2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yoktur cnm hem.ondan da memnun olan yok. Gevşek mi bagliyorsun öyle çıkmaz aslında bizimki poposu ile gidiyor resmen o.yuzden bezi kaydırıyor çıkarsa belden çıkıyor.
Epeyde sikiyorum gevsek degil
Ben iyice sogudum primadan .
Belden yada yandanda cikmiyor.defolu falan mi anlayamadim .

Ne sen sor ne ben diyeyim canim .senin kacgun oldu dogum yapali .lifli sulu beslen kabizlik olmasin .dikisler iyilesince oda duzene girer dedi doktirum.
Kucuk tuvaletimin geldigini hissediyorum ben sen acaba korkudan hissetmiyor olabilirmisin.bende suan korkudan kabizlik cekiyorum mesela

Ben şuna dikkat ettim gün içinde kızımla beraber uyursan.bir iki saat sütüm o gün çok oluyo eğer uyumazsin daha az oluyo dinlenmek çok önemli
Dinlenemedim dinlenemedim ama bunu dikkate tekrar alacağım.galactago sut damlası kullanıyorum ben eski forumlarda annelerin bira mayası ictigini duyardim.galactago sut damlası bitmek üzere hangisi daha iyi arkadaşlar bira mayasımı alsam bu defa ??? Bu arada emziriyorum sutümde daha iyi

canım senin bebeğin erkek miydi? yeğenimde pipiyi doğru yerleştirmediğimiz için sürekli sırtına kadar ıslanıyordu. istersen ona dikkat et, bu ayda külot bez olmaz diye biliyorum
Yok canim kiz .
Naptik biz bilmiyorum kendimden suphe ettim artik uykulu uykulu duzgun yapmadim demekki

Benim makinenin bebek alerji programi kucultuyor kullanmiyorum.
Markasi bosch.
Diger markalari bilmiyorum ama

Aynen oglumda hic boyle yapmamisti.
Birde yanlardan arkadan ciksa tamamda ortadan cikmasi ne demek ya sorunlu paket ya defolu

Canim cok gecmis olsun .
Hic duymamistim .
2 yasinda gececek olmasina sevindim .
Rabbim guc versin insallah beterinden korusun .duamdasin ins

Gozun aydin canim .
Gecmis olsun zor olmustur dusunemiyorum bile .
Insallah cabuk iyilesir unutursun

Valla streç pek iyi hem az süt de oluyo oda iyileştirici etkisi olan birşey. Ne sürsem üstüne streç yapiyorum ben de senden öğrendim galiba bir hafta önce okumuştum burada
Evet canım. Ben de burda okumuştum Doğumdan önce. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda.

Acaba kucakta cok kaldi onda mi oyle oldu ikisindede disardaydik .
Bi takip edim bakim
Bugün yine oldu bizde :) ama çok yapmıştı yine. Uyuyor diye uyandırmamıştım. Kakası bile suluydu. Belki de bezdendir bilmiyorum ben tecrübeli değilim malesef

Dinlenmek kesinlikle.cok etkili GALACTAGO yüksek 2 gündür içmedim aslında içeyim bitene kadar bide bira mayasını dene bakalım birde boza süt yaparmış

Bugun kapim caldi iki kere esimin guzel akrabalari haber etmeden gelmisler acmadim kapiyiesimde diyoki napicaz napicaz
Napicaz dedim acmicaz
Ter icinde utu yapiyorum camasr yikiyorum .bulasik yemk .bide misafr bakamam .
Suan zannet ki cocugu emziriyorum dedim esime .
Annesi geldi sonra cocugu yikamaya aldik banyoya diyoki banyoya sokulmaz kirkli cocuk burda yikayin.
He anasini satiyim orada yikayayimki herseye karis beni verem et. Dedim icimden disimdanda
Dedim sen karisma banyoyada gelme .
Geldiler tabi bana gunlerdir sus sus
Telefonu kapatmak buyuk nimet bence benim oglanin kursu okulu vs kapatma sansim yok

Oglumda boyle degildi .
Yorumlarda okumustum kulot bezi daha iyi diye .
Ama iste bizim bebislere henuz yokmus

Mama veren arkadaşlar mamayı nasıl yapıyorsunuz diye konuşulmuş bir alet aldik biz mamajo mu ne markası tam bilmiyorum 3 işlevli kaynamış soğutulmuş suyu koyuyorsun biberonla 40 dereceye getiriyor
Kirli biberon gibi şeyleri koyuyorsun 100 derecede 4 5 dakika kaynatıp dezenfekte ediyor bir de bebek büyüyünce ek gıdayı ısıtıyor valla tavsiye ederim fiyatı da 200 300 gibi birşeydi yatak odamıza koyduk büyük rahatlık

Canm recel vermek ne kadar dogru bilemiyorm alerjik bi durum olabilir bi arkadas sutunu damlat demis daha mantikli gibi sanki

Doktor bana hametan krem vermişti . Dikişlerim için. İlk 5 gün beni de zorladı . Ama geçti 12. Gün Bugun 2 tane dikişin ipi düştü kaynayıp . Biraz sabır geçecek inşallah .

Salı günü doğum yaptım. Batikon verdi doktor bir de antibiyotik kullanıyorum. Inşallah çabucak geçer de bebeğimle daha rahat ilgilenirim.

Salı günü dogum yaptım canım. Öyle beslenmeye çalışıyorum ama yine de iyi değilim.
Bilmiyorum yaa hiç tuvaletimin olduğunu hissetmiyorum gidince yapıyorum. Büyük tuvaletimi de iki kere zorla yaptım. Çabucak düzelir inşallah bu durum da rahatlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…