2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy yapmasınlar ya formül mamalar zaten çabuk.hazmedilmiyo napardim o.cocuk saat başı ağzına.bisey tikilirsa gazdan kıvranır sonra yazık yavruma ya şu çocukları bı biraksalarda anneler istediği gibi büyütse

Bzde de işe yarıyor galiba çok ıkınmıyor artık bna da tazarmısın kaç kere sürüldüğünü
canım bir damla bir ayağına bir damla bir ayağına günde 2_3 kez kullanılabilirmis. Ben simdilik günde 2 yapıyorum baya rahatlıyor..ayaklarına masaj yaparken kendinden gećiyor
UykucuSirine ve D Deli mavi prenses acı elma yağıyla ilgili şunu buldum. Yanlış bir şey yapmayasınız. Sayfa adresi http://www.onikibilgi.com/aci-elma-yaginin-faydalari/
canım sadece ayağına yapıyorum..Herkes ne yapacağını şaşırdı bu konuda herkes kendi kararını verecektir..şimdilik olumsuz bir tepki vermedi vücudu ben devam edeceğim şimdilik..kuzum çok kıvranıyor du çünkü..baya ise yaradi çünkü

Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun :))

Yuh ne bekliyorlarmış bir hafta oldu diyorsun

Maşallah ne kadar hızlı bir Doğum olmuş hayırlı uğurlu olsun

Küçücük bebeğe 60 cc mama verirse emmez. Hem de biberona alışır.
Gereksiz yere lohusa kadının beynini yemesinler.
İlk ay yetme kriteri 24 saat toplamında en az 3 kez 1 bozuk lira büyüklüğünde kaka yapması
1. Aydan ek gıdaya kadar da 24 saat toplamında 1 paket margarin ağırlığında çişli bezleri

Kızlar valla şu kv batıl inanışları beni benden aldı artık. Yok bebeğin ilk bezi eşiğe konurmuş, yok bebeğin odasında kırmızı olacakmış albasması olurmuş, yok kıyafeti dışarı asılmazmış ikindiden sonra, akşam bezi atılmazmışş, yatağa bıçak yada makas koymak lazımmış, yıkama suyuna yüzüğümü kırk kere batırıp çıkarmalıymışım yoksa kırklanmazmışş, eline para koycakmışım parayı tutarsa tırnak kescekmişim tutmazsa kesilmezmiş ve daha niceleri hayatta inanmam böyle şeylere kaç kerede söyledim inanmıyorum bana söyleme diye halen devam hayatı batıl resmen yaa alt katımda oturuyo alttan mesaj atıyo çamaşırlaru içeri al diye sinir oluyorum ya.

İhtiyaç dahilinde alınabilir enazından malt’ın ya da işte bundaki gibi bira mayasının kanıtlanmış artırıcılığı. Bitkiler sıkıntı bitkiler ben bitki olayına çok karşıyım mesela bu çaylar falan hep hipofizi fena uyarıyor çalışmalar var bir sürü ya da bu doktorların verdiği ilaçlar aynı şekilde. Ama mayanın üzerine yazılmış böyle bir açıklama yok hormonal uyarım yapmıyor enazından maya yutan arkadaşlar falan vardı hatta ama burda önemli olan bira mayası olması bira çünkü işlevsel olan malt yani ben yine diyorum ama her annenin sütü bebeğine yeteeeeeeerr üzmeyin tatlı canınızı

Yok lesitin alma o senin işine yaramaz sütüm gelmiyor derken tişörtlerin ıslanmıyor diye mi öyle düşünüyorsun bebek emiyorken yutkunma sesi duymuyor Musun bi de hele?

Kesilmez cnm merak etme hem sadece stres üzüntü etkiler sütünü o yüzden stres yapma. Bebiş emiyorsa kalmıyordu benimde hep akıyordu ama artık akmiyor çünkü emiyor.

çığlık çığlığa bağırıyorum ben böyle deyince ama seninki de amma atmış hee batıla batıl katmış listeye bak. Benimki de alt katımda oturuyir ilk günler başımda bekliyordur git diye diye günde bir ikiye düşürdüm. Oğlu gelince geliyor valla Allah biliyor ben fazla tepkiyi veriyorum ama elimde değil nedense tahammül edemez hale geldim. Görümcem kıyafetlerini.balkondan aldı geldi ona da kızdım saçmalıklar. Benim evladım Allah'a emanet öyle her şeyde başına birşey gelecek olsa oooo işimiz var.

Ya benim kendi ailemde öyle inanışlar yok hiç şimdiye kadar hiçbir çocuğa birşey olmadı Allaha şükür. Annem geldi yanıma ona bile sürekli ay bu böyle olursa olmaz ay şu şöyle olmalı kadın ne yapacağını şaşırdı artık en sonunda dedi biz inanmayız böyle şeylere diye. Ben kaç kere söyledim evlendiğimden beri hep bi batıl inanış silsilesi bana deme diye azarladığım çok oldu ama doğumdan beri resmen abarttı yani. En sonunda baya bir terslicem o olacak. Allaha emanet çocuklarımız inanmayanlar yada daha önce böyle şeyleri hiç duymamış insanların çocuklarına birşeymi olmuş şimdiye kadar. Saçmalık işte en güzel koruyucu şey duadır bence

Tabi canım ya şu mübarek günlerde millet kafadan uydurup bişeyler yapıyor.Ne kadar güzel dualarımız var ama işte millet dua dışında ne varsa yapıyor.Hiç tahammül edemem izin de vermem

Ayyy maşallaah doğurmuşsun işte .. senin odaklanmaya ihtiyacın varmış demek ki hadi gözün aydın olsun

Tabi canım ya şu mübarek günlerde millet kafadan uydurup bişeyler yapıyor.Ne kadar güzel dualarımız var ama işte millet dua dışında ne varsa yapıyor.Hiç tahammül edemem izin de vermem

Bu boş şeylere inanmak yerine duamızı etsek inan hiçbir şey olmaz. Bu inanışlara bende tahammül edemiyorum ya böyle kafama ağrı giriyor resmen duyar duymaz. Ben duamı ediyorum Allaha emanet yavrularımız.

Ahh canım bilmez miyim. Hepimiz anaç tavuk kıvamında derman arıyoruz agrılarına sancılarına. Ben de bugün rezene+anason verdim 1 çay kaşığı. Gazdan çatlayacaktı yavrum. İyi geldi..

Ben dogar dogmaz direk pipisine bakmıştım
Ay hamileyken göbeğime bakan banada hep erkek diyordu..kesin erkek diyenler bile oldu..psikojim bozulmuş olcak ki defalarca rüyamda erkek bebek doğurdum..doğar doğmaz önce yüzüne baktım..sonrada aklıma geldi tam giydiriyorlardi..pıtışına baktim..oh pıtışı varmış dedim içimden
.

canım gözün aydın..sağlıkla büyüt kuzunun inşallah

Canım dut kaynatıp içebilirsin..veya hoşafı katip çok rahat yapıyorlar o zamam
Ahh canım bilmez miyim. Hepimiz anaç tavuk kıvamında derman arıyoruz agrılarına sancılarına. Ben de bugün rezene+anason verdim 1 çay kaşığı. Gazdan çatlayacaktı yavrum. İyi geldi..
inşallah çabuk atlatırlar canım..insan kıyamıyor el kadar kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…