- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.021
Benim.kiz 19 günlük oldu göbek hala.dusmedi ve yıkıyorum yoksa kokacak çocuk :))Vede gobek bagi dusmeden banyo yaptirdiniz mi
Olmadi marka degistiricem.Ben slepy almıştım.canim daha hiç sızdırma.olmadi tavsiye ederim bide bezi takarken yan bariyerleri iyice ac
Bende yikiyorumda sariyorum aslinda islanmasin diye ama acaba islaniyomu peki bisey suruyomusunBenim.kiz 19 günlük oldu göbek hala.dusmedi ve yıkıyorum yoksa kokacak çocuk :))
Denemedim canim yapmaz diye dusunuyorum amaBı sorum olucak emzirirken süt içmek gaz yaparmi acaba bebeğe
Yoktur cnm hem.ondan da memnun olan yok. Gevşek mi bagliyorsun öyle çıkmaz aslında bizimki poposu ile gidiyor resmen o.yuzden bezi kaydırıyor çıkarsa belden çıkıyor.Kizlar gunaydin .giremedim buraya doktor saglik ocagi derken .
Ev cok yogun geciyor.
Şu prima mahfetti beni hep sagdan soldan cikiyor cocuga kiyafet yetistiremiyorum.
Bezin Ortasindan bile cikmis sastim kaldim .
Kulot bez denicm 2 numarada varmidir acaba
Pismemis süt ve süt ürünleri gaz yapar cnm. Yoğurt bile çorba şeklinde tüketiyorum çok cnm cekmezse.Bı sorum olucak emzirirken süt içmek gaz yaparmi acaba bebeğe
11 gün düştü cnm, emzik veriyiver iyice tok ise. Wee ve aventin var.Gunaydin :) ikinci cocugum olmasina ragmen aradan 9. Sene gecince herseyi unutmusum :)
Bikac sorum olcak
1.gobek baglariniz kacinci gunde dustu yada dustumu
2.emzik veren anneler varmi bi sikinti oluyomu ilk kizimda emme delisiydi buda oyle defalarca dr a sordum acmi diye hayir dedi emzik vericem cunku surekli o sekilde durmak istiyo ya uyuyo ya agliyo ve yalnizim emzik verenler ne aldi acaba
Evet cnm..sütüne geçtiği için etki ediyor..Aaaa dut kaynatıp içince bebeğin kaka yapması kolaylaşıyomu
yapar cnm..gaz problemi için bebişe doktora götürdüm..kesinlikle süt içmek yasakladıBı sorum olucak emzirirken süt içmek gaz yaparmi acaba bebeğe
Hayır pes etmeyinMaalesef emmiyor bebegim. Resmen eli ile iteklemeye basladi artık. ne yaptiysak ta olmuyor. En fazla bir hafta daha ugrasicam emmesi için. Sonrası bırakı
Emmiyor emmiyor emmiyor
Ne yaptıysak olmuyor
Bende bittim artık
Takatim kalmadı
Her dk ağlıyorum
Mama yiyerek büyüyecek başka bir çare yok.
Teşekkürler. Yinede yorumunuz için
Emme arasında durup ağlıyorsa gazı vardır muhtemelen bizimkinin gazı oluyordu çıkartıp devam ediyordum emzirmeye. Kaç gün oldu doğum yapalı dikişin çok mu ? Bnm dışta iki tane olmadına rağmen bnde baya zorlandım otururken . Bgün 19 günlüğüz oturmada falan sıkıntı yok ama kaşıntı oluyor idrar yakıyır dikişin orayı tam olarak iyileşmedi yani . Bi de ilk zamnlar psikolojik olarak geciktirirmişz tuvaleti . Ben 3. Gün çıktım tam gelmeden gitmedim ıkınmamak için . Sürekli sulu şeyler ye tuvaletin tam gelince gitmeyi deneNormal doğumun sonrasının bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim
Dikişlerim fazla oturamıyorum. Sürekli yatarak da emziremiyorum. Arkadaki dikiş yerleri çok ağrıyor. Günler çok zor geçiyor.. Ağrılarım ve tuvalet sorunum olmasa uykusuzluk umrumda değil.
Birkaç şey soracağım size.
Bebeğim emerken ağlıyor bazen. Arada gazını çıkarmak için duruyor sonra emmeye devam ediyor. Bu normal de dün gece epeyce ağladı, memedeyken memeyi bıraktı sürekli ağladı. Gazı mı var başka bir şey mi anlamadım. Daha doymamıştı yani az emdikten sonra böyle oldu.
Emzirmeye ek olarak mama verenler mamayı ne ile veriyorsunuz? Ben çay kaşığı kullanıyorum. Mama tabağı ve kaşığı mı almam gerekli? Metal kaşık zarar verir mi? Biberon düşünmüyorum şimdilik.
Bir de normal doğum yapanlar tuvalette sıkıntı yaşıyor mu? Afedersiniz ama çişimin geldiğini bile hissetmiyorum. Tuvalete gidiyorum var. Doğumdan sonra da iki kere tuvalete çıkabildim o da çok zorla. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu tuvalet işi ve arka taraftaki dikişlerim beni çok zorluyor. Bu yüzden bebeğimi bile düzgün emziremiyorumacı çekiyorum hep.
Burun aspiratörü almamıştım Can'ım. Alıp deneyelim bariOnu damlattiktan sonra burun aspiratoruyle cekebilirsin canim
Hayır canım biz hiçbiriey yapmadıkKız dün göbeği düştü oğlumun.
Herhangi bişey yapmak gerekiyor mu?
Temizleme anlamında
Can'ım bende prima kullanıyorum. Sadece bir kez çişi geçmişti. Onda da baya geçmişti zaman. Doldurmuştu çişini. Sıkıntı yaşamadım hiç onun dışında.Kizlar gunaydin .giremedim buraya doktor saglik ocagi derken .
Ev cok yogun geciyor.
Şu prima mahfetti beni hep sagdan soldan cikiyor cocuga kiyafet yetistiremiyorum.
Bezin Ortasindan bile cikmis sastim kaldim .
Kulot bez denicm 2 numarada varmidir acaba
Banyodan sonra batikon sürüyorumBende yikiyorumda sariyorum aslinda islanmasin diye ama acaba islaniyomu peki bisey suruyomusun
Hmmm günde bir bardak az şekerli süt istiyor canımda bide oğlumda ebeler gece yatarken ılık şekerli süt iç demişlerdi süt yapar diye bilemedimPismemis süt ve süt ürünleri gaz yapar cnm. Yoğurt bile çorba şeklinde tüketiyorum çok cnm cekmezse.
Ovv tamam içmem o zaman canım saolEvet cnm..sütüne geçtiği için etki ediyor..
yapar cnm..gaz problemi için bebişe doktora götürdüm..kesinlikle süt içmek yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?