- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.901
Geç gormusum cnm k.bakmaIlık suyla yaptım Can'ım. Çok sağol.
Demek ki karnı tokmuş canım, bugün biz de kuzeyi aylık kontrole götürdük başka bir doktora, doktor çok fırçaladı neden hala mama veriyosun diyeVerdiğim mamayı az önce uykuda çıkardıhiç kusmamıştı şimdiye kadar. Bi iki kaşık bişey yedi Zaten. Nedense kendimi suçlu hissettim
Dr da bugün sadece emzir demişti.
Ama sarılığı 15.6 ya çıkınca daha da yükselmesin dedim bikaç arkadaşım da takviye yap diyince.
Can'ım bana iki doktor da sadece emzir. Zamanla artacak sütün ve yetecek dedi. Sofiarya da önermiyor. Aile hekimliğinden aradılar onlar da sadece emzir sarılığı için dediler. Ama ben yine de sarılığı artar diye endişe ettim.Demek ki karnı tokmuş canım, bugün biz de kuzeyi aylık kontrole götürdük başka bir doktora, doktor çok fırçaladı neden hala mama veriyosun diyeher yeri sivilce gibi olmuştu meğer mamalarda inek sütü varmış, bazı bebekler inek sütüne alerji oluyormuş, hatta iki kaşının ortası kabuklandı, atopik dedi anlayamadım, evde baktım meğer alerjik egzamaymış. Benim de canım çok sıkkın ( ben vermiycem artık mama, kahroldum valla. Ben bu doktorları da anlamıyorum birisi ver diyor diğeri verme diyor
Yok kuzum ne kusuru. Bu Veletlerden fırsat mı oluyor ki bakmaya :)Geç gormusum cnm k.bakma
Ben de öyle düşündüm Can'ım. Yükselmeden vereyim dedim. Zaten şu sarılığı geçene kadar veririm.Dolunay22 cnm hı vicdavicdan yapma. Eltimin de 15 çıktı. Mama vermemek için direndi çocuğun sarılığı arttı 19 a çıktı. İşin almak zorunda kaldı. Mecbur başladı bu kez. Anne olarak zor biliyorum ama yine onlar için veriyoruz
İnşallah çabucak gecer cnmBen de öyle düşündüm Can'ım. Yükselmeden vereyim dedim. Zaten şu sarılığı geçene kadar veririm.
Sağol canim doktora kendi korseli gösterdim bu yeterli iner göbek dedi ama anlamadım bendeOrtholand benimki canım medikalciden aldım cirt cirtli al dedi dr örgü tipli sargı bezinin biraz kalını gibi. Celik olandan kancali olani alma dedi doktorum
Yani bunu herkes biliyo ama yinede konuşuyorlar iste doktorum bile sende göbek falan kalmaz dedi ama o sisi gören aa göbeğini sarmadın mi muhabbetine giriyo kaynanam bile göbek kötü sar sar diyo sanki önünde sarkan göbek degil:)millet zaten konuşmaya yer arıyo, takma canım. iyi vermişsin kiloları göbek de gider daha rahim toparlanacak, vücut yeni düzene ayak uyduracak 40 gün lohusalık boşuna mı?
Demek ki karnı tokmuş canım, bugün biz de kuzeyi aylık kontrole götürdük başka bir doktora, doktor çok fırçaladı neden hala mama veriyosun diyeher yeri sivilce gibi olmuştu meğer mamalarda inek sütü varmış, bazı bebekler inek sütüne alerji oluyormuş, hatta iki kaşının ortası kabuklandı, atopik dedi anlayamadım, evde baktım meğer alerjik egzamaymış. Benim de canım çok sıkkın ( ben vermiycem artık mama, kahroldum valla. Ben bu doktorları da anlamıyorum birisi ver diyor diğeri verme diyor
Ya kızlar ben iyice kontrol.ettimde sezeryan dikisimde sızıntı var yarın doktoru arayıp bı sorucam bı sikinti olurmu acabasofiarya
Sağol canim Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar inşallah. Inan çok zor oluyo ben uyurken çıktım evden birakmiyo arkamdan çok ağlıyor diye bi saat erken çıkmıştık evden. Şimdi ikisine bir yetişmeye çalışıyorum bi saat bile uyuyamadım bi hafta oldu dün doğum yapalı ama uyuduklarinda birşeyler yapıorum kaynana var ama eve kaciyo hemen anlamadım birşey yaptığı yok annem geliyo hergun bi saat falan birşeyler yapio bi o aciyo bana valla uzuluyo farkındayım bende oğluma çok üzülüyorum kıskançlık var iyice huysuz hırçın birşey oldu inşallah alışma evresi geçince düzene girer çok ağlıyorum korkuyorum hasta olacak diyeCok gecmis olsun canim simdi nasilsin.? Sabah 10.30 da doguma giriyorum heyecan yaptim bakalim kizimdan nasil ayrilicam
Demekki normal bişeyAynen ondan snra uyuyor hep emziriyorum yine uyuyor akşam dokuz on gibi bir iki saat daha ayakta oluyor
Amin canım hep dilimde olan duam Allahım sağlık huzur versin cümlemizeHava sıcak cnm birde bebiş için kapı pencere açamıyoruz ondan da terleme oluyor.Allah evlatlarimiza bagislasin cnm.
Dikisinmi tam.bitis kısmında çok çok minik bir sızıntı var doktora sordum önemli olmadığını zamanla.gececegini söyledi bikac güne gecmezse giderimKesinlikle dr a git kan tahlilide yapsınlar bende oldu kandada enfeksiyon çıktı
Bencede canim çünkü oglumdan sonra çok zayıflamıştım göbek falanda kalmamıştı yine olur bence. Bugün doktora gittim ikinci kez sezeryan ve arası az ya benim doğumların dikişler sanki üst üste gibi dışardan belli olacak derecede aynı yerden olduğundan dedi incelir zamanla dedi ama korkunç duruyo yani bana doktor 3 den sonra 3 kat dikiş oluyo orda falan dedi hep aynı yeri kesiyolarmis 3 zaten yapamam da ne kadar zor bu sefer ki dikiş mahvetti iğne gibi batıyor dedim ben oraya neler yaptım dedi kanama olmasin diye çok şey yerleştirmiş alt tarafaonlar batıyormuşAy canım gözünaydın ya forumu takip edemiyorum ki :) maşallah allah analı babalı büyütsün. Boyun tutulması bende de oldu canım. Ama çabuk geçecek ağrılar üzülmemeye çalış. Gaz sancısı için kimyon diyprum başka bişey demiyorum 3 kupa her öğünde birer tane. İnan pırt pırt çıkacak.
Canım markasız medikalciden almıştık 3 yıl önce. Cırcırtlı sezeryan korsesi. Bu arada tabiki zayıflatmaz ama sezeryan göbek sarkıklığını engelliyor. Rahimin sarkık kalmasına iizn vermiyor eminim. Yemeklerimize dikkat ederek emzirerek yürüyüşle ve korseyle sarkık sezeryan göbeğine veda edebiliriz bence.
Ya evet maalesef ben de nefret ediyorum. Belki hava almaya geliyorlsr ama çocuk parkında günümüz şartları dediğin gibi sapık mı moduna girdim. Keşke çay bahçelerine falan gitseler ya. Aynen çocuksuz torunsuz amcalar dedeler
Ben yaşadımilk bebişte. Hayırlısı olshn canım doktor anlıyor zatem inecek ya da inemeyecek diye. Sen doktoruna güven. Allah yardımcın olsun.
Evet ya pzar günü yürüdüm 1 saat dikişlerim çok ağrıdı
Evet canım en aşağıda derin yer var ya oraya giriyor çocuk ben de battaniye katlayıp koydum kemeri de takıyorum sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?