2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yoktur cnm hem.ondan da memnun olan yok. Gevşek mi bagliyorsun öyle çıkmaz aslında bizimki poposu ile gidiyor resmen o.yuzden bezi kaydırıyor çıkarsa belden çıkıyor.

11 gün düştü cnm, emzik veriyiver iyice tok ise. Wee ve aventin var.

Normal doğumun sonrasının bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim
Dikişlerim fazla oturamıyorum. Sürekli yatarak da emziremiyorum. Arkadaki dikiş yerleri çok ağrıyor. Günler çok zor geçiyor.. Ağrılarım ve tuvalet sorunum olmasa uykusuzluk umrumda değil.

Birkaç şey soracağım size.
Bebeğim emerken ağlıyor bazen. Arada gazını çıkarmak için duruyor sonra emmeye devam ediyor. Bu normal de dün gece epeyce ağladı, memedeyken memeyi bıraktı sürekli ağladı. Gazı mı var başka bir şey mi anlamadım. Daha doymamıştı yani az emdikten sonra böyle oldu.

Emzirmeye ek olarak mama verenler mamayı ne ile veriyorsunuz? Ben çay kaşığı kullanıyorum. Mama tabağı ve kaşığı mı almam gerekli? Metal kaşık zarar verir mi? Biberon düşünmüyorum şimdilik.

Bir de normal doğum yapanlar tuvalette sıkıntı yaşıyor mu? Afedersiniz ama çişimin geldiğini bile hissetmiyorum. Tuvalete gidiyorum var. Doğumdan sonra da iki kere tuvalete çıkabildim o da çok zorla. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu tuvalet işi ve arka taraftaki dikişlerim beni çok zorluyor. Bu yüzden bebeğimi bile düzgün emziremiyorum acı çekiyorum hep.

Hayır pes etmeyin

İtmesinin sebebi biberon
Aylar sonra memeye geri dönen Bebek çok var
Eğer biberonu emziği devreden çıkarırsanız emer
Acilen Facebook’ta emzirme sanatına üye olup konu açın
Onların dediğini yaparsanız döner bebek
İstekli olun ve denilene uyun yeter
Facebook hesabınız yoksa bile sırf bu iş için açın yazık
Geri dönebilecekken neden mahrum kalsın bebe?
Kaldı ki çok küçük çabuk döner memeye geri

Emme arasında durup ağlıyorsa gazı vardır muhtemelen bizimkinin gazı oluyordu çıkartıp devam ediyordum emzirmeye. Kaç gün oldu doğum yapalı dikişin çok mu ? Bnm dışta iki tane olmadına rağmen bnde baya zorlandım otururken . Bgün 19 günlüğüz oturmada falan sıkıntı yok ama kaşıntı oluyor idrar yakıyır dikişin orayı tam olarak iyileşmedi yani . Bi de ilk zamnlar psikolojik olarak geciktirirmişz tuvaleti . Ben 3. Gün çıktım tam gelmeden gitmedim ıkınmamak için . Sürekli sulu şeyler ye tuvaletin tam gelince gitmeyi dene

Günaydın kızlar dün iftardan sonra misafirim vardı canım sıkıldı gelen misafirlerimden biri sarılığınızmı var bebek sarı gibi dedi çok aklım takıldı bana sarı gelmiyor sadece gözlerinin beyazında var ama o hastaneden çıkarkende vardı bir haftalık kontrole gittiğimizde 8 çıkmıştı ilk hastanede bakıldığındada 5ti drumuz bir hafta içinde bu artış bizim için çok anlamlı değil dedi emzirmeye devam et dedi allaha şükür oğlumun emmesingüzel sütümde var çünkü emerken ağzının kenarlarından görüyorum ve emerken yutkunma sesinden anlıyorum gün içinde 2,5-3 saat arayla kendiliğinden uyanıp emiyor uyanık kaldığı sürede 2 saati buluyor 24 günlük olduk sizce sarılığımız yükselmişmidir

Can'ım bende prima kullanıyorum. Sadece bir kez çişi geçmişti. Onda da baya geçmişti zaman. Doldurmuştu çişini. Sıkıntı yaşamadım hiç onun dışında.

Pismemis süt ve süt ürünleri gaz yapar cnm. Yoğurt bile çorba şeklinde tüketiyorum çok cnm cekmezse.
Hmmm günde bir bardak az şekerli süt istiyor canımda bide oğlumda ebeler gece yatarken ılık şekerli süt iç demişlerdi süt yapar diye bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…