- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.121
Bebişe kimyon damlatsan dün paylasmislardi Saraçoğlunun videosunu cnm.
Epeyde sikiyorum gevsek degilYoktur cnm hem.ondan da memnun olan yok. Gevşek mi bagliyorsun öyle çıkmaz aslında bizimki poposu ile gidiyor resmen o.yuzden bezi kaydırıyor çıkarsa belden çıkıyor.
Ne sen sor ne ben diyeyim canim .senin kacgun oldu dogum yapali .lifli sulu beslen kabizlik olmasin .dikisler iyilesince oda duzene girer dedi doktirum.Normal doğumun sonrasının bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim
Dikişlerim fazla oturamıyorum. Sürekli yatarak da emziremiyorum. Arkadaki dikiş yerleri çok ağrıyor. Günler çok zor geçiyor.. Ağrılarım ve tuvalet sorunum olmasa uykusuzluk umrumda değil.
Birkaç şey soracağım size.
Bebeğim emerken ağlıyor bazen. Arada gazını çıkarmak için duruyor sonra emmeye devam ediyor. Bu normal de dün gece epeyce ağladı, memedeyken memeyi bıraktı sürekli ağladı. Gazı mı var başka bir şey mi anlamadım. Daha doymamıştı yani az emdikten sonra böyle oldu.
Emzirmeye ek olarak mama verenler mamayı ne ile veriyorsunuz? Ben çay kaşığı kullanıyorum. Mama tabağı ve kaşığı mı almam gerekli? Metal kaşık zarar verir mi? Biberon düşünmüyorum şimdilik.
Bir de normal doğum yapanlar tuvalette sıkıntı yaşıyor mu? Afedersiniz ama çişimin geldiğini bile hissetmiyorum. Tuvalete gidiyorum var. Doğumdan sonra da iki kere tuvalete çıkabildim o da çok zorla. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu tuvalet işi ve arka taraftaki dikişlerim beni çok zorluyor. Bu yüzden bebeğimi bile düzgün emziremiyorumacı çekiyorum hep.
Normal yaptigimiz bakimi devam ettirdik biz canim .Kız dün göbeği düştü oğlumun.
Herhangi bişey yapmak gerekiyor mu?
Temizleme anlamında
Acaba kucakta cok kaldi onda mi oyle oldu ikisindede disardaydik .Can'ım bende prima kullanıyorum. Sadece bir kez çişi geçmişti. Onda da baya geçmişti zaman. Doldurmuştu çişini. Sıkıntı yaşamadım hiç onun dışında.
Dinlenemedim dinlenemedim ama bunu dikkate tekrar alacağım.galactago sut damlası kullanıyorum ben eski forumlarda annelerin bira mayası ictigini duyardim.galactago sut damlası bitmek üzere hangisi daha iyi arkadaşlar bira mayasımı alsam bu defa ??? Bu arada emziriyorum sutümde daha iyiBen şuna dikkat ettim gün içinde kızımla beraber uyursan.bir iki saat sütüm o gün çok oluyo eğer uyumazsin daha az oluyo dinlenmek çok önemli
Yok canim kiz .canım senin bebeğin erkek miydi? yeğenimde pipiyi doğru yerleştirmediğimiz için sürekli sırtına kadar ıslanıyordu. istersen ona dikkat et, bu ayda külot bez olmaz diye biliyorum
Benim makinenin bebek alerji programi kucultuyor kullanmiyorum.kızlar bizim çamaşır makinesi bozulduacilen yenisini almam lazım. siemens hoşuma gitti ama hangi model alayım bilmiyorum. yeni modellerle ilgili hiçbir fikrim yok, dışarı çıkıp bakmaya zamanım yok. internetten alacam. bi de makinelerdeki baby alergy plus hakkında fikriniz var mı almaya değer mi acaba
Aynen oglumda hic boyle yapmamisti.Canım bizim de öyleydi. Burnu tıkalıymış eşim çekti sabah. Bir de yıkadık kendine geldi çocuk. Gece resmen aç yattı çocuk
Aynen ya ilk kuzumda çok iyiydi bu prima. Şimdi çiş sızmış yanlardan daha bez boşken. Poposu da pişikli. Sleepy ya da prima aktif deneyeceğim
Canim cok gecmis olsun .Kizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Niye acaba canim .dun gece benim kizada bi haller olmustu.Off annelik ne zor bebegim hic susmuyo idrarini kanlı yapti cıglik ata ata agliyo diger oglumda onun sesine kalkip agliyo gece 5bucuga kadar 1dk uyumadk bile off umarim hepimiz çabuk atlatiriz
Oyleni degilmidir :))Teşekkürler canım sorma pek aceleci olacak dicem ama boğa burcu da aceleci değildir ki
Gozun aydin canim .Bizde sağlıkla kavuştuk çok şükür. Sezeryanıö biraz zor oldu epidural etki etmedi her şeyi hissettim.Sonra komple uyuttular baya zor geçti benim için ancak bebeğim çok şükür iyi doğdu 4125 gram ile dünyaya geldi.Sütüm biraz geç geldi şimdi de oluk oluk akmıyor.Doktorumun tavsiyesi ile süt pompası aldım elektrikli meme ucuna masaj yaparak çekiyor hem yara olmuyor hemde Anne sütü içmiş oluyor.Birde memede süt kalmayana kadar çekiyor çünkü göğüslerim hem küçülüyor hemde bir süre sonra sadece hava sesi geliyor.Hıpp kullanıyorum arada o da iyi bir marka bence.Şimdi korse araştırmasına girdim sezeryan korsesi ayrı oluyormuş kullanan var mı?
Evet canım. Ben de burda okumuştum Doğumdan önce. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda.Valla streç pek iyi hem az süt de oluyo oda iyileştirici etkisi olan birşey. Ne sürsem üstüne streç yapiyorum ben de senden öğrendim galiba bir hafta önce okumuştum burada
Bugün yine oldu bizde :) ama çok yapmıştı yine. Uyuyor diye uyandırmamıştım. Kakası bile suluydu. Belki de bezdendir bilmiyorum ben tecrübeli değilim malesefAcaba kucakta cok kaldi onda mi oyle oldu ikisindede disardaydik .
Bi takip edim bakim
Dinlenmek kesinlikle.cok etkili GALACTAGO yüksek 2 gündür içmedim aslında içeyim bitene kadar bide bira mayasını dene bakalım birde boza süt yaparmışDinlenemedim dinlenemedim ama bunu dikkate tekrar alacağım.galactago sut damlası kullanıyorum ben eski forumlarda annelerin bira mayası ictigini duyardim.galactago sut damlası bitmek üzere hangisi daha iyi arkadaşlar bira mayasımı alsam bu defa ??? Bu arada emziriyorum sutümde daha iyi
Bugun kapim caldi iki kere esimin guzel akrabalari haber etmeden gelmisler acmadim kapiyiKızlar ya telefona bakasım gelmiyor. Millet arıyor açmıyorum mesaj atanlara dönmüyorum ama çok da mutluyum depresyon değil. Kendimi soyutlamak ne iyi geldi onlarla konuşup kafamı bulandırmak istemiyorum. Siz de öyle misiniz asosyal mi yapacak bu kız beni ya :)
Gerçi yurdum insanı hep yorum yapıyor dün gece uyumadı desem açtır mama ver derler hemen. Sütüm olmasa vereyim mama verdim de zatem yokken ama şimdi var. Sarılığı devam diyorum şekerli su ver diyorlar. Ee doktor tehlikeli değil 1 aya anca geçer diye anlatmam gerekiyor. Hergün yıka diyen yıkama hasta olur diyen. Çarşamba çocuk yıkanmaz diyen. Ay valla komik geliyor ben de açmıyorum kimsenin telefonlarını
Oglumda boyle degildi .Evet canım. Ben de burda okumuştum Doğumdan önce. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda.
Bugün yine oldu bizde :) ama çok yapmıştı yine. Uyuyor diye uyandırmamıştım. Kakası bile suluydu. Belki de bezdendir bilmiyorum ben tecrübeli değilim malesef
Canm recel vermek ne kadar dogru bilemiyorm alerjik bi durum olabilir bi arkadas sutunu damlat demis daha mantikli gibi sankicanim bende cok ugrastim sonunda tuttu bir gun surekli recele batirip verdim tuttu tabi agliyordu receli bitince ..pes etmedim cok sukur alisti .. ama cok gazimiz var hep kucagimda dogru duzgun uyudugu yok perisanim iyiki alistirmusim emzige yok sa memeden kalkmazdi evde cingen besigi kurayim diyorum ...
Doktor bana hametan krem vermişti . Dikişlerim için. İlk 5 gün beni de zorladı . Ama geçti 12. Gün Bugun 2 tane dikişin ipi düştü kaynayıp . Biraz sabır geçecek inşallah .
Ne sen sor ne ben diyeyim canim .senin kacgun oldu dogum yapali .lifli sulu beslen kabizlik olmasin .dikisler iyilesince oda duzene girer dedi doktirum.
Kucuk tuvaletimin geldigini hissediyorum ben sen acaba korkudan hissetmiyor olabilirmisin.bende suan korkudan kabizlik cekiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?