- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.081
Buradaki doktor 6 hafta kalicak dedi
Birde Baltalimanı hastanesin2 gidin dedi
orayada randevu bulamadım. Ne yapicam bilmiyorum
Canım ya çok üzüldüm Allah şifa versin 2 yaşını bulmadan iyileşir inşallah Allah yardımcınız olsunKizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Kızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst
Benimkinde aynı durum var . Muskatı bıçak ucuyla yada rendeyle kazı biraz 1 su bardağı suyla kaynatıp kendin iç bebeğe de geçer . Kimyon içme Bugun bakalımDenerim canımmn ya onu daha öncelerden de duymuştum birde onu deneyim bakalım. Aslında gaz çıkarıyoruz ama karnında nasıl bir gaz varsa sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ve gaz çıkarıyor yine. Gece desen ıkınmaktan hep uykuları bölünüyor. Eşime söylim alsın birde onu deneyim
Cnm benim kıZımda 10 gün kadar geriden gidiyodu ama 50 cm doğdu o ölçümler çok.dogru çıkmıyor
canim bende cok ugrastim sonunda tuttu bir gun surekli recele batirip verdim tuttu tabi agliyordu receli bitince ..pes etmedim cok sukur alisti .. ama cok gazimiz var hep kucagimda dogru duzgun uyudugu yok perisanim iyiki alistirmusim emzige yok sa memeden kalkmazdi evde cingen besigi kurayim diyorum ...Kizlar bebekleriniz emzik tutuyo mu benimki bi iki emikliyo sonra atiyo zorlayinca da midesi bulaniyo ya o kadar istiyorm ki emzik alsin. Siz neler yaptiniz bu konuda
Gozun aydin canim masallah .acelesi varmis senin kizin :)
Saglikla buyut inssllah
Gobegimiz dussmuuussss
Ben hep gaz yapar diye duydum Can'ım. Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Can'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.Sut zaten gaz yapan bir içecek de emzirirken birşey içmek bebeğe gaz yapar mı acaba daha 24 saatlik ama gaz sancısı çektik de bende hep emzirirken susuyorum ve şu içiyorum acaba gazi emzirirken içtiğim.icin mı dedim
Mendille siliyorum Can'ım. Zaten streçle sardığımdan ıslak gibi oluyor meme ucu.Canım emzirmeden önce siliyormusun
Sabah içtim ama bidaha içmeyim bakalım. Rezene içerim bugün sadece en azından kendimden geçer. Yarında muskatı denerimBenimkinde aynı durum var . Muskatı bıçak ucuyla yada rendeyle kazı biraz 1 su bardağı suyla kaynatıp kendin iç bebeğe de geçer . Kimyon içme Bugun bakalım
Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmekCan'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.
Kizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Mama verseydin canim.Kızlar oğlum bu gece hiç emmedi ya en son 3 te bir iki çekip bıraktı uyandırıyorum ama emmiyor çok gazı var acaba ondan olabilirmi kan şekeri falan düşmez dimi 5 ten beri emzirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demedi çimdikleyip ağlattım ama onda bile alması memeyi
Çok az canım 8. Hepsinin gözleri sarı gibi yani benimki hala öyle biz ölçtürdük sıkıntı yok dedikleri gün bile sapsarıydı. Eğer saatlerce uyumuyorsa uyuşuk değilse ağlıyorsa sıkıntı yokturGünaydın kızlar dün iftardan sonra misafirim vardı canım sıkıldı gelen misafirlerimden biri sarılığınızmı var bebek sarı gibi dedi çok aklım takıldı bana sarı gelmiyor sadece gözlerinin beyazında var ama o hastaneden çıkarkende vardı bir haftalık kontrole gittiğimizde 8 çıkmıştı ilk hastanede bakıldığındada 5ti drumuz bir hafta içinde bu artış bizim için çok anlamlı değil dedi emzirmeye devam et dedi allaha şükür oğlumun emmesingüzel sütümde var çünkü emerken ağzının kenarlarından görüyorum ve emerken yutkunma sesinden anlıyorum gün içinde 2,5-3 saat arayla kendiliğinden uyanıp emiyor uyanık kaldığı sürede 2 saati buluyor 24 günlük olduk sizce sarılığımız yükselmişmidir
Canım taş gibi göğüs iyi değildir makbulu daha yumuşak olanıdır. Taş gibi olunca beyine göğüsler çok doldu az süt üretimi yapın mesajı gider. Boş gibi gelen göğüse ise beyin süt üretimi yaptırır.canım benim de azaldı sanki iki gündür, bebek sürekli emmek istiyor. önceden göğüslerim taş gibi oluyordu şmdi öyle değil. dereotu aldırdım eşime, bir de rezene içmeye çalışıyorum. bol su da çok önemli elimden geldikçe içiyorum. umarım işe yarar. kafamızı toparlamamız lazım herşeyden önce ama beni görsen sürekli ağlama halindeyimkafayı mı yedim ne oldu ben de bilmiyorum. sen de kafanı rahatlatmaya çalış bi de dereotunu dene istersen
Gözünüzaydın:)Gobegimiz dussmuuussss
19 günden sonra gerçekten gözümüz aydın :))Çok az canım 8. Hepsinin gözleri sarı gibi yani benimki hala öyle biz ölçtürdük sıkıntı yok dedikleri gün bile sapsarıydı. Eğer saatlerce uyumuyorsa uyuşuk değilse ağlıyorsa sıkıntı yoktur
Canım taş gibi göğüs iyi değildir makbulu daha yumuşak olanıdır. Taş gibi olunca beyine göğüsler çok doldu az süt üretimi yapın mesajı gider. Boş gibi gelen göğüse ise beyin süt üretimi yaptırır.
Gözünüzaydın:)
Keske benimkinde alsa emzik ya. Almiyor ki hergun deniyorum. Ben 2 saat uyusam şükredecem artık. Benimki de hep memede. Buna ragmen bir de doymuyor mama veriyorum.Kızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?