- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.641
Oy kuzu yaa kiycan mi annesi. Bizimkinin de akiyor ağzından.Ağzında sütü biriktirmiş çekince hepsi gittipopoya ilk tokadı yicek az kaldi
Doktorda iyi dedi aslında kilo alımına ama oglum tombikti ondan zayif geliyor sanirm. Sanki gece güzel emse yarayacak gibi gelio ama emmiyor sipaCanım benimde geceleri aynı çok aşırı aşırı emmiyor o toktur ondandır zorlama bence aç olaa emin ol alır o memeyi ben zorlamıyorum artık ne kadar emerse o kadar . Bence kilo alımı gayet iyi bir ayda 1 kilo bence iyi hiç canını sıkma yarıyor gayette sütün sen kendin yaramıyor gibi düşünüyorsun.
Canım kaç liraya aldınız? Oğlumda ben de aldım galiba weewell di indirimli 50 liraya almıştık 6 yıl öncesi tabi...ama çok cabuk bozuldu bizim oğlan bir iki kere tutup yere attı falan ondan mı bilmem...doğru ölctüğünden emin olunBen weewell aldım canım temassız olanından.oda sıcaklığını da ölçüyor.
Neredeyse bir kilo almış daha ne olsun canım gayet iyi bence. Gece de uyuyun güzelce dinlensin 3-4 saatte bir kalkar zaten emer. Ben 3 saatte kaldırıyorumKızlar merhaba. Kızım i doktoru 2 saatte bir emzirmemi istedi. Gündüz bu oluyor fakat geceleri başaramıyorum. Uyuyor saati gelince emzirmeye calisiyorum memeyi almıyor. Altını açıyorum azcık uyanır gibi oluyor memeyi alıyor iki cekip tekrar uyuyor. Siz geceleri nasıl emziriyorsunuz? Var mı bi taktiginiz? Birde 3510 doğdu, 3340 a düştü . 1 aylıkken 4300 dü. Cok iyi değil sanki kilo alımı . Sadece anne sütü alıyor. Anne sütü yarasın diye yiyip içilen bisey var mi? Çünkü sütüm var. Ama pek yaramıyor sanırım.
Ohooo maşallah sizin 40ınız çikıyor artık...yok bence hiç uyandırma...hatta gece emmeye ve alt değistirmeye alıştırmamak lazım diyorlar...ilk zamanlar hadi süt düzene girsin sarılık yükselmesin diye uyandırıp emziriyoruz falan da size artık hiç gerek yok...ben bile uyandırmıyorum 17 günlük...acıkınca uyansın ağlasın emsin yani onu da hissetmesi bilmesi lazım açım diye ağlamayı falan...hem iyi de kilo almış bence sen hic kafanı karıstırma...bütün gün emdikleri yetiyordur...ben de etkilendim galiba gündüz kız hep mememde bi de çok mama veren falan var dun bi hallere girdim...anne dedim benim de mi sütüm yetmiyor yaramıyor napcaz...annem dedi ki saçmalama çık su baskülün üstüne...önce tek çıktım sonra bebekle...600-700 gr almış görünüyor e baskül de bebek tartısı kadar hassas değil sonuçta iyidir dedim böyleyse devam...doğru yoldayızEvet tatlım perşembe kirkimiz çıkacak. 37 günlük olduk. Bende gündüzleri ne zaman isterse o zaman veriyorum memeyi. Ama gece dediğim gibi kendi uyandığında emiyor onun dışında ben uyandirirsam o anlık uyanıyor memede uyuyor iki cekip. Bende ac olsa ağlar diye düşünüyorum ama yinede vicdan azabı çekiyorum emziremedigim icin. Eşimde kızıyor çocuğu rahat bırak uyusun diye.
Canım gayet iyi kilo alımı şişliği o vermiş sonrasında 1 kiloya yakın almış daha ne olsun maşallah
Bende öyle altını açıp siliyorum uyanıyor ama gece uykusu olduğu için hemen yine dalıyor uykuya. Çokta kasmamakmi lazım ne. 3 aydan sonra mi bitiyordu bu 2 saatte bir emzirme olayı. Oğlundan hatırlamıyorum çünkü cok gazliydi yarim saatte bir uyanırdı gece . Hiç 2 saat deliksiz uyumazdı.Geceleri esim topuguna vurmak zorunda kaliyor.
Agliyor da uyaniyor.altini temizliyorum islak mendil uyandiriyor.
Dun gecede losyonunu surdum haxir aglamiyoken ondan uyandi.
Cok ugrasiyoruz anlayacagin
Ebe parça parça kan gelirse doktora git dedi benim neredeyse hiç kanamam yok sarımsı bir lekelenmem var.Kızlar birşey sorucam ama sizden parça parça kan gibi birşey geliyor mu hastanede geliyordu şimdi 3 4 gündür yine geliyo ağrılarda çoğaldı dikiş yeri şişmiş
Oğlumda bende aynı böyle bakıyodum kilosuna :)) şuanda başlılık yok almam lazım.kisa zamandaOhooo maşallah sizin 40ınız çikıyor artık...yok bence hiç uyandırma...hatta gece emmeye ve alt değistirmeye alıştırmamak lazım diyorlar...ilk zamanlar hadi süt düzene girsin sarılık yükselmesin diye uyandırıp emziriyoruz falan da size artık hiç gerek yok...ben bile uyandırmıyorum 17 günlük...acıkınca uyansın ağlasın emsin yani onu da hissetmesi bilmesi lazım açım diye ağlamayı falan...hem iyi de kilo almış bence sen hic kafanı karıstırma...bütün gün emdikleri yetiyordur...ben de etkilendim galiba gündüz kız hep mememde bi de çok mama veren falan var dun bi hallere girdim...anne dedim benim de mi sütüm yetmiyor yaramıyor napcaz...annem dedi ki saçmalama çık su baskülün üstüne...önce tek çıktım sonra bebekle...600-700 gr almış görünüyor e baskül de bebek tartısı kadar hassas değil sonuçta iyidir dedim böyleyse devam...doğru yoldayız
Ben de çok seviyorum hamileyken de yedim hep.akşam kötü olunca araştırdım da sucuk salam sosis gaz yapar yazıyor.amaan eşleri takmayalım boşver.biz de insanız napalım canımız istiyo yiyoruz.sanki biz çocuğumuz kötü olsun istiyoruz.C cikolatalimuffin Sucuk mu gaz yapıyormuş canım, ayy ben de ne yedim ne yedim deyip duruyorum( hamileyken bile yedim ben çok seviyorum ama artık yemeyeyim gaz yapıyorsa.. insan suçlanıyor bebek gaz olunca, eşim başlıyor hönkürmeye hemen ne yedin diye.. geçen bulgur yedim duymadığım laf kalmadı adamdan
Bende simdi tarttim bebek tartisiyla :) annelik delilik yemin ederim:))) siz de aylık kontrolde anlarsınız ama maşallah güzel kilo alıyor gibi senin kuzu. Benim doktorum sıkı sıkı tembihledi bizi. 2 saatte bir hadi 3 ama 4 u asla geçme dedi. Ac bebek ağlar bende bu mantığa güvenerek içimi rahatlatiyorumOhooo maşallah sizin 40ınız çikıyor artık...yok bence hiç uyandırma...hatta gece emmeye ve alt değistirmeye alıştırmamak lazım diyorlar...ilk zamanlar hadi süt düzene girsin sarılık yükselmesin diye uyandırıp emziriyoruz falan da size artık hiç gerek yok...ben bile uyandırmıyorum 17 günlük...acıkınca uyansın ağlasın emsin yani onu da hissetmesi bilmesi lazım açım diye ağlamayı falan...hem iyi de kilo almış bence sen hic kafanı karıstırma...bütün gün emdikleri yetiyordur...ben de etkilendim galiba gündüz kız hep mememde bi de çok mama veren falan var dun bi hallere girdim...anne dedim benim de mi sütüm yetmiyor yaramıyor napcaz...annem dedi ki saçmalama çık su baskülün üstüne...önce tek çıktım sonra bebekle...600-700 gr almış görünüyor e baskül de bebek tartısı kadar hassas değil sonuçta iyidir dedim böyleyse devam...doğru yoldayız
Bende varımGünaydın...Galiba doğurmayan bir ben kaldım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Aynı benim oğlumda böyle mama daha cok alıyo rahat yApıyo hepsini.. benim sütümden sonra zorlanıyo bazen..Ben cok veriyorum mamayi canım anne sütü de alıyor ama mama da çok yiyor, patır patır yapıyor gaz da çıkarıyor maşallah. Bazen benim sutumden çok alınca zorlanıyor mama verdiğim an rahatlıyor. Inşallah düzelir kuzum valla çok zor kaka beklemek
Evet canım benim de çok şükür sutum var ama işte bizimki biraz obur. Hipp combiotik kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunumuz kalmadı çok şükür ya az önce elime yaptı sagolsunDemek ki benzer durumdayız. Memeyi emiyor ki sütüm dolup taşıyor. Daha agzını değdirdigi anda süt doluyor agzı ama sonra mutlaka 40-50 cc mama yiyor. Kaka sorunu başladı ama dünden beri. Kala koyulaştı birwz, yaparken zorlanıyor gibi. Çözüm arıyorum
Evet canım biz de oyleyiz, mama yiyince çiş kaka gırlaAynı benim oğlumda böyle mama daha cok alıyo rahat yApıyo hepsini.. benim sütümden sonra zorlanıyo bazen..
Zaten sütüm o kadar az ki iki göğsümü de 20-25 dk sağıyorum çıkan süt 10cc değil.. mecbur mama vermem lazım çok şükür dokunmuyo.. yoksa yanmışız valla..Evet canım biz de oyleyiz, mama yiyince çiş kaka gırla
Ayniyiz cnm merak etme emmek istiyorlar. Memede zaten uyuyor az çok akşam da hep uyku modunda. Bizim akşam 9 a kadar hep emme sonra uyku bu kez kaldır emzirNeden uyumuyor ya neden( ben bile koca bunyemle dayanamiyorum uykusuzluga bebegim nasil dayaniyor sabah 5 ten beri ayaktayiz. Defalarca emdi. İki sefer mama verdi. Gazi çıktı. Kakasini da yapti ama hala uyumuyor
Şu içmen nasıl yemek yemen iyi mi cnm.Zaten sütüm o kadar az ki iki göğsümü de 20-25 dk sağıyorum çıkan süt 10cc değil.. mecbur mama vermem lazım çok şükür dokunmuyo.. yoksa yanmışız valla..
Sıkma canını canım sut artiran şeyler ye, olmuyorsa da olmuyor bugünleri zehir etmeye gerek yok. Benim sütüm var ama yine de yetmiyor ki en az 60-70cc mama veriyorum hem de günde öyle bi kaç defa değil neredeyse her öğün. Emdikten ya da sagdigim sütü ictikten sonra bileZaten sütüm o kadar az ki iki göğsümü de 20-25 dk sağıyorum çıkan süt 10cc değil.. mecbur mama vermem lazım çok şükür dokunmuyo.. yoksa yanmışız valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?