2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buradaki doktor 6 hafta kalicak dedi
Birde Baltalimanı hastanesin2 gidin dedi
orayada randevu bulamadım. Ne yapicam bilmiyorum

Canım baltalimani en eski kemik hastanesi olduğu için demişlerdir. Inşallah numara bulursun oraya olmadı tel ile arayıp bebeğin durumunu anlatsan belki numara almadan muayene ettirebilirsin.

Canım ya çok üzüldüm Allah şifa versin 2 yaşını bulmadan iyileşir inşallah Allah yardımcınız olsun

Canım.niye inatlasiyorsun ki alıyorsa ver ben oğlumda ilk 2 saatte emzik verdik aldı. Şimdi kızımda denedim ama almıyor midesini bulandiriyor sanirim

Benimkinde aynı durum var . Muskatı bıçak ucuyla yada rendeyle kazı biraz 1 su bardağı suyla kaynatıp kendin iç bebeğe de geçer . Kimyon içme Bugun bakalım

Cnm benim kıZımda 10 gün kadar geriden gidiyodu ama 50 cm doğdu o ölçümler çok.dogru çıkmıyor

Milimetrik oynamalar fark ediyor zaten 3 4 gün oynatiyo. Ben takmıyorum doktor herşeyi normal dedi bu zamana kadar kimse şurası şöyle demedi bi bu doktor biraz zor doğar dedi ailede koca kafalı da yok zaten

Kizlar bebekleriniz emzik tutuyo mu benimki bi iki emikliyo sonra atiyo zorlayinca da midesi bulaniyo ya o kadar istiyorm ki emzik alsin. Siz neler yaptiniz bu konuda
canim bende cok ugrastim sonunda tuttu bir gun surekli recele batirip verdim tuttu tabi agliyordu receli bitince ..pes etmedim cok sukur alisti .. ama cok gazimiz var hep kucagimda dogru duzgun uyudugu yok perisanim iyiki alistirmusim emzige yok sa memeden kalkmazdi evde cingen besigi kurayim diyorum ...

Off annelik ne zor bebegim hic susmuyo idrarini kanlı yapti cıglik ata ata agliyo diger oglumda onun sesine kalkip agliyo gece 5bucuga kadar 1dk uyumadk bile off umarim hepimiz çabuk atlatiriz

Ben hep gaz yapar diye duydum Can'ım. Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Sut zaten gaz yapan bir içecek de emzirirken birşey içmek bebeğe gaz yapar mı acaba daha 24 saatlik ama gaz sancısı çektik de bende hep emzirirken susuyorum ve şu içiyorum acaba gazi emzirirken içtiğim.icin mı dedim

Can'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.

Bizde sağlıkla kavuştuk çok şükür. Sezeryanıö biraz zor oldu epidural etki etmedi her şeyi hissettim.Sonra komple uyuttular baya zor geçti benim için ancak bebeğim çok şükür iyi doğdu 4125 gram ile dünyaya geldi.Sütüm biraz geç geldi şimdi de oluk oluk akmıyor.Doktorumun tavsiyesi ile süt pompası aldım elektrikli meme ucuna masaj yaparak çekiyor hem yara olmuyor hemde Anne sütü içmiş oluyor.Birde memede süt kalmayana kadar çekiyor çünkü göğüslerim hem küçülüyor hemde bir süre sonra sadece hava sesi geliyor.Hıpp kullanıyorum arada o da iyi bir marka bence.Şimdi korse araştırmasına girdim sezeryan korsesi ayrı oluyormuş kullanan var mı?

Can'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.
Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek

Ay canm kiyamam Rabbim yardımcınız olsun insaAllah tez zamanda düzelirsiniz

Mama verseydin canim.

Çok az canım 8. Hepsinin gözleri sarı gibi yani benimki hala öyle biz ölçtürdük sıkıntı yok dedikleri gün bile sapsarıydı. Eğer saatlerce uyumuyorsa uyuşuk değilse ağlıyorsa sıkıntı yoktur
Canım taş gibi göğüs iyi değildir makbulu daha yumuşak olanıdır. Taş gibi olunca beyine göğüsler çok doldu az süt üretimi yapın mesajı gider. Boş gibi gelen göğüse ise beyin süt üretimi yaptırır.
Gobegimiz dussmuuussss
Gözünüzaydın:)

19 günden sonra gerçekten gözümüz aydın :))

Keske benimkinde alsa emzik ya. Almiyor ki hergun deniyorum. Ben 2 saat uyusam şükredecem artık. Benimki de hep memede. Buna ragmen bir de doymuyor mama veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…