2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
11. Gün düştü göbeği Can'ım.
Emzik de suavinex kullanıyorum.

Bı sorum olucak emzirirken süt içmek gaz yaparmi acaba bebeğe
Ben hep gaz yapar diye duydum Can'ım. Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Emzik meme reddine sebep oluyor
Bir süre sonra bunun yüzünden Memeyi bırakabilir
Esnek sling alıp slinge koyun
Yenidoğan bebenin emmek istemesi kadar doğal bir şey yok

sofiarya canım kusura bakma seni rahatsız ediyorum ya bizim göbek düştükten sonra kan gelmiş aktif bişey değil ama gelmiş kurumus sıkıntı olur mu bide d vitamini carslon alıyom diyorum ne dersin

canım benim de azaldı sanki iki gündür, bebek sürekli emmek istiyor. önceden göğüslerim taş gibi oluyordu şmdi öyle değil. dereotu aldırdım eşime, bir de rezene içmeye çalışıyorum. bol su da çok önemli elimden geldikçe içiyorum. umarım işe yarar. kafamızı toparlamamız lazım herşeyden önce ama beni görsen sürekli ağlama halindeyim kafayı mı yedim ne oldu ben de bilmiyorum. sen de kafanı rahatlatmaya çalış bi de dereotunu dene istersen

Can'ım emziriyorsan sıkıntı yapma. Üstelik uyanıyormuş kendiliğinden. Çok yüksek olacağını sanmıyorum. Kuzunun Çanı yanmasın boşuna. Doktorlar da kritik noktaya kadar bişey yapmıyor. Sadece emzir diyor. Bizim 15.6 çıktı dün. Emzirmeye devam dedi. İçin rahat etmezse gündüz 3 saati bekleme. 1.5 saatte uyandır emzir istersen. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.

sofiarya bebeğimin bezlerinde biraz kan var
Doktor idrardan ve yetersiz beslenmeden dedi
Ben nerdeyse her an emziriyorum
Sütüm de var gayet, bol bol kaka da yapıyo
Bilirubin değeri 14 çıktı daha 72 saatlik yoktu o zamanlar
Ben napim sence yaaa iyice salak gibi oldum
Doktor takviye gerekir dedi

canım senin bebeğin erkek miydi? yeğenimde pipiyi doğru yerleştirmediğimiz için sürekli sırtına kadar ıslanıyordu. istersen ona dikkat et, bu ayda külot bez olmaz diye biliyorum

Emzirme kampına gircem kuzumla artık bide kayısı hoşafı düşürüyormuş canım ben yapcam dene istersen bana mantıklı geldi sarılık kakayla atılıyormuş içtiğimiz kayısı hoşafı sütle bebeğe geçiyormuş onunda bağırsaklarını çalıştırıyormuş

Yok yok kafayı yemedin. Doğum sonrası depresyon bu. Ben dr aynı durumdayım. Herşeye kaygılanıyorum, iştahım yok, sürekli ağlıyorum, bebeğime yetemiyorum gibi geliyor. Göğüslerim sert ve dolu dolu değil diye kendimi suçluyorum. Ama bebeğim agzına aldıgımda şarıl şarıl akıyor süt.. yatakta yarı çıplak, göğüsün biri dışarda biri bebeğin agzında otururken aynaya bakıp kendime acıdım gibi. Bebeğim için iyi olmalıyım diye kendimi telkin ediyorım

15 Mayıs 'ta doğdu bebeğim. Evet ara verip devam ediyordu gazdan ama dün gece emmek için uyandı açtı nerdeyse hiç ememeden sürekli ağladı. Gaz mi başka sıkıntı mi anlamadım. Çünkü memede susuyordu normalde. Az ağlayıp devam ediyordu.

Sayısını bile söylemedi. Iki doğumluk dikiş attım dedi. Kendisi kesmiş bebek de çıkarken ayrıca yırtmış dikişler beni çok zorluyor. 3800 gr doğdu onun etkisi var mı bilmiyorum. Evet psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de. Salı öğlen doğum yaptım perşembe gece çıktım tuvalete zorla. Ama ordaki baskı beni mahvediyor.

Canım çok şükür biz sarılık olmadık uyandırmada sıkıntı yaşamıyorum ama gece emmede sıkıntı yaşıyorum hele bu gece kaç saat hiç emmesi. Sabah uyanınca emdi çok şükür. Mama vermiyorum sütüm yetiyor ama gaz sancısından emmek istemiyor sanırım sabah gazını biraz çıkarınca başladı emmeye. Ikınmaktan bi hal oldu yavrum.

ben neden sürekli ağlıyorum bilmiyorum. günde en az dört beş kez oluyor. senin gibi ben de bebeğime yetemiyorum duygusu yaşıyorum. hakkımızda hayırlısı ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…