2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Senin de benimki gibi uzun beklemeli sanırım..benim bebeğim de inmemisti. Umarım sen ve bebeğin için en sağlıklısi şeklinde ilerler. Ben de son dakikaya kadar Normale hazırlanmıştım. Sezeryan oldum. Daha önceden yaptığın planlara çok takılıp kalma. Planladığımizi değil kaderimizdekini yaşıyoruz.

Dogumdan sonrasına odaklanmaya çalış. Umarım her şey beklediğinden daha çabuk ve kolay olur. Mesajlasabiliriz sonradan konuşacak birine ihtiyacın olursa. Bana birileri ile konuşmak iyi gelmişti.

Gunaydin dogum yapanlarin kanamalari ne durumda
2 mayısta spinal anestezi ile doğum yaptım ve kanamam hala devam ediyor. Hatta bazen ped yetmeyecek aha şimdi akacak diyorum. Dr kontrolde içerde az biraz kanama kaldıgını söyledi. 10 güne kadar boşalmazsa çekerek boşaltıcaz dedi. Gerçi benim bu kadar kanama yaşama sebebim çok yüksek tansiyonla doğum yapmış olmam ve sonrasında kullandıgım ilaçlar

Ben de hamileyken ettiğim tüm büyük lafları löp löp yuttum.
1. Asla mama vermem, veriyorum mecburen.
2. Kucağımda uyumaya alıştırmam. Seve seve alıştırdım. Mis gibi kokusu ve sıcaklığını hiçbir şeye değişmem.
3. Bitki çayı falan kullanmam 6 aydan önce!! Anason ve rezene kullanıyorum. Gaz ve uyku anca düzeldi.

Daha neler var neleeeerrrr... annelik planlanabilecek bir şey değilmiş öğrendik. Ağlamasın diye yapamayacagım şey yok

Benimde 7 gun az geldi dun birden siddetlendi aynen ped yetismiyo acile gittim normal icerde kalan pihtilar dediler. Bilemiyorum

Kolay olur inşallah doğumun Allah yardımcın olsun

Hadi hayırlısıyla kucağına al gel inşallah canım kolayca olsun dogumun

Teşekkürler canım arkadaşlarım böyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var

Hey maşallah ne kadar hızlı bir doğum olmuş öyle haydi gözün aydın hematomda gecirmemissin çok şükür korktuğun başına gelmemiş

Oy gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallah

Canım kaşınıyor benim hem vajinam hem popoma doğru bir yer var orası kaşınıyor. Baticonla temizlerken azcık kaşıyorum ben yoksa geçmiyor valla bencede dikişler iyileşiyor ben hep ona yordum valla
Evet bazen çok kaşınıyor ya bna baticon vermedi doktor bi hel verdi sabun gibi köpürüyor onla yıkıyorum gün içerisinde sık sık

Bende bakamiyorum daha. Benim de cok kaşınıyor. Ben acaba ped kullanmaktan mantar mi oldum diyorum :/ hatta dun mantar kremi de sürdüm bugun daha iyiyim.
Ay yok ya mntar değildir inşalllah bnm kanamamda bitti sarı akıntı geliyor üç gün sarı akıntı geliyosa bi gün çok az kan geliyor

Çok şükür bn sallamadım daha hiç ama hayatta yatağımda yatırmam diyodum baktım uyumuyor eşim uyurken atıyorum yanına sarılarak uyutsana çocuğu diyorum bn yanında yatmaya korkuyodum ama dün ilk deneyimimi yaşadım

Gözün aydın canım çok şükür kavuştun sende kızına

Canım ne güzel doğumun olmuş sende atlattın çok şükür. Allah analı babalı büyütsün. Huzurlu uykular sizin olsunnn :)

Hay maşallah ne kadar kolay olmuş yaa..Allah esirgesin

Senin tek bebek ama dimi :) tek bebekle çıkmak rahat da ben 2. Nin peşinden koşabilir miyim ondan emin değilim
Ay dikkat kuzum ya. Allah muhafaza. Ben tek bebekle korkuyorum. Dikkat et valla. Psikolojinizi bozmayayim ama bu bebek kaçırma olayları fln oluyo ya. Hastanede doğurdum işitme testine gircekti oğlum geldiler almaya annem de gitti giderken dedimmki anne yanında ayrılma çocuğun dedim. Kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamda. Çarşıya pazara çıksam ben dalsam çocuğumu alsalar gitseler diye bı sürü bı sürü düşünceler.....

Bana birtek baticon verdi başkada birşey vermedi her tuvalette baticonla siliyorum. Halen ped kullanıyorum ben sen kullanıyomusun acaba pedlerdenmi oluyor
Kızlar konuyu kaçırdim da eğer dikişlerin diyorsanız benmde pişik gibi oldu ve yuvarlak yara gibi şeyler çıktı. Havasız kalıyor tabi. Ben hiç bişey kullanmadım. Taharet te almadım sadece peçete kullandım. Az di dikisimbelkide ondandır ilaç vermedikleri. Ben normalde kotex kullanıyodum onu kullandım ama rahatsız etti beni. Kenarları fln battı. Bende bim deki kalitesiz sırf pamukolan bir liraya pedler var. Onlardan aldım kullanitorum. Çok rahat ettim. Hemde paradan tasarrufmalum bnm eşimde çalışmayanlar kervaninda

Canım sen takviyelere cok sıcak bakmıyodun ama bunu öneriyomusun

Canım ben atletimin üstüne takıyorum camasırıda altta bırakıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki cırt cırtlı yapıstırıp kafadan geciriyorum ben

Benimki de cirtcirtli canım atletin üstünden takiyorum ben de ama kafamdan geciremem heralde çünkü o zaman bol olur gibi. Sıkması lazım beni çok bol olunca bi anlamı yok gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…