- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.101
Bizimki dencok ikiniyor. Ama gaz degil kaka icin. Cunku kakasini yapinca geviyor ikinmasi. Gazi rahat cikartiyor. Belki seninkinde kakadir.Yavrum ıkınmaktan uyuyamıyor resmen halbuki çıkartıyorda ama halen ıkınıyor demekki sütüm gaz yapıyor. Komposto bende içiyorum canım rezene içiyorum kimyon hem yemekte yiyorum hem kaynatıyorum. Bizim velet resmen gazman çıktı ya yinede gazlanıyor
Can'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.
Mendille siliyorum Can'ım. Zaten streçle sardığımdan ıslak gibi oluyor meme ucu.
Yok canım 2 en fazla 3 saatte uyanıyor emiyorda çok şükür gözlerinin altında beyazında var sarılık ama dr emzirmem dışında bişey dememişti takibe falanda almayınca arttımı acaba dedim dünde misafirim sarı gibi diyince çocuk bana sarı görünmeye başladıÇok az canım 8. Hepsinin gözleri sarı gibi yani benimki hala öyle biz ölçtürdük sıkıntı yok dedikleri gün bile sapsarıydı. Eğer saatlerce uyumuyorsa uyuşuk değilse ağlıyorsa sıkıntı yoktur
Canım taş gibi göğüs iyi değildir makbulu daha yumuşak olanıdır. Taş gibi olunca beyine göğüsler çok doldu az süt üretimi yapın mesajı gider. Boş gibi gelen göğüse ise beyin süt üretimi yaptırır.
Gözünüzaydın:)
Pişince sorun olmaz cnm soğuk içmeHmmm günde bir bardak az şekerli süt istiyor canımda bide oğlumda ebeler gece yatarken ılık şekerli süt iç demişlerdi süt yapar diye bilemedim
Ben aldım çok rahat değil ama doktor onu öneriyor cnm. Bu arada gözün aydın Allah korusun evladını maşallah. Cnm ilk günler süt zaten az olur kolostrum olur bebek için çok önemli koruyucu. Mesela 5 günden sonra normal.sute dönmeye başlar ve artar miktari merak etme.Bizde sağlıkla kavuştuk çok şükür. Sezeryanıö biraz zor oldu epidural etki etmedi her şeyi hissettim.Sonra komple uyuttular baya zor geçti benim için ancak bebeğim çok şükür iyi doğdu 4125 gram ile dünyaya geldi.Sütüm biraz geç geldi şimdi de oluk oluk akmıyor.Doktorumun tavsiyesi ile süt pompası aldım elektrikli meme ucuna masaj yaparak çekiyor hem yara olmuyor hemde Anne sütü içmiş oluyor.Birde memede süt kalmayana kadar çekiyor çünkü göğüslerim hem küçülüyor hemde bir süre sonra sadece hava sesi geliyor.Hıpp kullanıyorum arada o da iyi bir marka bence.Şimdi korse araştırmasına girdim sezeryan korsesi ayrı oluyormuş kullanan var mı?
Bizimki de tam tersiGöbek bagimiz 4.gunde düştü canım.emzik de avent in anne memesi uyumlu emzigini kullanıyoruz. Açken emiyor sadece, tok olduğu zaman almıyor
Can'ım çok geçmiş olsun. Hiç duymadım ben. İnş söylenenden çok daha kısa sürede atlatır kuzum benim yA.Kizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün tosuncuğu.Bizde sağlıkla kavuştuk çok şükür. Sezeryanıö biraz zor oldu epidural etki etmedi her şeyi hissettim.Sonra komple uyuttular baya zor geçti benim için ancak bebeğim çok şükür iyi doğdu 4125 gram ile dünyaya geldi.Sütüm biraz geç geldi şimdi de oluk oluk akmıyor.Doktorumun tavsiyesi ile süt pompası aldım elektrikli meme ucuna masaj yaparak çekiyor hem yara olmuyor hemde Anne sütü içmiş oluyor.Birde memede süt kalmayana kadar çekiyor çünkü göğüslerim hem küçülüyor hemde bir süre sonra sadece hava sesi geliyor.Hıpp kullanıyorum arada o da iyi bir marka bence.Şimdi korse araştırmasına girdim sezeryan korsesi ayrı oluyormuş kullanan var mı?
Yok Can'ım öyle rahatsız olmuyor. Bazen elimle silip veriyorum hemen.Hımm soğuk süt karnını ağrıtır belki. Yahu bende aksi gibi Her emzirmeye başladığımda susadigimi hissediyorum.
Ya belki ayva tadı rahatsız edermi dedim de bende ilk onu deneyeceğim. Düzgün emzirmeme rağmen 1 günde pert oldu guguslerim
Ben de başlamadan iciyorum çünkü dilim damağım kuruyor. Benimki gazını yapiyo şükür baya sesli birde. Benim çay sütte yapıyor. İsteyen aktara yaptirsin kızlar. Keten, rezene,anason, kimyon,lavanta tohumu karışımi.Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek
Can'ım gaz konusunu bilmiyorum. Yani eğer sütü soğutuyorsa :)) gaz yapma ihtimali olabilir.Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek
Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek
Oy kuzum benim geçmiş olsun cnm iyi bakarsiniz geçer annesi uzulme Allah'a emanet yavrun. Bizimde hırıltı var pazartesi gitcem doktora inş iyidir. Allah şifa versin inşallahKizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Valla streç pek iyi hem az süt de oluyo oda iyileştirici etkisi olan birşey. Ne sürsem üstüne streç yapiyorum ben de senden öğrendim galiba bir hafta önce okumuştum buradaBizimki de tam tersiaçken kesinlikle almıyor diliyle itiyor. Tok olunca sadece emme refleksi için alıyor onu da uykunun ilk 5 dk sı içinde atıyor ağzında. Hepsi nasıl da başka başka birbirinden. :)
Can'ım çok geçmiş olsun. Hiç duymadım ben. İnş söylenenden çok daha kısa sürede atlatır kuzum benim yA.
Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün tosuncuğu.
Ben sezaryen korsesi aldım eczaneden. Medikal korse diye satılıyor burda kızlar da bahsetmişti ondan.
Yok Can'ım öyle rahatsız olmuyor. Bazen elimle silip veriyorum hemen.
O uyurken mutlaka sür streçle. Arada dinlensin yumuşasın. Yoksa bu zıpırlar fırsat vermiyor iyileşmesine.
Mama verseydin canim.
Bizimki dencok ikiniyor. Ama gaz degil kaka icin. Cunku kakasini yapinca geviyor ikinmasi. Gazi rahat cikartiyor. Belki seninkinde kakadir.
Ben de başlamadan iciyorum çünkü dilim damağım kuruyor. Benimki gazını yapiyo şükür baya sesli birde. Benim çay sütte yapıyor. İsteyen aktara yaptirsin kızlar. Keten, rezene,anason, kimyon,lavanta tohumu karışımi.
Bebişe kimyon damlatsan dün paylasmislardi Saraçoğlunun videosunu cnm.Ay canım eşim aktara gidince aldıracağım ne varsa zaten. Bu şurup ilk gün işe yaradı bugün dün bir işe yaramadıkarışımı yaptırayım birde muskat aldırayım deneyim ikisinide. Yok çıkaramıyor garibim ya ıkın ıkın bir hal oldu. Popodanda uyarıyorum masajda yapıyorum banamısın demedi
Neden öyle.oldu cnm doktora gittiniz mi aklım çıkardı benimOff annelik ne zor bebegim hic susmuyo idrarini kanlı yapti cıglik ata ata agliyo diger oglumda onun sesine kalkip agliyo gece 5bucuga kadar 1dk uyumadk bile off umarim hepimiz çabuk atlatiriz
Canım bn onun için doktora gittim paylaştım burda o hafif hafif kan gelmesi bir hafta sürdü nerdeyse bzde doktora gittik göbeğinin içini çubuk gbi bileyle temzledi be k vitamini aşısınıntekrar ettik üç gün snra bi daha göttdük çok hafif gelmişti yine . Göbeğini temzledi eğer yine gelirse başka hastalıkların habercisi olabilir o zaman tahlil yapcaz dedi . Çok şükür gelmedi daha ama takipteym@sofiarya canım kusura bakma seni rahatsız ediyorum ya bizim göbek düştükten sonra kan gelmiş aktif bişey değil ama gelmiş kurumus sıkıntı olur mu bide d vitamini carslon alıyom diyorum ne dersin
Burda arkadaş yazmış doktor da aynı şeyi söyledi canım. Gözden başlar aşağı vücuda doğru yayılır. Hafifledikçe aşağıdan azalır en son yukarısı azalır. Yani en son göz içleri normale dönecek. Sen sütünün olduğundan ve kakası çişinden eminsen boşver milleti içini ferak tutYok canım 2 en fazla 3 saatte uyanıyor emiyorda çok şükür gözlerinin altında beyazında var sarılık ama dr emzirmem dışında bişey dememişti takibe falanda almayınca arttımı acaba dedim dünde misafirim sarı gibi diyince çocuk bana sarı görünmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?