- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.141
Gittik canım vücuttaki su azlığından oluyormuş bizde korktuk nasıl gittiğimizi bilemedik hastaneyeNeden öyle.oldu cnm doktora gittiniz mi aklım çıkardı benim
Doğduğundan beri 2 gece geçirdk ilki 4 de ikincisi 5 buçukta yattı .kanamada su azligndanmişNiye acaba canim .dun gece benim kizada bi haller olmustu.
Kizlar su hurafelerden gina geldi ya. Ozellikle kv ve kvnin ablalari her kafadan bi ses. Yok gozune limon damlat beyazi parlasin ayaginin altini operim opme iyi demezler banyo sonrasi cocuk aglamaktan helak olmus emzirim derim emzirilmez agzi kokar..
Tabiki de dinlemiyorum alip emziriyorum ne kadar cok sey diyosunuz ya yeter diye bi bagirmisim. Insani zorla lohusa depresyonuna sokar bunlar. Size mantikli geliyo mu bu soylediklerin allah askina dedim. Simdi kv trip atiyo yok biz boyle buyuttuk annen bilmiyo olabilir falan diyo. Valla biz boyle buyumediysek cocuk mu kaldik buyuyemedik mi yani dedim. Ay cildircam he.
El kadar bebeye limon damlatmak nedir ya
Kiz dinler miyim aklimi yemedim cok sukur. Kizim sarilik oldugunda doktorum sekerli su onerdi anneleriniz napiyosa yapin dedi ama tabi bunun gibi mantikli seyler icin. Kv diyoki doktorun bile demiski anneleriniz napiyosa aynini yapin demedi mi diyo. Tamam da git cocugin gozune limon damlat demedi bunu doktoruma soylesem ultrason cihaziyla kovalar heraldeAy canım dün daha aynısını yazdım bıktım bu salak saçma inanışlardan yaa valla. İstediği kadar trip atsın ya sakın dediklerini yapma yazık ya resmen cahillikten başka birşey değil. Öyle çok şey var ki daha insan ne yapacağını şaşırıyor. Sakın dinleme onları canım saçmalıktan başka şeyler değil
Insallah canim .bende duzelmeyi bekliyorumSalı günü doğum yaptım. Batikon verdi doktor bir de antibiyotik kullanıyorum. Inşallah çabucak geçer de bebeğimle daha rahat ilgilenirim.
Salı günü dogum yaptım canım. Öyle beslenmeye çalışıyorum ama yine de iyi değilim.
Bilmiyorum yaa hiç tuvaletimin olduğunu hissetmiyorum gidince yapıyorum. Büyük tuvaletimi de iki kere zorla yaptım. Çabucak düzelir inşallah bu durum da rahatlarız.
Gözüne limon muKizlar su hurafelerden gina geldi ya. Ozellikle kv ve kvnin ablalari her kafadan bi ses. Yok gozune limon damlat beyazi parlasin ayaginin altini operim opme iyi demezler banyo sonrasi cocuk aglamaktan helak olmus emzirim derim emzirilmez agzi kokar..
Tabiki de dinlemiyorum alip emziriyorum ne kadar cok sey diyosunuz ya yeter diye bi bagirmisim. Insani zorla lohusa depresyonuna sokar bunlar. Size mantikli geliyo mu bu soylediklerin allah askina dedim. Simdi kv trip atiyo yok biz boyle buyuttuk annen bilmiyo olabilir falan diyo. Valla biz boyle buyumediysek cocuk mu kaldik buyuyemedik mi yani dedim. Ay cildircam he.
Yaa bi de cok bilmis ablasi ben karsi cikinca diyoki kv ye bu yokken damlat diyo ben bizim geline yaptiramdm diyo niye o yokken yapamadn o zmaan. Kvye dedim kesnlikle boyle bise istemiyorm ablanda kendi gelinine borusunu otturememis bana otturuceni saniyo ama yaniliyo dedimGözüne limon muBebegini gözünden ayırma canım
Canim benim ya insallah duzelir .Doğduğundan beri 2 gece geçirdk ilki 4 de ikincisi 5 buçukta yattı .kanamada su azligndanmiş
Göze limon damatmak çok sacmaymis gerçekten ama.bazi dedikleri de çok mantıklı oluyo sana doğru geleni yap yanlış geleni yapma sesini çıkarmakla da iyi yapiyosun boşver kızlarda kızsın sen diyeceğini deYaa bi de cok bilmis ablasi ben karsi cikinca diyoki kv ye bu yokken damlat diyo ben bizim geline yaptiramdm diyo niye o yokken yapamadn o zmaan. Kvye dedim kesnlikle boyle bise istemiyorm ablanda kendi gelinine borusunu otturememis bana otturuceni saniyo ama yaniliyo dedim
Benim gobegime bebekken karabiber dokmusler naptiysam cikmiyoKizlar su hurafelerden gina geldi ya. Ozellikle kv ve kvnin ablalari her kafadan bi ses. Yok gozune limon damlat beyazi parlasin ayaginin altini operim opme iyi demezler banyo sonrasi cocuk aglamaktan helak olmus emzirim derim emzirilmez agzi kokar..
Kiz dinler miyim aklimi yemedim cok sukur. Kizim sarilik oldugunda doktorum sekerli su onerdi anneleriniz napiyosa yapin dedi ama tabi bunun gibi mantikli seyler icin. Kv diyoki doktorun bile demiski anneleriniz napiyosa aynini yapin demedi mi diyo. Tamam da git cocugin gozune limon damlat demedi bunu doktoruma soylesem ultrason cihaziyla kovalar heralde
Ben bana mantikli gelen seyleri yapiyorm boyle sacma sapan seyleri yapmam dedim diyoki buyuklerinin sozunu dinle sen dedigimizi yap gerisine karisma diyo ayyy yildim valla hemen esimi darladim. Bu cocuk banyodan sonra 4 saat uyuyo ac mi yatsn diye teallam ya her biri 50 60 yasinda beyin sifir
bunu öğrendiğim iyi oldu. ben de süt üretimi azaldı diye düşünüyordumCanım taş gibi göğüs iyi değildir makbulu daha yumuşak olanıdır. Taş gibi olunca beyine göğüsler çok doldu az süt üretimi yapın mesajı gider. Boş gibi gelen göğüse ise beyin süt üretimi yaptırır.
Canım ben biraz yorumlara baktım da bebek programında çok uzun yıkıyormuş 90 derecede diye yazmışlar öyle mi senin makine de. O kadar çok model ve fiyat aralığı var ki şaştım kaldım.Benim makinenin bebek alerji programi kucultuyor kullanmiyorum.
Markasi bosch.
Diger markalari bilmiyorum ama
Canım çok geçmiş olsun, bak tedavisi olan bişeymiş, inşallah kısa zamanda düzelir. Biliyorum insan ister istemez kafaya takıyor ama mevlam çaresiz dert vermesin. Sen de üzülme bebeğini bol bol emzir, onun bağışıklığını güçlendirecek en önemli şey anne sütü.Kizlar umarim herkes iyidir ve bebisleri saglikilidir.
Saglik kadar onemli birsey yok bir kez daha anladim ki, bebegimize laringomalazi teshis kondu, girtladindaki kikirdak olmasi gerektigi givi gelisememis anne karninda. Yumusak kalmis. 2 yasina kadar gelismesi ve normale donmesi bekleniyor. Ama nasil gecer o 2 yil bilmiyorum. Hastaliklara daha yatkin hep takip ve dikkat etmemiz lazim.
Cok garip sesler hiriltilar cikarinca gittik doktora ve daha 14 gunlukken teshis kondu. Yapacak da bisi yok bekleyecegiz ama omrumden omur gidiyor. Cok kotuyum. Bu hastaligi duyaniniz oldi mu hic bu hastaligi? Bi de bize dua eder misiniz ?
Canim aktar bize de miskat onermisti. Hatta bir tane de verdi deneyelim diye. Ama internette zehirleme yapabilecegi yaziyordu ben de riske atmadim.Ay canım eşim aktara gidince aldıracağım ne varsa zaten. Bu şurup ilk gün işe yaradı bugün dün bir işe yaramadıkarışımı yaptırayım birde muskat aldırayım deneyim ikisinide. Yok çıkaramıyor garibim ya ıkın ıkın bir hal oldu. Popodanda uyarıyorum masajda yapıyorum banamısın demedi
Canm çok zır valla dikiş ağrısı inşallah hmn atlatrsın daha doğumu yeni yapmışsın hün gctikçe daha iyiye gidicek emin ol , senin bebişin kilosu da varmış bnmki 3400 doğdu . Şurda bir ay snra unuturuz tüm acıyı15 Mayıs 'ta doğdu bebeğim. Evet ara verip devam ediyordu gazdan ama dün gece emmek için uyandı açtı nerdeyse hiç ememeden sürekli ağladı. Gaz mi başka sıkıntı mi anlamadım. Çünkü memede susuyordu normalde. Az ağlayıp devam ediyordu.
Sayısını bile söylemedi. Iki doğumluk dikiş attım dedi. Kendisi kesmiş bebek de çıkarken ayrıca yırtmışdikişler beni çok zorluyor. 3800 gr doğdu onun etkisi var mı bilmiyorum. Evet psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de. Salı öğlen doğum yaptım perşembe gece çıktım tuvalete zorla. Ama ordaki baskı beni mahvediyor.
Aynen evet 90 derece de zaten kiyafetler cekmis oluyor enazindan benim makine cektiriyorbunu öğrendiğim iyi oldu. ben de süt üretimi azaldı diye düşünüyordum
Canım ben biraz yorumlara baktım da bebek programında çok uzun yıkıyormuş 90 derecede diye yazmışlar öyle mi senin makine de. O kadar çok model ve fiyat aralığı var ki şaştım kaldım.
Aktif değilse sıkıntı olmaz düştükten sonra 3-4 gün öyle ara ara kanat zaten çamaşırını kirletecek kadar endişelenme. Damla içinde carlson’s ın balık yağını çok kullandım markayı severim ama d vitamini bilmiyordum şimdi baktım bizim rutin sağlık ocağında verdiklerimizle aynı ünite olarak ama tabi koruyucusu katkısı falan varsa bildiğin bir artısı onu kullanabilirsin neden olmasınsofiarya canım kusura bakma seni rahatsız ediyorum ya bizim göbek düştükten sonra kan gelmiş aktif bişey değil ama gelmiş kurumus sıkıntı olur mu bide d vitamini carslon alıyom diyorum ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?