- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.941
Ayy yapmasınlar ya formül mamalar zaten çabuk.hazmedilmiyo napardim o.cocuk saat başı ağzına.bisey tikilirsa gazdan kıvranır sonra yazık yavruma ya şu çocukları bı biraksalarda anneler istediği gibi büyütseKizlar mamayı konusmussunuz. Benim de basim dertte mama ile. Gerci mama ile degil kocam ve gorumcem ile dertte. taktilar sütüm yetmiyormuş çocuğa. Tamam gogus agrisi yuzunden dogru duzgun emziremedim. Ama yavas yavas duzeliyor ve benim meme vermem lazım. Ama yok saat basi cocuga en az 60 ml mama veriyorlar. Cocuk vık der demez aç bu aç aç bu aç. Delirtiyorlar beni.
canım bir damla bir ayağına bir damla bir ayağına günde 2_3 kez kullanılabilirmis. Ben simdilik günde 2 yapıyorum baya rahatlıyor..ayaklarına masaj yaparken kendinden gećiyorBzde de işe yarıyor galiba çok ıkınmıyor artık bna da tazarmısın kaç kere sürüldüğünü
canım sadece ayağına yapıyorum..Herkes ne yapacağını şaşırdı bu konuda herkes kendi kararını verecektir..şimdilik olumsuz bir tepki vermedi vücudu ben devam edeceğim şimdilik..kuzum çok kıvranıyor du çünkü..baya ise yaradi çünküUykucuSirine ve D Deli mavi prenses acı elma yağıyla ilgili şunu buldum. Yanlış bir şey yapmayasınız. Sayfa adresi http://www.onikibilgi.com/aci-elma-yaginin-faydalari/
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun :))Kızlar 2 gün önce spinal sezeryanla çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Spinal sezeryan beni mahfetti.. Ameliyathane de aşırı üşüme titreme sonucu omuz boyun tutulması ve şiddetli baş ağrısı çekiyorumsezeryan sonrası gaz çıkmadı ve Dr 2. Gün Lavman yapmak zorunda kaldı. Hala gaz sıkıntım devam ediyor gaz sancısı berbat bişey ..
Sizler nasılsınız takip edemedim bayadır
Yuh ne bekliyorlarmış bir hafta oldu diyorsunBende 60 kiloyla doğuma girdim şimdi 53 kıloyum kilom yok sadece küçük bi top gibi göbek önümde doktor rahim o inince birşey kalmaz diyo ama sikilassin istiyorum birazda millet göbeğin kalmış diyip duruyo daha bi haftalığiz yani
Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Küçücük bebeğe 60 cc mama verirse emmez. Hem de biberona alışır.Kizlar mamayı konusmussunuz. Benim de basim dertte mama ile. Gerci mama ile degil kocam ve gorumcem ile dertte. taktilar sütüm yetmiyormuş çocuğa. Tamam gogus agrisi yuzunden dogru duzgun emziremedim. Ama yavas yavas duzeliyor ve benim meme vermem lazım. Ama yok saat basi cocuga en az 60 ml mama veriyorlar. Cocuk vık der demez aç bu aç aç bu aç. Delirtiyorlar beni.
İhtiyaç dahilinde alınabilir enazından malt’ın ya da işte bundaki gibi bira mayasının kanıtlanmış artırıcılığı. Bitkiler sıkıntı bitkiler ben bitki olayına çok karşıyım mesela bu çaylar falan hep hipofizi fena uyarıyor çalışmalar var bir sürü ya da bu doktorların verdiği ilaçlar aynı şekilde. Ama mayanın üzerine yazılmış böyle bir açıklama yok hormonal uyarım yapmıyor enazından maya yutan arkadaşlar falan vardı hatta ama burda önemli olan bira mayası olması bira çünkü işlevsel olan malt yaniCanım sen takviyelere cok sıcak bakmıyodun ama bunu öneriyomusun
Canım ben atletimin üstüne takıyorum camasırıda altta bırakıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki cırt cırtlı yapıstırıp kafadan geciriyorum ben
Yok lesitin alma o senin işine yaramazsofiarya canım nasılsın güzel kızın nasil ?sut işini duzene koydun sanırım sen.Ben hala çözemedim bana tavsiye edecegin bişey varmı? Birkaç gunn öncesinde tisortlerim islaniyodu ama üç gundur tık yok resmen.mama veriyorum mecburen ama mamadan öncemuhakkak emzirmeyede çalışıyorum.senin bahsettigin solgar lesitin benim durumumada uyarmi?sut yağlı olunca falan kullanılıyor demiştin galiba ama bende suan sut gelmiyor.sut gelmedikçe ve stres oluyorum stres oldukça sut gelmiyor.öyle bir kısır döngüye girdimki.mutsuzluktan olu cem.dr da emzir emzir deyip duruyor kafayı yemek üzereyim.
Kesilmez cnm merak etme hem sadece stres üzüntü etkiler sütünü o yüzden stres yapma. Bebiş emiyorsa kalmıyordu benimde hep akıyordu ama artık akmiyor çünkü emiyor.Çok teşekkürler canım benim.evicap bende sürüyorum.aslında ciddî anlamda iyi geldi uçlarına .strec yapmadım gerçi.ıst benim derdim sut yani akıyordu dışarıya iki gündür akmıyor.bebeğin agzindada görmüyorum.kesildi mi acaba kafayı yi cem.
Kızlar valla şu kv batıl inanışları beni benden aldı artık. Yok bebeğin ilk bezi eşiğe konurmuş, yok bebeğin odasında kırmızı olacakmış albasması olurmuş, yok kıyafeti dışarı asılmazmış ikindiden sonra, akşam bezi atılmazmışş, yatağa bıçak yada makas koymak lazımmış, yıkama suyuna yüzüğümü kırk kere batırıp çıkarmalıymışım yoksa kırklanmazmışş, eline para koycakmışım parayı tutarsa tırnak kescekmişim tutmazsa kesilmezmiş ve daha niceleri hayatta inanmam böyle şeylere kaç kerede söyledim inanmıyorum bana söyleme diye halen devam hayatı batıl resmen yaa alt katımda oturuyo alttan mesaj atıyo çamaşırlaru içeri al diye sinir oluyorum ya.
Acaba günde kaç kere verilir
İse yarar bı bilgi
çığlık çığlığa bağırıyorum ben böyle deyince ama seninki de amma atmış hee batıla batıl katmış listeye bak. Benimki de alt katımda oturuyir ilk günler başımda bekliyordur git diye diye günde bir ikiye düşürdüm. Oğlu gelince geliyor valla Allah biliyor ben fazla tepkiyi veriyorum ama elimde değil nedense tahammül edemez hale geldim. Görümcem kıyafetlerini.balkondan aldı geldi ona da kızdım saçmalıklar. Benim evladım Allah'a emanet öyle her şeyde başına birşey gelecek olsa oooo işimiz var.
Tabi canım ya şu mübarek günlerde millet kafadan uydurup bişeyler yapıyor.Ne kadar güzel dualarımız var ama işte millet dua dışında ne varsa yapıyor.Hiç tahammül edemem izin de vermemYa benim kendi ailemde öyle inanışlar yok hiç şimdiye kadar hiçbir çocuğa birşey olmadı Allaha şükür. Annem geldi yanıma ona bile sürekli ay bu böyle olursa olmaz ay şu şöyle olmalı kadın ne yapacağını şaşırdı artık en sonunda dedi biz inanmayız böyle şeylere diye. Ben kaç kere söyledim evlendiğimden beri hep bi batıl inanış silsilesi bana deme diye azarladığım çok oldu ama doğumdan beri resmen abarttı yani. En sonunda baya bir terslicem o olacak. Allaha emanet çocuklarımız inanmayanlar yada daha önce böyle şeyleri hiç duymamış insanların çocuklarına birşeymi olmuş şimdiye kadar. Saçmalık işte en güzel koruyucu şey duadır bence
Ayyy maşallaah doğurmuşsun işte .. senin odaklanmaya ihtiyacın varmış demek kiKızım 2950 gr 48 cm olarak doğdu. Sadece üşüyor emdi emzirme hemşiresi gelip nasıl emzirdigime bakti doğru duzgun emzirdigim halde göğüs ucu etrafı kızardı.
Teşekkürler canım. Doğum.sonrasi hemen bende sordum iç yirtik varmı unutmayalım diye :) sutyen ağzı yanan misali.
Teşekkürler canım benim
Evet canım şimdi başka korkular başladı gaz süt
Atlattım canım saol amin inşallah.
Ahh canım benim uzaktan kolay gibi ama yakından bakma. Hala ayağa kalkmaya rahmin cikicakmis gibi geliyor.
Teşekkürler canım benim saolasin hepimizinkini bagislasin.
Onu bilemiyorum canım yaAcaba günde kaç kere verilir
Tabi canım ya şu mübarek günlerde millet kafadan uydurup bişeyler yapıyor.Ne kadar güzel dualarımız var ama işte millet dua dışında ne varsa yapıyor.Hiç tahammül edemem izin de vermem
canım bir damla bir ayağına bir damla bir ayağına günde 2_3 kez kullanılabilirmis. Ben simdilik günde 2 yapıyorum baya rahatlıyor..ayaklarına masaj yaparken kendinden gećiyor
canım sadece ayağına yapıyorum..Herkes ne yapacağını şaşırdı bu konuda herkes kendi kararını verecektir..şimdilik olumsuz bir tepki vermedi vücudu ben devam edeceğim şimdilik..kuzum çok kıvranıyor du çünkü..baya ise yaradi çünkü
Ben dogar dogmaz direk pipisine bakmıştım
canım gözün aydın..sağlıkla büyüt kuzunun inşallahTeşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Canım dut kaynatıp içebilirsin..veya hoşafı katip çok rahat yapıyorlar o zamamSabahin 6 sinda uyanan oglum daha yeni uyudu ya. Hani bu yenidoganlar gunlerinin 18-20 saatini uykuda geciriyordu. Yeni uyudu max 1 saat sonra geri uyanir. Cocuk aglaya aglaya ciğer gelistirdi heralde bugun. Kakasini yapamadi sabahtan beri onun sancisi vardi. İkinmaktan kipkirmizi oldu. Siz ne yapiyorsunuz boyle durumlarda? Kakasini daha kolay yapabilmesi icin ne gerekiyor. Bu arada yorgunluktan uyudu kakasini hala yapmadi
inşallah çabuk atlatırlar canım..insan kıyamıyor el kadar kuzucuklarAhh canım bilmez miyim. Hepimiz anaç tavuk kıvamında derman arıyoruz agrılarına sancılarına. Ben de bugün rezene+anason verdim 1 çay kaşığı. Gazdan çatlayacaktı yavrum. İyi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?