- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.821
Senin de benimki gibi uzun beklemeli sanırım..benim bebeğim de inmemisti. Umarım sen ve bebeğin için en sağlıklısi şeklinde ilerler. Ben de son dakikaya kadar Normale hazırlanmıştım. Sezeryan oldum. Daha önceden yaptığın planlara çok takılıp kalma. Planladığımizi değil kaderimizdekini yaşıyoruz.Teşekkür ederim bilgiler içinyatış yapalı 14 saat oldu ve açıklık hala 1 cm deniyor. Hiç istemesem de sanırım sezaryen kaçınılmaz son kendimi hep normale hazırlamıştım. Kordon boyu kısaysa ondan inemiyordur diyor dr. Hakkımızda hayırlısı olsun artık
2 mayısta spinal anestezi ile doğum yaptım ve kanamam hala devam ediyor. Hatta bazen ped yetmeyecek aha şimdi akacak diyorum. Dr kontrolde içerde az biraz kanama kaldıgını söyledi. 10 güne kadar boşalmazsa çekerek boşaltıcaz dedi. Gerçi benim bu kadar kanama yaşama sebebim çok yüksek tansiyonla doğum yapmış olmam ve sonrasında kullandıgım ilaçlarGunaydin dogum yapanlarin kanamalari ne durumda
Hamileyken ben: " yok ya kesinlikle ayagimda sallamam cocugumun beyni pelte gibi olur. Çok cahilce"
Doğumdan sonra ben: "hayatim bi yastik atsana ordan ayagimda sallayayim şunu.10 dakika uyusun da isterse bim poşetine koyup sallarim valla"
Ikisi de ben
Benimde 7 gun az geldi dun birden siddetlendi aynen ped yetismiyo acile gittim normal icerde kalan pihtilar dediler. Bilemiyorum2 mayısta spinal anestezi ile doğum yaptım ve kanamam hala devam ediyor. Hatta bazen ped yetmeyecek aha şimdi akacak diyorum. Dr kontrolde içerde az biraz kanama kaldıgını söyledi. 10 güne kadar boşalmazsa çekerek boşaltıcaz dedi. Gerçi benim bu kadar kanama yaşama sebebim çok yüksek tansiyonla doğum yapmış olmam ve sonrasında kullandıgım ilaçlar
Kolay olur inşallah doğumun Allah yardımcın olsun
Hadi hayırlısıyla kucağına al gel inşallah canım kolayca olsun dogumun
Hey maşallah ne kadar hızlı bir doğum olmuş öyle haydi gözün aydın hematomda gecirmemissin çok şükür korktuğun başına gelmemişTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Kafasını yan çevirip yatır cnm kussa bile akar hep öyle yatırıyoruzKurumanın ışık tedavisiyle alakasi yok canim. Benimki de resmen derindegistirdi kuruluktan ama ışıkta beklemedi hic. 17 gunluk bebegim saha derisi yeni yeni kendine geliyor.
Oy gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallahTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Saat 5 de suyum geldi
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Ben beşle altı buçuk arasında atlattım o seansı somuç slonda uyuyakaldık şimdi emdi ve gaz çıkarma moduna aldım kendimiSabah seansina baslayanlar burda mi? Cocuk sabahlari uyumamaya yeminli gibi
Evet bazen çok kaşınıyor ya bna baticon vermedi doktor bi hel verdi sabun gibi köpürüyor onla yıkıyorum gün içerisinde sık sıkCanım kaşınıyor benim hem vajinam hem popoma doğru bir yer var orası kaşınıyor. Baticonla temizlerken azcık kaşıyorum ben yoksa geçmiyor valla bencede dikişler iyileşiyor ben hep ona yordum valla
Ay yok ya mntar değildir inşalllah bnm kanamamda bitti sarı akıntı geliyor üç gün sarı akıntı geliyosa bi gün çok az kan geliyorBende bakamiyorum daha. Benim de cok kaşınıyor. Ben acaba ped kullanmaktan mantar mi oldum diyorum :/ hatta dun mantar kremi de sürdüm bugun daha iyiyim.
Çok şükür bn sallamadım daha hiç ama hayatta yatağımda yatırmam diyodum baktım uyumuyor eşim uyurken atıyorum yanına sarılarak uyutsana çocuğu diyorumHamileyken ben: " yok ya kesinlikle ayagimda sallamam cocugumun beyni pelte gibi olur. Çok cahilce"
Doğumdan sonra ben: "hayatim bi yastik atsana ordan ayagimda sallayayim şunu.10 dakika uyusun da isterse bim poşetine koyup sallarim valla"
Ikisi de ben
Gözün aydın canım çok şükür kavuştun sende kızınaTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Evet bazen çok kaşınıyor ya bna baticon vermedi doktor bi hel verdi sabun gibi köpürüyor onla yıkıyorum gün içerisinde sık sık
Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Hay maşallah ne kadar kolay olmuş yaa..Allah esirgesinTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 5 de suyum geldi
Ay dikkat kuzum ya. Allah muhafaza. Ben tek bebekle korkuyorum. Dikkat et valla. Psikolojinizi bozmayayim ama bu bebek kaçırma olayları fln oluyo ya. Hastanede doğurdum işitme testine gircekti oğlum geldiler almaya annem de gitti giderken dedimmki anne yanında ayrılma çocuğun dedim. Kendi kendime senaryolar yazıyorum kafamda. Çarşıya pazara çıksam ben dalsam çocuğumu alsalar gitseler diye bı sürü bı sürü düşünceler.....Senin tek bebek ama dimi :) tek bebekle çıkmak rahat da ben 2. Nin peşinden koşabilir miyim ondan emin değilim
Kızlar konuyu kaçırdim da eğer dikişlerin diyorsanız benmde pişik gibi oldu ve yuvarlak yara gibi şeyler çıktı. Havasız kalıyor tabi. Ben hiç bişey kullanmadım. Taharet te almadım sadece peçete kullandım. Az di dikisimbelkide ondandır ilaç vermedikleri. Ben normalde kotex kullanıyodum onu kullandım ama rahatsız etti beni. Kenarları fln battı. Bende bim deki kalitesiz sırf pamukolan bir liraya pedler var. Onlardan aldım kullanitorum. Çok rahat ettim. Hemde paradan tasarrufBana birtek baticon verdi başkada birşey vermedi her tuvalette baticonla siliyorum. Halen ped kullanıyorum ben sen kullanıyomusun acaba pedlerdenmi oluyor
Canım sen takviyelere cok sıcak bakmıyodun ama bunu öneriyomusunBen bilmiyordum ama baktım şimdi bira mayasıymışşş aaa ne güzel yaa artırmaz olur mu? Bira sonuçta malt yani,ayy iyi ki paylaştında haberimiz oldu takviye amaçlı kullanılabilir kesinlikle o şekerli şekerli malt içeceklerini içmekten daha pratik hem tablet olarak almak. Ben sevdim bu takviyeyi
Canım benim sezaryen korsem var bol geliyordu annem cirtcirtini dikti bi ileri. Yani daha önce çok takmadim ama artik takayim diyorum da işe yarar mi bilmiyorum karnım ayaktayken yok oturunca 6 aylık13 kilo verdim şu an 70 kiloyum kilo vermem de durdu. Ne yapıcam bilmiyorum moralim çok bozuk. Gobekteki catlaklar da fay hattı gibi görünüyor. Ayrıca sabah eşim korseyi taksa gün içinde nasıl tuvalete gidicem cikarsam kendim takamam offf
Benimki de cirtcirtli canım atletin üstünden takiyorum ben de ama kafamdan geciremem heralde çünkü o zaman bol olur gibi. Sıkması lazım beni çok bol olunca bi anlamı yok gibi geliyoCanım sen takviyelere cok sıcak bakmıyodun ama bunu öneriyomusun
Canım ben atletimin üstüne takıyorum camasırıda altta bırakıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki cırt cırtlı yapıstırıp kafadan geciriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?