2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doktorda iyi dedi aslında kilo alımına ama oglum tombikti ondan zayif geliyor sanirm. Sanki gece güzel emse yarayacak gibi gelio ama emmiyor sipa

Ben weewell aldım canım temassız olanından.oda sıcaklığını da ölçüyor.
Canım kaç liraya aldınız? Oğlumda ben de aldım galiba weewell di indirimli 50 liraya almıştık 6 yıl öncesi tabi...ama çok cabuk bozuldu bizim oğlan bir iki kere tutup yere attı falan ondan mı bilmem...doğru ölctüğünden emin olun

Neredeyse bir kilo almış daha ne olsun canım gayet iyi bence. Gece de uyuyun güzelce dinlensin 3-4 saatte bir kalkar zaten emer. Ben 3 saatte kaldırıyorum

Kızlar birşey sorucam ama sizden parça parça kan gibi birşey geliyor mu hastanede geliyordu şimdi 3 4 gündür yine geliyo ağrılarda çoğaldı dikiş yeri şişmiş

Ohooo maşallah sizin 40ınız çikıyor artık...yok bence hiç uyandırma...hatta gece emmeye ve alt değistirmeye alıştırmamak lazım diyorlar...ilk zamanlar hadi süt düzene girsin sarılık yükselmesin diye uyandırıp emziriyoruz falan da size artık hiç gerek yok...ben bile uyandırmıyorum 17 günlük...acıkınca uyansın ağlasın emsin yani onu da hissetmesi bilmesi lazım açım diye ağlamayı falan...hem iyi de kilo almış bence sen hic kafanı karıstırma...bütün gün emdikleri yetiyordur...ben de etkilendim galiba gündüz kız hep mememde bi de çok mama veren falan var dun bi hallere girdim...anne dedim benim de mi sütüm yetmiyor yaramıyor napcaz...annem dedi ki saçmalama çık su baskülün üstüne...önce tek çıktım sonra bebekle...600-700 gr almış görünüyor e baskül de bebek tartısı kadar hassas değil sonuçta iyidir dedim böyleyse devam...doğru yoldayız

Canım gayet iyi kilo alımı şişliği o vermiş sonrasında 1 kiloya yakın almış daha ne olsun maşallah
Geceleri esim topuguna vurmak zorunda kaliyor.
Agliyor da uyaniyor.altini temizliyorum islak mendil uyandiriyor.
Dun gecede losyonunu surdum haxir aglamiyoken ondan uyandi.
Cok ugrasiyoruz anlayacagin
Bende öyle altını açıp siliyorum uyanıyor ama gece uykusu olduğu için hemen yine dalıyor uykuya. Çokta kasmamakmi lazım ne. 3 aydan sonra mi bitiyordu bu 2 saatte bir emzirme olayı. Oğlundan hatırlamıyorum çünkü cok gazliydi yarim saatte bir uyanırdı gece . Hiç 2 saat deliksiz uyumazdı.

Kızlar birşey sorucam ama sizden parça parça kan gibi birşey geliyor mu hastanede geliyordu şimdi 3 4 gündür yine geliyo ağrılarda çoğaldı dikiş yeri şişmiş
Ebe parça parça kan gelirse doktora git dedi benim neredeyse hiç kanamam yok sarımsı bir lekelenmem var.

Oğlumda bende aynı böyle bakıyodum kilosuna :)) şuanda başlılık yok almam lazım.kisa zamanda

Yaşamın ilk 6 ayında bebek, günde 20-30 gr., haftada 150-250 gr., ayda 600-900 gr. bir artış gösterir. Beşinci ayda bebek doğum tartısının iki katına ulaşır. İkinci 6 ayda büyüme yavaşlar, günlük tartı artışı 15-20 gr., haftada 100-150 gr., ayda 400-600 gr.’a düşer. Bir yaşındaki bir bebeğin tartısı, doğum tartısının 3 katına (9-10,5 kg.) ulaşır.
Diyor kızlar.

Ben de çok seviyorum hamileyken de yedim hep.akşam kötü olunca araştırdım da sucuk salam sosis gaz yapar yazıyor.amaan eşleri takmayalım boşver.biz de insanız napalım canımız istiyo yiyoruz.sanki biz çocuğumuz kötü olsun istiyoruz.

Bende simdi tarttim bebek tartisiyla :) annelik delilik yemin ederim:))) siz de aylık kontrolde anlarsınız ama maşallah güzel kilo alıyor gibi senin kuzu. Benim doktorum sıkı sıkı tembihledi bizi. 2 saatte bir hadi 3 ama 4 u asla geçme dedi. Ac bebek ağlar bende bu mantığa güvenerek içimi rahatlatiyorum

Aynı benim oğlumda böyle mama daha cok alıyo rahat yApıyo hepsini.. benim sütümden sonra zorlanıyo bazen..

Evet canım benim de çok şükür sutum var ama işte bizimki biraz obur. Hipp combiotik kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunumuz kalmadı çok şükür ya az önce elime yaptı sagolsun

Neden uyumuyor ya neden ( ben bile koca bunyemle dayanamiyorum uykusuzluga bebegim nasil dayaniyor sabah 5 ten beri ayaktayiz. Defalarca emdi. İki sefer mama verdi. Gazi çıktı. Kakasini da yapti ama hala uyumuyor
Ayniyiz cnm merak etme emmek istiyorlar. Memede zaten uyuyor az çok akşam da hep uyku modunda. Bizim akşam 9 a kadar hep emme sonra uyku bu kez kaldır emzir olan bize oluyor onlar iyi bence

Zaten sütüm o kadar az ki iki göğsümü de 20-25 dk sağıyorum çıkan süt 10cc değil.. mecbur mama vermem lazım çok şükür dokunmuyo.. yoksa yanmışız valla..
Sıkma canını canım sut artiran şeyler ye, olmuyorsa da olmuyor bugünleri zehir etmeye gerek yok. Benim sütüm var ama yine de yetmiyor ki en az 60-70cc mama veriyorum hem de günde öyle bi kaç defa değil neredeyse her öğün. Emdikten ya da sagdigim sütü ictikten sonra bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…