2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@sofiarya canım kusura bakma seni rahatsız ediyorum ya bizim göbek düştükten sonra kan gelmiş aktif bişey değil ama gelmiş kurumus sıkıntı olur mu bide d vitamini carslon alıyom diyorum ne dersin

Canım benimde öyleydi doktor k vitamini iğnesi yaptı ve gümüş nitrat sürdü göbeğine kanamaması gerekiyormuş bence bir doktora götür sende. Yine tekrar ederse mutlaka gel dedi doktorumuz

Herkes bebeğini büyüttü biz daha dogurcazama yorumlara bakınca zorlu günler bizi bekliyor
Ama bir o kadAr güzel

Can'ım benim oğlumun da ilk günler kan geliyordu idrarıyla. Hastanede normal dediler. Ama bazı arkadaşlara da yetersiz beslenme demişler. Birkaç güne geçti kan.

kızlar bizim çamaşır makinesi bozuldu acilen yenisini almam lazım. siemens hoşuma gitti ama hangi model alayım bilmiyorum. yeni modellerle ilgili hiçbir fikrim yok, dışarı çıkıp bakmaya zamanım yok. internetten alacam. bi de makinelerdeki baby alergy plus hakkında fikriniz var mı almaya değer mi acaba

Canım sadece gözlerinde varsa yükselmemiştir.emiyormuş da zaten.bana çocuk doktoru söylemişti sarılık yukarıdan başlar aşağıya doğru iner demişti.yani önce gözlerde yüzde gövdede en son bacaklara kadar gelir demişti.yüzdekini falan çok önemsemeyiz ama bacaklara kadar gelirse artmıştır demişti.endişelenme emzirmeye devam et

İnşallah canım inşallah çok huzursuz oldum walla

Canım bizim de öyleydi. Burnu tıkalıymış eşim çekti sabah. Bir de yıkadık kendine geldi çocuk. Gece resmen aç yattı çocuk
Olmadi marka degistiricem.
Ortadan cikiyor iki keredir ortaya bi cozum yokki
Aynen ya ilk kuzumda çok iyiydi bu prima. Şimdi çiş sızmış yanlardan daha bez boşken. Poposu da pişikli. Sleepy ya da prima aktif deneyeceğim

Darısı başıma canım benim ama çok yorma kendini. Ben gunduz hastaneye gitmistim 8.30 eve geldim sonra akşam sahile gittim gece 1 de eve geldim 2 yattim 4 de kalktım sancıyla kendime nasıl söylemiyorum bi bilsen o sanci aralarında ne isim var benim sahilde kırıp kıçımı evimde niye oturmuyorum diye. Doğum zaten yorucu bende yorgunum doğumdan çıktığımda sürünüyordum.

Allah bağışlasın yavrunu canım

Amin canım hepimizinkini

MasAllah size canim Allah'im saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin

Teşekkürker canım benim amin inşallah

Ay hadi gözünaydın canım saglıkla büyüt nasıl olcak derken mis gibi bi doğum olmus

Saol canım. Valla nasıl olur ne diyene kadar oldu

Ay maşallah canım nazar değmesin ya. Ne güzel olmuş. Öp güzel bebeğini bzim için :)

Amin canım benim

Oo ne kadar hızlı bi doğum olmuş ilk çocuk değil di mi canım senin.Gözünüz aydinn baldır annesi o bal:)

Çok hızlı oldu canım bu ikinci ilkinde 11 gibi suyum patlamış 2 de doğurmuştum bu sefer 5 de suyum patladı 7 de doğurdum. Dedikleri gibi ikincisi daha hızlı oldu.

Ah canım benim kimmkesilmek ister ki. Yanı ben ilkin korkusuyla kalkmadım ayağa birden ama sonra bi kalktım yardımsız yürüdüm gerek yok tutmayın beni :) dedim. Dikisim var ama dikiş acım yok şükür sonda takıldı doğum öncesi. Doktor su içtiğini görmüştü mesanemi boşaltmak istedi. Doğum yakın olduğu icin de çok hızlı hereket etti. Sadece şu anda çiş yaparken sonda acısı oluyor. Birde emzirirken karnıma doğum sancıları giriyor. Emzirmek rahmin toparlanmasına yardımcı olurmuş çok güzel o ağrı olması herşeyin yolunda olduğunu gösterisi dedi.

Hadi gözün aydın sende doğum yapanlar gurubuna katıldın darısı başımıza

Teşekkürler canım katılmaz olurmuyum dün gece hastaneyi ayağa kaldırdık.

semabsrn güzel arkadaşım gozunaydin.Allah an ali babalı büyütsün.nasıl tatlilar di mi ya.brnimkide bugün 10 günlü k oldu.şimdi anakucaginda uyyo.

Maşallah canım benim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin sanada. Tatlı olmaz mı yeme de yanında yat

Hayırlısı olsun sağlıkla büyütün inşallah:)

Teşekkürler amin canim

Ay canim gozun aydin daha dun konusmustuk kimler kaldi dogum yapmayan diye ..

Teşekkürler canım ben yolu açtım hadi sıra sizde

Masallah canim size... benimde 12.14 de viyaklayan bi kuzum vardi spinal dogul oldu ilk ben gordum oglumu kizimda gorememistim :))

Ay kıyamam ona sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin canım.

semabsrn
@loveren
Kızlar gözünüz aydın geçmiş olsun. Çok şükür siz de kavuştunuz kuzularınıza. Yerimize öpün

Teşekkürler canım benim.

Maşallah ne kadar hızlı bir Doğum olmuş hayırlı uğurlu olsun

Darısı başımıza teşekkürler canim

Ayyy maşallaah doğurmuşsun işte .. senin odaklanmaya ihtiyacın varmış demek ki hadi gözün aydın olsun

Doğurdum canım saol. Ama çatala çıkınca sancilarim kaçtı doktor şaşkın karşımda bakıyor yokmu sancin diyor yok diyorum 10 dk sanci bekledik neredeyse. Sonra sen ikin sancin gelir dedi gerçekten öyle oldu.

canım gözün aydın..sağlıkla büyüt kuzunun inşallah

Teşekkürler canım amin insallah

Bencede bana biraz abartı geldi sonuçta arada 3 4 haftalık fark yok geçen bi arkadaşla konuştuk o da bacak 1 hafta geri karin haftası ile uyumlu baş 1 hafta önde benimgibi bence bunlar çok önemli şeyler değil sağlıklı olsunlar dahttp

Mama vermiyorum canım sadece beni emiyor. Kendimde içiyorum rezene halbuki emde 3 4 bardak kimyonda içiyorum ama sanırım oğlum biraz gaZlı olacak yada benim sütümmü gazlı anlamadım
Belirtisiznesne benimki de sadece meme emiyor . Kimyonu kesince gazı durdu benimkinin.her bebekte aynı etki yapmıyor olabilir . Bir de yel cevizi denilen muskat var onu alıp az rendeleyip kaynatıp içersen de bebeğin gazını kesiyor . Dene istersen .

Yok lesitin alma o senin işine yaramaz sütüm gelmiyor derken tişörtlerin ıslanmıyor diye mi öyle düşünüyorsun bebek emiyorken yutkunma sesi duymuyor Musun bi de hele?
Evet canım dışarıya akmıyor.zaten bebekte doymuyor belli herhalinden.mecbur mama veriyorum.napicami şaşırdım.stres yaptım biselere sonra böyle oldu.simdide toparlamaya calisiyorum.bira mayası ve pekmez demiş LastMadOnEarth o sut kesilmsi icnmis.sende onumu kastediyosun acaba?

Cnm benim kıZımda 10 gün kadar geriden gidiyodu ama 50 cm doğdu o ölçümler çok.dogru çıkmıyor

Göbek bagimiz 4.gunde düştü canım.emzik de avent in anne memesi uyumlu emzigini kullanıyoruz. Açken emiyor sadece, tok olduğu zaman almıyor

Doktor bana hametan krem vermişti . Dikişlerim için. İlk 5 gün beni de zorladı . Ama geçti 12. Gün Bugun 2 tane dikişin ipi düştü kaynayıp . Biraz sabır geçecek inşallah .

Benim dr ilk bir ay vermeyin diyor.

Canım bizim de öyleydi. Burnu tıkalıymış eşim çekti sabah. Bir de yıkadık kendine geldi çocuk. Gece resmen aç yattı çocuk

Şu günler bir geçseydi hayırlısıyla çok içim gidiyor böyle olunca panik yapıyorum hemen. Birşey olacak diye aklım çıkıyor bir gaz sancısında bile kafamda deli gibi kuruyorum. Ayrıca ben sleepy kullanıyorum canım çok memnunum ne taşma yaptı nede pişik. Denemelik almıştım iyiki de almışım memnunum çok hem fiyatıda uygun

Denerim canımmn ya onu daha öncelerden de duymuştum birde onu deneyim bakalım. Aslında gaz çıkarıyoruz ama karnında nasıl bir gaz varsa sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ve gaz çıkarıyor yine. Gece desen ıkınmaktan hep uykuları bölünüyor. Eşime söylim alsın birde onu deneyim

_meLinDa_ canım bende 5 günlükken verdim çok emmek istiyordu sürekli memede durayım istiyordu verdim artık mecbur doktorum çok zorda kalmadıkça tavsiye etmiyorum dedi bana ama ben kullandım valla. Burda ilk gün veren arkadaşlarda var bence vermemeye diretme kendini. Seninde rahatlaman için dene istersen

Kizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.

Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.

Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…