizimkide birkaç kere mamanin fazlasını atmak için kustu.Ben hemen kucagimdan birakmiyorum bekledikten sonra.kucağımda yan yatiriyorumm.sonra yatagina bırakıyorum. Birde agzi bosmu kontrol ediyorum.

Ben beşle altı buçuk arasında atlattım o seansı somuç slonda uyuyakaldık şimdi emdi ve gaz çıkarma moduna aldım kendimi
Resmen yeni uyudu ya. Sabahin 6 sindan beri ağlıyor, ıkınıyor. Çıldırdı resmen cocuk
Ay yok ya mntar değildir inşalllah bnm kanamamda bitti sarı akıntı geliyor üç gün sarı akıntı geliyosa bi gün çok az kan geliyor
Benim de oyke sari akinti :/

Sabahin 6 sinda uyanan oglum daha yeni uyudu ya. Hani bu yenidoganlar gunlerinin 18-20 saatini uykuda geciriyordu. Yeni uyudu max 1 saat sonra geri uyanir. Cocuk aglaya aglaya ciğer gelistirdi heralde bugun. Kakasini yapamadi sabahtan beri onun sancisi vardi. İkinmaktan kipkirmizi oldu. Siz ne yapiyorsunuz boyle durumlarda? Kakasini daha kolay yapabilmesi icin ne gerekiyor. Bu arada yorgunluktan uyudu kakasini hala yapmadi

bezini açıyorum canım ben.bide sanki kaka gelmişgibi pamuk mendille siliyorum.sonra iki na iki na yapıyor.

mayis analarinin işsiz kocaları bimdeki hangi ped o? Gercekten pamukluysa ben de alayim. Bu arada benimkinde de yara gibi seyler cikmis olabilir. Taharetlenirken kucuk kabarciklar hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…