- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.921
Aciline gaz şurubu ama mecbur kalmadıkça vermeyin alışmasın dedi doktor bi kaç kez kullandım benAdi ne surubun
Hangi d vitamini yazdi acaba?Bizede söyledi canım bizde başlayacağız sağlık ocağı veriyormuş ama bizim dr onda paraben var dedi kendisi bir damla yazdı onu aldık
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. Bol su iciyorsan vardır bebişe yetecek kadar cnm. O kahverengi kısmı da emiyo oralardan da süt geliyor. bende evicap kapsül sürüp streç film ile kapiyorum daha etkili oluyor hatta bir gün dinlendirdim bir tarafı sadece Sağdım iyi oldu ama yine eminceHerkese merhaba arkadaşlar,bende dogum yapali 10 gün oldu.kızım iyi çok şükür ama süt sorunum var.aktif şekilde gelmedi hala.ayrıca göğüs ucu catlagida var.çocuk doktorumuz evicap ampul ve arkasindan belirten sur dedi.ise yaradı gibi.acisada vermeye çalışıyorum ama akan bir süt görmedim.aslında birkaç gün önce tisortlerime akıyordu ama ben çok süt süt yok diye. O gelen de kesildi iki gündür.bildiğiniz bişey varsa olur yazın.sagma makinside aldım ama dediğim gibi iki gündür fos yani.geçmişi ok uyamadim.herkes iyidir inşallah.valla ozlemisim burayı.
Gündüzleri benimkide öyle cnm bugün 3 den-6.5a yanima alip emzirerek uyuttum. Sonra aranarak uyandı ama dinlendik Şükür yoksa uyanıkken hep emiyo başka bildiği yok kuzularinKızlar benim oğlan çok değişik yani ben hep emzireceğim altını değiştirip gazını alıp uyutacagim sanırdım
Bizimki ağlıyor sürekli kucak istiyor uykuları az yarım saat bir saat bu böyle nasıl olacak bilmiyorum
Misal eylül de ise başlayacağım çocukla 8 de evden nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum bugün 6 buçukta kalktı mesela 11 buçuğa kadar hiç uyumadı bu normal mi valla artık kendimi sorgular oldum sonra yarim saat uyudu uyandı tekrar yarim saat uyudu uyandı
Böyle işte e iş güç de yapamıyorum valla banyo wc bile lux bana
Deneyimliler bu böyle nasıl olacak bilmiyorum var mı oneriniz
çok bilgilisiniz bence, tesekkürler.bugün hemsire hanımla bebegimin kilosu, doğru emzirip emzirmedigim ve mama hakkında görüşmeye gittim ve sizin anlattıklarinizin aynisıni söyledi.Sürekli emzirin ne kadar mama veriyorsunuz?
Mama istediğini nasıl anladınız?
Sürekli emmesi çok normal daha yenidoğan.
Ağzından ne verirseniz içer bu arada mamayı lıkır lıkır içmesi şaşırtmasın
Ayrıca mama içince uyuyabilir çünkü anne sütünden zordur hazmı
ben 40 haftaya girdim ama hala bi şey yok
Canım bence acille yetinme mutlaka uzmana görünBenimde 7 gun az geldi dun birden siddetlendi aynen ped yetismiyo acile gittim normal icerde kalan pihtilar dediler. Bilemiyorum
Biz de bugün aldık cnm bundan. Eczacı gaz yapmıyor diye bunu tavsiye etmiş eşime.Kızlar mama kullananlara hipp combiotik ı tavsiye ediyorum siddetle. Dün akşamdan beri kullanıyoruz 3.gundur kaka yapmıyordu ve gazdan uyumuyordu. Dün akşamdan bu yana 4 defa kaka yaptı, hiç gazı olmadı maşallah maşallah. Aptamil çok gaz yapıyormuş meğer ya
Cnm baba bunu tavsiye ettiler. Sofiaryaya sordum faydalı olacağı söyledi . Ben daha alamadım eczacimda yokmuş getirecek@sofiarya canım nasılsın güzel kızın nasil ?sut işini duzene koydun sanırım sen.Ben hala çözemedim bana tavsiye edecegin bişey varmı? Birkaç gunn öncesinde tisortlerim islaniyodu ama üç gundur tık yok resmen.mama veriyorum mecburen ama mamadan öncemuhakkak emzirmeyede çalışıyorum.senin bahsettigin solgar lesitin benim durumumada uyarmi?sut yağlı olunca falan kullanılıyor demiştin galiba ama bende suan sut gelmiyor.sut gelmedikçe ve stres oluyorum stres oldukça sut gelmiyor.öyle bir kısır döngüye girdimki.mutsuzluktan olu cem.dr da emzir emzir deyip duruyor kafayı yemek üzereyim.
Çok teşekkürler canım benim.evicap bende sürüyorum.aslında ciddî anlamda iyi geldi uçlarına .strec yapmadım gerçi.ıst benim derdim sut yani akıyordu dışarıya iki gündür akmıyor.bebeğin agzindada görmüyorum.kesildi mi acaba kafayı yi cem.Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. Bol su iciyorsan vardır bebişe yetecek kadar cnm. O kahverengi kısmı da emiyo oralardan da süt geliyor. bende evicap kapsül sürüp streç film ile kapiyorum daha etkili oluyor hatta bir gün dinlendirdim bir tarafı sadece Sağdım iyi oldu ama yine emincegöğüs ucu kremi de kullanıyorum inş gecer
Eşime söyledim arkasında hamilelik ve emzirme doneminde doktorumuz danisin yazıyor diye fotoğraf atmış bana.bişey olur diye almıyor.off bu erkekler ya.laf anlatamiyorsun.Cnm baba bunu tavsiye ettiler. Sofiaryaya sordum faydalı olacağı söyledi . Ben daha alamadım eczacimda yokmuş getirecek
Canım bi çay kaşığı bira mayasi+bi tatlı kaşığı pekmez karıştır ye. Süt kesilmesi icinmis@sofiarya canım nasılsın güzel kızın nasil ?sut işini duzene koydun sanırım sen.Ben hala çözemedim bana tavsiye edecegin bişey varmı? Birkaç gunn öncesinde tisortlerim islaniyodu ama üç gundur tık yok resmen.mama veriyorum mecburen ama mamadan öncemuhakkak emzirmeyede çalışıyorum.senin bahsettigin solgar lesitin benim durumumada uyarmi?sut yağlı olunca falan kullanılıyor demiştin galiba ama bende suan sut gelmiyor.sut gelmedikçe ve stres oluyorum stres oldukça sut gelmiyor.öyle bir kısır döngüye girdimki.mutsuzluktan olu cem.dr da emzir emzir deyip duruyor kafayı yemek üzereyim.
Ne cektik bu memelerden. Bana garmastan iyi geldi. Yani denedigim onlarca yöntem arasindan kötünün iyisi deyim. 18 gun oldu dogum yapali hala gecmedi. Sadece biraz hafifledi. Sut benimse oyle bazen dolup taşıyor gogus oedini bile doldurup disari tasiyor. Bazende pompala pompala iki damla anca geliyor. Galiba yeyip ictiklerimizi takip etmemiz lazim.Çok teşekkürler canım benim.evicap bende sürüyorum.aslında ciddî anlamda iyi geldi uçlarına .strec yapmadım gerçi.ıst benim derdim sut yani akıyordu dışarıya iki gündür akmıyor.bebeğin agzindada görmüyorum.kesildi mi acaba kafayı yi cem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?