2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimki dencok ikiniyor. Ama gaz degil kaka icin. Cunku kakasini yapinca geviyor ikinmasi. Gazi rahat cikartiyor. Belki seninkinde kakadir.

Can'ım emzirirken bişey yiyip içmek doğru değil bildiğim kadarıyla. Tabi doğru mu bilmiyorum. Annem bana su içme sütün soğur çocuk emerken diyor.

Hımm soğuk süt karnını ağrıtır belki. Yahu bende aksi gibi Her emzirmeye başladığımda susadigimi hissediyorum.

Mendille siliyorum Can'ım. Zaten streçle sardığımdan ıslak gibi oluyor meme ucu.

Ya belki ayva tadı rahatsız edermi dedim de bende ilk onu deneyeceğim. Düzgün emzirmeme rağmen 1 günde pert oldu guguslerim

Yok canım 2 en fazla 3 saatte uyanıyor emiyorda çok şükür gözlerinin altında beyazında var sarılık ama dr emzirmem dışında bişey dememişti takibe falanda almayınca arttımı acaba dedim dünde misafirim sarı gibi diyince çocuk bana sarı görünmeye başladı

Ben aldım çok rahat değil ama doktor onu öneriyor cnm. Bu arada gözün aydın Allah korusun evladını maşallah. Cnm ilk günler süt zaten az olur kolostrum olur bebek için çok önemli koruyucu. Mesela 5 günden sonra normal.sute dönmeye başlar ve artar miktari merak etme.

Göbek bagimiz 4.gunde düştü canım.emzik de avent in anne memesi uyumlu emzigini kullanıyoruz. Açken emiyor sadece, tok olduğu zaman almıyor
Bizimki de tam tersi açken kesinlikle almıyor diliyle itiyor. Tok olunca sadece emme refleksi için alıyor onu da uykunun ilk 5 dk sı içinde atıyor ağzında. Hepsi nasıl da başka başka birbirinden. :)

Can'ım çok geçmiş olsun. Hiç duymadım ben. İnş söylenenden çok daha kısa sürede atlatır kuzum benim yA.

Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün tosuncuğu.
Ben sezaryen korsesi aldım eczaneden. Medikal korse diye satılıyor burda kızlar da bahsetmişti ondan.

Yok Can'ım öyle rahatsız olmuyor. Bazen elimle silip veriyorum hemen.
O uyurken mutlaka sür streçle. Arada dinlensin yumuşasın. Yoksa bu zıpırlar fırsat vermiyor iyileşmesine.

Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek
Ben de başlamadan iciyorum çünkü dilim damağım kuruyor. Benimki gazını yapiyo şükür baya sesli birde. Benim çay sütte yapıyor. İsteyen aktara yaptirsin kızlar. Keten, rezene,anason, kimyon,lavanta tohumu karışımi.

Bende içiyorum hep su elimde su olur emzirirken mutlaka valla dilim damağıma yapışıyor yoksa. Daha önce hiç duymamıştım içilmez diye gaz yaparmı acaba cidden birşey içmek

Bende içiyorum içmeden durulmazki resmen herhücrem susuyo, bide başka zaman vakit yok ben bi tek emzirirken vakit bulabiliyorum

Oy kuzum benim geçmiş olsun cnm iyi bakarsiniz geçer annesi uzulme Allah'a emanet yavrun. Bizimde hırıltı var pazartesi gitcem doktora inş iyidir. Allah şifa versin inşallah

Valla streç pek iyi hem az süt de oluyo oda iyileştirici etkisi olan birşey. Ne sürsem üstüne streç yapiyorum ben de senden öğrendim galiba bir hafta önce okumuştum burada

Ay canım eşim aktara gidince aldıracağım ne varsa zaten. Bu şurup ilk gün işe yaradı bugün dün bir işe yaramadı karışımı yaptırayım birde muskat aldırayım deneyim ikisinide. Yok çıkaramıyor garibim ya ıkın ıkın bir hal oldu. Popodanda uyarıyorum masajda yapıyorum banamısın demedi

Bebişe kimyon damlatsan dün paylasmislardi Saraçoğlunun videosunu cnm.

Off annelik ne zor bebegim hic susmuyo idrarini kanlı yapti cıglik ata ata agliyo diger oglumda onun sesine kalkip agliyo gece 5bucuga kadar 1dk uyumadk bile off umarim hepimiz çabuk atlatiriz
Neden öyle.oldu cnm doktora gittiniz mi aklım çıkardı benim

Kızlar ya telefona bakasım gelmiyor. Millet arıyor açmıyorum mesaj atanlara dönmüyorum ama çok da mutluyum depresyon değil. Kendimi soyutlamak ne iyi geldi onlarla konuşup kafamı bulandırmak istemiyorum. Siz de öyle misiniz asosyal mi yapacak bu kız beni ya :)
Gerçi yurdum insanı hep yorum yapıyor dün gece uyumadı desem açtır mama ver derler hemen. Sütüm olmasa vereyim mama verdim de zatem yokken ama şimdi var. Sarılığı devam diyorum şekerli su ver diyorlar. Ee doktor tehlikeli değil 1 aya anca geçer diye anlatmam gerekiyor. Hergün yıka diyen yıkama hasta olur diyen. Çarşamba çocuk yıkanmaz diyen. Ay valla komik geliyor ben de açmıyorum kimsenin telefonlarını

@sofiarya canım kusura bakma seni rahatsız ediyorum ya bizim göbek düştükten sonra kan gelmiş aktif bişey değil ama gelmiş kurumus sıkıntı olur mu bide d vitamini carslon alıyom diyorum ne dersin
Canım bn onun için doktora gittim paylaştım burda o hafif hafif kan gelmesi bir hafta sürdü nerdeyse bzde doktora gittik göbeğinin içini çubuk gbi bileyle temzledi be k vitamini aşısınıntekrar ettik üç gün snra bi daha göttdük çok hafif gelmişti yine . Göbeğini temzledi eğer yine gelirse başka hastalıkların habercisi olabilir o zaman tahlil yapcaz dedi . Çok şükür gelmedi daha ama takipteym

Burda arkadaş yazmış doktor da aynı şeyi söyledi canım. Gözden başlar aşağı vücuda doğru yayılır. Hafifledikçe aşağıdan azalır en son yukarısı azalır. Yani en son göz içleri normale dönecek. Sen sütünün olduğundan ve kakası çişinden eminsen boşver milleti içini ferak tut

@fancy life ah canım bu da sınav ama geçecek inşallah. Belki 2 yıla kalmadan bir iki ay içinde iyileşecek. Birazcık daha sabretmeye çalış çok zor biliyorum ama. İnsan vücudu mükemmel inşallah hemen geçer. Allah şifasını versin kuzucuğun. Çok şükür tedavisiz ya da geçmeyecek kalıcı bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…