2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Demek ki karnı tokmuş canım, bugün biz de kuzeyi aylık kontrole götürdük başka bir doktora, doktor çok fırçaladı neden hala mama veriyosun diye her yeri sivilce gibi olmuştu meğer mamalarda inek sütü varmış, bazı bebekler inek sütüne alerji oluyormuş, hatta iki kaşının ortası kabuklandı, atopik dedi anlayamadım, evde baktım meğer alerjik egzamaymış. Benim de canım çok sıkkın ( ben vermiycem artık mama, kahroldum valla. Ben bu doktorları da anlamıyorum birisi ver diyor diğeri verme diyor

Can'ım bana iki doktor da sadece emzir. Zamanla artacak sütün ve yetecek dedi. Sofiarya da önermiyor. Aile hekimliğinden aradılar onlar da sadece emzir sarılığı için dediler. Ama ben yine de sarılığı artar diye endişe ettim.
Salı'dan beri de 100 gr almış. Kilo da almış yani. Niye aldık mamayı bilmiyorum annelik işte. Önce emzirip şonra 30 ml vermeyi düşünüyorum. Tabi alırsa. Mamaya alışmasını istemiyorlar bebeklerin. Anneden süt geldiği sürece artacağını ve yeteceğini düşünüyorlar.

Dolunay22 cnm hı vicdavicdan yapma. Eltimin de 15 çıktı. Mama vermemek için direndi çocuğun sarılığı arttı 19 a çıktı. İşin almak zorunda kaldı. Mecbur başladı bu kez. Anne olarak zor biliyorum ama yine onlar için veriyoruz

Ben de öyle düşündüm Can'ım. Yükselmeden vereyim dedim. Zaten şu sarılığı geçene kadar veririm.

millet zaten konuşmaya yer arıyo, takma canım. iyi vermişsin kiloları göbek de gider daha rahim toparlanacak, vücut yeni düzene ayak uyduracak 40 gün lohusalık boşuna mı?
Yani bunu herkes biliyo ama yinede konuşuyorlar iste doktorum bile sende göbek falan kalmaz dedi ama o sisi gören aa göbeğini sarmadın mi muhabbetine giriyo kaynanam bile göbek kötü sar sar diyo sanki önünde sarkan göbek degil:)

Kızlar şu mama meselesini bu kadar takmayın derim.tabiki her anne ister bebeğini sütüyle beslemek.ama bazen inat etmemek lazım diye düşünüyorum.oglumda inat etmiştim vermedim.cocuk sarılık oldu 3 ay çektik.daha sonra kilo alamadığı için dr mama başlattı.2 yaşına kadar ne memeyi bıraktık ne mamayı.bosuna inat ettiğimi anladım.kizda dedimki hiç inatlasmicam dayicam mamayı süt gelene kadar.2500 doğdu ilk 3 gün sütüm gelmedi.mama verdim.ama sarılık olmadık çok şükür.simdi gece veriyorum sadece.cunku bütün gün koynunda.aksama süt kalmıyor.biraz dinlenmek ve sütümün dolması için gece bir yada iki kez mama veriyorum.ihtiyac hâlinde de verilmesi taraftariyim.hic kendinizi suçlu hissetmeyin.tabi bu benim fikrim.ben böyle düşünüyorum.

Canım bence alakası yok ben 4 günden sonra mama hiç vermedim ve yüzü sivilce dolu oğluşumun. Dün doktorum çok normal dünyaya adaptasyon sürecinde kısa sürede geçecektir dedi. Mamadan olduğunu sanmıyorum yani sıkma canını

Kizlar benim bebisde bazen memeyi cekip sunduruyor emerken aceba sutum mu yetmiyor dicem ama var cok sukur bazen akiyor bile. arada mamada veriyorum aceba biberon gibi mi gelsin istiyor ki alismasin dedim mamaya ama sarilikti mecbur verdim ins gogsumu reddetmez vermek istemiyorum artik

Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin.? Sabah 10.30 da doguma giriyorum heyecan yaptim bakalim kizimdan nasil ayrilicam
Sağol canim Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar inşallah. Inan çok zor oluyo ben uyurken çıktım evden birakmiyo arkamdan çok ağlıyor diye bi saat erken çıkmıştık evden. Şimdi ikisine bir yetişmeye çalışıyorum bi saat bile uyuyamadım bi hafta oldu dün doğum yapalı ama uyuduklarinda birşeyler yapıorum kaynana var ama eve kaciyo hemen anlamadım birşey yaptığı yok annem geliyo hergun bi saat falan birşeyler yapio bi o aciyo bana valla uzuluyo farkındayım bende oğluma çok üzülüyorum kıskançlık var iyice huysuz hırçın birşey oldu inşallah alışma evresi geçince düzene girer çok ağlıyorum korkuyorum hasta olacak diye

sofiarya canım nasılsın güzel kızın nasil ?sut işini duzene koydun sanırım sen.Ben hala çözemedim bana tavsiye edecegin bişey varmı? Birkaç gunn öncesinde tisortlerim islaniyodu ama üç gundur tık yok resmen.mama veriyorum mecburen ama mamadan öncemuhakkak emzirmeyede çalışıyorum.senin bahsettigin solgar lesitin benim durumumada uyarmi?sut yağlı olunca falan kullanılıyor demiştin galiba ama bende suan sut gelmiyor.sut gelmedikçe ve stres oluyorum stres oldukça sut gelmiyor.öyle bir kısır döngüye girdimki.mutsuzluktan olu cem.dr da emzir emzir deyip duruyor kafayı yemek üzereyim.

Bencede canim çünkü oglumdan sonra çok zayıflamıştım göbek falanda kalmamıştı yine olur bence. Bugün doktora gittim ikinci kez sezeryan ve arası az ya benim doğumların dikişler sanki üst üste gibi dışardan belli olacak derecede aynı yerden olduğundan dedi incelir zamanla dedi ama korkunç duruyo yani bana doktor 3 den sonra 3 kat dikiş oluyo orda falan dedi hep aynı yeri kesiyolarmis 3 zaten yapamam da ne kadar zor bu sefer ki dikiş mahvetti iğne gibi batıyor dedim ben oraya neler yaptım dedi kanama olmasin diye çok şey yerleştirmiş alt tarafaonlar batıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…