- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.861
Oo ne kadar hızlı bi doğum olmuş ilk çocuk değil di mi canım senin.Gözünüz aydinn baldır annesi o bal:)Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Sana bayılıyorumKızlar dikişleri kaşınan pişen arkadaşlar benim de pişik oldu doktoru aradım pişik kremi sür dedi çok rahatlattı.. pamuklu ped kullan dedi ama ne kullanırsam kullanayım yine pişiyoçocuğun pişik kremlerini ben bitirdim valla :)
Dün tek kat giydirmeme rağmen battaniye fazla gelmiş pek terlemis minik kızarıklık olmuşHavalar bi anda ısındı 2 kat giydiriyodum bebişi biraz daha incelttim sanki daha rahat etti birde dün gece çok kirletmişti altını duş aldırdım uyudu mis gibi acaba her gecemi aldırsam duş diye düşünüyorum.... Yoksa sabaha kadar emzik niyetine emiyor benim zillim
Hey maşallah ne kadar hızlı bir doğum olmuş öyle haydi gözün aydın hematomda gecirmemissin çok şükür korktuğun başına gelmemiş
Oy gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallah
Gözün aydın canım çok şükür kavuştun sende kızına
Canım ne güzel doğumun olmuş sende atlattın çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Huzurlu uykular sizin olsunnn :)
Hay maşallah ne kadar kolay olmuş yaa..Allah esirgesin
Canım çok sevindim maşallah Allah sana bağışlasın kuzunu
Canım 2.dogum ve zorunlu sezaryen olmasına rağmen ben hala epey psikolojik baskıya maruz kaldım inan...e aradan 6 yil geçmis normal doğum olurmuş niye yapmamışım heralde kendim istememişim falan filan...ya bak yine sancıyla gittim bütün gece çektim sabah 8de 10dk ya düşmüştü artık sancılar; sadece 1cm açılma vardı ve ne nişan ne su gelmesi...karnım hiç inmedi bebek kanala girmedi yani bunlar insanın elinde olan şeyler değil ki...doğurabilen doğuruyor işte ne güzel maşallah...ikisi de zor zaten ha normal ha sezaryen biz çekiyoruz acısını çilesini...kimse yorum yapmasa...degil mi...Allah her şeyin hayırlısını versinKızım 2950 gr 48 cm olarak doğdu. Sadece üşüyor emdi emzirme hemşiresi gelip nasıl emzirdigime bakti doğru duzgun emzirdigim halde göğüs ucu etrafı kızardı.
Teşekkürler canım. Doğum.sonrasi hemen bende sordum iç yirtik varmı unutmayalım diye :) sutyen ağzı yanan misali.
Teşekkürler canım benim
Evet canım şimdi başka korkular başladı gaz süt
Atlattım canım saol amin inşallah.
Ahh canım benim uzaktan kolay gibi ama yakından bakma. Hala ayağa kalkmaya rahmin cikicakmis gibi geliyor.
Teşekkürler canım benim saolasin hepimizinkini bagislasin.
normali beklesem 27-30 mayisi bulur aslinda ama 39.haftada sezeryan olucam..baya agırlastim aslinda cok kilo almadim ama yatakta sagdan sola dönmek bile çatı agrisi yüzünden iskencesizde dutum nedir?
Benimki de wee damakli ama sert geliyo sanirin midesi bulaniyo aventin animals serisini denicem bide bakalmBenim wee damaklı var ve aventin de var wee daha çok seviyor. Aventi kolay atıyor
Benim 9 kilo gitti canım 4 kilom daha var gitmesi gereken.biraz göbek var ama biraz toparladı sanki.korse kullanıyorum ben.bebiş biraz büyüsün sokaklara atacağım kendimi bol yürüyüşle hallederim diye düşünüyorum.Kızlar göbüşler kilolar ne durumda kilom 7 kilo gitti ama göbüş torba gibi sarkık sezeryandan dolayı iğrenç duruyo eski kiloma 3 kilom kaldı ama hiç bişey olmuyo sizde durumlar ne uyguladığınız şeyler varmı sezeryan olan arkadaslar..
Canım uyurken de kusuyor benimki.yan yattığı sürece sıkıntı olmuyor.dışarı akıp gidiyor.ama haklısın insan çok korkuyorKizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydiartik uyuyamam da ben korkudan
Hadi gözün aydın sende doğum yapanlar gurubuna katıldın darısı başımızaTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Kesinlikle yan yatir besledikten sonra.bizimkide birkaç kere mamanin fazlasını atmak için kustu.Ben hemen kucagimdan birakmiyorum bekledikten sonra.kucağımda yan yatiriyorumm.sonra yatagina bırakıyorum. Birde agzi bosmu kontrol ediyorum.Canım uyurken de kusuyor benimki.yan yattığı sürece sıkıntı olmuyor.dışarı akıp gidiyor.ama haklısın insan çok korkuyor
Resmen yeni uyudu ya. Sabahin 6 sindan beri ağlıyor, ıkınıyor. Çıldırdı resmen cocukBen beşle altı buçuk arasında atlattım o seansı somuç slonda uyuyakaldık şimdi emdi ve gaz çıkarma moduna aldım kendimi
Benim de oyke sari akinti :/Ay yok ya mntar değildir inşalllah bnm kanamamda bitti sarı akıntı geliyor üç gün sarı akıntı geliyosa bi gün çok az kan geliyor
bezini açıyorum canım ben.bide sanki kaka gelmişgibi pamuk mendille siliyorum.sonra iki na iki na yapıyor.Sabahin 6 sinda uyanan oglum daha yeni uyudu ya. Hani bu yenidoganlar gunlerinin 18-20 saatini uykuda geciriyordu. Yeni uyudu max 1 saat sonra geri uyanir. Cocuk aglaya aglaya ciğer gelistirdi heralde bugun. Kakasini yapamadi sabahtan beri onun sancisi vardi. İkinmaktan kipkirmizi oldu. Siz ne yapiyorsunuz boyle durumlarda? Kakasini daha kolay yapabilmesi icin ne gerekiyor. Bu arada yorgunluktan uyudu kakasini hala yapmadi
Kızlar konuyu kaçırdim da eğer dikişlerin diyorsanız benmde pişik gibi oldu ve yuvarlak yara gibi şeyler çıktı. Havasız kalıyor tabi. Ben hiç bişey kullanmadım. Taharet te almadım sadece peçete kullandım. Az di dikisimbelkide ondandır ilaç vermedikleri. Ben normalde kotex kullanıyodum onu kullandım ama rahatsız etti beni. Kenarları fln battı. Bende bim deki kalitesiz sırf pamukolan bir liraya pedler var. Onlardan aldım kullanitorum. Çok rahat ettim. Hemde paradan tasarrufmalum bnm eşimde çalışmayanlar kervaninda
Benimki gene yapmiyorbezini açıyorum canım ben.bide sanki kaka gelmişgibi pamuk mendille siliyorum.sonra iki na iki na yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?