- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.621
Offff aynı işte canım. Mahvolduk bütün gün bir daha tövbe. Sucuktan mı oldu tarhanadan mı diyordum sen yazınca kesin sucuk dedim. Doğduğundan beri en kötü geceyi geçirdik bütün gece ağladı çocuk. Kusup durduDün bir gaflete kapılıp sucuk yeme hatasında bulundum. yavrum bütün gece gazdan kıvrandıaklınızda olsun kızlar sucuktan uzak durun.
Bizim de öyle canım. Ben birini tamamen bitirmeden vermiyorum güzel süt arkada diye ama çekemiyor halaKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Braun kulaktan ölçen var bizde güzel memnunuzKızlarrr ateş ölçer almak istiyorum . Önerdiğiniz marka model var mı acaba ?
Oglum oyleydi canim hic uyumazdi sonralari duzene girdi ama geceleri hep uyurduNeden uyumuyor ya neden( ben bile koca bunyemle dayanamiyorum uykusuzluga bebegim nasil dayaniyor sabah 5 ten beri ayaktayiz. Defalarca emdi. İki sefer mama verdi. Gazi çıktı. Kakasini da yapti ama hala uyumuyor
Gozun aydin canim gecmis olsun hosgeldin bebekliler arasinaKızlar bende doğum dün doğum yaptım bebişliler gurubuna geçiş yaptım Allaha şükür darısı doğum yapacak olan arkadaşlaramı onlarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar inşallah
Hemsire ilk memeyi iyice emmeden ikinciyi verme dedi bana .bizde ikinci memeye yetisemiyoruz hic .ikinci uyanisinda ilk memeyi ver dedi hatta .ordan ikiye geciyoruzKızlar benim oğluş uyanıyor bazen tek memeyi emiyor 15 dk falan. Sonra tekrar uyuyor. Uyandıramıyorum ikinci kez. Diğer memeyi de emsin iyice doysun istiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bir saat oldu tek memeyi emdi uyuyor hala. Sizin ikisini birden mi emiyor?
Braun kulaktan olcer 5yildr kullaniyorum .Kızlarrr ateş ölçer almak istiyorum . Önerdiğiniz marka model var mı acaba ?
Kolik masaji yap canim belki rahatlarKızlaaarrrr çıldırcam nolur akıl verin bebeğim sürekli ıkınıyor yaa kızarıyor bozarıyor ağlamıyor ama içim gidiyor ne yapayım şaşırdım kaldım dayanamıyorum onu öyle büzülüp görünce
Bizimde oyle oluyo arada .Ağzında sütü biriktirmiş çekince hepsi gittipopoya ilk tokadı yicek az kaldi
Hayır 1,5 yaşında benim bebeğim :)Bi kaç denemeden bişey olacağını sanmam hatta biraz azaltması işime gelir çok fazla var zaten kızım hepsini içemiyor . Bu arada siz bu topikte miydiniz ? geçmişten pek hatırlayamadım yeni yeni görüyorum
1 ayı geçti mi sizin canım...ben geceleri uyandırmıyorum artık 17 günluk olduk...dün tok şekilde 9da uyudu ben de uyudum 1de ağladı emzirdim 4te ağladı emzirdim 7de ağladı emzirdim gece böyle yapıyorum ama gündüz valla ister saat başı ister yarım saatte bir...bebek istedikçe emziriyorum...kolumu boynumu neremi bulsa emiyor yoksa...sütün yarar aslında ama çenesi mi kuvvetsiz acaba yeterince ememiyor mu...daha sık emzirsen yeterli bence...ne yersek yiyelim bence sütümüz yarar inekleri düşün ot yiyorlar saman yiyorlar ama sütleri hep yağlı...vücut onu dönüştürüyor zaten...Allah ım şükürler olsun ne büyük mucizeKızlar merhaba. Kızım i doktoru 2 saatte bir emzirmemi istedi. Gündüz bu oluyor fakat geceleri başaramıyorum. Uyuyor saati gelince emzirmeye calisiyorum memeyi almıyor. Altını açıyorum azcık uyanır gibi oluyor memeyi alıyor iki cekip tekrar uyuyor. Siz geceleri nasıl emziriyorsunuz? Var mı bi taktiginiz? Birde 3510 doğdu, 3340 a düştü . 1 aylıkken 4300 dü. Cok iyi değil sanki kilo alımı . Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü yarasın diye yiyip içilen bisey var mi? Çünkü sütüm var. Ama pek yaramıyor sanırım.
Geceleri esim topuguna vurmak zorunda kaliyor.Kızlar merhaba. Kızım i doktoru 2 saatte bir emzirmemi istedi. Gündüz bu oluyor fakat geceleri başaramıyorum. Uyuyor saati gelince emzirmeye calisiyorum memeyi almıyor. Altını açıyorum azcık uyanır gibi oluyor memeyi alıyor iki cekip tekrar uyuyor. Siz geceleri nasıl emziriyorsunuz? Var mı bi taktiginiz? Birde 3510 doğdu, 3340 a düştü . 1 aylıkken 4300 dü. Cok iyi değil sanki kilo alımı . Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü yarasın diye yiyip içilen bisey var mi? Çünkü sütüm var. Ama pek yaramıyor sanırım.
Ayy betulde yapiyo aynı şeyi uyuz ediyo beni yalancı emzik gibi emiyo emiyo sütü ağzında biriktirip memeyi itiveriyo :))Ağzında sütü biriktirmiş çekince hepsi gittipopoya ilk tokadı yicek az kaldi
Canım gayet iyi kilo alımı şişliği o vermiş sonrasında 1 kiloya yakın almış daha ne olsun maşallahKızlar merhaba. Kızım i doktoru 2 saatte bir emzirmemi istedi. Gündüz bu oluyor fakat geceleri başaramıyorum. Uyuyor saati gelince emzirmeye calisiyorum memeyi almıyor. Altını açıyorum azcık uyanır gibi oluyor memeyi alıyor iki cekip tekrar uyuyor. Siz geceleri nasıl emziriyorsunuz? Var mı bi taktiginiz? Birde 3510 doğdu, 3340 a düştü . 1 aylıkken 4300 dü. Cok iyi değil sanki kilo alımı . Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü yarasın diye yiyip içilen bisey var mi? Çünkü sütüm var. Ama pek yaramıyor sanırım.
Ben de hatırlamıyorum ve çok gergin Mesajlar yazıyor şaşıp kalıyorum..Bi kaç denemeden bişey olacağını sanmam hatta biraz azaltması işime gelir çok fazla var zaten kızım hepsini içemiyor . Bu arada siz bu topikte miydiniz ? geçmişten pek hatırlayamadım yeni yeni görüyorum
Offff aynı işte canım. Mahvolduk bütün gün bir daha tövbe. Sucuktan mı oldu tarhanadan mı diyordum sen yazınca kesin sucuk dedim. Doğduğundan beri en kötü geceyi geçirdik bütün gece ağladı çocuk. Kusup durdu
Bizim de öyle.saatlerce aralıksız ağladı.sabah bile gazı vardı hala.sıcak suya kimyon koydum içtim şimdi.inşallah iyi gelir.çok kızdım kendime yedim diye
Ben weewell aldım canım temassız olanından.oda sıcaklığını da ölçüyor.Kızlarrr ateş ölçer almak istiyorum . Önerdiğiniz marka model var mı acaba ?
Canım benimki de öyle yapıyor bazen kaka yaparken.zorlanıyorlar sanırım gazdan.masaj yapıyorum ben karnına.bir de bacaklarını karnına doğru büküp bekliyorum 10 sn kadar iyi geliyor.Kızlaaarrrr çıldırcam nolur akıl verin bebeğim sürekli ıkınıyor yaa kızarıyor bozarıyor ağlamıyor ama içim gidiyor ne yapayım şaşırdım kaldım dayanamıyorum onu öyle büzülüp görünce
Canım benim bebiş 26 günlük, bizimki saatlerce emdikten sonra bir de üstüne en az 60lik mama yiyor bu 70te oluyor tabi değişiyorLastMadOnEarth canım senin bebrk kaç günlük ve her seferinde kaç cc mama veriyorsun, günde kaç defa?
@sofiarya önerebileceğin gaz sorununa kesin çözüm var mı? Rezene dışında. Bu gece hiç uyku uyumadık. En fazla 20 dakikada bir sancı çığlığıyla uyandık. Uykuda da huzursuz. Ne yaptıysam olmadı. Biraz beni emiyor ama agırlıklı olarak Hipp mama ile besleniyor. Kakasını yaparken de zorlanıyor. Yok mu bunların kesin çözümü
Kızlar merhaba. Kızım i doktoru 2 saatte bir emzirmemi istedi. Gündüz bu oluyor fakat geceleri başaramıyorum. Uyuyor saati gelince emzirmeye calisiyorum memeyi almıyor. Altını açıyorum azcık uyanır gibi oluyor memeyi alıyor iki cekip tekrar uyuyor. Siz geceleri nasıl emziriyorsunuz? Var mı bi taktiginiz? Birde 3510 doğdu, 3340 a düştü . 1 aylıkken 4300 dü. Cok iyi değil sanki kilo alımı . Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü yarasın diye yiyip içilen bisey var mi? Çünkü sütüm var. Ama pek yaramıyor sanırım.
Boşa gidiyor süt valla çok üzülüyorum ya uzun uzun anlatiyorum kızım o ananin damarından ne zahmetle cikiyo totonu keserim bir daha yapma diyeAyy betulde yapiyo aynı şeyi uyuz ediyo beni yalancı emzik gibi emiyo emiyo sütü ağzında biriktirip memeyi itiveriyo :))
Bulgur süt yapıyor diye biliyorum . Çok yiyorum ben de . Yanlış mı yaptım yoksaC cikolatalimuffin Sucuk mu gaz yapıyormuş canım, ayy ben de ne yedim ne yedim deyip duruyorum( hamileyken bile yedim ben çok seviyorum ama artık yemeyeyim gaz yapıyorsa.. insan suçlanıyor bebek gaz olunca, eşim başlıyor hönkürmeye hemen ne yedin diye.. geçen bulgur yedim duymadığım laf kalmadı adamdan
Benimki çok gazlı canım, sonrasında kimyon da içtim, iki gün kıvrandı sıpaBulgur süt yapıyor diye biliyorum . Çok yiyorum ben de . Yanlış mı yaptım yoksa
Canım benim bebiş 26 günlük, bizimki saatlerce emdikten sonra bir de üstüne en az 60lik mama yiyor bu 70te oluyor tabi değişiyor
Evet tatlım perşembe kirkimiz çıkacak. 37 günlük olduk. Bende gündüzleri ne zaman isterse o zaman veriyorum memeyi. Ama gece dediğim gibi kendi uyandığında emiyor onun dışında ben uyandirirsam o anlık uyanıyor memede uyuyor iki cekip. Bende ac olsa ağlar diye düşünüyorum ama yinede vicdan azabı çekiyorum emziremedigim icin. Eşimde kızıyor çocuğu rahat bırak uyusun diye.1 ayı geçti mi sizin canım...ben geceleri uyandırmıyorum artık 17 günluk olduk...dün tok şekilde 9da uyudu ben de uyudum 1de ağladı emzirdim 4te ağladı emzirdim 7de ağladı emzirdim gece böyle yapıyorum ama gündüz valla ister saat başı ister yarım saatte bir...bebek istedikçe emziriyorum...kolumu boynumu neremi bulsa emiyor yoksa...sütün yarar aslında ama çenesi mi kuvvetsiz acaba yeterince ememiyor mu...daha sık emzirsen yeterli bence...ne yersek yiyelim bence sütümüz yarar inekleri düşün ot yiyorlar saman yiyorlar ama sütleri hep yağlı...vücut onu dönüştürüyor zaten...Allah ım şükürler olsun ne büyük mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?