2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok zehir ettiğimden değil ama şu koca memelerimin bi anlamı olmalıydı.. resmen boşa büyütmüşüm onları ona yanıyorum! Ben de 2 ölçekten yapıyorum 3 saatte bir veriyorum biraz geç kalsın mama kıyamet kopuyo evde.. mememle resmen kavga ediyo tutamıyo silikon uçla biraz tutuyo omda 5 dk falan ağlama krizine girince mecbur mama yapıyorum hemen

Canım bence bebegin iyi kilo almış, ? Bizimki 3900 doğru 3300 e düştü, aylık kontrolde 4200 dü, doktor Harika dedi. Bence de gayet iyi yani ama yarın sağlık ocağına götürüp yeniden tarttıracağım geceleri uyanmazsa ben de uyandırmıyorum artık 32 günlük olduk

Şu içmen nasıl yemek yemen iyi mi cnm.
Su içiyorum hurma helva gibi annemin süt yaptığına inandığı şeyleri yiyorum süt yapan çay malt içeceği hepsi evde stoklu içiyorum su desen normalde de 3 lt içerim günde şimdi daha çok içiyorum ama yokkk süt gelmiyp benden

Canım bize biogaia yeterli gelmez metsil de ver dedi doktor. Düne kadar arada veriyordum. Sün gece bittik ben de eşim de. Artıl günde 4 kez vericem. Kızımda da hayatımızı düzene sokmuştu diğerleri işe yaramamıştı.

Yani uyuyamadım ki hiç yemem daha iyi valla. O uyusun da ben razıyım. Bir de benimki emmek istemedi resmen biliyor musun 3 5 çekti bıraktı hep

Rüyalarima giriyor yeminle çıldırıyorum çocuğuma yaparlar diye. Asla yaptirmam dedim kv. Cahil insanlar laftan da anlamıyor doğrusunu söyleyince oyun hamuru sanki bu çocuklar. Yağ bal tuz ne bulsalar sürecekler buna müsaade etmek de suç. Baya cezası olmalı minik bebeklere kiyiyorlar sırf millet yapmış diye.

Ay belki sagmaya gelmiyordur bebiş emiyordur. Bebişin kilosuna bak sen cnm.

Ay bu adamlar da bi alem geçen benimki de gecenin yarısı bana tututş dersi veriyor tam da yara olan göğsümü emerken . Bi kızdım valla bundan sonra sen emzirirsin dedim :)

Dünkü halim benim de. Mızmızlanıp durdum sütüm yok diye. Gerçekten etkileniyor insan. Halbuki çocuk çektiğinde geliyor ama. Sinirlerim bozuktu. Dediğin gibi götürüp tarttırdık gayet de almış boşa evham yapmışım

Canım kilosu gayet iyi.ilk 1 ay 500-1000 gr arası alması gerekiyormuş.uyanması için üzerini soy.ayağının altıyla oyna.bazen yorulup emmeyi bırakıyorlar.o zaman çenesine dokun tekrar emmeye başlar gözleri kapalı bile olsa emer.

Deme öyle kız niye boşa olsun bak bikinilerin içini dolduruyo herifinin rüyalarını süslüyo keşke yalnızca emselerdi aç kalmasalardi gönül isterdi ki foşur foşur sutler olsun ama napalim kısmet canım

Ay bu adamlar da bi alem geçen benimki de gecenin yarısı bana tututş dersi veriyor tam da yara olan göğsümü emerken . Bi kızdım valla bundan sonra sen emzirirsin dedim :)
Kız öyle deme benim eşim olmasaydi bebek memeyi tutmazdi muhtemelen ya hastanede hep eşim emzirdi göğsümü bebege verip ya Allah razı olsun resmen içinden bir emzirme danışmanı çıktı

Bilmiyorumki bende cok kasiyorum .
Saglikocagi birbucuk saat birsaat dedi ustelik.
Sarilikta var .3 ay sonra ins kolik olmazsa

Arkadaşlar bişey soracağım benim oğlum henüz kuvezde Allah nasip ederse 3-4 güne eve gelecek merak ettiğim şu siz bebekleri yanınızda mi yatiriyorsunuz. Ben oda yaptım odasında yatıran var mı. Yoksa kendi odama da ufak bir beşik gerekiyor mu

benim bebiş üç kez çiş yapıyo ama kakayı günde bir anca yapar oldu. aç mımkalıyor ki

Odaya bi beşik kedinlikle gerekiyor bnce hem senin için kolaylık hem de bebeğin her hateketini hissediyosın . Mesela bnm kızın bazen uyanırken tükürüğü nefes borusuna kaçıyor galiba hmn sesinden anlayıp kucağıma alıyorum

Bence gerekiyor kesinlikle canım. Oda yapmadım ama yapsam da yatirmazdim ben orda. Çünkü gece emdikten sonra bazen kusuyor bazen aglayinca yataktan kalkıp besikten almak bile zor geliyor ki odada olsa mahvolurdum

120 lira falandı sanırım canım çok oldu alalı.ay çabuk bozulmaz inşallah.iyi yorumlar görmüştüm ondan aldım.evde dijital koltukaltından ölçen derece var.onunla kıyaslarım.

İmkanı yok cnm gözümün önünde olmali bende oda yaptım ama anne yani beşikte göz hizamda tutuyorum. Kusar bir şey olur tikanir Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…