- 13 Eylül 2008
- 878
- 396
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.041
Doydugunu biliyorum hem bezleri agirlasti iyice hemde surekli hickirik modunda ama agzi benim kucagimda hep araniyo hep aglama modunda ve evde yalnizim mecbur bi sekilde susturmam lazim11 gün düştü cnm, emzik veriyiver iyice tok ise. Wee ve aventin var.
11. Gün düştü göbeği Can'ım.Gunaydin :) ikinci cocugum olmasina ragmen aradan 9. Sene gecince herseyi unutmusum :)
Bikac sorum olcak
1.gobek baglariniz kacinci gunde dustu yada dustumu
2.emzik veren anneler varmi bi sikinti oluyomu ilk kizimda emme delisiydi buda oyle defalarca dr a sordum acmi diye hayir dedi emzik vericem cunku surekli o sekilde durmak istiyo ya uyuyo ya agliyo ve yalnizim emzik verenler ne aldi acaba
Ben hep gaz yapar diye duydum Can'ım. Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabiBı sorum olucak emzirirken süt içmek gaz yaparmi acaba bebeğe
Emzik meme reddine sebep oluyorGunaydin :) ikinci cocugum olmasina ragmen aradan 9. Sene gecince herseyi unutmusum :)
Bikac sorum olcak
1.gobek baglariniz kacinci gunde dustu yada dustumu
2.emzik veren anneler varmi bi sikinti oluyomu ilk kizimda emme delisiydi buda oyle defalarca dr a sordum acmi diye hayir dedi emzik vericem cunku surekli o sekilde durmak istiyo ya uyuyo ya agliyo ve yalnizim emzik verenler ne aldi acaba
canım benim de azaldı sanki iki gündür, bebek sürekli emmek istiyor. önceden göğüslerim taş gibi oluyordu şmdi öyle değil. dereotu aldırdım eşime, bir de rezene içmeye çalışıyorum. bol su da çok önemli elimden geldikçe içiyorum. umarım işe yarar. kafamızı toparlamamız lazım herşeyden önce ama beni görsen sürekli ağlama halindeyimsofiarya canım nasılsın güzel kızın nasil ?sut işini duzene koydun sanırım sen.Ben hala çözemedim bana tavsiye edecegin bişey varmı? Birkaç gunn öncesinde tisortlerim islaniyodu ama üç gundur tık yok resmen.mama veriyorum mecburen ama mamadan öncemuhakkak emzirmeyede çalışıyorum.senin bahsettigin solgar lesitin benim durumumada uyarmi?sut yağlı olunca falan kullanılıyor demiştin galiba ama bende suan sut gelmiyor.sut gelmedikçe ve stres oluyorum stres oldukça sut gelmiyor.öyle bir kısır döngüye girdimki.mutsuzluktan olu cem.dr da emzir emzir deyip duruyor kafayı yemek üzereyim.
Evet cnm..sütüne geçtiği için etki ediyor..
yapar cnm..gaz problemi için bebişe doktora götürdüm..kesinlikle süt içmek yasakladı
Can'ım emziriyorsan sıkıntı yapma. Üstelik uyanıyormuş kendiliğinden. Çok yüksek olacağını sanmıyorum. Kuzunun Çanı yanmasın boşuna. Doktorlar da kritik noktaya kadar bişey yapmıyor. Sadece emzir diyor. Bizim 15.6 çıktı dün. Emzirmeye devam dedi. İçin rahat etmezse gündüz 3 saati bekleme. 1.5 saatte uyandır emzir istersen. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.Günaydın kızlar dün iftardan sonra misafirim vardı canım sıkıldı gelen misafirlerimden biri sarılığınızmı var bebek sarı gibi dedi çok aklım takıldı bana sarı gelmiyor sadece gözlerinin beyazında var ama o hastaneden çıkarkende vardı bir haftalık kontrole gittiğimizde 8 çıkmıştı ilk hastanede bakıldığındada 5ti drumuz bir hafta içinde bu artış bizim için çok anlamlı değil dedi emzirmeye devam et dedi allaha şükür oğlumun emmesingüzel sütümde var çünkü emerken ağzının kenarlarından görüyorum ve emerken yutkunma sesinden anlıyorum gün içinde 2,5-3 saat arayla kendiliğinden uyanıp emiyor uyanık kaldığı sürede 2 saati buluyor 24 günlük olduk sizce sarılığımız yükselmişmidir
Can'ım emziriyorsan sıkıntı yapma. Üstelik uyanıyormuş kendiliğinden. Çok yüksek olacağını sanmıyorum. Kuzunun Çanı yanmasın boşuna. Doktorlar da kritik noktaya kadar bişey yapmıyor. Sadece emzir diyor. Bizim 15.6 çıktı dün. Emzirmeye devam dedi. İçin rahat etmezse gündüz 3 saati bekleme. 1.5 saatte uyandır emzir istersen. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.
canım senin bebeğin erkek miydi? yeğenimde pipiyi doğru yerleştirmediğimiz için sürekli sırtına kadar ıslanıyordu. istersen ona dikkat et, bu ayda külot bez olmaz diye biliyorumKizlar gunaydin .giremedim buraya doktor saglik ocagi derken .
Ev cok yogun geciyor.
Şu prima mahfetti beni hep sagdan soldan cikiyor cocuga kiyafet yetistiremiyorum.
Bezin Ortasindan bile cikmis sastim kaldim .
Kulot bez denicm 2 numarada varmidir acaba
canım benim de azaldı sanki iki gündür, bebek sürekli emmek istiyor. önceden göğüslerim taş gibi oluyordu şmdi öyle değil. dereotu aldırdım eşime, bir de rezene içmeye çalışıyorum. bol su da çok önemli elimden geldikçe içiyorum. umarım işe yarar. kafamızı toparlamamız lazım herşeyden önce ama beni görsen sürekli ağlama halindeyimkafayı mı yedim ne oldu ben de bilmiyorum. sen de kafanı rahatlatmaya çalış bi de dereotunu dene istersen
Gözünüz aydıınnGobegimiz dussmuuussss
Emme arasında durup ağlıyorsa gazı vardır muhtemelen bizimkinin gazı oluyordu çıkartıp devam ediyordum emzirmeye. Kaç gün oldu doğum yapalı dikişin çok mu ? Bnm dışta iki tane olmadına rağmen bnde baya zorlandım otururken . Bgün 19 günlüğüz oturmada falan sıkıntı yok ama kaşıntı oluyor idrar yakıyır dikişin orayı tam olarak iyileşmedi yani . Bi de ilk zamnlar psikolojik olarak geciktirirmişz tuvaleti . Ben 3. Gün çıktım tam gelmeden gitmedim ıkınmamak için . Sürekli sulu şeyler ye tuvaletin tam gelince gitmeyi dene
Soguk elle ayagina dokunsan benimki hic sevmiyor cok agliyo benimkinin sariligi 12 di doktor 1 saat gecmeden emzir her iki saatte bir hareket etsin isigin altinda tutun dedi isede yaradi. Gunduz cam kenari yatirdim hep bide aciktinda hareket etsin diye emzirmedim aclikdan agladi dayandim biraz oyle oyle acildi. Bide sutum yetersiz hem mama verip hem emziriyorum.
ben neden sürekli ağlıyorum bilmiyorum. günde en az dört beş kez oluyor. senin gibi ben de bebeğime yetemiyorum duygusu yaşıyorum. hakkımızda hayırlısı ne diyimYok yok kafayı yemedin. Doğum sonrası depresyon bu. Ben dr aynı durumdayım. Herşeye kaygılanıyorum, iştahım yok, sürekli ağlıyorum, bebeğime yetemiyorum gibi geliyor. Göğüslerim sert ve dolu dolu değil diye kendimi suçluyorum. Ama bebeğim agzına aldıgımda şarıl şarıl akıyor süt.. yatakta yarı çıplak, göğüsün biri dışarda biri bebeğin agzında otururken aynaya bakıp kendime acıdım gibi. Bebeğim için iyi olmalıyım diye kendimi telkin ediyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?